Фудбалери на Бразил

Секој бразилски фудбалер и фудбалска личност има приказна за детството. LifeBogger ги доловува најтесните, изненадувачки и фасцинантни факти за биографијата на овие големи личности и starsвезди (активни и пензионирани).

Како што забележавте, архивата на оваа категорија е едноставно збирка на детски приказни Плус Унтолд Биографија Факти за значајни фудбалери и фудбалски личности од земјата на Самба.

грешка: