Xavi Hernandez Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

0
5323
Xavi Hernandez Childhood Story

LB menehi Kisah Penuh saka Barca Legend sing misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Master Boneka". Kisah Kanak-kanak Xavi Hernandez lan Sejatine Biografi Bener mbantu sampeyan nduwe akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti kabisane, nanging sawetara mikirake Xavi Hernandez Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Xavi Hernandez Cerita Masa Depan Plus Untold Biografi Fakta: Awal Taun

Xavi Hernandez Childhood StoryXavier "Xavi" Hernández Creus lair ing 25th Januari, 1980 ing Terrassa, Barcelona, ​​Catalonia. Panjenengané lair saka ibuné, Maria Mercè Creus lan bapané, Joaquim Hernández (mantan pemain sepak bola).

Wiwit cilik, dheweke seneng banget babagan game lan nonton akeh game sepak bola Inggris. Xavi nampilake kabisan atletik sing nyenengake ing umur dini. Loro-loroné wong tuwané mbantu Xavi nglakokaké pancasan sing tepat ing wektu-wektu penting, nuntun dhéwéké kanggo ngetut dalan sing bener.

Senajan dheweke pisanan diinspirasi dening playmaker senator Pep Guardiola ing Barcelona.

Xavi Hernandez Cerita Masa Depan Plus Untold Biografi Fakta: Ringkesan karir

Xavi Hernandez Childhood StoryXavi gabung karo La Masia, akademi pelatihan FC Barcelona, ​​ing umur 11.

Gelombang aksi liwat akademi iki entuk gelar gelandang ing tim cadangan 1997-98, sing menang divisi kanggo entuk promosi.

Nalika Xavi dadi 19, dheweke meh mlebu kanggo Milan. Bapakne menehi "Ya" kanggo dheweke nanging ibune ngandika "Yen Xavi ninggal Barcelona, ​​aku bakal
divorce! ".

Xavi lali babagan ide kasebut lan terus maju ing Barcelona. Prestasi sing nyepetake makna yen dheweke dadi anggota kunci tim pemenang timnas Louis van Gaal.

Xavi mungkasi musim debutnya kanthi pertandhingan 26 sing dimainake lan menang liga Spanyol. Dheweke uga dadi pemain paling apik ing 1999 La Liga. Xavi dadi pemain utama Barcelona sawisé cedera kanggo Pep Guardiola ing musim 1999-2000.

Dheweke terus maju lan diarani La Liga Spanyol Player of the Year ing 2005. Sakwisé dijenengi Pemain Turnamen ing Euro 2008, Xavi ngandika marang Bayern Munich babagan transfer, nanging pelatih Barcelona anyar sing mentas dijaluk Pep Guardiola ngaku yen dheweke ora kalah penting kanggo klub kasebut supaya diijini ninggalake.

9 Juni 2010, Xavi nandatangani kontrak papat taun anyar kanthi klub kasebut, kanthi otomatis bisa gawe anyar nganti 30 Juni 2016 adhedhasar jumlah dolanan sing dimainake. Dheweke nduweni pensiun befitting saka Barcelona.

Xavi Hernandez Childhood Story

Ing 21 Mei 2015, Xavi ngumumake dheweke bakal nggabung klub Al Sadd ing akhir musim 2014-15 ing kontrak telung taun.

Miturut agen, kesepakatan kasebut bakal nyedhiyakake dheweke dadi duta kanggo Piala Dunia FIFA 2022 ing negara kasebut, lan uga miwiti kualifikasi kepelatihan. Ing 10 November 2017, Xavi nyatakake yen dheweke bakal pensiun ing akhir musim 2017-18, lan bakal nerusake karir latihan.

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Xavi Hernandez Cerita Masa Nyata Plus Untold Biografi Fakta-Urip Keluarga

Wiwit saka kulawarga bal-balan berarti sampeyan sugih. Iki amarga profesional bal-balan uga dibayar. Iki minangka kasus Xavi. Dheweke teka saka latar mburi kulawarga bal-balan sugih. Ing kene, sampeyan menehi rincian babagan kulawarga.

Xavi Hernandez Father- Joaquín Hernández GarcíaWULANG: Joaquín Hernández García, bapak FC Xavi minangka pemain bal-balan pensiun saka Meksiko. Dheweke miwiti karir bal-balan ing Terrassa lan nalika umur 18 dadi anggota tim Divisi Pertama Sabadell.

Sawise dadi pandhukunge karo Sabadell, dheweke main ana ing pirang-pirang klub, kalebu FC Barcelona, ​​ing ngendi putrane banjur main. Nalika Joaquin pensiun saka main, dheweke melatih tim Catalan, sawetara ing Divisi Ketiga. Dheweke katon minangka mentor kanggo anaké Xavi.

Xavi Hernandez Basa- Maria Mercè CreusMOTHER: Maria Mercè Creus minangka ibu saka Xavi. Gelandang veteran FC Barcelona tau ngungkapake "Perang" karo ibune mandheg dheweke saka ninggalake raksasa Katalan ing jaman biyen. "Aku wis ngidini tawaran kanggo mangkat, nanging dheweke tansah mekso manawa papan kene ing Barcelona, ​​yen aku luwih apik ing omah, yen aku kudu sukses ing Barcelona lan akeh-akehe dheweke kerja keras kanggo njamin aku tetep," Dheweke ngomong Olahraga Sky liwat Soccer Laduma..

"Nalika aku ana 18 ..., aku duwe semangat 'perang' ing omahku kanggo mungkasi aku ninggalake. Ibuku tansah banget degil babagan kula tetep ing Barca.

"Utamané nalika mbebayani kanggo kula lan klub, kayata nalika kita pindhah papat utawa limang taun tanpa menang apa-apa. Nalika aku ora pracaya marang aku, aku ora pracaya marang bal-balan lan aku arep ngganti kabeh, angel banget. Nanging antarane kekejeman lan ibu aku nyatakake yen akuould manggon ing Barcelona lan kasil ing kene, kabeh metu apik ing pungkasan. " Said gelora legendaris.

SIBLINGS: Xavi nduweni total adhine 5 yaiku; Ariadna Hernandez (adhine), Dianalaura Hernandez (adhine), Oscar Hernandez (adhine), Alex Hernandez (adhine) lan Dianalaura Hernande (adhine).

Xavi Hernandez Cerita Masa Depan Plus Untold Biografi Fakta: Urip Hubungan

Xavi lan Puyol tau perang karo Nuria CunilleraLaporan online anyar ing Peru Aku ngeculake ngakoni manawa teammate Barcelona lan Spanyol Xavi Hernandez lan Carles Puyol padha tresna karo cah wadon sing padha. Dheweke dadi wartawan fashion Nuria Cunillera. Loro-lorone perang liwat dheweke ing 2012.

Laporan Libero ngandharake yen para pemain wis ngakhiri hubungan karo pacangan saben wektu lan ambruk karo Cunillera hottie sesampune. Puyol mbokmenawa ngerti yèn Cunillera bisa miring menyang Xavi lan durung ngupayakake marang wanita kasebut.

Kahanan kaancam bakal ngrugekake nalika pemain loro kasebut saling tandhing lan meh nyerang Cunillera. Kanthi matur nuwun banget, samubarang ora bisa metu. Nanging, pemain loro iki ora duwe syarat sing paling apik wiwit kedadeyan sing ala.

Nuria Cunillera lan Xavi Wedding PhotoIku Xavi sing banjur tindak kanthi cepet nliti Nuria Cunillera nalika nikah. Loro-lorone ngrayakake pernikahane ing 2013. Iki minangka upacara sing dirawuhi dening mayoritas rekan-rekané Barca.

Upacara iki dirawuhi dening paling akeh tim teater Xavi ing Barcelona Lionel Messi, Andres Iniesta, Cesc Fabregas, Jordi Alba, Victor Valdes, Javier Mascherano lan Pedro Rodriguez. Nanging, Puyol ora nderek fungsi kasebut. Aku ngira sampeyan ngerti kok.

Anak wadon, Asia, lair ing Januari 3, 2016.

Xavi Hernandez Cerita Masa Nyata Plus Untold Biografi Fakta -Apa Dheweke Ngiwa Barca

Miturut bapakne, Joaquim Hernandez, "Xavi ora lungar ekonomi reaanak lanang: "Dheweke ora ninggalake dhuwit. Aku ora seneng karo bal-balan sajrone rong taun kepungkur. Ana kahanan sing angel ana ing kamar ganti lan dadi kapten, dheweke ngalami keletahan sing penting ".

Pamuter ngakoni ing konferensi pers yen wektu sing tepat kanggo metu. "Aku kudu ngenteni nganti luwih becik ninggalake lawang amba". Xavi ngeculake elingan sawise ngucapake sayembara akhir.

Xavi Hernandez Cerita Masa Nyata Plus Untold Biografi Fakta -Apa dheweke bakal dikenang

  • Kanggo dadi salah sijine gelandang tengah sing paling apik ing kabeh-wektu
  • Kanggo kemampuane kanggo nemokake lan ngeksploitasi spasi minangka playmaker. Minangka ngandika, "Apa aku: nggoleki spasi. Kabeh dina. Aku tansah nggoleki. " Nemokake spasi, dheweke bakal katon kanggo tim kanggo nampa lan banjur pindhah bola kasebut, kanthi pelatih Pep Guardiola nempatake. "Aku entuk bola, aku menehi bola, aku entuk bola, aku menehi bola."
  • Kanggo visi, nemtokake kendali bal jroning akurat lan klasifikasi internasional sing wis ngidini dheweke ngetrap aliran muter nalika mbebayani.
  • Kanggo dadi pemain Barca mung kanthi paling gedhe trophies (25) lan paling nomer judhul Liga (8). Dheweke menangake piala liyane (28) tinimbang pemain Spanyol liyane.

Cek Katrangan

Kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing crita kanak-kanak Xavi lan bio, mangga hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene