Kryefaqja HYRJE T F FURTBALLIT AFRIKAN Lojtaret e Futbollit Senegal

Lojtaret e Futbollit Senegal

Sadio Mane Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB prezanton historinë e plotë të një ylli futbolli më të njohur me nofkën; 'Tha'. Historia jonë e fëmijërisë Sadio Mane Plus Fakte të paqarta të biografisë sjellin ...

Kalidou Koulibaly Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të një gjeniu futbolli i cili njihet më shumë me pseudonimin "K2". Historia jonë e fëmijërisë Kalidou Koulibaly plus e pathënë ...

Idrissa Gueye Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet Historinë e Plotë të një gjeniu të Futbollit më të njohur si "Gueye". Historia jonë e fëmijërisë Idrissa Gueye plus Fakte të patreguara të biografisë që ju sjellin ...

Historia e Fëmijërisë së Ismaila Sarr Plus Faktet e Biografisë së Untold

Biografia jonë e Ismaila Sarr ju tregon Fakte në lidhje me Historinë e Fëmijërisë së tij, Jeta e Hershme, Familja, Prindërit, Gruaja, Fëmijët, Vlera Net, Jetesa dhe Jeta personale. Në...

Habib Diallo Historia e Fëmijërisë Plus Faktet e Biografisë së Untold

Biografia jonë e Habib Diallo ju tregon Fakte në lidhje me Historinë e Fëmijërisë së tij, Jeta e Hershme, Prindërit, Familja, Gruaja, Fëmijët, Makinat, Vlera Neto, Stili i Jetës dhe Jeta Personale. Në...

Edouard Mendy Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të patreguara të biografisë

Biografia jonë e Edouard Mendy ju tregon Fakte në lidhje me Historinë e Fëmijërisë së tij, Jeta e Hershme, Prindërit, Familja, Jeta e Dashurisë (E dashura / Gruaja), Vlera Neto dhe Stili i Jetës. E thënë thjesht, ...

Boulaye Dia Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të patreguara të biografisë

Biografia jonë Boulaye Dia ju tregon Fakte në lidhje me Historinë e Fëmijërisë së tij, Jeta e Hershme, Prindërit, Familja (+ Vëllezërit), E dashura / Gruaja që duhet të jetë, Stili i Jetës, Vlera Neto dhe ...

TREGIME MRE TRE MREDHA T F Futbollit

Kylian Mbappe Fëmijëria Story Plus Fakte të patreguar Biografia

Biografia jonë e Kylian Mbappe ju tregon Fakte në lidhje me Historinë e Fëmijërisë së tij, Jeta e Hershme, Familja, Prindërit, Vëllezërit, E dashura, Gruaja që do të jetë, Stili i Jetës, Vlera Neto dhe ...

Historia e fëmijërisë së Paul Pogba Plus Fakte të paqarta të biografisë

Biografia jonë e Paul Pogba ju tregon Fakte rreth Historisë së tij të Fëmijërisë, Jeta e Hershme, Prindërit, Familja, Gruaja (Maria Salaues), Fëmija (Labile Shakur), Stili i Jetës, Vlera Neto ...

Ronaldo Luis Nazario de Lima Historia e fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të një Legjende Futbolli i cili njihet më shumë me Nofkën; 'Fenomeno'. Fëmijëria jonë Ronaldo Luis Nazario de Lima ...

Historia e fëmijërisë së Mohamed Salah Plus Fakte të paqarta të biografisë

Biografia jonë Mohamed Salah ju ofron një mbulim të plotë të Historisë së Fëmijërisë, Jeta e Hershme, Prindërit, Familja, Gruaja, Fëmijët, Stili i Jetës dhe Jeta Personale. Ta themi thjesht, ...

N'Golo Kante Fëmijëria Story Plus Fakte të patreguara të biografisë

Biografia jonë N'Golo Kante ju tregon Fakte në lidhje me Historinë e Fëmijërisë së tij, Jeta e Hershme, Prindërit, Familja, Gruaja, Stili i Jetës, Makina, Vlera Neto dhe Jeta Personale. Në ...

Tregime Globale të Patreguara Globale

error:

Regjistrohu me mirësi në Lifebogger!

Merrni Historitë e Futbollit në Kutinë tuaj