Kisah Kanak-kanak Youssoufa Moukoko Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Youssoufa Moukoko Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Youssoufa Moukoko ngandhani sampeyan babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwa, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup lan Urip Pribadi.

Singkat, kita menehi presentasi Crita Urip wiwit cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo nambah napsu otobiografi, mula saiki dheweke bakal nambah galeri - ringkesan Bio Youssoufa Moukoko's sing sampurna.

Crita Urip Youssoufa Moukoko
Crita Urip Youssoufa Moukoko.

Minangka kekasih bal-balan sing semangat, sampeyan bisa uga wiwit ngrungokake jenenge nalika Borussia Dortmund wonderkid ngilangi rekor pencetak gol ing level U17 lan U19 BVB. Mungkin nalika semana, sampeyan wiwit mbandhingake C Ronaldo. Sanajan ana penghargaan, mung sawetara penggemar sing ngerti sejarah uripe, sing cukup narik kawigaten. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Youssoufa Moukoko:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan, Koko. Youssoufa Moukoko lair tanggal 20 November 2004 saka ibune, Marie Moukoko, lan bapake, Joseph Moukoko ing Yaoundé, ibukutha Kamerun.

Pemain bal-balan Jerman sing lair ing Afrika minangka salah sawijine saka papat anak saka kulawarga nuklir - lair saka uni ing antarane wong tuwane. Bapak lan Ibu Youssoufa Moukoko - Joseph lan Marie Dudu saka Prancis, nanging pribumi murni saka metropolis Afrika Barat (Yaoundé) sing dijuluki kutha kanthi bukit pitu.

Akeh-munggah:

Mesin pencetak gol kasebut nglampahi sepuluh taun kapisan nalika tuwuh lan seneng bal-balan ing papan kelairane ing Yaoundé. Nalika jaman semana, simbah, ibune lan adhine, (Borel) kabeh nonton dheweke tunas dadi jenius bal-balan sing enom. Nalika kulawargane Youssoufa Moukoko ndeleng kekuwatane, dheweke luwih ngarep-arep bisa duwe masa depan sing apik kanggo olahraga kasebut.

Latar Belakang Kulawarga Youssoufa Moukoko:

Kita kudu negesake ing kene yen golek dana rumah tangga lan bapak saka omah kasebut - Joseph wis urip ing Jerman dadi warga wiwit taun 1900an. Matur nuwun sanget dudu bapak sing mati.

Sejatine, wong tuwane Youssoufa Moukoko (Joseph lan Marie) pancen wis dunung banget ing manajemen kulawarga. Nalika semana, bapakne Moukoko asring ngirim Euros menyang ibune kanggo njaga kulawarga, pembangunan sing mbantu Moukoko duwe pendidikan kelas menengah kaya bocah-bocah ing Yaounde.

Asal Kulawarga Youssoufa Moukoko:

Sanajan Koko lair ing negara Afrika Tengah, Wonderkid minangka warga negara Jerman. Apa sampeyan ngerti?… Bapake, Joseph, nyathet kelairane ing kedutaan Jerman ing Kamerun sawise lair.

Nanging, dheweke duwe Afrika sing ditulis ing kabeh fisiognomi lan fisik amarga dheweke 100% saka tanah air. Wong tuwa Youssoufa Moukoko kalorone asli Kamerun lan kulawargane duwe oyot ing negara kasebut Etnis fang Yaounde.

Youssoufa Moukoko Crita Karir Paling Ora:

Nalika prodigy bal-balan kasebut umur 11 taun, wong tuwane wis setuju supaya dheweke bisa lunga menyang Jerman, ing kana dheweke wiwit main kanggo FC St. Pauli. Mangkono, perjalanan Moukoko miwiti bal-balan karir. Lah, foto langka jenius bal-balan nalika tekan FC St. Pauli.

Iki Youssoufa Moukoko nalika Bapake nggawa dheweke menyang Eropa.
Iki Youssoufa Moukoko nalika Bapake nggawa dheweke menyang Eropa.

Ndhuwur ing kana, bocah cilik kasebut pindah menyang peralatan utama. Dheweke langsung dadi pemain sing unggul kanggo klub U-15 taun klub - nyetak 21 gol ing 12 game nalika umur 11 taun! Ngelingi tren sing ora bisa dipercaya iki, Bapake, Joseph terus pindhah menyang Borussia Dortmund, lan prestasi kasebut nyinaoni terus-terusan keahlian pencetak gol.

Taun Awal ing BVB:

Bocah cilik sing lagi wae umure wis ngancik 12 taun nalika dheweke ngrusak pertahanan lan nggegirisi gol kanggo seneng-seneng karo tim U-15 BVB. Akibate, dheweke entuk promosi menyang klub U-17s sadurunge sadurunge dadi remaja!

Cara nggawe gol sing apik banget katon apik karo saben promosi, sawijining pangembangan sing dadi sangsi apa dheweke pancen umure 12 taun. Nanggepi masalah babagan umur remaja, bapakne, Joseph, ngetokake pratelan sing negesake manawa:

“Umure anakku pancen bener. Sanalika sawise lair, aku ndhaptar ing konsulat Jerman ing Yaounde. Kita duwe surat kelahiran Jerman. ”

Priksa bocah umur 12 taun sing umure dadi kontroversi.
Priksa bocah umur 12 taun sing umure dadi kontroversi.

Biografi Youssoufa Moukoko - Crita Dalan:

Nalika warga Yaounde pindhah saka U17 dadi U19 ing wiwitan musim 2019-2020, dheweke ora ngerti yen dheweke wis misuwur. Ing level kasebut, dheweke wis duwe dhukungan saka pelatih kanthi klambi kuning lan ireng.

Malah manajer retien Lucien Favre sing misuwur amarga nyengsarakke pers kanthi pernyataan sing ora jelas dadi positif nalika dijaluk menehi komentar babagan Moukoko sing dianggep penggemar paling apik ing antarane Bocah-bocah enom Borussia Dortmund sabanjure.

Mangkene bocah umur 12 taun sing umure dadi kontroversi.
Mangkene bocah umur 12 taun sing umure dadi kontroversi.

Youssoufa Moukoko Bio - Crita Kanggo Nggawe Kinerja:

Nalika ndhominasi Liga Muda 19 Bundesliga lan UEFA kanthi gol, Koko miwiti latihan karo tim pertama BVB ing wulan Januari 2020. Wulan mengko ing wulan November, dheweke debut kanggo Dortmund minangka pemain pengganti menit kaping 85 Erling Braut Haaland nglawan Hertha BSC.

Kanthi debut kasebut, Moukoko dadi pemain paling enom ing sejarah liga Bundesliga. Ora diraguhi, lelungane ing bal-balan paling dhuwur wis diwiwiti lan ana akeh berita utama sing dijadwalake.

Deleng wayahe Youssoufa Moukoko nggawe debut liga.
Deleng wayahe Youssoufa Moukoko nggawe debut liga.

Nalika lifebogger.com pengin menehi ati-ati supaya mbandhingake pamuter apa wae Lionel Messi, kita yakin Moukoko minangka istiméwa. Kaya Andre Onana, dheweke pancen pancen cocog karo pangarepane dhewe lan ora nglilani memuji utawa kritik sing nyebabake dheweke. Apa wae cara sing nyuda dheweke, liyane, kaya sing diandharake, kalebu sorot video ing ngisor iki, bakal dadi sejarah.





Sapa Pacar Youssoufa Moukoko?

Apa sing katon kaya saran sing grapyak nanging apike? Iki yaiku ngandhani bocah enom sing umure 16 dadi pacar. Sapa sing bener? Sampeyan, ya sampeyan! Sampeyan isih wayahe takon apa Moukoko duwe WAG utawa pacar. Dheweke mung bocah, kanggo bal-balan. Apa sampeyan pengin dheweke dadi buram sadurunge karir diwiwiti?

Ayo dadi nganggep bocah umur 16 taun duwe pacar. Apa sampeyan takon yen dheweke duwe putra lanang-wadon? Apa kita kabeh bisa menehi ruangan napas kanggo bocah kasebut? Matur nuwun, lan priksa papan iki kanggo nganyari nalika umur 18 taun.

Ora ana kamar kanggo pacar, malah ing kursi.
Ora ana kamar kanggo pacar, malah ing kursi.

Youssoufa Moukoko Kulawarga:

Gampang kanggo para penggemar komik percaya manawa penyerang kasebut dudu anak wadon. Nyatane, sawetara nganggep dheweke tekan bumi saka planet asing kaya Superman lan duwe kulawarga angkat. Nanging kita luwih ngerti babagan kene. Bagean iki menehi luwih akeh kasunyatan babagan wong tuwa Youssoufa Moukoko. Utamane, babagan sedulur lan sedulure.

Babagan Wong Tuwane Youssoufa Moukoko:

Kita yakin sampeyan saiki wis kenal karo Marie lan Joseph. Ora miturut Alkitab, nanging biografis minangka Wong Tuwane Youssoufa Moukoko. Minangka sing bisa dingerteni, Marie umur 28 taun nalika dheweke nglairake calon maju. Dheweke nyumurupi bocah cilik sing tuwuh seneng bal-balan sadurunge setuju karo bojone kanggo pindhah menyang Hamburg.

Saliyane, Bapake Youssoufa Moukoko, Joseph, yaiku mantan pemain bal-balan. Dheweke wis urip suwe ing Jerman supaya bisa melu kontes karo posisi Kanselir ing negara kasebut. Nalika umure Moukoko dadi topik debat, dheweke kanthi sengaja ujar manawa remaja kasebut minangka underachiever, negesake manawa dheweke luwih apik tinimbang dheweke ing umur sing padha.

Babagan Sedulur Youssoufa Moukoko:

Pemain bal-balan kelairan Kamerun kasebut dilaporake duwe papat sadulur, nanging mung siji sing ngerti. Dheweke yaiku kakange Moukoko, Borel. Sedulur kasebut uga main bal-balan lan main ing klub Jerman Schwarz-Weiß Essen wiwit 2019.

Babagan sederek Youssoufa Moukoko:

Ora adoh saka kulawarga kulawarga Kamerun, ora ana cathetan keturunane. Kaya pamiarsa sing dikurmati, kita kepengin ngerti apa simbah-simbah Koko lan ibu Koko minangka jenius bal-balan.

Apa pakdhe lan bulike seneng olahraga kasebut? Banjur dheweke kudu duwe sedulur sing nggawe ombak ing endi wae, bener? Bisa uga ya ora. Ana akeh banget rasa penasaran sing pengin kita kepenak, sanajan kita durung cepet-cepet ngenali ponakan lan ponakane.

Urip Pribadi Youssoufa Moukoko:

Sapa dheweke sing nyerang wong sing ora sengaja lan duwe tujuan, ora ana gunane ing pikirane? Ya, sampeyan ngira bener, Moukoko! Dheweke minangka individu sing bebas semangat sing nindakake kabeh kanthi katresnan, kalebu foto kanggo foto.

Sanajan BVB wis nyoba nglindhungi dheweke saka manungsa waé ing media, kekuwatan karakter lan kecerdasan emosional dheweke wis ngomong babagan dheweke tinimbang satus wawancara. Bocah enom seneng nunggang prau kacepetan lan nglangi. Ditambahake ing dhaptar hobi yaiku mbuwang wektu kanthi kualitas karo kulawarga lan kanca. Apa dheweke bakat enom sing apik tenan?

Apa sampeyan bisa ndeleng dheweke melu salah sawijining hobi
Apa sampeyan bisa nemokake dheweke melu hobi?

Gaya Hidup Youssoufa Moukoko:

Clocking 16 ora mung nggawe Koko layak dadi debut liga. Zaman anyar ngilangi pirang-pirang watesan babagan gaya urip. Mula, dheweke saiki bisa entuk SIM kanggo motor cilik lan motor - kalebu nyopir ngubengi kutha nganti tengah wengi. Dheweke uga bisa milih ing pemilihan lokal lan mbukak akun ing bank.

Napa akun bank penting? Dheweke duwe regane bathi 500 ewu Euros lan kudu njaga kekayaan finansial sing mundhak cepet. Moukoko duwe kontrak karo Nike kanggo matur nuwun amarga rezeki finansial sing gedhe amarga bisa ngrampungake kekurangan 250 ewu Euro sing dibayar BVB wiwit Nopember 2020.

Ana kemungkinan 99% manawa Moukoko ora duwe properti sing jenenge jenenge. Dheweke uga durung duwe mobil lan omah. Temenan, dheweke kudu nggatekake saran sing diwenehake wong liya sing nganggo basa Prancis Pierre-Emerick Aubameyang, sing dheweke kenal nalika semana ing Dortmund.

Saiki sampeyan ngerti sapa sing ngetutake.
Saiki sampeyan ngerti sapa sing ngetutake.

Fakta sing ora ditepungi babagan Youssoufa Moukoko:

Kanggo ngrampungake riwayat biografi Koko sing menarik, iki kalebu kasunyatan sing ora dingerteni utawa ora Bias babagan dheweke.

Fact #1 - Gaji lan Penghasilan Saben Detik:

Apa sampeyan ngerti?… Saka kulawargane saka (Kamerun), rata-rata warga kudu kerja suwene 29 taun lan 8 wulan kanggo golek upah saben taun ing Moukoko (November 2020) ing Dortmund.

JENIS / JABATANPangentukan ing Euros (€)
Saben taun€ 250,000
Saben sasi € 20,833
Saben Minggu€ 4,800
Saben dina € 686
Saben Jam€ 29
Saben Menit€ 0.48
Saben Detik€ 0.008

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Youssoufa MoukokoBio, iki sing diasilake.

€ 0

Fact #2 - Korban Rasis:

Asring, penggemar sing nolak frustrasi amarga dheweke ngetung akeh gol marang dheweke. Ing pertandingan pemuda U-19 nglawan Schalke, para penggemar mbuwang nyanyian rasis kanthi jeneng demoralisasi bocah enom kasebut. Kanthi matur nuwun sanget, Moukoko nanggapi kanthi ngetrapake hat-trick sing nggawe bisu, lan Schalke njaluk ngapura sawise pertandingan kasebut.

Fact #3 - Agama Youssoufa Moukoko:

Iki mbayangake bayangan kita babagan carane wong tuwa sing duwe jeneng Kristen nindakake agama Islam. Mbok ora ana sebab-sebab kejutan amarga jeneng pertama Youssoufa minangka varian saka Yusuf, bener?

Fact #4 - Rating FIFA 2020:

FIFA durung menehi rating Youssoufa Moukoko kanthi resmi. Apa sing diduweni yaiku rating khusus 72 poin lan kira-kira apa?… peringkat potensial 92 yaiku rong poin ing ndhuwur Samuel Etoo's rating FIFA paling dhuwur. Muga-muga FIFA tetep potensial lan ningkatake sakabehe sing dianggep akeh sing cocog karo bocah sing precocious.

Kita yakin bakal ana dina luwih becik. Opo maneh
Kita yakin bakal ana dina luwih becik. Opo maneh

Kesimpulane:

Matur nuwun kanggo maca tulisan iki ing biografi lan crita bocah Youssoufa Moukoko. Muga-muga sampeyan menehi inspirasi kanggo sampeyan pracaya manawa keagungan ora khusus karo umur, kaya Moukoko sing wis kabukten. Sejatine, wong seneng legendaris Rigobert Song dheweke seneng banget yen main karo Singa Indomitable - lan urip impen nasional saka papane.

Kajaba iku, saiki kita kudu memuji wong tuwa Youssoufa Moukoko amarga ora mung mbela dheweke marang kritik umur lan meksa supaya dheweke tampil luwih apik. Mbela umure biasane, nanging nanggepi rasisme kanthi hat-trick nuduhake dheweke minangka pemain bal-balan sing ora omong kosong.

Ing lifebogger, kita bangga ngirim crita bocah lan fakta biografi kanthi akurasi lan adil. Yen sampeyan ngerteni apa-apa sing ora cocog, luwih becik hubungi kami. Yen ora, critakake apa sing sampeyan pikirake ing bagean komentar. Tabel Wiki kita bakal mbantu sampeyan entuk ringkesan Bio Youssoufa Moukoko.

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng Pepak:Youssoufa Moukoko.
Nama Pangguna:"Koko."
Age:16 taun.
Tanggal Lahir:Dina kaping 20 November 2004.
Papan Lair:Yaoundé, ibukutha Kamerun.
Dhuwur ing Kaki:5 Kaki, 9 Inci.
Dhuwur ing Cm:179 Cm.
Muter Posisi:Maju
Wong tuwa:Marie (ibu), Joseph (bapak).
Sandhangan:Borel (kakang lanang).
Pacar:Nil
Zodiak: Scorpio.
Hobi:Numpak prau cepet, nglangi, mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kanca.
Net Worth:500 Ewu Euro

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar