Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Álvaro Morata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Panungtungan diropéa

Kami Alvaro Morata Fakta Biografi Fakta nunjukkeun liputan pinuh tina Carita Budak Leutik, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / Istri, Kahirupan Pribadi sareng Gaya Hidup. Dina istilah anu saé, kami nyayogikeun anjeun nganalisa lengkep tina carita Kahirupan Na, ti mimiti Morata dini nepi ka nalika anjeunna janten Famous.

Carita kahirupan Alvaro Morata
Carita kahirupan Alvaro Morata. 📷: Instagram.

Leres, sadayana terang, anjeunna mangrupikeun saurang panyerang pangpentingna di dunya. Nanging, ngan sababaraha fans anu maca biografi Alvaro Morata, anu pikaresepeun. Tanpa langkung ado, hayu urang mimitian.

Carita Budak Alvaro Morata:

Álvaro Morata lahir Álvaro Borja Morata Martín di Madrid, Spanyol tanggal 23 Oktober 1992. Anjeunna ngalahir ka indungna, Susana Morata sareng ramana, Alfonso Morata.

Salah sahiji poto budak leutik anu kawéntar ti Alvaro Morata.
Salah sahiji poto budak leutik anu kawéntar ti Alvaro Morata. 📷: Instagram.

Anjeunna anak Linggarjati, a panungtungan dilahirkeun na ngan putra kolotna anu tumuwuh nepi di taneuh sayang jaga. Malah bari Crawling salaku anak, anjeunna diajar kumaha carana ngudag bal sakumaha Toys. Ieu lamun kahareup na éta kasampak.

Alvaro Morata tumuwuh numutkeun karakteristik, bakat sareng kapentingan. Malah dina yuswa anu lembut, kabagjaan batinna nyaéta sadayana perkawis maén bal. Éta janten pondasi pikeun sadayana hirupna sakumaha anu ayeuna urang tingali.

Tumuwuh nepi Taun:

Dilahirkeun sareng diasuhkeun di Ibukota Spanyol nganggo seueur kauntungan khususna nalika anjeun dipasihkeun maén bal ti lahir. Hal ieu mangrupikeun kasus ngora Morata anu masing-masing kapinteran salaku balita ngajantenkeun jauh langkung rata.

Alvaro Morata parantos nendak bal saprak saprak anjeunna masih leutik.
Alvaro Morata parantos nendak bal saprak saprak anjeunna masih leutik. 📷: Instagram.

Kanyaah henteu aya hubunganna pikeun pertandingan dina yuswa 3 yuswa pikeun jalan partisipasi pinuh dina olahraga. Dukungan ti kolot sareng anu dipikacinta mangrupikeun konci pikeun ngagaduhan maén bal anu saé dina yuswa.

Kumaha Football Football Ngawitan pikeun Alvaro Morata:

Alvaro Morata tumbuh caket sareng Stadion Vicente Calderón anu bergengsi (Stadion Atletico Madrid) sareng Santiago Bernabeu (Stadion Real Madrid). Anjeunna kipas tina dua klub. Henteu lami nyandak dua klub sateuacan ngamimitian nyauran bapak Morata nampi tanda tangan putrana upami terang anjeunna béntang.

Anjeunna ngagaduhan ka akademi Real Madrid nalika umurna dini.
Anjeunna ngagaduhan ka akademi Real Madrid nalika umurna dini. 📷: Instagram.

Salaku Morata nyimpen éta, Ayah kuring nyaritakeun kuring duanana terus nyauran anjeunna. Anjeunna kagoda pikeun ngantep kuring ngiluan Atletico sabab caket ka bumi. Anjeunna ngarasa kalakuan nolak kasempetan Real Madrid tiasa kuciwa. Éta kusabab éta kuring ngagabung ka akademi maén balna salaku murangkalih anu tiasa maénkeun peran naon waé.

Anjeunna ngamimitian perjalanan maén balna sareng akademi yayasan Real Madrid dina yuswa lembut tina 3. Di kalolobaanana, anjeunna kapilih janten maskot pikeun sababaraha kaulinan Real Madrid. Anjeunna ngagaduhan kasempetan ngagaduhan hubungan pribadi awal sareng pamaén sepak bola sapertos Raúl González Blanco, Iván Zamorano, Roberto Carlos, sareng pahlawan anjeunna, Fernando Morientes.

Tanpa ragu, nalika anjeunna dikepung ku pamaén anu pangsaéna di dunya sakedik téhnik na pikeun ngabebaskeun anjeunna kusabab kahayang un-tungtung na impian janten pamuter Real Madrid. Padahal anjeunna diajar kumaha maca sareng nyerat, tapi henteu pernah paduli ngeunaan ningkatkeun sasmita. Numutkeun anjeunna;

"Kuring biasa ngantunkeun buku kuring di bumi sapanjang waktos sabab kuring bakal hilap, tapi kuring sok émut nyandak bal nganggo kuring ka Santiago Bernabeu boh pikeun ningali pertandingan atanapi ngalatih salaku budak. Kuring resep bal maén saprak kuring tiasa leumpang. Abdi henteu mikir naon waé anu sanés. Abdi teras ngantosan kasempetan maén bal. Abdi biasa pikeun santai telat ogé ningali kaulinan, komo upami éta pertandingan Liga Juara anu angkat pikeun tambahan-waktos, teu aya anu tiasa nampi kuring ka tempat tidur ".

Anjeunna ari aya saacan anjeunna 13 taun saméméh nguji kaos Atletico pikeun ukur dua taun. Ieu dituturkeun ku move ka Real Madrid C.

Naha anjeun terang yén anjeunna dilatih di Athletico dua taun?
Naha anjeun terang yén anjeunna ngalatih di Athletico dua taun? 📷: Instagram.

Kumaha Alvaro Morata Campuran Atikan sareng Karir Bal:

Dina sababaraha titik di nonoman na, sepuh Morata samentawis ngadamel putrana putra sepak balén supados ngajantenkeun anjeunna fokus kana sasmita.

Kolotna seueur waé anu prihatin yén maén bal nyandak atikanana.
Kolotna seueur waé anu prihatin yén maén bal nyandak atikanana. 📷: Twitter.

Numutkeun aranjeunna, ngagaduhan pendidikan mangrupikeun prasyarat sareng asides anu janten bal-bal anu suksés, éta masih tiasa ngajantenkeun hiji jalma bagja / hirup stabil, artos, kasaruaan, gumantungna diri. Kolotna hoyong anjeunna diajar Kedokteran sareng Bedah salaku alternatif anu langkung saé pikeun maén bal.

Numutkeun Álvaro Morata,
"Real Madrid nyauran bapa kuring terang alesan pikeun kuring ditolak latihan. Waktu éta kuring henteu weléh damel di sakola, sareng aranjeunna moal bakal ngantep abdi angkat ka tempat latihan dugi ka sasmita kuring ningkat. "

Kahirupan Kulawarga Alvaro Morata:

Pamaén maén Spanyol ngagaduhan kahirupan kulawarga anu hebat. Alvaro Morata sanes pangecualian. Kami mawa anjeun fakta ngeunaan anggota kulawargana.

Ngeunaan Bapa Alvaro Morata:

Alfonso Morata nyaéta saurang lalaki anu maénkeun peran bapa anu luar biasa dina kahirupan hiji-hijina putra Alvaro.

Alvaro Morata sareng Rama Alfonso Morata
Alvaro Morata sareng Rama Alfonso Morata. 📷: Facebook.

Ngagaduhan hirupna sadayana pikeun usaha maén bal, Alfonso ngagaduhan naon anu diperyogikeun pikeun janten manajer anu pangsaéna pikeun putrana. Salah sahiji prestasi anu paling penting anjeunna salaku manajer nyaéta nawar Real Madrid kalayan kamungkinan balikna putrana saatos mantra di Juventus.

Salaku anjeunna salawasna nyebutkeun "Waktos pangsibukna abdi nalika tren ngaran putra abdi urang dina pasar mindahkeun. Kuring ningali Football salaku pasar saham. dina jam 48, nanaon bisa lumangsung hiji cara atawa sejenna "

hirup Álvaro Morata urang geus hadé kaluar berkat aman, supportive, nurturing, sarta hubungan ramana-putra haneut.

Ngeunaan Basa Alvaro Morata:

Indung Alvaro Morata, Susana Morata, parantos dipuji pikeun perawatan indung anu ditingalikeun ka putrana dina jalur karirna.

Minuhan Alvaro Morata indung Susana
Minuhan Alvaro Morata indung Susana. 📷: Facebook.

Wanoja anu dilahirkeun di Madrid sering asalna mimiti nalika kajantenan. Anjeunna mangrupikeun kipas besar ti Real Madrid. Sering kali, anjeunna ngaganggu yén anakna kedahna cicing jeung maén bal di kampung halaman na. Manehna pernah dirojong putra nya ninggalkeun Real Madrid ka klub séjén. Susana mikanyaah Real Madrid sarta henteu janten dédéngéan ngaran putra nya urang dina warta mindahkeun.

Manehna disagrees sanajan disarankan nu narima Mindahkeun mangrupakeun bagian badag dina prosés na maturing sakumaha duanana mangrupa jalma sarta pamuter. Manehna salawasna hayang putra nya janten dina na di ibukota Spanyol, Madrid.

Ngeunaan Budak Alvaro Morata:

Marta Abril nyaeta Álvaro Morata urang salah na ngan adina kokolot. Aranjeunna geus babaturan pangalusna katuhu ti poé budak leutik maranéhanana.

Alvaro Morata sareng adi na Marta Abril
Alvaro Morata sareng adi na Marta Abril. 📷: Facebook.

Marta ngartos kumaha janten adi lanceuk ngurus arti adi na. Numutkeun ka dirina, "Éta nyandak kasabaran abdi, kasabaran sareng kéngingkeun waktos pikeun ngahubungkeun adi kuring ti budak leutik."

Duo éta parantos caket pisan saprak budak leutik.
Duo éta parantos caket pisan saprak budak leutik. 📷: Facebook.

Hubungan nyéta vital saacan tanggal. Aranjeunna duanana nembongkeun cinta keur silih malah dina sagala kaayaan. Marta ayeuna mangrupikeun modél geulis anu cicing di Madrid. Dinten ieu, anjeunna ningalikeun dukungan pikeun lanceukna saeutik ku ngadatangan stadion nalika patandingan sareng dina acara séjén via Twitter sareng Instagram.

Bari keur bentang kéngingkeun pangakuan dina lapang, Tétéhna nyababkeun headline kusabab alesan anu béda-béda. Anjeunna tos janten kageulisan ngora anu bakat pemodelan narik rébuan peminat Madrid.

Aranjeunna masih caket dugi ka tanggal
Aranjeunna masih caket dugi ka tanggal. 📷: Facebook.

Kaéndahan Éstik, April Marta, henteu parantos aya batu anu teu kaserat nalika sédina. Kaendahan dirina anu pikaresepeun, rambut teu sadar sareng awak curvaceous nyiptakeun anu aduk dina internét.

Kahirupan Hubungan Alvaro Morata:

Poto putus lucu Alvaro Morata sareng Alice Cambello nalika aranjeunna masih bobogohan.
Poto putus lucu Alvaro Morata sareng Alice Campello nalika aranjeunna masih bobogohan. 📷: TheSun.

Hubungan Alvaro Morata sareng model lahir Venice anu dilahirkeun sareng desainer fashion Alice Campello dimimitian sareng umum dina awal 2016 nalika anjeunna di Juventus.

pilihan dad Alice ngeunaan Morata sakumaha kabogoh éta bit kontroversial sakumaha dad nya sakali warned nya teu balik kaluar kalawan footballers.

Alice perang cara dirina ngaliwatan ka pastikeun hubungan dirina digawé. Numutkeun dirina, "Kuring bakal salawasna membela kamerdekaan kuring. Hirup kuring aya sareng Alvaro Morata

Kanyaahanana tumbuh kuat ku taun-taun.
Kanyaahanana tumbuh kuat ku taun-taun. 📷: DailyMail.

Nikah proposal: Tanggal kaping 10 Désémber 2016, Alvaro Morata ngabantosan kabogohna, Alice Campello ku ngajukeun dirina di panggung salami acara sihir di ibukota Spanyol. Éta dina acara anu disebut El Mago Pop. Hiji acara anu ieu sacara saksama crafted kalawan rencana-Na.

Sakedap imut nalika Morata ngajukeun ka kabogoh harita.
Sakedap lucu nalika Alvaro Morata ngajukeun ka kabogoh-Na Alice Campello. 📷: YouTube.

pasangan anu dipenta pikeun jadi bagian tina hiji rutin magic kukituna hauled up di panggung. pesulap nu ngancik Alice sabudeureun, jadi manéhna nyanghareup jauh ti Morata, sateuacan nyarios "Ieu baris jadi trik pangalusna anjeun geus kungsi kasampak dina kahirupan anjeun". Anjeunna teras ningal deui jalan anu sanés sareng ningali kabogohna, Morata on tuur-Na. Anjeunna diusulkeun ka dirina dina hiji dengkul, jeung panongton bade liar.

Morata engké dipasang poto tina ring dina leungeun nya dina Instagram kalawan caption nu: "Anjeunna nyarios leres! Kami nuju kawin! Abdi bogoh ka anjeun, @alicecampello. "

Kituna mimiti lalampahanana ka bagja saatosna.
Kituna mimiti lalampahanana ka bagja saatosna. 📷: Marca.

Fakta Biografi Alvaro Morata - Asih Pikeun Ténis:

cinta-Na pikeun ténis tumuwuh nalika anjeunna dicabut tina Maen Bal dugi sasmita na geus ningkat. Ieu periode tangguh pikeun Morata anu hates diajar. mamang teu, tinimbang enduring a ulayat tina kanyeri atawa nyeri, anjeunna kapanggih alternatif pikeun maén bal. Salaku Álvaro nyimpen éta,

"Ieu mimiti periode mana kuring dieureunkeun ngarasakeun bal, abdi leungit cinta pikeun eta. Kuring ngamimitian pamikiran ngeunaan milih ténis, sabab kuring dipaké pikeun maénkeun éta teuing, tur Jigana mah éta hadé. Kuring teu boga sirah pikeun eta sanajan, kuring teuing ngabaran ".

Poto ieu mangrupikeun konfirmasi minat na dina Tenis.
Poto ieu mangrupikeun konfirmasi minat na dina Tenis. 📷: PlanetFootball.

Untungna, gelar na tiasa ningkatkeun saatos seueur kumawula pikeun ngulik. Dinten ayeuna, Alvaro Morata dianggap salaku salah saurang pamaén maén anu pangsaéna anu tiasa ngulinkeun buruan ténis anu panjang. Anjeunna tiasa maén sareng mitra timnya, anu mendakan minat di buruan. Sanaos sabaraha waktos nungtut maén bal, Morata tetep nyiptakeun waktos kanggo ngajak superstar ténis panjang sareng sobat deukeut Rafael Nadal keur sababaraha lampah ténis.

Upami henteu balna janten pilihan nomer hiji olahraga, Alvaro Morata bakal parantos beurat kana ténis panjang.

Fakta Biografi Alvaro Morata - Perayaan Sunglass:

Álvaro Morata geus nyieun naon disebut "The Goal Perayaan coolest di Football". Hayu urang téh na "Satuju jeung ieu" perayaan. Striker Spanyol nyiptakeun pangsaéna 'ngungkulan éta' saatos saatos ahir menit ka-83 dina ngalawan Inter Milan. Sanaos hiji kipas henteu langkung gumbira.

Sigana anjeunna ngagaduhan salah sahiji perayaan tujuan anu paling cool dina sajarah Serie A
Sigana anjeunna ngagaduhan salah sahiji perayaan tujuan anu paling tiis dina sajarah Serie A. 📷: PlanetFootball.

Sumuhun, dulur éta senang kajaba hiji lalaki. Nu boga tina kacamata. Kacamata éta sabenerna asalna tina kipas angin dina kipas angin, kipas ti Inter anu timna parantos nganutkeun tujuan ti Spanyol. Kami henteu resep sareng Morata.

Numutkeun kipas anu teu hina, Simone; "Kanggo kipas Inter anu mirip sapertos kuring, henteu pikaresepeun ningali pamuter Juve anu ditunda dina gelas kuring," Anjeunna ditambahkeun,

"Sanaos kuring ambek tim kuring parantos nyimpangkeun tujuanana. Morata anu nyetak sumping kanggo ngagungkeun handapeun Curva dimana kuring aya. Kuring ngagaduhan kacamata kuring dina leungeun kuring tapi ngorondang tina panangan kuring sabab kuring ngaganggu kana kaayaan éta. Nalika kuring ningali Bonucci ngajemput na teras ngulungkeun ka mitra tim na, kuring nyobian ngageroan anjeunna, tapi anjeunna henteu nguping kuring. Hal anu sanés ku kuring ningali Morata ngagemna. Saatos perayaan éta, anjeunna dialungkeun aranjeunna ka sisi pitch sareng saha anu terang dimana aranjeunna lekasan. Abdi henteu acan ningali deui. Untungna, kuring ngan ukur mayar 2 € kanggo aranjeunna di warung pasar. Éta kacilakaan, sareng kuring pasti henteu ngahaja maledog aranjeunna. ”

Fakta Biografi Alvaro Morata - Pahlawan Budak Leutik:

Fernando Morientes mangrupikeun modél maju maén bal.
Fernando Morientes mangrupikeun modél maju maén bal. 📷: TransferMarket.

Tetep Morata di Real Madrid mimiti kusabab lalaki. Naheh, teu lain nami tapi sanes 'Fernando Morientes'. cinta undying-Na pikeun Fernando Morientes dipicu titik balik dina pilihan dina watesan nangtukeun posisi na (Central teung) salaku footballer nak. Morata éta husus diantara sakabeh kids anu muterkeun posisi éta. Hatur nuhun kana gerakan bal sarta abilities pagawean.

Katresna Alvaro Morata pikeun Fernando Morientes teu tiasa diukur
Katresna Alvaro Morata pikeun Fernando Morientes teu tiasa diukur. 📷: LB.

Sambungan: Morientes ieu dikirim dina pinjaman ka AS Monako di 2003 / 2004, dimana anjeunna dibuktikeun hiji titik ku nyetak dina duanana suku tina UCL saparapat-final pikeun ngelehkeun Real Madrid sarta ahirna nyandak Monako ka final. Morata geus gotten sajarah sarupa.

Aya kitu hiji bédana badag. Kana nyetak gol ngalawan Real Madrid di Monaco, Morientes sohor pointedly di hareup bangku nganjang urang. Morata nampik ngagungkeun pisan.

Numutkeun ka Morata; "Teu teuas pisan pikeun kuring teu ngagungkeun boh dina bekasi atawa di Bernabeu. Kuring henteu ngagungkeun, sareng sanés kuring bakal kantos upami éta kajadian sarébu deui. ”

Fakta Biografi Alvaro Morata - Kahirupan di Juventus:

Ieu naon cenah;

Anjeunna teu nampik yén anjeunna gaduh waktos hébat di Juventus.
Anjeunna teu nampik yén anjeunna gaduh waktos hébat di Juventus. 📷: TheSun.

"Real Madrid pinuh ku pamaén anu pangsaéna di dunya, sareng parah éta, ku kituna kuring parantos angkat, pikeun tiasa uih deui hiji dinten. Abdi kaserang parantos dugi ka Juventus sareng kuring henteu ngalakukeun usum-musim. Éta pikareueuseun. Abdi capé. Kuring mimiti ningali pilem sareng maca dina basa Italia. Kuring nyobian usaha pikeun adaptasi. Dina tungtungna, urang kénging liga sareng piala. Éta henteu tiasa angkat anu langkung saé. Kuring karasa pisan ku peminat. Nasib nempatkeun urang ngalawan Madrid di Liga Juara-Juara, sareng kuring sangsara. Kuring ngagaduhan tujuan, sareng kuring bakal nyéép artos anu saé pikeun ngagaduhan tim anu sanés. Kuring boga hutang ka Madrid sareng Bernabéu ”.

striker ex Juventus Álvaro Morata geus kaungkap ceuk urang geus bisa ngamimitian nyokot ngurus dirina leuwih saprak kadatangan na di Lady Old leuwih si isal jeung aya dina yén parobahan dina lingkungan na geus mantuan manehna tumuwuh.

Fakta Biografi Alvaro Morata- Balik deui ka Madrid:

Numutkeun Álvaro Morata,
"Upami Real Madrid henteu ngagaleuh kuring, usum panas éta mangrupikeun kasempetan terakhir pikeun kuring maén di dieu. Kuring nuju taun Euro 2016, sareng agén kuring nyauran yén kuring badé uih deui. Aranjeunna nawiskeun kuring kontrak anyar, sareng abdi tiasa nyarios yén éta henteu ngajual kuring, anu aranjeunna iman kuring. Dinten éta dinten ayeuna kuring kantos nunggu. Abdi angkat ka sababaraha pangalaman. Abdi henteu tiasa ngeusian émosi kuring dina dinten presentasi kuring ”.

Fakta Biografi Alvaro Morata - Ngaluarkeun Madrid:

"Lamun salah sahiji ngalir jauh ti imah, ti kota sarta sakabéh babaturan, manéhna salawasna bisa tumuwuh professionally sarta mental," ceuk Spanyol internasional, Álvaro Morata.

"Ieu jalan anu ngajantenkeun anjeun langkung sesah. Sawatara waktos kapengker, nalika kuring aya di Madrid, upami hal-halna salah di lapangan, kuring dijagi pisan. "Tapi, di Turin, kuring ngan ukur ngagaduhan kolot, kabogoh sareng sababaraha babaturan, ku kituna nalika kuring henteu ngalakukeun éta saé, henteu seueur jalma ngabantosan kuring, kuring kudu ngabéréskeun masalah kuring.

"Anjeun tiasa ningali kumaha kuring di lapang. Ayeuna upami kuring ngalakukeun salah, kuring henteu kedah tuang sirah, ngan kuring ngarepkeun kasempetan salajengna. ”

Fakta Biografi Alvaro Morata - Ngabodkeun rambutna:

Dina Maret 2014, Álvaro dicukur kaluar sirah na dina move solidaritas keur barudak gering, nyebutkeun yen "Kids kalawan kanker hayang mibanda teukteukan buuk kuring, tapi maranéhna teu bisa, jadi kuring masihan sorangan theirs".

Henteu seueur anu terang yén anjeunna sakali nyukur rambutna.
Henteu seueur anu terang yén anjeunna sakali nyukur rambutna. 📷: Twitter.

Fakta Biografi Alvaro Morata - Q sareng A dina Football:

Q: Dimana anjeun ngarasa paling nyaman. 9, 7 atanapi 11?

Alvaro Morata Réspon; "Pikeun sababaraha taun, peringkat pelatih geus ditempatkeun kuring di wing atawa di luar kotak jeung sagala kahirupan mah geus striker a. Abdi tiasa adaptasi jeung nyoba ngalakukeun ogé di posisi séjén, tapi dimana abdi tiasa masihan kinerja paling na dimana atuh ulin hadé teh 9 ".

Q: Dupi anjeun uncomfortable dina jangjang nu?

Álvaro Morata Tanggapan: "Henteu, henteu pisan. Éta pisan mahal [patut pisan] pikeun dimainkeun di Madrid, sareng kuring bakal maén dimana-mana kuring ogé. Upami anjeun masihan sarung tangan kuring bakal janten penjaga gawang, tapi ogé, salaku 9 kuring tiasa langkung hadé. Kuring ngagaduhan kayakinan langkung seueur tibatan jangjangna. "

Q: Mana maju anjeun diajar nu paling ti?

Álvaro Morata Tanggapan: Deui dina poé, ieu Fernando Morientes. A saeutik ti tapi hiji anu impacted kuring paling dinten ieu geus Gonzalo Higuaín.

Fakta Biografi Alvaro Morata - Peringkat LifeBogger:

Anjeunna cukup pamaén anu endah. Henteu anjeunna anjeunna?
Anjeunna cukup pamaén anu endah. Henteu anjeunna anjeunna? 📷: LB.

Wiki:

Alvaro Morata Biografi - Data WikiJawaban Wiki
Nami lengkepÁlvaro Borja Morata Martín
Tanggal lahir23rd Oktober 1992
umur27 taun (salaku Méi 2020)
kolotAlfonso Morata (bapa) sareng Susana Morata (indung).
DuduluranMarta Abril (adi)
kabogohAlice Campello
luhur6 suku 2 inci.
beurat84KG
zodiakScorpio
Posisi maéndi payun

kacindekan:

Hatur nuhun pikeun maca tulisan ieu ngeunaan biografi Alvaro Morata. At Lifebogger, tujuan urang pikeun katepatan sareng keadilan dina nganteurkeun carita budak leutik jeung fakta biografi. Punten atuh kontak urang upami anjeun ningali naon waé anu katingali ganjil dina tulisan ieu. Anjeun ogé tiasa nempatkeun koméntar di kotak di handap.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu