RRETH NESH

Mirë se vini në LifeBogger! Shtëpia e Tregimeve të Futbollit të Vërtetë.

Futbollistët profesionistë, menaxherët e futbollit dhe elitat kanë marrë të gjitha Storiet e Fëmijërisë dhe Faktet e Biografisë. LifeBogger kap këto kohë të paharrueshme që janë edhe argëtuese dhe prekëse.

Platforma jonë ofron Fabrikat e Fëmijërisë dhe Faktet Biografike më të kapura, befasuese dhe tërheqëse të futbollistëve (aktivë / pensionistë), menaxherëve të futbollit dhe elitat. Ne mbulojmë ngjarje të dukshme nga kohërat e tyre të fëmijërisë e deri kur ato u bënë të njohura.

Shtë e mahnitshme të shihet se si futbollistët, menaxherët dhe elitat rriten nga fëmijët e lezetshëm tek profesionistët. Objektivi ynë është që të përqëndrohemi në ngjarjet që kanë ndodhur në jetën e këtyre personaliteteve, një që është bërë më pas në vetëdijen e tyre.

Misioni yne: Të jesh ndër burimin më të mirë dixhital për Tregimet e Fëmijërisë së Futbollistëve dhe Faktet e Biografisë.

LifeBogger përpiqet të jetë ndër platformat e futbollit në internet "Më të mirë" për histori fëmijërie dhe Faktet Biografia e Untold të futbollistëve (aktivë dhe pensionistë), menaxherëve dhe elitave të futbollit.

Duke bërë këtë, ne sigurohemi t'u sigurojmë lexuesve tanë me famë përmbajtjen më të mirë (vlera premium) që do t'i bëjë ata të kthehen për më shumë.

Artikujt tanë përmbajnë një analizë të plotë të jetës së hershme të futbollistëve / menaxherëve / elitës së tyre, prejardhjen familjare, jetën e hershme në karrierë, faktet e biografisë së rrugës / ngritjes së famës, jetën familjare, jetën e marrëdhënies, jetën personale, mënyrën e jetesës dhe faktet e patreguara.

Qellimi jone: Për të krijuar dhe mirëmbajtur një depo dixhitale për tifozët e futbollit.

Vlerësohet se më shumë se gjysma e popullsisë së botës e konsiderojnë veten si ndjekës ose tifozë të futbollit (futbollit) të shoqatës. Kjo nënkupton që 4 miliardë njerëz në botë shikojnë futbollin që është sporti më i njohur në botë.

Ndërsa ne nuk bëjmë lajme të fundit për futbollin ose nuk japim rezultatet më të fundit ose 10-të më të mirat, qëllimi ynë është të mbajmë historinë e fëmijërisë së një futbollisti dixhital dhe depon e biografisë për çdo tifoz.

Fëmijëria jonë e futbollit dhe depoja e biografisë shpresojnë t'u japin tifozëve të futbollit informacion shtesë në lidhje me lojtarët që ata brohorisin për çdo ditë ndeshje në TV. Prandaj, nuk ka të bëjë vetëm me shikimin e futbollit por edhe me leximin e tij.

Vlerat tona: Përmbajtja cilësore dhe pasioni.

Përmbajtja e cilësisë: LifeBogger përpiqet të sigurojë përmbajtje të jashtëzakonshme që jep vlera premium për adhuruesit e futbollit në të gjithë botën.

Passion: Ne besojmë se Futbolli (Soccer) është i lidhur me pasion, emocion, eksitim dhe përkushtim. Prandaj, ne sjellim pasion të shkruajmë histori fëmijërie futbolli dhe Fakte Biografie të pavërtetë.

E vërteta është, të shkruash përmbajtje futbolli dhe të krijosh një pasion për të na konsumoi, duke na bërë të besojmë se është një thirrje Clarion.