Kryefaqja EXTRAS FUTBOLLI Futbollistë klasikë

Futbollistë klasikë

Ronaldo Luis Nazario de Lima Historia e fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të një Legjende Futbolli i cili njihet më shumë me Nofkën; 'Fenomeno'. Fëmijëria jonë Ronaldo Luis Nazario de Lima ...

Pele Childhood Story Plus Fakte të patreguara të biografisë

LB paraqet Historinë e plotë të një perëndie të Futbollit i cili njihet më mirë me Nofkën; 'Perlë e zezë.'. Pele Childhood Story Plus Fakte të patreguara të biografisë ...

Historia e fëmijërisë së Ronaldinho Plus Fakte të paqarta të biografisë

LB paraqet Historinë e plotë të një Magjistari Futbolli më i njohur me Nofkën; 'Ronnie'. Historia jonë e fëmijërisë Ronaldinho Plus Fakte të patreguara të biografisë ju sjell një ...

Zinedine Zidane Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të një Legjende Futbolli më të njohur me Nofkën; 'Zizou'. Historia jonë e fëmijërisë Zinedine Zidane Plus Fakte të patreguara të biografisë sjell ...

Diego Maradona Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

Biografia jonë e Diego Maradona ju tregon Fakte rreth Historisë së tij të Fëmijërisë, Jetës së Hershme, Familjes, Prindërve, Mikeshave dhe Grave, Jetës Personale dhe Jetesës. Në mënyrë të qartë ...

David Beckham Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të një Legjende të Futbollit i cili njihet më shumë me Nofkën; 'Dejv'. Historia jonë e fëmijërisë David Beckham Plus Fakte të patreguara të biografisë ...

Gabriel Batistuta Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të një Makine Qëllimi më të njohur me Nofkën; 'Batigol'. Gabriel Batistuta Historia e Fëmijërisë sonë Plus Fakte të paqarta të Biografisë sjell ...

Andrea Pirlo Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB prezanton historinë e plotë të një legjende futbolli më të njohur me nofkën; "Arkitekti". Andrea Pirlo Historia e Fëmijërisë sonë Plus Fakte të Biografisë së Patreguar ...

Ricardo Kaka Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të patreguara të biografisë

LB prezanton historinë e plotë të një legjende futbolli më të njohur me nofkën; "Kaka". Historia jonë e fëmijërisë Ricardo Kaka plus Fakte të patreguara të biografisë sjell në ...

TREGIME MRE TRE MREDHA T F Futbollit

Kylian Mbappe Fëmijëria Story Plus Fakte të patreguar Biografia

Biografia jonë e Kylian Mbappe ju tregon Fakte në lidhje me Historinë e Fëmijërisë së tij, Jeta e Hershme, Familja, Prindërit, Vëllezërit, E dashura, Gruaja që do të jetë, Stili i Jetës, Vlera Neto dhe ...

Historia e fëmijërisë së Paul Pogba Plus Fakte të paqarta të biografisë

Biografia jonë e Paul Pogba ju tregon Fakte rreth Historisë së tij të Fëmijërisë, Jeta e Hershme, Prindërit, Familja, Gruaja (Maria Salaues), Fëmija (Labile Shakur), Stili i Jetës, Vlera Neto ...

Ronaldo Luis Nazario de Lima Historia e fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të një Legjende Futbolli i cili njihet më shumë me Nofkën; 'Fenomeno'. Fëmijëria jonë Ronaldo Luis Nazario de Lima ...

Historia e fëmijërisë së Mohamed Salah Plus Fakte të paqarta të biografisë

Biografia jonë Mohamed Salah ju ofron një mbulim të plotë të Historisë së Fëmijërisë, Jeta e Hershme, Prindërit, Familja, Gruaja, Fëmijët, Stili i Jetës dhe Jeta Personale. Ta themi thjesht, ...

N'Golo Kante Fëmijëria Story Plus Fakte të patreguara të biografisë

Biografia jonë N'Golo Kante ju tregon Fakte në lidhje me Historinë e Fëmijërisë së tij, Jeta e Hershme, Prindërit, Familja, Gruaja, Stili i Jetës, Makina, Vlera Neto dhe Jeta Personale. Në ...

Tregime Globale të Patreguara Globale

error:

Regjistrohu me mirësi në Lifebogger!

Merrni Historitë e Futbollit në Kutinë tuaj