Politika e Privatësisë

Kush jemi ne:

LifeBogger (lifebogger.com) është i etur për sigurinë e të dhënave pasi ne jemi të vetëdijshëm që përdoruesit tanë (ju) kujdesen për mënyrën e përdorimit të informacionit personal. Pritur në një server të dedikuar me performancë të lartë, ne ju sigurojmë se të gjitha informacionet tona të konsumatorëve mbahen konfidenciale. Ne kurrë nuk shesim listën tonë të konsumatorëve ose informacionin tonë të klientit.

Adresa jonë e internetit është: https://lifebogger.com.

Të dhënat personale që ne mbledhim dhe pse i mbledhim ato:

LifeBogger mbledh të dhëna nga vizitorët e faqes sonë. Të dhënat e mbledhura si emri, adresa e postës elektronike, dorezat e mediave sociale, adresa e postës mblidhen me qëllimin e vetëm të ofrimit të shërbimeve më të mira për vizitorët tanë dhe azhurnimin e tyre për përmirësimet e shërbimeve tona. Të dhënat personale mund të përfshijnë, por nuk kufizohen në:

Adresa e postës elektronike.

● Emri dhe mbiemri.

Kur vizitorët lënë komente në LifeBogger, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, dhe gjithashtu adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e postës së pavlerë.

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (gjithashtu e quajtur edhe hash) mund t'i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është në dispozicion këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas komentit tuaj, fotografia juaj e profilit është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Si i përdorim të dhënat personale:

LifeBogger përdor të dhënat personale të mbledhura për qëllime të ndryshme:

● Për t'ju njoftuar për ndryshimet në shërbimet tona.

● Të sigurojë mbështetjen e klientit.

● Të mbledhim analiza ose informacione të vlefshme në mënyrë që të mund të përmirësojmë shërbimet tona.

Cookies:

Nëse lëshoni një koment në faqen tonë, mund të zgjedhni për të ruajtur emrin, adresën e emailit dhe faqen e internetit në cookies. Këto janë për lehtësinë tuaj kështu që ju nuk do të duhet të plotësoni përsëri detajet tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto cookies do të zgjasin për një vit.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon post ID të artikullit që sapo keni redaktuar. Mbaron pas ditës së 1.

Baza ligjore për mbledhjen dhe përpunimin e të dhënave personale:

Baza ligjore e LifeBogger për mbledhjen dhe përdorimin e të dhënave personale të përshkruara në këtë Politikë të Privatësisë së Mbrojtjes së të Dhënave varet nga të dhënat personale që mbledhim dhe konteksti specifik në të cilin mbledhim informacionin:

● Ju i keni dhënë kompanisë sime leje për ta bërë këtë.

● Përpunimi i të dhënave tuaja personale është në interesat legjitime të LifeBogger.

● LifeBogger përputhet me ligjin.

Ruajtja e të dhënave personale:

LifeBogger do të mbajë informacionin tuaj personal vetëm për aq kohë sa është e nevojshme për qëllimet e përcaktuara në këtë Politikë të Mbrojtjes së të Dhënave.

Ne do të ruajmë dhe përdorim informacionin tuaj në masën e nevojshme për të përmbushur detyrimet tona ligjore, për të zgjidhur mosmarrëveshjet dhe për të zbatuar politikat tona.

Komente:

Nëse lini një koment në LifeBogger, komenti dhe meta të dhënat e tij ruhen për një kohë të pacaktuar. Kjo në mënyrë që të njohim dhe miratojmë çdo koment vijues automatikisht në vend që t'i mbajmë në një radhë moderimi. Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të postave të padëshiruara.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja:

Ne do të dërgojmë azhurnime të Tregimeve të Futbollit, përmes postës, postës elektronike ose transmetimit me zë, herë pas here, për vizitorët tanë që kanë shprehur interes dhe kanë kërkuar informacion të tillë. Si vizitor, gjithmonë mund të hiqni dorë nga marrja e ofertave / njoftimeve të tilla duke ndjekur lidhjen e zgjedhjes në komunikimin specifik ose duke kontaktuar drejtpërdrejt me LifeBogger.

Nëse jeni banor i Zonës Ekonomike Evropiane (EEA), ju keni të drejta të caktuara për mbrojtjen e të dhënave. Nëse dëshironi të informoheni se cilat të dhëna personale kemi në lidhje me ju dhe nëse dëshironi që ato të hiqen nga sistemet tona, ju lutemi na kontaktoni.

Në rrethana të caktuara, ju keni të drejtat e mëposhtme të mbrojtjes së të dhënave:

● E drejta për të hyrë, azhurnuar ose fshirë informacionin që kemi mbi ju

● E drejta e korrigjimit

E drejta për të kundërshtuar

● E drejta e kufizimit

● E drejta për transportueshmëri të të dhënave

● E drejta për të tërhequr pëlqimin

Dhënia e informacioneve shpjeguese për palët e treta:

Ne nuk ndajmë ose shesim informacionin tuaj personal palëve të treta.

Ne zbulojmë informacione vetëm në rastet e mëposhtme:

  • Siç kërkohet nga ligji, siç është në përputhje me një thirrje ose një proces të ngjashëm ligjor.

kur besojmë me mirëbesim se zbulimi është i nevojshëm për të mbrojtur të drejtat tona, për të mbrojtur sigurinë tuaj ose të të tjerëve, për të hetuar mashtrimin ose për t'iu përgjigjur një kërkese të qeverisë

Nëse përfshihemi në një bashkim, blerje ose shitje të të gjitha ose një pjese të pasurive të saj, ju do të njoftoheni përmes postës elektronike dhe / ose një njoftimi të shquar përmes faqes sonë të internetit për çdo ndryshim në pronësi ose përdorim të informacionit tuaj personal, si dhe si çdo zgjedhje që mund të keni në lidhje me informacionin tuaj personal ndaj ndonjë pale tjetër të tretë me pëlqimin tuaj paraprak për ta bërë këtë.

Siguria - Si i mbrojmë të dhënat tuaja:

Siguria e informacionit tuaj personal është e rëndësishme për ne. Ne marrim masa të arsyeshme komerciale dhe ndjekim standardet e pranuara përgjithësisht për të mbrojtur informacionin që na jepni, si gjatë transmetimit ashtu edhe pasi ta marrim atë. Për shembull, informacioni që jepni transmetohet përmes kriptimit duke përdorur teknologji të tilla si teknologjia e shtresës së foleve të sigurt (SSL).

Asnjë metodë e transmetimit në Internet, ose një metodë e ruajtjes elektronike, nuk është 100% e sigurt. Prandaj, ne nuk mund të garantojmë sigurinë absolute të informacionit tuaj.

Shtesat Really Simple SSL dhe Really Simple SSL nuk përpunojnë ndonjë informacion personal të identifikueshëm, kështu që GDPR nuk zbatohet për këto shtojca ose përdorimin e këtyre shtojcave në faqen tuaj të internetit. Ju mund ta gjeni politikën tonë të privatësisë këtu.

Përditësimet e Deklaratës së Privatësisë:

Ne mund ta azhurnojmë këtë deklaratë të privatësisë për të pasqyruar ndryshimet në faqen tonë të internetit pasi ka të bëjë me informacionin e mbledhur nga ju dhe përdorimin tonë të tij.

Nëse ndryshimi ndikon në mënyrën se si ne përdorim ose trajtojmë informacionin e mbledhur nga ju, LifeBogger do t'ju dërgojë me email dhe / ose tuajin, ose do të postojë një njoftim ku ju së pari hyni në këtë aplikacion përpara se ndryshimi të bëhet efektiv. Ne ju inkurajojmë që të rishikoni periodikisht këtë faqe për informacionin më të fundit mbi praktikat e privatësisë të LifeBogger.

Njoftimi për shkelje:

Në këtë seksion, ne do t'ju shpjegojmë se çfarë procedurash kemi vendosur për t'u marrë me shkeljen e të dhënave, qoftë potenciale ose reale siç janë sistemet e raportimit të brendshëm, mekanizmat e kontaktit ose dobitë e metave.

Nëse në ndonjë kohë LifeBogger përjeton një shkelje që rezulton në blerjen e të dhënave tuaja personale nga një palë e tretë, ne do t'ju njoftojmë brenda 72 orëve.

Nga cilat palë të treta marrim të dhëna - që kanë të bëjnë me të dhëna të palëve të treta:

Google, si një shitës i palës së tretë, përdor cookies për të shërbyer reklama në LifeBogger. Përdorimi i cookie-t DART nga Google e lejon atë të shërbejë reklama për përdoruesit bazuar në vizitën e tyre në LifeBogger.com dhe faqet e tjera në internet. Vizitorët e faqes në internet mund të zgjedhin përdorimin e cookie DART duke vizituar politikën e privatësisë së reklamës dhe rrjetit të përmbajtjes në Google në URL-në vijuese - http://www.google.com/privacy_ads.html.

Disa nga partnerët tanë të reklamave mund të përdorin cookies dhe fenerë në faqen tonë. Partneri ynë reklamues përfshin… .Mediavine

Këta serverë reklamash ose rrjete reklamimi të palëve të treta përdorin teknologjinë për reklamat dhe lidhjet që shfaqen në LifeBogger.com dërgojnë direkt në shfletuesit tuaj. Ata automatikisht marrin adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Teknologjitë e tjera (të tilla si cookies, JavaScript ose Web Beacons) mund të përdoren gjithashtu nga rrjetet ad-i të palëve të treta për të matur efektivitetin e reklamave të tyre dhe / ose për të personalizuar përmbajtjen e reklamave që shihni.

Është me vend të theksohet se LifeBogger.com nuk ka qasje ose kontroll mbi këto cookie që përdoren nga reklamuesit e palëve të treta.

Duhet të konsultoheni me politikat përkatëse të privatësisë të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për më shumë informacion të detajuar mbi praktikat e tyre, si dhe për udhëzime se si të zgjedhni disa praktika të caktuara. Politika e privatësisë së LifeBogger nuk zbatohet dhe ne nuk mund t'i kontrollojmë aktivitetet e reklamuesve ose faqeve të tjera të internetit.

Nëse dëshironi të çaktivizoni cookies, ju mund ta bëni këtë nëpërmjet shfletuesit tuaj individuale options. Më shumë informacion të detajuar në lidhje me menaxhimin e cookie specifike web shfletues mund të gjenden në faqet e internetit të shfletuesit 'përkatëse.

Buletini:

Nëse jeni regjistruar në gazetën tonë mund të merrni email nga ne. Kjo përfshin por nuk kufizohet në postat elektronike të transaksioneve dhe postat elektronike të marketingut. LifeBogger do të dërgojë vetëm email në të cilat ju keni regjistruar në mënyrë të qartë ose të nënkuptuar (regjistrim, blerje produkti etj.).

Gjatë regjistrimit ne mbledhim adresën tuaj të postës elektronike, emrin tuaj, adresën tuaj aktuale IP dhe vlerën kohore të regjistrimit, adresën tuaj IP dhe vulën kohore kur keni konfirmuar pajtimin tuaj dhe adresën aktuale të internetit kur jeni regjistruar. Ne i dërgojmë email-et tona përmes një shërbimi të quajtur sendgrid. Pasi të merrni një email nga ne, ne ndjekim nëse hapni email në klientin tuaj të emailit, nëse klikoni një lidhje në email dhe adresën tuaj aktuale të IP.

Files Identifikohu

Ashtu si shumë faqe të tjera të Internetit, ne përdorim skedarët e regjistrit. Informacioni brenda skedarëve të skedarëve përfshin adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Internet Service Provider (ISP), datën / orarin e kohës, faqet referuese / dalëse dhe numrin e klikimeve për të analizuar trendet, administrimin e faqes, rreth faqes, dhe të mbledhin informacionin demografik. IP adresat, dhe informacione të tjera të tilla nuk janë të lidhura me ndonjë informacion që është personalisht i identifikueshëm.

Raportimi i Demografisë dhe Interesave:

Ne së bashku me shitësit e palës së tretë, të tilla si Google përdorin cookie-t të parë të partisë (të tilla si cookies Google Analytics) dhe cookies të palëve të treta (si cookie DoubleClick) ose identifikuesit të tjera të palës së tretë së bashku për të përpiluar të dhënat në lidhje me ndërveprimet përdoruesit me përshtypjet ad, dhe funksionet e tjera të shërbimit ad si ato lidhen me faqen tonë të internetit.

Zgjedhur nga:

Përdoruesit mund të vendosni preferencat për mënyrën se si Google reklamon për ju duke përdorur faqen e Google Ad Settings. Përndryshe, ju mund të zgjedhë jashtë duke vizituar nisma Rrjeti Reklamim zgjedhin nga faqe ose përgjithmonë duke përdorur shfletuesin Google Analytics zgjedhin nga add on.

Reklamim Programatik Mediavine

Për informacion në lidhje me mbledhjen e të dhënave nga partnerët e reklamave Mediavine, përfshirë mënyrën e zgjedhjes nga mbledhja e të dhënave, ju lutemi klikoni këtu

Mos ngurroni të na kontaktoni në admin@lifebogger.com nëse keni pyetje në lidhje me këtë Rregullore të Privatësisë.