Kryefaqja EXTRAS FUTBOLLI Menaxherët e Futbollit

Menaxherët e Futbollit

Jurgen Klopp Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të një menaxheri futbolli i cili njihet më shumë me nofkën; 'Ai Normal. Historia jonë e fëmijërisë Jurgen Klopp plus ...

Jose Mourinho Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta të Biografisë

LB paraqet Historinë e plotë të një menaxheri futbolli i cili njihet më mirë me nofkën; 'Njera veqanti'. Historia jonë e fëmijërisë Jose Mourinho Plus ...

Arsene Wenger Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta të Biografisë

LB paraqet Historinë e plotë të një menaxheri futbolli i cili njihet më mirë me nofkën; 'Le Professoreur'. Arsene Wenger Historia jonë e Fëmijërisë Plus E pathënë ...

Pep Guardiola Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografi

LB paraqet Historinë e plotë të një menaxheri futbolli i cili njihet më shumë me nofkën 'Pep'. Historia e Fëmijërisë tonë Josep Pep Guardiola Plus Biografia e pathënë ...

Antonio Conte Fëmijëria Story Plus Fakte të patreguar Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të një menaxheri futbolli i cili njihet më mirë me nofkën; 'Kumbari'. Historia jonë e fëmijërisë Antonio Conte Plus e pathënë ...

Frank Lampard Fëmijëria Story Plus Fakte të patreguar Biografia

LB prezanton historinë e plotë të një legjende futbolli më të njohur me nofkën; 'Super Frankie'. Historia jonë e fëmijërisë Frank Lampard plus Fakte të patreguara të biografisë ...

Mauricio Pochettino Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të një menaxheri futbolli më të njohur me nofkën; 'Poch'. Mauricio Pochettino Historia e Fëmijërisë Tonë Plus Fakte të Biografisë së Patreguar sjellin ...

Steven Gerrard Fëmijëria Story Plus Fakte të patreguar Biografia

LB prezanton historinë e plotë të një legjende futbolli më të njohur me nofkën; 'Stevie G'. Historia jonë e fëmijërisë Steven Gerrard plus Fakte të patreguara të biografisë ...

David Moyes Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta të Biografisë

LB paraqet Historinë e plotë të një menaxheri futbolli më të njohur me nofkën; 'Ai Tragjik'. David Moyes Historia jonë e Fëmijërisë Plus Biografia e patreguar ...

TREGIME MRE TRE MREDHA T F Futbollit

Kylian Mbappe Fëmijëria Story Plus Fakte të patreguar Biografia

Biografia jonë e Kylian Mbappe ju tregon Fakte në lidhje me Historinë e Fëmijërisë së tij, Jeta e Hershme, Familja, Prindërit, Vëllezërit, E dashura, Gruaja që do të jetë, Stili i Jetës, Vlera Neto dhe ...

Historia e fëmijërisë së Paul Pogba Plus Fakte të paqarta të biografisë

Biografia jonë e Paul Pogba ju tregon Fakte rreth Historisë së tij të Fëmijërisë, Jeta e Hershme, Prindërit, Familja, Gruaja (Maria Salaues), Fëmija (Labile Shakur), Stili i Jetës, Vlera Neto ...

Ronaldo Luis Nazario de Lima Historia e fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të një Legjende Futbolli i cili njihet më shumë me Nofkën; 'Fenomeno'. Fëmijëria jonë Ronaldo Luis Nazario de Lima ...

Historia e fëmijërisë së Mohamed Salah Plus Fakte të paqarta të biografisë

Biografia jonë Mohamed Salah ju ofron një mbulim të plotë të Historisë së Fëmijërisë, Jeta e Hershme, Prindërit, Familja, Gruaja, Fëmijët, Stili i Jetës dhe Jeta Personale. Ta themi thjesht, ...

N'Golo Kante Fëmijëria Story Plus Fakte të patreguara të biografisë

Biografia jonë N'Golo Kante ju tregon Fakte në lidhje me Historinë e Fëmijërisë së tij, Jeta e Hershme, Prindërit, Familja, Gruaja, Stili i Jetës, Makina, Vlera Neto dhe Jeta Personale. Në ...

Tregime Globale të Patreguara Globale

error:

Regjistrohu me mirësi në Lifebogger!

Merrni Historitë e Futbollit në Kutinë tuaj