BallinaEXTRAS FUTBOLLI

EXTRAS FUTBOLLI

Ronaldo Luis Nazario de Lima Historia e fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të një Legjende Futbolli i cili njihet më shumë me Nofkën; 'Fenomeno'. Fëmijëria jonë Ronaldo Luis Nazario de Lima ...

Pele Childhood Story Plus Fakte të patreguara të biografisë

LB paraqet Historinë e plotë të një perëndie të Futbollit i cili njihet më mirë me Nofkën; 'Perlë e zezë.'. Pele Childhood Story Plus Fakte të patreguara të biografisë ...

Jurgen Klopp Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të një menaxheri futbolli i cili njihet më shumë me nofkën; 'Ai Normal. Historia jonë e fëmijërisë Jurgen Klopp plus ...

Historia e fëmijërisë së Ronaldinho Plus Fakte të paqarta të biografisë

LB paraqet Historinë e plotë të një Magjistari Futbolli më i njohur me Nofkën; 'Ronnie'. Historia jonë e fëmijërisë Ronaldinho Plus Fakte të patreguara të biografisë ju sjell një ...

Jose Mourinho Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta të Biografisë

LB paraqet Historinë e plotë të një menaxheri futbolli i cili njihet më mirë me nofkën; 'Njera veqanti'. Historia jonë e fëmijërisë Jose Mourinho Plus ...

Zinedine Zidane Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të një Legjende Futbolli më të njohur me Nofkën; 'Zizou'. Historia jonë e fëmijërisë Zinedine Zidane Plus Fakte të patreguara të biografisë sjell ...

Arsene Wenger Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta të Biografisë

LB paraqet Historinë e plotë të një menaxheri futbolli i cili njihet më mirë me nofkën; 'Le Professoreur'. Arsene Wenger Historia jonë e Fëmijërisë Plus E pathënë ...

Pep Guardiola Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografi

LB paraqet Historinë e plotë të një menaxheri futbolli i cili njihet më shumë me nofkën 'Pep'. Historia e Fëmijërisë tonë Josep Pep Guardiola Plus Biografia e pathënë ...

Diego Maradona Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

Biografia jonë e Diego Maradona ju tregon Fakte rreth Historisë së tij të Fëmijërisë, Jetës së Hershme, Familjes, Prindërve, Mikeshave dhe Grave, Jetës Personale dhe Jetesës. Në mënyrë të qartë ...

TREGIME MRE TRE MREDHA T F Futbollit

Tregime Globale të Patreguara Globale

error:

Regjistrohu me mirësi në Lifebogger!

Merrni Historitë e Futbollit në Kutinë tuaj