Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
7381
Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius bal pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Alvarito'. Álvaro Morata budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Nyanggakeun Dimimitian.

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mimiti budak Kahirupan

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Poto Álvaro Morata budak

Álvaro Morata lahir Álvaro Borja Morata Martín di Madrid, Spanyol dina Oktober 23, 1992 ku bapana, Alfonso Morata jeung indung Susana Morata.

Anjeunna anak Linggarjati, a panungtungan dilahirkeun na ngan putra kolotna anu tumuwuh nepi di taneuh sayang jaga. Malah bari Crawling salaku anak, anjeunna diajar kumaha carana ngudag bal sakumaha Toys. Ieu lamun kahareup na éta kasampak.

Álvaro Morata tumuwuh nepi nyaho ciri individual Na, bakat jeung minat. Malah dina umur lembut, kabagjaan batin nya éta sakabéh ngeunaan maén bal. Ieu janten yayasan pikeun sakabeh hirupna salaku urang tingali kiwari.

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -A Putra Madrid

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Keur dilahirkeun na dibawa nepi di Capital Spanyol hadir kalawan kavling kaunggulan utamana lamun anjeun gifted dina maén bal ti kalahiran. Ieu kasus Morata ngora anu individual brilliance salaku balita ngajangjikeun éta tebih luhur rata.

cinta undying na keur game dina umur 3 jalan diaspal kanggo partisipasi pinuh pikeun olahraga. Rojongan ti kolot jeung leuwih dipikacinta éta tombol jeung gaduh mimiti bal hébat dina umur éta.

Álvaro Morata tumuwuh nepi deukeut Stadion di bergengsi Vicente Calderón (Stadion Atletico Madrid) jeung Santiago Benabau (Stadion Real Madrid). Anjeunna hiji kipas tina duanana klub.

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Eta teu nyandak lila saméméh duanana klub dimimitian nelepon dad pikeun meunang signature putrana urang kana nyaho anjeunna béntang a.

Salaku Morata nyimpen éta, dad abdi ngawartoskeun kuring maranéhna duanana diteundeun disebut anjeunna. Anjeunna cocoba pikeun ngidinan kuring gabung Atletico sabab éta ngadeukeutan ka imah. Manéhna ngarasa kalakuan tina kalam kasempetan Real Madrid bisa regretted. Ieu kusabab éta kuring ngagabung akademi bal maranéhanana salaku nak anu bisa maénkeun peran nanaon.

Anjeunna dimimitian lalampahan bal na jeung Real Madrid yayasan akademi di umur lembut tina 3. Di paling kali, anjeunna dipilih jadi maskot pikeun sababaraha kaulinan Real Madrid. Anjeunna opportuned boga hubungan pribadi mimiti kalawan footballers hébat kawas Raúl González Blanco, Iván Zamorano, Roberto Carlos, sarta pahlawan-Na, Fernando Morientes.

Tanpa ragu, sabab anjeunna dikurilingan ku pamaén pangalusna di dunya saeutik téhnik maranéhanana ieu kabeungkeut rub kaluar asup manehna alatan un-tungtung na kahayang jeung impian jadi pamuter Real Madrid. Thou anjeunna diajar kumaha carana maca jeung nulis, tapi pernah cared ngeunaan ngaronjatkeun sasmita Na. Nurutkeun manéhna,

"Kuring dipaké pikeun ninggalkeun buku abdi betah sadaya waktu sabab bakal poho, tapi salawasna inget nyandak bal sareng abdi ka Santiago Benabau boh nonton hiji patandingan atawa karéta sakumaha nak a. Kuring dipikacinta bal kantos saprak kuring bisa leumpang. Kuring teu mikir ngeunaan lain nanaon, abdi sok ngantosan kasempetan maén bal. I dipaké pikeun cicing nepi sih telat ogé ningali kaulinan, komo lamun ieu cocok Liga Champions nu indit ka tambahan-waktu, taya sahijieun bisa meunang kuring indit ka ranjang ".

Anjeunna ari aya saacan anjeunna 13 taun saméméh nguji kaos Atletico pikeun ukur dua taun. Ieu dituturkeun ku move ka Real Madrid C.

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kahirupan kulawarga

Bapa: Alfonso Morata nyaéta lalaki anu geus dicoo hiji peran fatherly incredibly pangaruh dina kahirupan ngan putrana Álvaro.

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiSanggeus dedicated sakabéh hirupna pikeun bisnis sepakbola, Alfonso geus ngagaduhan naon nu diperlukeun jadi manajer pangalusna pikeun putrana. Salah sahiji prestasi greatest diangkat jadi manajer a ieu nawar ku Real Madrid dina balik mungkin putrana sanggeus mantra na di Juventus.

Salaku anjeunna salawasna nyebutkeun "Waktos pangsibukna abdi nalika tren ngaran putra abdi urang dina pasar mindahkeun. Kuring ningali Football salaku pasar saham. dina jam 48, nanaon bisa lumangsung hiji cara atawa sejenna "

hirup Álvaro Morata urang geus hadé kaluar berkat aman, supportive, nurturing, sarta hubungan ramana-putra haneut.

indung: indung Álvaro Morata urang, Susana Morata geus muji for nu ngurus motherly ditémbongkeun ka putra nya di jalur karirna.

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiThe Madrid dilahirkeun awéwé mindeng datang kahiji lamun datang ka moments celebratory. Manehna teh kipas badag tina Real Madrid. Oftentimes, manéhna agitates yén putra nya kedah cicing jeung maén bal di kampung halaman na. Manehna pernah dirojong putra nya ninggalkeun Real Madrid ka klub séjén. Susana mikanyaah Real Madrid sarta henteu janten dédéngéan ngaran putra nya urang dina warta mindahkeun.

Manehna disagrees sanajan disarankan nu narima Mindahkeun mangrupakeun bagian badag dina prosés na maturing sakumaha duanana mangrupa jalma sarta pamuter. Manehna salawasna hayang putra nya janten dina na di ibukota Spanyol, Madrid.

Adi: Marta Abril nyaeta Álvaro Morata urang salah na ngan adina kokolot. Aranjeunna geus babaturan pangalusna katuhu ti poé budak leutik maranéhanana.

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiMarta understands naon keur adina alus tur kumaha carana ngurus hiji adi saeutik hartina. Numutkeun dirina, "Eta nyandak kuring kasabaran, sabar tur kahayang pikeun neangan waktu pikeun nyambung adi kuring katuhu ti budak leutik na"

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Hubungan nyéta vital saacan tanggal. Aranjeunna duanana nembongkeun cinta keur silih malah dina sagala kaayaan. Marta anu ayeuna model geulis anu hirup di Madrid. poé ieu, manéhna nembongkeun rojongan nya pikeun lanceukna saeutik nya ku ngadatangan stadion salila patandingan sarta dina kaayaan anu séjén via Twitter na Instagram.

Bari keur bentang maksudna earns pangakuan dina lapangan, adina Na ngajadikeun headline pikeun alesan sagemblengna béda. Manehna geus dipelak kana kageulisan ngora anu bakat modeling mikat rébuan fans Madrid.

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

The stunning kageulisan, Abril Marta, geus ditinggalkeun euweuh batu un-ngancik lamun datang ka sensuality. kageulisan alluring, bulu luscious nya jeung awakna curvaceous anu nyieun cukup aduk di internet.

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -hubungan Kahirupan

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiHubungan Álvaro Morata kalawan Venice dilahirkeun model jeung fashion desainer Alice Cambello dimimitian tur indit publik dina mimiti 2016 bari anjeunna di Juventus.

pilihan dad Alice ngeunaan Morata sakumaha kabogoh éta bit kontroversial sakumaha dad nya sakali warned nya teu balik kaluar kalawan footballers.

Alice perang cara dirina ngaliwatan ka pastikeun hubungan dirina digawé. Numutkeun dirina, "Kuring bakal salawasna membela kamerdikaan mah. hirup abdi sareng Álvaro Morata "

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Nikah proposal: Dina 10 2016th Désémber Álvaro Morata ngabéwarakeun kabogoh na Alice Campello ku proposing ka dirina di panggung nalika pintonan sulap di ibukota Spanyol. Ieu di hiji acara disebutna El Mago Pop. Hiji acara anu ieu sacara saksama crafted kalawan rencana-Na.

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

pasangan anu dipenta pikeun jadi bagian tina hiji rutin magic kukituna hauled up di panggung. pesulap nu ngancik Alice sabudeureun, jadi manéhna nyanghareup jauh ti Morata, sateuacan nyarios "Ieu baris jadi trik pangalusna anjeun geus kungsi kasampak dina kahirupan anjeun". Manehna lajeng kokotéténgan deui cara sejen tur nempo kabogoh nya Morata on tuur-Na. Anjeunna diusulkeun ka dirina dina hiji dengkul, jeung panongton bade liar.

Morata engké dipasang poto tina ring dina leungeun nya dina Instagram kalawan caption nu: "Manehna ngomong enya! Arurang meunang nikah! Abdi bogoh ka anjeun @alicecampello ".

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Atikan versus Football

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiDi sawatara titik di umur youthful na, bapa Morata urang samentara maksakeun putra maranéhna kaluar bal séjén sangkan anjeunna difokuskeun sasmita Na. Dumasar kana éta hal, mibanda atikan éta hiji prerequisite na asides keur footballer sukses, eta masih bisa nyieun hiji kudu senang / hirup stabil, duit, sarua, diri gumantungna. kolotna hayang manéhna diajar Kedokteran sarta Bedah salaku alternatif hadé pikeun maén bal.

Numutkeun Álvaro Morata,
"Real Madrid disebut dad abdi uninga alesan pikeun henteuna mah terus ti latihan. Ieu waktu kuring teu ngalakukeun teuing ogé di sakola tur maranéhna moal bakal ngantep kuring buka latihan dugi sasmita kuring ningkat ".

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Cinta keur ténis

cinta-Na pikeun ténis tumuwuh nalika anjeunna dicabut tina Maen Bal dugi sasmita na geus ningkat. Ieu periode tangguh pikeun Morata anu hates diajar. mamang teu, tinimbang enduring a ulayat tina kanyeri atawa nyeri, anjeunna kapanggih alternatif pikeun maén bal. Salaku Álvaro nyimpen éta,

"Ieu mimiti periode mana kuring dieureunkeun ngarasakeun bal, abdi leungit cinta pikeun eta. Kuring ngamimitian pamikiran ngeunaan milih ténis, sabab kuring dipaké pikeun maénkeun éta teuing, tur Jigana mah éta hadé. Kuring teu boga sirah pikeun eta sanajan, kuring teuing ngabaran ".

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Untungna, sasmita nya éta bisa ngaronjatkeun sanggeus loba sanggeus bending handap pikeun ulikan. Dinten, Álvaro Morata dianggap salaku salah sahiji footballers pangalusna anu bisa maénkeun kaulinan ténis panjang. Anjeunna henteu maén kalawan mates timnya anu manggih interest di buruan. Sanajan kumaha waktu nungtut bal téh, Morata kénéh nyiptakeun waktu pikeun ngundang béntang super ténis panjang tur sobat nutup Rafael Nadal keur sababaraha lampah ténis.

Mun teu keur maén bal keur na angka hiji chioce olahraga, Álvaro Morata bakal geus beurat aub dina ténis panjang.

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -SunGlass Perayaan

Álvaro Morata geus nyieun naon disebut "The Goal Perayaan coolest di Football". Hayu urang téh na "Satuju jeung ieu" hajatan. The striker Spanyol tuh pangalusna 'nungkulan eta' na gambaran sanggeus menit gawang telat 83rd ngalawan Inter Milan. Sanajan salah kipas teu pangalusna pleased.

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiSumuhun, dulur éta senang kajaba hiji lalaki. Nu boga tina kacamata. The kacamata sabenerna sumping ti kipas dina riungan, a kipas tina Inter anu tim tadi ngan conceded tujuan tina Spaniard. Simkuring teu gumbira kalayan Morata.

Nurutkeun kana kipas disgrunted, Simone .. "Pikeun kipas Inter badag kawas kuring, éta nyaan ieu mah fun ningali pamaén Juve ditunda gelas kuring," Anjeunna ditambahkeun,

"Padahal mah éta pisan ambek nu tim kuring sempet conceded tujuan. Morata anu ngoleksi sumping ka ngagungkeun underneath nu Curva mana atuh ieu. Kuring kungsi kacamata abdi di leungeun kuring, eta flew kaluar leungeun kuring salaku abdi ieu agitated dina situasi. Lamun kuring nempo Bonucci nyokot aranjeunna nepi na leungeun ka batur satim na, abdi diusahakeun nelepon kaluar ka anjeunna, tapi anjeunna teu ngadangu kuring. Hal salajengna abdi ningal éta Morata ngagem aranjeunna. Sanggeus perayaan, manéhna threw aranjeunna ka sisi pitch jeung anu weruh dimana aranjeunna réngsé nepi. Kuring geus teu katempo éta deui. Untungna, kuring ukur dibayar € 2 maranehna dina hiji jongko pasar. Ieu kacilakaan sarta kuring pasti teu ngahaja buang aranjeunna ".

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Pahlawan Boyhood sarta Connection nu

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiMorata urang mimiti tetep di Real Madrid éta alatan salah lalaki. pahlawan super-Na, moal ngaran séjén tapi 'Fernando Morientes'.

cinta undying-Na pikeun Fernando Morientes dipicu titik balik dina pilihan dina watesan nangtukeun posisi na (Central teung) salaku footballer nak. Morata éta husus diantara sakabeh kids anu muterkeun posisi éta. Hatur nuhun kana gerakan bal sarta abilities pagawean.

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiSambungan: Morientes ieu dikirim dina pinjaman ka AS Monako di 2003 / 2004, dimana anjeunna dibuktikeun hiji titik ku nyetak dina duanana suku tina UCL saparapat-final pikeun ngelehkeun Real Madrid sarta ahirna nyandak Monako ka final. Morata geus gotten sajarah sarupa.

Aya kitu hiji bédana badag. Kana nyetak gol ngalawan Real Madrid di Monaco, Morientes sohor pointedly di hareup bangku nganjang urang. Morata nampik ngagungkeun pisan.

Numutkeun Morata, "Teu teuas pisan pikeun kuring teu ngagungkeun boh dina bekasi atawa di Bernabeu. Kuring teu ngagungkeun tur I pernah ngalakukeunana lamun éta lumangsung sarébu langkung kali ".

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kahirupan di Juventus

Ieu naon cenah;

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi"Real Madrid pinuh sahiji pamaén pangalusna di dunya sarta éta tangguh, jadi éta naha kuring indit jauh, nepi ka bisa balik hiji poé. Kuring meunang luka sagampil kuring meunang ka Juventus sarta kuring henteu ngalakukeun pre-usum. Ieu pikareueuseun, Nyaan Cut Nyak Dien. Kuring ngamimitian nonton film na maca di Italia, abdi digawe upaya beradaptasi. Dina tungtungna, urang meunang liga na cup, eta teu bisa geus Isro sagala hadé. Kuring ngarasa pisan dipikacinta ku fans. Nasib nempatkeun urang nepi ngalawan Madrid dina Liga Champions na Nyaan ngalaman. Kuring meunang gol, sarta bakal geus dibayar duit alus keur ka geus ngalawan wae tim séjén. Abdi indebted ka Madrid jeung Bernabéu ".

striker ex Juventus Álvaro Morata geus kaungkap ceuk urang geus bisa ngamimitian nyokot ngurus dirina leuwih saprak kadatangan na di Lady Old leuwih si isal jeung aya dina yén parobahan dina lingkungan na geus mantuan manehna tumuwuh.

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -The Balik deui ka Madrid

Numutkeun Álvaro Morata,
"Mun Real Madrid teu meuli atuh balik, éta usum panas éta kasempetan panungtungan kuring datang jeung maén di dieu. Kuring éta dina Euro 2016 jeung antibaktéri kuring disebut ngomong kuring ieu balik deui. Aranjeunna ditawarkeun kuring kontrak anyar jeung kuring bisa ngabejaan yén ieu teu ngajual kuring on, éta maranéhna kungsi iman kuring. Ieu dinten Abdi geus ngantosan keur lila. Abdi Isro jauh ka meunang sababaraha pangalaman. Abdi teu bisa ngandung emosi abdi dina dinten tina presentasi abdi ".

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kumaha Ninggalkeun Madrid Made Anjeunna Wani

"Lamun salah sahiji ngalir jauh ti imah, ti kota sarta sakabéh babaturan, manéhna salawasna bisa tumuwuh professionally sarta mental," ceuk Spanyol internasional, Álvaro Morata.

"Ieu jalur nu ngajadikeun anjeun tougher salaku jalma. Sababaraha waktu ka tukang, basa kuring di Madrid, upami hal nu salah di sawah kuring ieu pisan nu dilindungi. "Najan kitu, di bekasi I ukur boga kolot mah, kabogoh abdi jeung sababaraha babaturan, jadi lamun Kuring teu cara eta alus aya moal loba jalma mantuan kuring, abdi kudu ngabéréskeun hal on kuring sorangan.

"Anjeun tiasa ningali kumaha Kami on lapangan. Ayeuna lamun kuring ngalakukeun nu salah abdi ulah nempatkeun sirah kuring ka handap, abdi ngan kasampak maju ka kasempetan salajengna. "

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Cukur Pareum Rambut-Na Pikeun The Satpol PP

Dina Maret 2014, Álvaro dicukur kaluar sirah na dina move solidaritas keur barudak gering, nyebutkeun yen "Kids kalawan kanker hayang mibanda teukteukan buuk kuring, tapi maranéhna teu bisa, jadi kuring masihan sorangan theirs".

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Q sarta A on Football.

Q: Dimana anjeun ngarasa paling nyaman. 9, 7 atanapi 11?

Álvaro Morata Tanggapan: "Pikeun sababaraha taun, peringkat pelatih geus ditempatkeun kuring di wing atawa di luar kotak jeung sagala kahirupan mah geus striker a. Abdi tiasa adaptasi jeung nyoba ngalakukeun ogé di posisi séjén, tapi dimana abdi tiasa masihan kinerja paling na dimana atuh ulin hadé teh 9 ".

Q: Dupi anjeun uncomfortable dina jangjang nu?

Álvaro Morata Tanggapan: "No, teu sakabehna. Hal ieu kacida mahal [patut loba] maén di Madrid, sarta kuring bakal maén dimana wae kuring bisa. Lamun masihan kuring sarung kuring bakal kiper, tapi ogé, salaku 9 abdi tiasa ngalakukeun hadé. Kuring boga deui kapercayaan nepi hareup ti dina jangjang nu ".

Q: Mana maju anjeun diajar nu paling ti?

Álvaro Morata Tanggapan: Deui dina poé, ieu Fernando Morientes. A saeutik ti tapi hiji anu impacted kuring paling dinten ieu geus Gonzalo Higuaín.

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -rankings LifeBogger

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu