Kisah Kanak-kanak Yves Bissouma Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Yves Bissouma Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Yves Bissouma kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Mobil, Gaya Hidup lan Urip Pribadi.

Iki minangka presentasi ringkes crita urip Yves Bissouma wiwit cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo menehi sampeyan rasa sing apik saka Bio, iki minangka ringkesan gambar babagan urip lan kemajuan karir.

Biografi Yves Bissouma. Deleng Sejarah Urip - saka ora ana sing dadi pahlawan.
Biografi Yves Bissouma. Deleng Sejarah Urip saka ora ana sing dadi pahlawan.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke Gelandang gelut Brighton sing nantang tantangan balung. Nanging, sawetara sing wis maca biografi, sing cukup narik kawigaten. Tanpa luwih dawa, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Yves Bissouma:

Kanggo peminat Autobiography, julukane Zokora. Yves Bissouma lair tanggal 30 Agustus 1996 ing kutha Issia ing Pantai Gading. Dheweke lair saka wong tuwa, Pak lan Mrs Bissouma.

Asal Kulawarga Yves Bissouma:

Menarik, yen sampeyan ngrungokake semangat Zokora sing nyritakake babagan Mali, sampeyan bakal mikir dheweke minangka wong Malia. Nanging, warga Issia asale saka Pantai Gading lan duwe kulawargane didegake ing Côte d'Ivoire.

Yves Bissouma minangka wong Ivoria lan asli saka Issia.
Yves Bissouma minangka wong Ivoria lan asli saka Issia.

Akeh taun:

Nyatane, bintang bal-balan kasebut nyinaoni umur bocah (12 taun) nalika tuwuh ing distrik Yopougon Sicogi, ing Abidjan, Pantai Gading. Bocah cilik Bissouma minangka campuran pendidikan sportif kanthi prinsip pandhuan sing bakat ora cukup.

"Aku ora duwe bakat nalika bocah. Nanging, aku cepet ngerti manawa wong-wong ora lair duwe kuwalitas nanging bisa kerja keras supaya sukses. Mula, aku milih luwih wani tinimbang sing duwe bakat. ”

Latar Belakang Kulawarga Yves Bissouma:

Pancen, butuh semangat banget kanggo bocah kasebut ngimpi lan kerja keras. Wong tuwane miskin lan kemungkinan sukses dadi tipis. Untunge, dheweke duwe grit lan ngerti cara nggiling. Miturut dheweke:

“Aku asale saka kulawarga sing miskin banget. Aku mikir terus-terusan. Iki sing menehi kekuwatan kanggo nggayuh cita-cita. ”

Crita Sepak Bola Yves Bissouma:

Penggemar sepakbola nalika semana dadi bagean saka pirang-pirang klub ing distrik Yopougon Sicogi, ing Abidjan, ing kana dheweke diwasa. Untunge, keterlibatan bal-balan awal nggawe dheweke menyang klub junior Abidjan, Majestic SC, lan rejekine mesem.

Apa sampeyan bisa nemokake dheweke ing antarane bocah-bocah lanang
Apa sampeyan bisa nemokake dheweke ing antarane bocah-bocah lanang? Dheweke nomer telu saka sisih tengen ing antarane jajaran!

Piye carane Tim Bissouma melu turnamen ing Bamako, Mali lan dheweke pancen apik banget. Ing pungkasan turnamen, bocah enom lan 4 wong liyane entuk undhangan kanggo gabung karo JMG Academy Bamako.

Taun Awal ing Sepak Bola Karir:

Akibate, bocah umur 13 taun kasebut pamitan karo wong tuwane supaya bisa nerusake karir bal-balan ing negara liya. Miturut dheweke:

"Pancen angel nilar wong tuwa amarga aku mesthi pengabdian kanggo dheweke. Nanging, aku menehi saran yen 'Mama lan Papa wis nindakake sing paling apik kanggo aku. Mula, aku kudu nuduhake yen upayane ora bakal mandheg. ”

Deleng gelandang enom kasebut sajrone karir awal ing Mali.
Deleng gelandang enom kasebut sajrone karir awal ing Mali.

Pancen, Bissouma apik banget kanggo nggawe wong tuwane bangga karo dheweke. Nyatane, munggah dadi tim pertama klub kasebut super meteoris. Kajaba iku, dheweke duwe reputasi sing tuwuh dadi maestro lini tengah sing nggawe Lille gelem nampa dheweke.

Biografi Yves Bissouma - Crita Dalan:

Nalika pemain enom kasebut tekan Eropa ing 2016, dheweke kesulitan aklimatisasi karo kahanan cuaca. Miturut dheweke:

"Aku bakal nggambarake minangka elek. Kasunyatane, tangan lan sikilku biasane dadi adhem banget kaya sing dakkarepake mandheg latihan, ”dheweke kelingan.

Sedih, nalika dheweke nemokake sikile, mantan pelatih Lille Marcelo Bielsa tekad kanggo ngowahi dheweke menyang sisih tengen. Untunge, dheweke tetep dadi gelandang tengah, mbantu Lille supaya ora mundur, lan wiwit mbandhingake karo Paul Pogba.

Kabeh babagan dheweke kalebu gaya rambut nggawe perbandingan karo Pogba.
Kabeh babagan dheweke kalebu gaya rambut nggawe perbandingan karo Pogba.

Crita Sukses Yves Bissouma:

Cepet banget kanggo nyusun skrip iki ing crita lan biografi bocah Yves Bissouma, dheweke dadi bintang mantep karo Brighton & Hove Albion. Menarik, Bissouma tresna marang Arsenal lan wis ngandhani kanca yen dheweke ngengkel nggawe Gunners ngalih.

Matur suwun, dheweke seneng nonton ing Liga Premier lan London Lor bakal seneng nampung dheweke. Kasunyatane, gol 30 yard kanggo Brighton nglawan Blackpool cukup kanggo gawe uwong yakin Arsenal manawa dheweke wis nemokake jenius sing sampurna.

Sukses terus-terusan diyakini ing endi wae karire. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Sapa Pacar Yves Bissouma sing dadi Garwane?

Zokora nembe umure 24 taun. Apa reaksi sampeyan yen wis ngandhani yen dheweke duwe pacar dadi bojo? Apa sampeyan bakal kaget amarga ngerti yen dheweke duwe anak? Sugeng rawuh ing gesang sesambetan Yves Bissouma. Kaya sing wis diandharake sadurunge, dheweke iku wong bebrayan karo bocah. Ora matur nuwun amarga pilihan gelandang kanggo njaga awake dhewe, kita ora ngerti sapa garwane.

Sapa garwane Yves Bissouma
Sapa garwane Yves Bissouma?

Kita mung bisa ngarep-arep manawa manajer Brighton Chris Hughton nggawe wahyu kasebut. Dheweke kaya tokoh bapak nomer loro kanggo bintang sepak bola. Nyatane, nalika Bissouma tekan Inggris, Hughton berjuang mbantu ngamanake visa kanggo garwane lan bocah supaya dheweke kepenak main ing Liga Premier.

Yves Bissouma Urip kulawarga: 

Ana rahasia babagan tarif kerja Zokora sing luar biasa. Iki minangka rahasia terbuka sing diarani kulawarga. Kita nyritakake babagan wong tuwa lan sedulur Yves Bissouma. Kita uga bakal menehi kasunyatan babagan sedulur sing kasedhiya ing kene.

Babagan Wong Tuwane Yves Bissouma:

Kita ora guyon nalika ujar manawa kulawarga minangka rahasia ing kasuksesane pemain kasebut. Apa sampeyan ngerti manawa wong tuwa Bissouma nonton saben game? Kajaba iku, dheweke uga terus kontak. Dheweke mesthi ngerti dhukungan saka wong tuwane lan ngupayakake supaya ora nandhang rasa kuciwane.

Yves Bissouma karo wanita sing bisa ngliwati ibu iki.
Yves Bissouma karo wanita sing bisa ngliwati ibu iki.

Babagan Sedulur lan Sedulur Yves Bissouma:

Pemain bal-balan kasebut durung kasebut duwe sedulur. Dheweke uga ora ngungkapake hubungan sing dikasihi ngluwihi urip kulawarga. Dadi, kita mung bisa ngarep-arep supaya dheweke ngobrol babagan simbah, simbah, ponakan ponakan lan sedulur wadon ing wektu kasebut.

Urip Pribadi Yves Bissouma:

Kaya dene pasuryan bal-balan beda-beda, uga konten paraga sing beda-beda. Iki dadi pitakon, sapa sing dadi pemain bal-balan? Saka sing bisa kita kumpul, Bissouma minangka pemain sing gampang.

Dheweke seneng nggawe perkara sing gampang lan ora bisa ngomong luwih saka prelu. Sanajan pemain kasebut wis vokal babagan masa kanak-kanak lan kontribusine kanggo wong tuwa, kita ora bisa nolak kasunyatan manawa dheweke ora gampang ngumumake luwih akeh kasunyatan babagan urip pribadi lan pribadi.

Pikiran sederhana, pribadi lan tenang pancen ora nggawe dheweke kaya Bissouma.
Pikiran sederhana, pribadi lan tenang pancen ora nggawe dheweke kaya Bissouma.

Nanging, gampang dingerteni apa sing dadi hobi lan minat. Pemain kaliber ora bakal nggawe pretensi babagan plancongan kualitas lan plancongan. Sapa sing ora pengin ndeleng jagad iki lan nikmati kemewahan urip? Mesthi dudu Bissouma! Dipuntingali babagan semangat sing diajak ngobrol babagan garwane lan wong tuwa, kita bisa yakin yen dheweke seneng nglampahi wektu karo dheweke.

Gaya Hidup Yves Bissouma:

Nalika bintang bal-balan ditemokake ngisi bahan bakar SUV Mercedes, akeh sing kepengin ngerti apa dheweke pancen duwe kulo kasebut. Ing tengah-tengah spekulasi, para skeptis gagal njupuk kasunyatan manawa Bissouma regane 3 Yuta Euro (2.6 Yuta pon). Dheweke uga ora ngerti yen dheweke entuk £ 1,300,000 saben taun lan £ 25,000 saben minggu.

Yves Bissouma ngisi bahan bakar mobilé
Yves Bissouma ngisi bahan bakar mobilé.

Muga-muga, sampeyan ora bakal kaget yen ndeleng dheweke manggon ing omah utawa apartemen gedhe ing London Lor yen transfer Arsenal sukses. Ndhuwur kabeh, kita seneng yen sampeyan ngerti Bissouma ngerti manawa urip kudu dikrasakake, lan dheweke urip kanthi gaya kaya ngono.

Fakta Babagan Yves Bissouma: 

Kanggo ngrampungake artikel iki ing Zokora Childhood Story lan Biografi, iki ana kasunyatan sing ora dingerteni utawa ora Dikenal babagan dheweke.

Fact #1 - Gaji lan Penghasilan Saben Detik:

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)
Saben Taun:£ 1,300,000.
Saben sasi:£ 108,333.
Saben Minggu:£ 25,000.
Saben dina:£ 3,571.
Saben Jam:£ 149
Saben Menit:£ 2.48
Saben Detik:£ 0.04

Wiwit ndeleng Yves Bissouma Bio, iki sing dheweke bathi karo Brighton.

£ 0

Fact #2 - Agama:

Putrane Pak lan Ibu Bissouma percaya yen ana makhluk gaib sing diarani Dewa. Kajaba iku, kemungkinan luwih milih dheweke dadi wong Kristen. Apamaneh nalika sampeyan sinau foto ing ngisor iki.

Dheweke nganggo tasbeh ing kene sing njerit kekristenan lan katolik
Dheweke nganggo tasbeh ing kene sing njerit agama Kristen lan Katulik.

Fact #3 - Rating FIFA 2020:

Sampeyan bisa uga ora ngerti carane Yves Bissouma diremehake nganti sampeyan ndeleng rating FIFA 75/82. Muga-muga, perhatian saka panguwasa wis ditarik menyang ketidakadilan iki lan review munggah bakal ditindakake.

Tinjauan munggah saiki bakal ditindakake.
Tinjauan munggah saiki bakal ditindakake.

Fact #4 - Babagan Jeneng Yves Bissouma:

Jeneng gelandang kasebut yaiku Zokora amarga dheweke seneng lan nggumunake mantan pemain internasional Cote d'Ivoire Didier Zokora. Miturut dheweke:

"Aku seneng gaya dolanane. Dheweke apik ing pertahanan lan kerja tenan. Paling penting, kita entuk pendhidhikan sing padha amarga dheweke GREW UP ing akademi Jean-Marc Guillou, sanajan ing negara liya. ”

Fact #5 - Comparison to Shawn Michaels:

Asides dibandhingake karo Paul Pogba, sapa sing percaya yen pemain kasebut bisa mbandhingake pegulat? Yves Bissouma dibandhingake karo legenda WWE, Shawn Michaels, ing KICKING Jamal Lewis ing pasuryan. Secara teknis, iki nyoba sing salah. Untunge, Jamal slamet.

Dheweke bisa dadi pegulat ing alam semesta alternatif.
Dheweke bisa dadi pegulat ing alam semesta alternatif.

WiKi:

PANUTUP BIOGRAFIWIKI JAWABAN
Jeneng Pepak:Yves Bissouma.
Nama Pangguna:Zokora.
Age:24 taun lan 7 wulan.
Tanggal Lahir:Dina kaping 30 Agustus 1996.
Papan Lair:Issia ing Pantai Gading.
Wong tuwa:N / A
Sandhangan:N / A
Dhuwur ing Kaki:5 Kaki, 9 Inci.
Dhuwur cm:182 cm.
Muter Posisi:Lini tengah
Pacar / bojo dadi:N / A
Anak-anak:Ya bocah.
Regane net:£ 2.6 Yuta.
Zodiak:Virgo.

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca informasi iki babagan crita lan biografi Yves Bissouma. Muga-muga lelungan gelandang saka wilayah kumuh Mali menyang Liga Premier wis menehi inspirasi kanggo sampeyan percaya manawa ora ana sing mokal. Kaya Bissouma wani kabeh rintangan liwat kerja keras kanggo entuk level sing ana.

Kita saiki kudu menehi pujian marang wong tuwa gelandang kanggo dhukungan kanggo karir bal-balan kanthi tembung lan tumindak. Ing lifebogger, kita bangga ngirim crita bocah lan fakta biografi kanthi akurasi lan adil. Yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog, luwih becik hubungi kita utawa tinggalake pesen ing ngisor iki.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar