Kisah Kanak-kanak Yacine Adli ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Yacine Adli ditambah Fakta Biografi Untold dening LifeBogger
Kisah Kanak-kanak Yacine Adli ditambah Fakta Biografi Untold dening LifeBogger

Paling Keri Dianyari

Kita nampilake jangkoan lengkap Yacine Adli Childhood Crita, Biografi, Awal Urip, Fakta Pacar, latar kulawarga, Paraga, Urip pribadi lan Gaya urip. Iki analisa lengkap babagan acara-acara penting wiwit dini wiwit dheweke misuwur.

Gesang Awal lan Munggah Yacine Adli
Gesang Awal lan Munggah Yacine Adli. 📷: Instagram lan Twitter

Ya, sampeyan lan aku ngerti pemain tengah nyerang dianggep salah sawijining bocah enom sing paling apik ing Eropa. Nanging, mung sawetara sing maca Biografi Yacine Adli, sing cukup apik banget. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Yacine Adli:

Pertama lan paling penting, wong tuwane pemain bal-balan menehi jenenge Zinedine Zidane, feat sing menehi jeneng lengkap-Yacine Zinedine Adli. Dheweke lair tanggal 29 Juli 2000, ing Vitry-sur-Seine, sawijining komune cilik sing dumunung ing pinggiran kidul wetan Paris, Prancis.

Yacine Adli minangka salah sawijine telung bocah sing lair saka kesatuan antarane wong tuwane, Pak lan Pak Abdennour Adli. Pemain bal-balan Prancis tuwuh dadi bocah sing seneng, bareng karo mbakyune lan sadulure sing jenenge Lounes Adli.

Dadi bocah sing paling enom saka kulawarga Adli nuduhake yen dheweke minangka bayi keluargane. Wiwitane, Abdennour (bapak Yacine), mesthekake yen kabeh bocah sinau maca nalika umur papat. Little Yacine ora pangecualian.

Kajaba iku, nalika wong tuwane Yacine Adli luwih tanggung jawab marang sedulur-sedulure, dheweke dhewe pancen ora seneng. Ora dikongkon nindakake akeh tugas ing omah dening bapak lan bapake ndeleng bocah nom-noman kasebut menehi wektu kanggo bal-balan. Gendhakan iki nyebabake tanggal awal karo nasibe.

Gambar ing ngisor iki, bocah sing apik banget nyengkuyung PSG nalika isih cilik lan dadi penggemar jenenge Zinedine Zidane sing dideleng mung minangka brahala.

Young Yacine Adli ndukung PSG nalika isih cilik
Young Yacine Adli ndukung PSG nalika isih cilik. 📷: Twitter

Latar mburi Kulawarga Yacine Adli:

Anak sing whiz bal-balan, ora kaya mitra Prancis Hugo Lloris lan pemain bal-balan billionaire, Faiq Bolkiah durung lair dadi brayat sing paling sugih. Kaya wong sing duwe penghasilan rata-rata, wong tuwane Yacine Adli minangka jinis sing mapan ing salah sawijine tetanggan peripheral biasane dienggoni dening populasi kelas pertengahan Vitry-sur-Seine.

Yacine nduwe seneng ing awal taun ing Vitry-sur-Seine, komune Prancis sing ana 11.6km adoh saka pusat kutha Paris. Ora kaya para pemain bal-balan Ibrahim Konate sing manggon ing Paris nalika isih cilik, kulawarga Yacine Adli mung bisa manggon ing pinggiran kutha.

Genius Prancis tuwuh ing Vitry-sur-Seine. Kajaba iku, omahe kulawargane udakara 11.6km menyang Paris
Genius Prancis tuwuh ing Vitry-sur-Seine. Kajaba iku, omahe kulawargane udakara 11.6km menyang Paris. 📷: Gambar Google lan IG

Asal Kulawarga Yacine Adli:

Ngadeleng karo penampilan sing lucu banget wong Arab, kita ngerti sampeyan bisa uga mikir, ngerti babagan negara asal lan ibune Yacine Adli. Sing sejatine, juru main bal-balan, padha karo Legendary Zinedine ZidaneKulawarga asal saka Afrika Lor, persis Algeria.

Apa sampeyan ngerti? ... Kaloro wong tuwa Yacine Adli duwe pamarine saka desa Kabylie sing dumunung ing pinggir daerah pesisir sing ana ing sisih lor Algeria. Ora kaya kanca bal-balan, Riyad Mahrez, Kulawarga Yacine Adli durung menehi update babagan kemungkinan dheweke main kanggo pemenang Piala Afrika Piala Dunia 2019 (Algeria).

Yacine Adli Pendidikan lan Pembinaan Karir:

Kaya bocah sing seneng main bal-balan sing tuwuh ing pinggiran kutha Paris, wong tuwa Yacine ora ngidini supaya kompromi pendidikan bal-balan ing wiwitan. Situs web Prancis Acufoot, ing laporan 2017, nerangake carane para pemain bal-balan nuduhake kapinteran ing kelas. Yacine Adli iki murid cerdas sing jebule karo kanca-kancane.

Kabeh wong sing ngerti dheweke bakal setuju yen pemain bal-balan ora mung bocah sing cerdas, nanging uga kompetitif utamane ing bidang olahraga. Bal-balan, sing diputer ing omah lan sekolah dadi olahraga sing nyenengake.

Nalika wektune dadi pas, semangat kanggo game kasebut ndeleng wong tuwa Yacine Adli sing ngidini putra risiko menehi pendidikan kanggo karir bal-balan.

Kepiye Bola Sepak diwiwiti:

Nganggo langkah kanggo nggawe pondasi karier, Yacine Adli njaluk bapake ndhaptar dheweke ing AS Villejuif, sawijining klub sing cedhak banget ing omah. Kanthi matur nuwun sanget, piyambakipun nuntut nyoba.

Sajrone dina karir awal, bocah enom kasebut berkembang dadi bocah whiz sing lucu, sing entuk reputasi ora mung kanggo dolanane, nanging kanggo nggawe akeh korban aneh kanggo jenenge sing unggul.

Nalika semana, pelatih jenenge Moulay Chebab menehi akun tekad Yacine Adli supaya bisa sukses. Ing tembung saka mantan pelatih;

Yacine turu ing stadion, sing biasane daklakoni saben dina. Dheweke dadi bocah sing hasrat lan sregep.

Bocah enom mau ora bisa kuwat nahan ide mau kalah. Dheweke tresna, ngobrol lan mangan bal-balan.

Malah nalika teka ngunjungi aku, dheweke ora bakal ninggalake tanpa nyepak bal.

Biografi Yacine Adli - Dalan kanggo Fame Crita:

Liwat kerja keras lan andhap asor, Yacine enom ora suwe dadi pemain paling apik ing kabeh bocah sing dolanan ing US Villejuif. Siji bab dadi tartamtu ing wektu dheweke dadi paling padhang. Nyatane manawa klub sing luwih gedhe, sing seneng karo PSG bakal nyerang bakat kasebut.

Kanggo ngadhepi kompetisi sing luwih penting lan kanggo ngupayakake pemuda nasional Prancis, wong tuwa Yacine Adli ngidini anake lanang menyang PSG. Kanthi matur nuwun sanget, lintang bal-balan mundhak entuk panggilan U16 Prancis meh rong taun sawise gabung karo raksasa Prancis.

Nalika Kulawarga nggawe Kurban Ultimate:

Ngerteni kekarepane putrane supaya bisa sukses, bapak Yacine Adli, Abdennour, kudu mandhek saka pakaryane supaya bisa musatake katrangane putrane. Nyumurupi putra paling enom saka Kulawarga Adli arep nggawe gedhe, kakang Yacine gedhe, Lounes uga mutusake njupuk kursus lisensi agen kanthi ngarep-arep bisa ndhukung seduluré.

Yacine Adli Biografi- Kepiye dheweke sukses:

Thanks kanggo akeh gaweyan lan kulawarga, pemain bal-balan sing janjeni dadi salah sawijining pemain tengah sing nyerang bocah cilik nalika isih enom. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, Yacine entuk sukses ing akademi lan tingkat nasional.

Karier remaja ing klub lan negara sukses gedhe kanggo pemain bal-balan Prancis sing dijanjeni
Karier remaja ing klub lan negara sukses gedhe kanggo pemain bal-balan Prancis sing dijanjeni. Instagram: Instagram

Ing taun 2018, bocah cilik wisuda lulusan PSG ing warna kloter. Sawise lulusan, dheweke terus ngenteni setaun karo Paris Saint-Germain B. Nalika ana, pelatih kepala Unai Emery, matur nuwun sanget kanggo mbiyantu bocah enom kasebut njupuk debut.

Dadi pemain senior nalika umure 18 taun, ateges ngadhepi kompetisi kanggo tim kaya PSG. Kaping pisanan, pamindhahan Emery sing ditresnani menyang Arsenal nggawe corak. Dipuntedahaken mangkat saka Aaron Ramsey, Emery nggolek pilihan kanggo mbesuk Gunner tengah lan loro Denis Suarez karo Yacini dadi calon paling dhuwur.

Sedhih, transfer stalled sawise pelatih PSG sing anyar Thomas Tuchel's ngalangi. Sinetron kasebut pungkasane rampung sawise Unai Emery mutusake Mattéo Guendouzi. Amarga ana privatisasi saka pemain tengah PSG kelas tinggi liyane, Yacine Adli mutusake kanggo nyoba mbuktekake awake dhewe ing Bordeaux, sing ditindakake kanthi warna kloter (Bukti video ing ngisor iki).

Ing wektu nggawe Biografi Yacine Adli, prodhusy remaja PSG saiki wis nggawe jenenge dhewe karo FC Girondins de Bordeaux.

Kaputusan pindhah menyang FC Girondins de Bordeaux mbayar
Kaputusan pindhah menyang FC Girondins de Bordeaux mbayar. 📷: G-Gambar

Yacine alon-alon nanging mesthi tuwuh dadi salah sawijine pemain tengah tengah sing paling 'terkenal' ing Eropa. Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, yaiku sejarah.

Yacine Adli Tresna Urip - Pacar, Bojo?

Wiwit nggawe jeneng kanggo awake dhewe, para penggemar priksa wis wiwit nimbang mikir babagan urip hubungan bal-balan Prancis. Kanggo nyatakake kasunyatan, Yacine Adli dadi pilihan kanggo salah sawijining paling sepuluh pemain bal-balan paling nggumunake saiki ing planet. Ora ana sing nolak kasunyatan manawa katon cute dheweke ora bakal bisa narik kawigaten pacar - malah sing nganggep awake dhewe minangka bahan bojo.

Amarga dheweke wis dhuwur lan nggantheng, penggemar wis wiwit takon .... Sapa pacar Yacine Adli?
Amarga dheweke wis dhuwur lan nggantheng, penggemar wiwit takon ... Sapa pacar Yacine Adli? Instagram: Instagram

Pemain bal-balan sing ganteng nalika nulis, katon nggawe usaha sadar supaya ora ngatonake pacare utawa sapa wae sing dadi garwane. Nanging, bisa uga Yacine tunggal (nalika nulis), sawijining pernyataan sing nuduhake ora ana WAG.

Ya, sampeyan lan aku ngerti bal-balan bisa uga ora bisa ngapura nalika ngrampungake babagan masalah pacaran, utamane ing tahap karir awal iki. Iki bisa uga dadi sebab kenapa Yacine durung mbukak pacare.

Yacine Adli Urip Urip:

Saka bal-balan, sipat pisanan sing ngerti babagan pemain bal-balan yaiku "Maturity." Lounes, kakangne, nate ujar manawa Yacine minangka wong sing isin lan wicaksana, yaiku wong sing tetep kuwat bareng karo wong-wong sing weruh dheweke tuwuh. Iki, antara liya minangka sebab kenapa kabeh wong seneng karo dheweke.

Uga babagan urip pribadine, bintang sing mundhak duwe sifat-sifat tandha Kanker Zodiak. Apa sampeyan ngerti? ... Salah sawijining atribut Kanker zodiak sing cocog karo santai utawa banyu.

Fakta Life Life Prancis ing Prancis nuduhake prekara sing durung nate dingerteni
Fakta Life Life Prancis ing Prancis nuduhake prekara sing durung nate dingerteni. Instagram: Instagram

Hobi:

Umume karo sedulure, Yacine Adli nindakake catur. Lintang bal-balan uga seneng karo biola, piano lan gitar. Dheweke sinau main gitar kanthi nggunakake latihan kuping. Adli sapisan nyatakake yen dheweke bakal tresna yen bapake wis ndhaptar dheweke ing sekolah musik.

Gaya Urip Yacine Adli:

Kepiye pemain bal-balan ngentekake dhuwit? ”Kaping pisanan, ora ana sing kaya gaya urip eksotis. Kanggo miwiti, Yacine Adli sing regane udakara kira-kira € 300,000 euro urip sing diatur, ora ana sing mbuwang dhuwit sing ora rasional kaya omah sing gedhe lan mobil sing murub.

Gaya Urip Yacine Adli- Kepiye pemain bal-balan ngentekake dhuwit
Gaya Urip Yacine Adli- Kepiye pemain bal-balan ngentekake dhuwit, 📷: IG

Kulawarga Yacine Adli:

Umume wong sing duwe pemain bal-balan ing rumah tangga nyoba nggawe dheweke, sedina, kanthi bangga nggawa jeneng kulawarga ing panggung paling gedhe. Iki kedadeyan saka bintang Prancis sing mundhak. Ing bagean iki, kita bakal ngandhani sampeyan liyane babagan anggota kulawarga Yacine Adli sing diwiwiti saka wong tuwane.

Babagan Rama lan Ibu Yacine Adli:

Mula, wong tuwa dadi pemikir sing wawasan lan bebarengan karo anake telu, dadi somah sing cedhak. Apa sampeyan ngerti? ... Abdennour lan bojone njupuk inspirasi saka Lebron James, Kylian Mbappe lan Neymar kanggo mbukak rumah tangga sing duwe bal-balan. Loro lan ibu Yacine ndeleng pemain bal-balan ing ndhuwur minangka wong sing duwe kulawarga gedhe ing karir.

Dalan Adli kita menyang crita biografi sing kondhang weruh bapake nggawe korban paling gedhe kanggo ngeculake jabatane supaya dheweke bisa ndhukung putrane nganti tingkat sing paling dhuwur. Saiki, Abdennour lagi ngetrapake kekarepane putrane.

Yacine Adli Sadulur:

miturut Eurosports Prancis, Yacine duwe adhine sing tuwa lan kakang jenenge Lounces Adli. Pertama lan paling utami, Adhiné wis tuwa minangka lulusan sing sinau babagan komunikasi lan pemasaran, kanthi cara nglamar lapangan kanggo mbiyantu seduluré.

Saliyane, sedulur gedhe Yacine (Lounes Adli) uga lulusan universitas, sing sinau babagan manajemen ekonomi. Sawise rampunge sinau, Lounes banjur melu kursus kanthi sertifikasi sertifikat lisensi agen dheweke. Adhiné sing amba nindakké kuwi supaya dheweke uga bakal migunani tumrap karir Yacine. Apa kulawarga sing cedhak!

Yacine Adli Fakta:

Fakta # 1- Pungkasanipun Gaji Giwangipun Nyebataken Kepribadianipun:

Pilihan pemain bal-balan kanggo ninggalake PSG menyang saingan liga, FC Girondins de Bordeaux ora mung kanggo dhuwit kaya sing dideleng ing karusakan gaji. Yacine minangka pemain bal-balan sing wis ngerti yen ora bakal nate nggawe, dadi gedhe, ing babagan karir lan penghasilan.

JENIS / SALARIPangentukan ing Euros (€)Entuk ing Pounds (£)Entuk ing Dolar ($)
Saben taun€ 336,000£ 297,121$ 368,608
Saben sasi€ 28,000£ 24,760$ 30,717
Saben Minggu€ 7000£ 5,705$ 7,078
Saben dina€ 1000£ 815$ 1,011
Saben Jam€ 41.6£ 33.96$ 42
Saben Menit€ 0.69£ 0.57$ 0.71
Saben detik€ 0.01£ 0.009$ 0.01

Iki apa YACINE ADLI wis entuk wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.
€ 0

Apa sampeyan ngerti? ... Rata-rata warga Prancis sing entuk udakara € 3,093 kudu kerja sangang taun lan sewulan kanggo nggawe apa sing diraih Yacine sak wulan. Wao! iki tegese gajine ora sithik kaya sing dipikirake.

Fakta # 2- Prospek FIFA:

Yacine, nalika umur 19 taun, nduweni potensi dadi salah sawijining Midfielders paling gedhe saka turunane. Ing umur lembut iki, pemain tengah 6 sikil 1 wis sumunar kanthi kontrol bal, penglihatan, kompensasi, akurasi FK, kekuwatan shot, dribbling lan pass singkat.

Potensial FIFA nuduhake manawa dheweke wis dadi pemain bal-balan sing apik
Potensial FIFA nuduhake dheweke wis disetel dadi salah sawijining pemain tengah paling gedhe ing generasi kasebut. 📷: SoFIFA

Fakta # 3- Dheweke nuduhake Agen karo Footballers Top:

Apa sampeyan ngerti? ... Yacine Adli duwe agen sanajan campur tangan anggota kulawarga kanggo ngatur dheweke. Pemain bal-balan nuduhake agen sing padha karo para pemain Prancis - sing disenengi Moussa Sissoko, Ousmane Dembele lan Layvin Kurzawa.

Fakta # 4- Dheweke Menehi Jeneng sing padha karo Zidane:

Apa sampeyan ngerti? ... Wong tuwa Yacine Adli nalika lair wiwit dheweke nglairake jeneng (Zinedine) sawise Legenda Bola Sepak Prancis Zinedine Zidane. Jeneng bisa uga diwenehake kanggo dheweke amarga rong sebab. Kaping pisanan yaiku kasunyatan manawa kulawarga Yacine Adli duwe asal-usul Algeria sing padha karo juara piala dunia Prancis, Zidane.

Kapindho, bisa dadi cara kanggo ngurmati pemain bal-balan, berkat eksploitasi ing piala dunia Prancis 1998. Elinga, Yacine banget kita lair rong taun sawise piala dunia.

Wiki:

Pitakon Wikijawaban
Jeneng Pepak:Yacine Zinedine Adli
Lair:29 Juli 2000 (umur 19 taun ing Mei, 2020).
Negara Asal:Desa Kabylie, Algeria.
Wong tuwa:Bapak lan Ibu Abdennour Adli
Sadulur:Lounes Adli (Agen)
Sister:Dheweke dadi lulusan komunikasi lan pemasaran
Dhuwur ing Kaki:6 kaki lan 1 inci
Dhuwur ing Meters:1.86 m
Hobi:Dolanan Nggawe Biola, Piano lan Guitar.
Zodiak:Zodiak:
Regane net:300,000 € (Mei, 2020 angka).

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca crita bocah lan biografi bocah cilik Yacine Adli. Muga-muga sampeyan wis nyenengake. Penyunting kita ing LifeBogger ngupayakake katepatan lan keadilan ing rutinitas saben dina kanggo nyritakake crita awal lan biografi para pemain bal-balan.

Hubungi kita utawa yen sampeyan ndeleng barang sing ora pas ing artikel ing Adli. Yen ora, ujarake ing bagean komentar, apa sing sampeyan pikirake babagan pemain bal-balan kanthi prospek sing apik banget.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene