Virgil van Dijk Kisah Kanak-kanak Kecil Tanpa Bukti Biografi

0
9633
Virgil van Dijk Childhood Story

LB menehi Kisah Penuh saka Sepakbola Sepakbola Paling Dikenal; 'Vig'. Virgil van Dijk Childhood Story lan Biografi nyathetake sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting wiwit saka masa kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, hubungan urip lan akeh fakta-fakta sing kurang dikenal babagan panjenengane.

Ya, kabeh wong ngerti kabisanane, nanging sawetara nggambar biografi Virgil van Dijk sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Virgil van Dijk Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Awal urip

Virgil van Dijk lair ing dina 8th Juli 1991, ing Breda, Walanda. Dheweke yaiku kanker nalika lair. Dheweke lair saka bapak Walanda (Ray Van Dyke) lan ibu Suriname (Ruby Van Dyke). Virgil katon kaya ibu kang ayu, ora kaya bapakne.

Virgil lair kanthi giris gagal sawisé pirang-pirang usaha kickstart karir ing Willem II.

Dheweke dianggep banget alon lan cilik. Iki diterusake dening dheweke dirawat ing rumah sakit amarga ana abses abdominal sing mbebayani. Luwih cetha isih ana ing wiwitan tanggal ing weteng.

Untunge dheweke, dheweke entuk pulih saka komplikasi weteng lan wutah. Kekuwatan lan wutah Virgil sawise pemulihan dadi gedhe banget. Kanggo wong tuwane, iku sawijining mukjizat. Iki weruh karir sukses ing kariré.

Virgil kesah liwat km 255 saka kutha kelahirané Breda kanggo Groningen sing menehi dhèwèké pisanan kanggo bal-balan. Sasampunipun dados pemain profesional, piyambakipun pindhah dhateng Celtic ing 2013, ing pundi piyambakipun menang Liga Utama Skotlandia. Dheweke diarani Tim PFA Skotlandia ing taun kasebut, uga menang Piala Liga Skotlandia.

Ing September 2015, dheweke gabung Southampton. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Virgil van Dijk Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Nalika nggawe pilihan hubungan jangka panjang, Virgil tindak kanggo wanita sing dheweke pracaya bakal luwih gampang ora setya lan uga, wong sing bakal ngadhepi dheweke ing kabeh situasi.

Virgil lan pacaré Rike padha karo umur lan negara (Walanda). Dheweke wis tau pacaran wiwit cilik.

Virgil lan pacare Rike
Virgil lan tresna marang urip, Rike Nooitgedagt

Rike Nooitgedagt wis dadi sing wis mbantu Virgil kanggo manggon urip anyar wiwit saka Willem II. Dheweke wis dikreditake kanggo nyerahake tugas dheweke kanthi dhuwur kanggo pindah kanthi katresnan marang Skotlandia lan Inggris.

Rike tau ngandika ing sawijining wawancara: "Iya benerked minangka manajer penjualan lan didol macem-macem merek fashion menyang toko ing Holland. Aku tresna nanging kudu mundur kanggo ngetutake wong ing ngendi wae sepak bola njupuk dheweke. Supaya adoh, kita wis kepenak apik lan duwe petualangan karo asu sing apik banget kita. "

Virgil, Rike lan asu sing apik banget
Virgil, Rike lan asu sing apik banget

Rike saiki dadi wanita bal-balan full-time lan Wag. Liyane anyar, Virgil sacara umum ngumumake sisih romantis nalika liburan eksotis. Panjenenganipun dikirim foto saka dheweke ngangkat partner bikini-klad dheweke lan wrote: "Sampeyan tresna uripku!".

Ing tampilan umum liyane, Rike dikirim: "Aku tresna sampeyan ora mung kanggo sampeyan nanging sing nalika aku ngancani kowe. "

Virgil van Dijk Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Tim Nasional sadurunge Anak

Pasangan iki duwe bayi pisanan ing 2014: bocah wadon sing ditemokake Virgil kaya ing gambar ngisor iki.

Virgil melu putriné ing langit
Virgil melu putriné ing langit

Lair saka bayi kuwi acara sing cukup. Ing wekdal punika Rike amargi ing wulan 2014, Van Dijk, ing pungkasan, pikantuk undhangan kasebut Tim bal-balan Walanda dheweke wis kepengin banget. Uga, pemain mbela isih ora kepingin nyasar putriné. Dadi apa sing ditindakake? ...

Virgil nyusun kekarepan kanggo pacarku supaya diwiwiti kanthi premati. Iki dikritik dening pembuangan malah Walanda pelatih, Guus Hiddink sing nimbali dheweke.

Sawise nggawe pilihan sing ora perlu, nemesis nyekel dheweke. Guus Hiddink ora milih dheweke kanggo pertandhingan sing diantisipasi.

Virgil van Dijk Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Mbeling ing Girl

Iki dikonfirmasi yen Virgil van Dijk tau ditipu dening Rike nalika dheweke ngandhut. Dheweke dianggep menehi dhuwit kanggo Georgie Lyall kanggo turu karo dheweke.

Georgie ketemu karo jam segmun van Dijk Walanda sawisé ngerayakaké kemenangan judhul Liga Celtic karo partner Rike Nooitgedagt ing Parkhead.

Ing pikirane patemon Georgie sing ngisi pikirane nalika ngaso karo Rike sajrone pésta pésta. A sumber ngungkapake pasangan kasebut ana ing kontak sadurunge dina sadurunge tim Celtic jubilant entuk tangan ing perak.

Kekasih tresna Virgil lan Georgie ngalami pesen ngapusi sadurunge ketemu ing hotel sing disepakati.

Foto ing ngisor iki muncul sing dicethakaké sadurunge lan sawise rampung, rampung ing ranjang hotel.

Iku Georgie Lyall sing mutusake nyelehake dheweke sawise nggawe keputusan kanggo ngganti cara urip. Iki kedadeyan sawise dheweke nampi tawaran universitas kanggo sinau keperawatan.

Ing dheweke tembung ...: "Aku wis ditampa kanggo gelar keperawatan. Nursing iku soko aku tansah kepengin nggawe. Aku nyelehake ing industri diwasa nalika isih enom. Aku ana ing meh limang taun - nanging aku wis entuk kabeh metu saka sistem "
Dheweke terus ... "Saiki aku diwasa cukup kanggo bener njaluk sirah mudhun lan menehi kabeh aku wis entuk sinau, njupuk gelar lan nindakake soko bermanfaat."

Iki diikuti dening dheweke mbusak akun media sosial dheweke. Dheweke ngandelake dheweke ora duwe penyesalan
babagan dheweke kepungkur lan uga ing pertemuan Virgil.

Wong Walanda sawise kejiret kandha, dheweke wis ngirim pesen saka akun dheweke
kagolong kanca. Rike kurang saka rong minggu mengko Rike ora ngandel marang dheweke yen dheweke lagi ngenteni bayi. Laporan pungkasan nyatakake dheweke saiki dadi wong sing diganti.

Virgil van Dijk Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Sawise main dadi Striker

Teknis Van Dijk minangka bukti saka penampilan utamané minangka pemain bal profesional. Dheweke tau digunakake minangka striker darurat kanggo klub kapisan Groningen. Dheweke mimpin tim kasebut ing kamenangan 4-2 liwat ADO Den Haag ing April 2011.

Dheweke cepet-cepet pindhah menyang posisi pertahanan tengah alam, lan kanthi cepet nyatakake dheweke minangka salah sijine pemain bal-balan paling cedhak ing donya.

Virgil van Dijk Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Lawan paling tuwa

VIirgil van Dijk wis ngakoni Anthony Martial ora kaya main ing Premiership Skotlandia.

tukang pencak sapisan dibantu Virgin van Dijk sawisé pemain pertahanan ciloko

Iki kedadeyan sawise pemain pertahanan Walanda dikalahake dening pemain Prancis nalika Manchester United menang 3-2 ing St Mary's. tukang pencak malah ndadekake simpati marang Van Dijk lan mbantu dheweke kanthi cramp sadurungé pungkasan pertandhingan kasebut.

Virgil van Dijk Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -iman

Virgil iku sawijining Kristen kanthi iman. Dheweke nggawe wektu shalat khusus kanggo kulawarga, pacar lan wong sing aku tresna. Senadyan dheweke ora gelem menyang gereja.

Ing tembung ...'Nalika aku isih enom aku mlebu maning saben dina Minggu lan nalika aku entuk, aku mandheg. Nanging kadang aku ndedonga lan aku rumangsa wis mbantu aku liwat sawetara wektu angel. '

Virgil van Dijk Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Sifat Zodiak

Virgil van Dijk minangka kanker lan nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane;

Gambar gambar virgil van dijk pacarKekuatan Virgil van Dijk: Tenacious, highly imaginative, loyal, emotional, simpatik, persuasive.

Virgil van Dijk's Weakness: Moody, pesimis, curiga, manipulatif, ora aman.

Apa Virgil van Dijk Suka: Seni, hobi omah, santai utawa ing banyu, ngewangi para tamu sing tresna, mangan apik karo kanca.

Apa Virgil van Dijk Ora Dislikes: Strangers, apa wae kritik saka Ibu lan ngetokake pribadine.

Cek Katrangan

Thanks kanggo maca Virgil van Dijk Childhood Story plus bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene