Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Yaya Toure Childhood Story
Yaya Toure Childhood Story (Full Story)

Paling Keri Dianyari

LB ngetokake Kisah Penuh saka jenius bal-balan sing paling dikenal kanthi sebutan; 'firewall'. Kisah Kita Yaya Toure Kanak-kanak ditambah Biografi Biak Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Monggo Mulai;

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal Masa Siaga

Gnégnéri Yaya Touré ing Mei 13, 1983, ing Bouaké Côte d'Ivoire kanggo mungsuh Pak Mory Touré, sawijining pimpinan tentara pensiun lan petani lan ibu, (dikenal minangka Mrs Toure), petani. Piyambakipun ngginakaken kathah umunipun ing kutha Abidjan.

Kanggo Yaya, minangka generasi kaping sembilan anak ing Bouake, Pantai Gading ora gampang. Laporan kasebut nyatakake yen dheweke urip bebarengan karo salah siji dhahar saben dina kanggo umume.

Yaya Toure ngentekake ing taun-taun kanak-kanak minangka magang kakekne Kolo sing kasil ngresiki sepatu kanggo para pelanggan supaya bisa ningkatake penghasilan bapakne. Nalika kesempatan kanggo main bal-balan pisanan teka nelpon, iku Kolo sing ninggalake, ninggalake adhine Yaya konco.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure Awal Mulai Urip

Yaya tetep sepatu sepatu malah sawise sedhèrèkipun mutusaken kanggé nilaraken lapangan sepak bola amatur. Sawise ngurusi sapatu shinning ora bisa ngusir dheweke saka kemelaratan, dheweke mutusake metu. Iki titik, dheweke mutusake kanggo melu tim lokal. Yaya luwih optimis nalika wiwitan. Dheweke ndeleng bal-balan minangka sesuatu sing cepet bisa nggedhekake dheweke saka kemlaratan.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Miwiti Sepakbola minangka Boy Shoeless

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure Early Football Days

Nalika Yaya Toure gabung karo tim bal-balan sing sepisanan, akeh sing nyebut dheweke 'Introvert dhuwur'. Aside saka kasunyatan bilih piyambakipun teka saka omah miskin, ana sing luar biasa babagan dheweke. Yaya tetep wae urip. Dheweke ora bisa ngenteni supaya menehi boots bal-balan sadurunge muter game. Panjenenganipun nyatakaken saben tiyang piyambakipun kedah main kanthi sikil gundhul.

Sepasang sepak bola sepatune pungkasane teka ing umur 10. Nalika nggunakake sikil gundhul, akeh penonton mirsani dheweke nduweni bakat alami murni. Mbalik ing dina, bal-balan werna ana ing bangkekan Pantai Gading. Dheweke main karo kanca lan kulawarga ing lurung-lurung ing Abidjan. Kolosé wis dadi pemain kunci tim pemuda lokal ASEC Mimosas.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Nggawe Kanca-kancane

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure - Mastering the Game

Tali nyambut gawe kanthi teliti telung taun sadurunge bergabung karo akademi mudha ASEC Mimosas ing umur Ivoryia ing umur 13. Dheweke kerja ing pawiyatan ing klub populer sing dikenal nggawe Didier Zokora, Emmanuel Eboue, Gervinho lan Salomon Kalou. Sawise mbuwang taun 4 ing tim junior, Yaya Toure nggawé debut senior nalika umur 17.

Ing tahap iki, dheweke luwih ditemtokake kanggo nggayuh. Dheweke pracaya marang kemiskinan kulawarga sing digawe manungsa lan bisa ditarik dening dheweke lan sedulure. Dheweke ora wedi nalika nguber nyawa marang dheweke. Apik kanggo dheweke, netepake awal dheweke mbayar. Ing taun ingkang sami, Yaya Toure mimpin klubipun kanthi menang Divisi Utama Cote D'Ivoire. Tumindak siji-sijine ngadhepi klub kasebut kanggo kamenangan nggawe asmane misuwur antarane pramuka bal-balan lan ing lambene ing negarane.

Yaya Toure, sampeyan banget enom ing wektu iku minangka bagéan saka gerakan bal-balan Ivory sing misuwur menyang Eropah ing taun 2001.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure Youthful days

Nganti tanggal, dheweke duwe utang khusus kanggo Jean-Marc Guillou (Wong putih ing ndhuwur) sing mbantu negarane kanthi miwiti gerakan gedhe 14 pemain bal-balan Ivory sing paling apik ing klub Belgia, Beveren. Dheweke salah sijine pemain bal-balan sing teka ing Eropah lewat 13 saka rekan liya. Sasampunipun rawuh, kanca-kancanipun Beveren saking Pantai Gading bisa uga ngelingi dheweke minangka pemain bal-balan populer sing ora duweni sepatu sepak bola.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Nyoba karo Arsenal

Rong taun sawisé gabung karo sisih Belgia Beveren, Toure, umuré 20 taun nyoba kanggo nyoba Arsenal. Kolo wis ana ing wektu iku. Keputusan Arsene Wenger nrima dheweke gumantung marang pertunjukan ing game preseason pertamanya kanthi klub saiki.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Wektu kuwi pungkasane teka. Yaya main ing pertandingan pra-musim nglawan Barnet lan ora entuk kesempatan apik. Arsene Wenger nggambarake kinerja minangka 'rampung rata-rata' .

Nanging, Arsenal nyoba lan mlebu nanging ora bisa ngidinake ijin kerja. Banjur kanthi fustasi, Toure lajeng mutusaken kanggé gabung klub negari Ukraina Metalurh Donetsk ing pundi piyambakipun manggèn setunggal taun lan sadèrèngipun dipunpirsani klub langkung ageng.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Sepakbola Sepak Bola

Ing wekdal ing klub Belgia piyambakipun mainaken 70 kaping lan damel 3 gol. Minangka kasunyatan, dheweke dadi ora kuwat sawise pamindhahan ngimpi menyang Arsenal dadi kuciwane. Ora suwé sawisé dhèwèké mutusaké kanggo gabung karo klub Ukraina, Metalurh Donetsk, ing ngendi dheweke gabung karo kanca-kancané, sing dadi pemain bal-balan ing klub kasebut.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Sepak Bola Sepakbola Yaya Toure

Kanggo Yaya, gabung karo Metalurh Donetsk minangka rencana sampurna. Gerakane kanggo tim Ukraina yaiku awal saka apa sing kasebut, perjalanan bal-balan Eropa gedhe. Dheweke manggon ing Metalurh Donetsk suwene setaun lan setengah sadurunge ditonton dening klub gedhe.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Sasampunipun ngasilaken basa ing Ukraina, Olimpiade ing Olympiakos narik kawigatosanipun piyambak. Sawise nyegah pembangunan Yaya wiwit dheweke rawuh ing Eropa, banjur manajer Olympiakos Trond Sollied seneng karo tandha umur 22 sing langsung dadi favorit penggemar. Posisi bebarengan karo Rivaldo ing lini tengah, Yaya unggul amarga tim menang kaping pindho domestik. Debut Liga Champions - entuk assist kanggo serangan Rivaldo - diiringi penampilan Piala Dunia ing 2006. Ing Piala Donya 2006, Yaya main lan gabung ing kabeh telung pertandhingan grup Pantai Gading. Iki nalika dheweke dadi lengkap ing radar sawetara tim paling gedhe ing Eropah.

Ora let suwe, Olympiakos berjuang kanggo nyekel bintang-bintang sing isih enom, mlaku sawise kinerja Piala Dunia 2006. Iku Monaco sing nyedhaki lan mlebu Yaya kanggo biaya transfer sekitar £ 5m - wis kaping pindho jumlah sing Olympiakos wis mbayar kanggo dheweke mung 12 sasi sadurungé.

Ora nganti manajer anyar, Laurent Banide teka amarga para penggemar bisa ndeleng sing paling apik saka Yaya Toure.

Dhèwèké kritis kanggo narik klub kasebut saka zona degradasi.

Pelatihé Banide ngomong babagan: "Yaya wis duwe teknik gedhe lan nggunakake kekuatan awak kanggo ngetrapake. Dheweke bisa nindakake apa wae. "

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure: Nguwaosi Art ing Monaco

Sawise maneh dheweke mung nginep ing musim lan pindah menyang Spanyol. Iki wektu kanggo pemain raksasa Spanyol Barcelona kanthi angka 6.7 juta. Dhèwèké pisanan main peran ing pertahanan tengah Barca. Ing sawetara titik, serangan kasebut diwatesi lan sawise dipaksa metu saka tim dening Sergio Busquets. Iki ndadekake dheweke bisa main dadi pemain tengah maneh nalika main ing final Liga Champions 2009.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure muter peran bali tengah

Panjenenganipun tindak ing Inggris sasampunipun lajeng badhe main posisi punggung. Panjenenganipun damel tiga musim ing FC Barcelona.
Ana biaya Manchester City £ £ 24 kanggo mlebu. Pancen, ora ana sing bisa ngomong yen dheweke ora ana rega saben dhuwit.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure Mulai Kota

Ing musim pisanan, dheweke nduweni pagelaran paling apik kanggo Piala FA. Yaya mlayu ing lini tengah lan ngetung gol mung ing semifinal nglawan Manchester United lan mbaleni maneh ing final nglawan Stoke City. Dheweke tanggung jawab kanggo nggayuh piala utama pisanan klub kanggo 35 taun.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure First Trophy ing Manchester City

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Katrangan karo Patrick Viera

Yaya Toure diarani 'Patrick Vieira sing anyar' sajrone mantra ing Yunani lan Prancis. Tanpa mangu-mangu, loro pihak nuduhake podho fisik sing padha. Kapisan, para praktisi midfield iki duwe pigura awak dhuwur. Padha tresna kanggo nggawe lancar lan bisa nutupi saben wilah suket ing lapangan. Pungkasan, laporan nuduhake manawa wong gedhe iki duwe masalah kanggo nemokake celana pendek ukuran sing tepat kanggo perangan awak sing dawa.

Dipisahake karo generasi, Patrick Vieira lan Yaya Toure ana rong conto becik saka gelandang jaman modern. Pace, power, bundles of creativity, lan eye to life for goal. Loro-loroné katon minangka gelandang sing paling lengkap kanggo tau main ing EPL.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Katrangan antarane Yaya Toure lan Patrick Viera

Akeh taun kepungkur, meh ora bisa mbayangake yen pemain bisa tekan kanthi dhuwur kaya Vieira, nanging sabanjure sabanjure nerangake pemain sing luar biasa sing ndadekake kowe ngadeg lan diwenehi kabar. Yaya Toure iku pemain.

Mungkin sampeyan ora ngerti; Nomer shirt Toure wis ana ing Barcelona minangka penghormatan marang pahlawan putra 'Patrick Vieira'.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure Shirt Number- Kanggo pakurmatan marang pahlawan boyhood (Patrick Viera)

Dheweke ganti swara nomer kasebut nalika gabung karo Man City amarga Vieira wis nganggep kaos 24 dhewe!

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure and Wife, Gineba

Jenengé Gineba lan dheweke dadi pacoban urip Yaya Touré. Toure minangka wong sing nikah lan saiki dheweke nikah karo dheweke. Dheweke duwe anak loro kaya nalika nulis.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Secret Love Affair

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure Secret Love Affair

Yaya Toure sepisan diterbitake dening Sun Newspaper, minangka tabloid sing nikah karo midfielder Pantai Gading wis mbeling ing bojone, Gineba Toure.

Yaya Toure katon ambruk, kayata Sun nerbitake rutin pesen antarane bintang Man City lan wanita sing ngurus layanan escort ing tabloid. Brilliantly, jenenge Yaya Toure ing WhatsApp minangka ing wektu iku rupane "Yaya42".

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure Secret Love Affair on Whats App

Sandra Ntonya ing ndhuwur, yaiku pelacur Malawian sing wis ngaku ing 2015 yen dheweke duwe hubungan karo Yaya Toure. Dheweke ngandhakake dheweke malah turu karo adhine midfielder Kolo ing Liverpool. Mengko wae Yaya nolak nyatakake yen garwane Gineba Toure kabeh duwe lan kabutuhan.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -A Muslim kanthi iman

LifeBogger mangerténi agama ora penting ing bal-balan utawa olahraga liyane (prastawa kuwi sing penting), nanging ora natoni yen Yaya Toure minangka Muslim inti kanthi iman.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure - A Muslim Utama kanthi iman

Bukti kepengin Islam sejatine wis diamati. Contone, Yaya ngetokake tradisi Inggris sampanye sawise game liga miturut keyakinan agama.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Hubungan karo Presiden Pantai Gading

Côte d'Ivoire Presiden Alassane Ouattara wis nuduhake dheweke dadi penggemar gedhe Yaya Toure. Minangka pacangan bal-balan, dheweke banjur ngajak Yaya kanggo numpak motor ing kompetisi piala kamenangan Piala Afrika. Hubungan sing dituduhake ora mung muter babagan bal-balan, ananging kanthi pribadi akeh.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Tunduh hubungan karo Presiden Pantai Gading

Rasa seneng banget babagan apa sing wis dilakoni dening bocah kuwi, Yaya Toure. Iki amarga kegiyatan digawe Presiden Alassane Ouattara kanggo ngumumake yen setya ana minangka liburan nasional. Dheweke uga ngumumake bayaran liburan lemak marang buruh ing stasiun radio lan televisi umum.

Perayaan umum sabanjuré diikuti dening partai ing omah karo Presiden.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure Victory Party

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Hubungan karo Kakak 'Kolo'

Malah panjenenganipun langkung ageng, langkung sugih lan langkung misuwur, Yaya tansah paring idinipun ingkang sepuhipun Kolo. Iku penting kanggo dicathet yen Kolo wis ngurus kabeh kulawargane nalika padha banget enom lan miskin.

Wiwitane, Yaya Toure wis ngimpi muter bareng karo kakange sing dikasihi. Kowe ngimpi kanggo gabung karo Kolo ing Arsenal rampung ing kuciwo kaya sing dicethakaké bubar. Kowe, Yaya isih duwe kesempatan liyane karo Manchester City.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure Hubungan karo Bruder 'Kolo'

Iki kelakon sawisé nulak Manchester United lan ngenteni sinyal sirine saka Manchester City, sadulure dheweke tau main sadurunge nduwe Liverpool.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kekasih Gajah

Gelandang Manchester City, Yaya Toure, wis ditunjuk minangka duta murni minangka dheweke nggabung ing kampanye PBB nglawan pemburu.

Internasional pantai Pantai Gading nggabungake kampanye Program Lingkungan Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNEP) amarga dheweke katon mandheg nyembelehake gajah, nyatakake yen 800 mung ana ing negarane.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure - A Lover of Elephants

Tore ngandika ing konferensi pers ing Nairobi:

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure- An Ambassador to the UN

'Penindasan ngancam kewujudan gajah Afrika lan yen kita ora tumindak saiki, kita bisa nliti masa depan ing ngendi spesies ikon iki dibusak.

'Tim nasional Pantai Gading dijenengi "The Elephants" sasampunipun makhluk-makhluk ingkang ageng menika kebak kekuwatan lan anugrah, ananging wonten ing negari saya namung sapérangan tiyang 800 ingkang liwati.'

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Feud karo Managers

Dheweke clashes karo manajer AS Monaco, László Bölöni Nalika Yaya dipindhah menyang sisi Prancis Ligue 1 AS Monaco ing 2006. Iki kedadeyan. Bölöni ora bakal mènèhi Touré ing posisi lini tengah ing pundi piyambakipun main kanggé mayoritas kariripun lan mbuktèkaken piyambakipun. Miturut Toure, "Aku takon dheweke (Boloni) kanggo muter aku ing posisi lan dheweke ngguyu! Dheweke malah marang pemain liyane aku ora dadi bagian saka rencana dheweke. "

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure nggabung karo László Bölöni

Sayange, dheweke dipecat nalika pertengahan musim minangka Monaco nindakake kanthi apik.

Yaya Toure wis ngumumake dheweke seneng yen Laszlo Boloni wis dipecat dening Monaco. Internasional Pantai Gading ora seneng hubungan sing paling harmonis karo Boloni. Panjenengané matur nuwun marang taktik Romania sing wis ninggalaké Stade Louis II lan ngarep-arep paningkatan ing pelatih sementara Laurent Banide. Miturut Yaya,

"Sawijining kaca wis diuripake, Proyek kepelatihan banget, nanging ana hubungan apik karo Boloni.

ISSUE WITH GUARDIOLA

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure memuja Pep Guardiola ing Barcelona

Masalahe karo Pep Guardiola nalika dheweke dipeksa main posisi bali. Iki nglawan karsanipun.

ISSUE WITH PEP AT MANCHESTER CITY

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure didhodhog karo Pep Guardiola ing Manchester City

Masalahé karo Pep ing Manchester City diringkes kanthi tembung Yaya Toure ing ngisor iki.

"Nanging aku ora kaget. Pep ora pengin pemain kanthi kepribadian. Dheweke mung kepengin pemain sing wedi marang dheweke lan bakal nindakake apa sing diomongake. Babagan pisanan sing ditindakake nalika dheweke teka ing Kutha kanggo milih perang karo aku lan Joe Hart.

"Pep ora kaya pendapatku. Aku ngomong metu amarga aku felt sing Pep mbalela marang aku. Sayange kanggo Pep, kita manggon ing donya sing duwe hak kanggo mbebasake wicara. Guardiola menangake sawetara game lan mikirake dheweke dadi raja. Pellegrini iku wong lanang lan luwih becik ".

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Korban Racisme

Dheweke duwe sejarah sing diangkah karo mobs rasis. Yaya wis ngomong pirang-pirang ing katresnan main bal-balan ing Inggris, ing ngendi mobs rasis sing nyasar pemain ireng iku kedadeyan langka. Kejahatan paling awon nalika dheweke main ing Portugal lan Moskwa.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure - A Victim of Racism

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Tetep mburi sawise latihan kanggo nambah 'freekick' skills

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography FactsTouré dikenal kanthi sebutan kanggo latihan saben dina. Panjenenganipun punika tiyang pitados ingkang kuwat 'laku damel sampurna'. Yaya tetep mandheg sawise latihan kanggo terus nambah teknik tendangan bebas.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ngurangi adhine kanggo Cancer

Dheweke adhine kanthi jeneng Ibrahim Obyala Tour tilar donya amarga Kanker ing 2014 Juni. Dheweke dadi striker kanggo tim Al-Safa ing Libanon. Yaya lan adhine Kolo diwenehi kabar tragis sawisé pertandhingan Kolombia-Pantai Gading.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure - Loosing adhine kanggo Cancer

Sawisé tilar donyané kakangné, Yaya Touré ngumumaké yèn dhèwèké ngupaya patunggalan karo Manchester. Senadyan dugaan bickering karo pejabat klub, Yaya wis ngandika yen sedhone sedhihane wis nyebabake dheweke luwih fokus marang hadiah kasebut. "Dheweke adhine, dheweke tresna bal-balan. Nalika dheweke lara ing Manchester, dheweke nonton saben game aku lagi main. Sawise main, aku kepengin ketemu ing rumah sakit.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Nangani Twitter lan Facebook Page kanggo nggawe fakta.

Mulane ora ana surprise yen ana akun twitter sing dikepengake kanggo bukti-bukti Yaya Toure. Sawetara bener, paling diabaikan lan kabeh lucu banget.
Punika pilihan tweets paling apik.

  • Yaya Toure bisa nyukur logam nganggo bulu mata. #ToureFacts
  • Wektu mung Yaya Toure salah nalika dheweke mikir yen dheweke wis salah. #ToureFacts
  • Apple pay Yaya Toure 99 pence saben wektu dheweke ngrungokake lagu. #ToureFacts
  • Yaya Toure bisa ngetokake jus Apple metu saka iPhone Apple. #ToureFacts
  • Segitiga Bermuda digunakake dadi alun-alun, nganti Yaya Toure miwiti sudhut. #ToureFacts
  • Nalika Yaya Toure katon ing pangilon ora katon. Ana ora bisa dadi Yaya Toure liyane. #ToureFacts
  • Ing umur 14, Yaya Toure nyuwil-nyuwil sikilé nalika dolanan. Dheweke jogged kabeh cara ngarep sawise. #ToureFacts
  • Yaya Toure sakali nyolok Amerika Serikat dadi USB. #ToureFacts
  • Nalika Yaya Toure ngetokake sampeyan ing ngimpi, sampeyan bakal tangi kanthi kecoak. #ToureFacts
  • Yaya Toure ora ninggalake tip. Waitresses mbayar Yaya kanggo hak istimewa ngabekti marang dheweke. #ToureFacts
  • Sadurunge saben pertandhingan Yaya Toure dianugerahi penghargaan Man of the Match. #ToureFacts
  • Yaya Toure bisa nggawe bench press Romelu Lukaku lan Didier Drogba kanthi siji tangan. #ToureFacts
  • Yaya Toure tau mateni manuk kanthi nyemplungake jurang. #ToureFacts
  • Yaya Toure sanggup nyulik piyambak ... ing punggung kepalane. #ToureFacts
  • Yaya Toure sapisan nulis cek, lan bank mumbul. #ToureFacts
  • Menehi wong iwak lan bakal mangan kanggo dina. Yaya menehi iwak lan dheweke bakal nyuduk sampeyan. #ToureFacts
  • Ing rain Yaya Toure ora butuh payung. Tenggorokan nyingkirake dheweke. #ToureFacts
  • Kekaisaran Romawi ora tiba, Yaya Toure nguber. #ToureFacts
  • Gusti Yesus mlaku ing banyu amarga dheweke weruh Yaya Toure teka. #ToureFacts
  • Yaya Toure ora main "hide-and-seek." Dheweke main "ndelok-lan-ndedonga-aku-ora-golek-sampeyan." #ToureFacts
  • Kabeh korban Mortal Kombat didhasarake saka gerakan Yaya Toure. #ToureFacts

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Birthday Controversy

Pemain internasional Pantai Gading nyebabake kacilakan sabanjuré sawisé agen kasebut ngendika "Disrespected" dening klub, sing gagal ngakoni ulang tahune.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure Birthday Controversy

Miturut agen Yaya,

"Pamilik klub mangan kue 100kg sawise menang Liga Premier musim iki, nanging nalika pemain lan pemain padha bebarengan, ora ana sing ngoyak tangane ing ulang tahun," ujare Dmitry Seluk. "Iki nuduhake yen dheweke ora peduli karo dheweke."

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -The 'Toure' Chants by Fans

Kanggo sawetara wektu, jeneng 'Toure Song' wis ditembangake minangka nyanyian dening penggemar. Watch Video Ngisor.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Ing CAF Award Highs and Lows

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Wis dadi Yaya Toure kabeh. Ing Ivoryia, Yaya Toure wis dijenengi Pemain Paling Apik Terbaik Afrika kaping papat (4) kaping papat dening Konfederasi Sepak Bola Afrika (CAF).

Sayange kanggo Yaya Toure, penghargaan 5th durung entuk dalane. Dheweke tau ngancam kepergok kalah ing CAF African Footballer of the Year award kanggo 2016, ngandhakake keputusan iku "nyenengake", "ora sopan" lan "narik kawirangan menyang Afrika".
Tiwas ditemokake ing para kritikus ing wawancara kontroversial ing sasi Oktober, ngakibatake para pengkritik "nyebar biji ***", lan nduweni jumlah run-in kanthi pers ing Britania Raya lan biyunge.

Pemain kapten 32 taun kapindho ing Pantai Gading kanggo Piala Afrika pisanan sing sukses wiwit 1992 ing wiwitan taun kepungkur lan dijenengi ing tim turnamen kompetisi kasebut.

Nanging dheweke kalah menyang striker Borussia Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang ing tivi individu - dipilih dening pelatih lan direktur teknis - lan saiki wis ngetokake keputusan "FIFA" ora bakal ngrampungake kesimpulan kasebut.

"Aku banget kecewa," dheweke ngandhani Foot Afrique.

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rankings LifeBogger

Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Yaya Toure LifeBogger Rankings
Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene