Oops! Duket se ju keni aftësi të kufizuara Javascript tuaj. Në mënyrë për ju për të parë këtë faqe si ajo është për qëllim të shfaqet, ne kërkojmë që ju lutem ri-aktivizoni Javascript tuaj!
Home STARAT KLASIKE

STARAT KLASIKE

Çdo futbollisti klasik ka një histori fëmijërie. LifeBogger kap historitë më tërheqëse, befasuese dhe interesante për këto yje të futbollit që nga koha e fëmijërisë deri në datën.

Storia e së dielës Oliseh Childhood

Të dielën Oliseh Childhood Story Plus Fakte të patreguara të biografisë

LB paraqet historinë e plotë të një legjende të futbollit nigerian, i cili njihet më mirë me emrin; "Shot Master". Storia e fëmijërisë sonë të së Dielës ...
Story Ashley Cole Fëmijëria

Ashley Cole Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të patreguara Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të Geniusit të Kthyer Mbrapa i cili është i njohur me emër; "Cashley". Historia e fëmijërisë sonë Ashley Cole plus Biografia e patreguar ...
Story Dennis Bergkamp Fëmijëria

Dennis Bergkamp Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet historinë e plotë të një Legjenda Futur më të njohur nga Pseudonimi; "Holandez Jo Fluturues". Historia e fëmijërisë së Dennis Bergkamp-it dhe fakte të pambaruara të biografisë ...
Historia e fëmijërisë John Terry

Historia e fëmijërisë së John Terry Plus Fakte të paqarta të biografisë

LB paraqet Tregimin e Plotë të një Legjenda Chelsea e cila njihet më së miri nga Pseudonimi; "JT". John Terry Childhood Story ynë plus Biografi i patëmetë ...
Historia e fëmijërisë së Rio Ferdinand

Historia e fëmijërisë së Rio Ferdinand Plus Fakte të patreguara të biografisë

LB paraqet Tregimin e Plotë të Njeriut Legjenda Legjenda e Bashkuar e cila është më e njohur nga Pseudonimi; "Ferdz". Rio Ferdinand Historia e Fëmijërisë ...
Historia e fëmijërisë së Paul Scholes

Historia e fëmijërisë së Paul Scholes Plus Fakte të paqarta të biografisë

LB paraqet Historinë e plotë të një Genius të Futbollit më i njohur nga Pseudonimi; "Ginger Ninja". Historia e fëmijërisë së Paul Scholes dhe fakte të pambaruara të biografisë ...
Story Alan Shearer Childhood

Historia e fëmijërisë së Alan Shearer Plus Fakte të patreguara të biografisë

LB paraqet historinë e plotë të një Legjenda Premier League më të njohur nga Pseudonimi; "Smokey". Historia e fëmijërisë së Alan Shearer dhe fakte të pambaruara të biografisë ...
George Weah Historia e Fëmijërisë

George Weah Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet historinë e plotë të një zotit të futbollit dhe Presidentit i cili është i njohur më së shumti nga Pseudonimi; 'Mbreti George'. Historia e fëmijërisë së George Weah ...
Story Andy Cole Fëmijëria

Andy Cole Historia e Fëmijërisë Plus Fakte të paqarta Biografia

LB paraqet Historinë e plotë të një Futbollisti Classic i cili është i njohur më mirë me emrin; "Andy". Historia e fëmijërisë së Andy Cole Legjenda jonë plus Pashkët ...
Story Michael Owen Childhood

Michael Owen Childhood Story Plus Fakte të patreguara të biografisë

LB paraqet Historinë e plotë të një Genius të Kthyer Mbrapa i cili njihet më së miri nga Pseudonimi; 'Njeriu Wonder'. Historia e fëmijërisë së Michael Owen ...

SHKRIMET E FËMIJËVE

LISTA E VETME E SHKRUAR