ЗА НАС

Добредојдовте на LifeBogger! Домот на вистинските фудбалски приказни.

Професионалните фудбалери, фудбалски менаџери и елити имаат сите приказни за детството и фактите за биографија. LifeBogger ги доловува овие незаборавни времиња кои се и забавни и допирни.

Нашата платформа нуди најголеми, изненадувачки и фасцинантни приказни за детството и биографија Факти на фудбалери (активни / пензионирани), фудбалски менаџери и елити. Ние опфаќаме значајни настани од детските периоди до кога станаа добро познати.

Неверојатно е да се види како фудбалерите, менаџерите и елитите растат од слатки деца до професионалци. Нашата цел е да се фокусираме на настаните што се случија во животот на овие личности, оној што потоа се разви во нивната свест.

Нашата мисија: Да се ​​биде меѓу најдобрите дигитални извори за фудбалери Приказни за детството и факти за биографија.

LifeBogger се стреми да биде меѓу „Најдобрата“ онлајн фудбалска платформа за раскази во детството и „Нетолд биографија“ факти за фудбалери (активни и пензионирани), менаџери и фудбалски елити.

Притоа, ние се грижиме да им обезбедиме на нашите почитувани читатели сочни со содржина (премиум вредност) што ќе ги натера да се вратат за повеќе.

Нашите статии содржат целосна анализа на раните животи на нивните фудбалери / менаџери / елита, потекло на семејството, рани животни кариери, факти за биографија за слава, семејниот живот, животот во врската, личниот живот, животниот стил и нераскажаните факти.

Нашата цел: Да се ​​создаде и одржува дигитален складиште за footballубителите на фудбалот.

Се проценува дека повеќе од половина од светската популација сметаат дека се следбеници или навивачи на асоцијација фудбал (фудбал). Ова значи дека 4 милијарди луѓе во светот гледаат фудбал кој е најпопуларен спорт во светот.

Додека не правиме нови вести за фудбал или не даваме најнови оценки или топ 10, нашата цел е да одржуваме приказна за детскиот фудбалер и складиштето за биографија за секој навивач.

Нашето складиште за фудбалско детство и биографија се надева дека ќе им даде на фудбалските фанови дополнителни информации за играчите што ги бодрат за секој натпревар на телевизија. Оттука, не станува збор само за гледање фудбал, туку за читање.

Нашите вредности: Квалитетна содржина и страст.

Квалитетна содржина: LifeBogger се стреми да обезбеди извонредна содржина што им дава премија на loversубителите на фудбалот ширум светот.

Страст: Ние веруваме дека Фудбал (Фудбал) е поврзан со страст, емоција, возбуда и посветеност. Оттука, носиме страст да пишуваме фудбалски приказни за детството во фудбал и факти што не се објавени во биографијата.

Вистината е, пишувањето фудбалска содржина и создавање страст за тоа нè однесе, правејќи да веруваме дека тоа е повик на Кларион.