Упс! Се чини дека сте се исклучени вашиот вклучите Javascript-. За да можете да ја видите оваа страница како што е наменета да се појави, ние Ви Ве молиме повторно да им овозможи на вашиот JavaScript!
Почетна Класични ѕвезди

Класични ѕвезди

Секој класичен фудбалер има детска приказна. LifeBogger ги доловува најгорливите, изненадувачки и фасцинантни приказни за овие фудбалски ѕвезди од детството до датум.

Недела Олисеј за детска приказна

Неделата за детството во Олисе во неделата Нераспространети факти за биографијата

ЛБ ја претставува целата приказна за нигериската фудбалска легенда, која е најдобро позната по име; "Господар на шут". Нашата неделна приказна за детството Олисе ...
Ешли Кол Детството приказна

Ешли Кол Детството Приказна Плус Неразделени Биографија факти

ЛБ ја претставува Целосната приказна за левичарскиот гениј кој е познат по име; "Cashley". Нашата приказна за детството на Ешли Кол плус нераскажаната биографија ...
Денис Бергкамп за детска приказна

Денис Бергкамп за детска приказна Плус Неоптоварени факти за биографијата

ЛБ ја претставува целата приказна за фудбалска легенда позната по прекарот; "Нелетачки Холанѓанец". Нашата детска приказна Денис Бергкамп плус нераскажаните факти за биографијата ...
Џон Тери детска приказна

Џон Тери за детска приказна Плус Неоптоварени факти за биографијата

ЛБ ја претставува целата приказна за легендата на Челзи, која е најдобро позната по прекарот; "ЈТ". Нашата приказна за детството Џон Тери плус нераскажаната биографија ...
Рио Фердинанд детска приказна

Рио Фердинанд за детска приказна Плус Неоптоварени факти за биографијата

ЛБ ја претставува целата приказна за легендарната Легенда на легендарниот човек кој е најдобро познат по прекарот; "Ферц". Нашата приказна за детството во Рио Фердинанд плус ...
Пол Скоулс детска приказна

Пол Скоулс детска приказна Плус Неоптоварени факти за биографијата

ЛБ ја претставува целата приказна за еден фудбалски гениј најпознат по прекарот; "Ѓумбир нинџа". Нашата приказна за детството Пол Сколс плус нераскажаните факти за биографијата ...
Алан Ширер за детска приказна

Алан Ширер за детска приказна Плус Неоптоварени факти за биографијата

ЛБ ја претставува целата приказна за Легендата на Премиер Лигата, најпозната од Презимето; "Смоки". Нашата приказна за детството Алан Ширер плус нераскажаните факти за биографијата ...
Џорџ Вах детска приказна

Џорџ Вах детството Приказна Плус Неоптоварени биографија факти

ЛБ ја претставува целата приказна за фудбалски бог и претседател кој е најдобро познат по прекарот; "Кралот Џорџ". Нашата приказна за детството Џорџ Вах ...
Енди Кол Детството Приказна

Енди Кол Детството Приказна Плус Неразделени Биографија факти

ЛБ ја претставува Целосна приказна за класичен фудбалер кој е најдобро познат по името; "Енди". Нашата легендарна Енди Кол детството приказна плус нераскажаните ...
Мајкл Овен детска приказна

Мајкл Овен Детството Приказна Плус Неоптоварени биографија факти

ЛБ ја претставува Целосната приказна за левичарскиот гениј кој е најдобро познат по прекарот; "Чудотворец". Нашата Мајкл Овен детска приказна ...

ПРИКАЗНИ ВО СРЦЕТО

ТРЕТ НЕДОВОЛНА ЛИСТА ЗА ПРИЧИНА