Fakta-fakta Biografi Vinicius Junior Kanak-kanak Plus

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Vini". Kisah Kisah Kanak-kanak Vinicius Junior Kita ditambah Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi. Kajaba iku, fakta-fakta sing ora pati ngerti liyane babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan dribbles gedhe kang ndadekake dheweke ahli waris Neymar. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Vinicius Junior sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Kisah Kisah Para Remaja Vinicius Junior Plus Untold Biography Facts-Awal & Keluarga

Miwiti, jeneng lengkapé Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior. Vinicius Junior lair ing dina 12th Juli 2000 kanggo kulawarga ayu kang digambar ing ngisor iki. Dheweke lair saka bapakne, Vinicius José Paixão de Oliveira lan ibuné, Tatiana Vinicius ing kutha Rio de Janeiro, Brasil.

Wiwit saka keluarga cilik karo loro sedulur lanang lan sedulur wadon, ora sengaja kanggo wong tuwa Vinicius Junior kanggo nyelehake panganan ing meja. Nanging, kanthi dhukungan saka paman Ulysses sing kerja keras, prakara kasebut apik.

Minangka bocah cilik, Vini dikenal dadi kalem banget, wong sing bakal main game video lan bakal ing telpon seluler kabeh sedina. Sakdurunge, dheweke main bebarengan karo akeh tim ing FIFA, utamane FC Barcelona ing ngendi dheweke seneng Lionel Messi. Aside minangka video game freak, Vini muda uga main ing sepak bola. Miturut Vinicius;

Aku tansah muter karo kanca-kanca ing dalan lan alasan aku mung arep mulih yaiku muter FIFA, mangan utawa turu.

Kisah Kisah Para Remaja Vinicius Junior Plus Untold Biography Facts-Karir Bangun

Vinicius pengalaman sepisanan kanthi bal-balan wiwit ing Sao Goncalo, pinggiran kutha Rio de Janeiro. Apa sampeyan ngerti? ... Sao Goncalo ana ing jantung revolusi evangelis Brasil lan cedhak karo banyu sumringah saka Teluk Guanabara. Mung pribumi saka latar mburi kulawarga sing miskin bakal manggon ing wilayah iki.

Iku ana ing Sao Goncalo Vinicius Junior sing kenal lan jatuh cinta karo "chapeau ", skill bal-balan sing nylempitake bal ing sirah mungsuh kanthi cara sing ngremehake. Iki nyebabake panemuan Idolipun "Robinho", Wong pisanan sing ditemokake sing nggawe langkah mulia banget. Waca video sing nuduhake kekasihane kupluk pindhah saka Robinho ing ngisor iki.

Gerakan Chapeau nyebabake katresnan Vini kanggo bal-balan Fustal. Kanggo kabeh dhaptar bal-balan sing digawe nalika iku, Vinicius bakal dilebokake Robinho minangka mentor.

Kisah Kisah Para Remaja Vinicius Junior Plus Untold Biography Facts- Urip karo Futsal

Kaya bocah Brasil liyane, Vinicius Junior miwiti pendidikan ing taun 2006 (umur 6). Dheweke wiwit dadi murid kanggo salah sawijining sekolah 125 Flamengo ing Brasil. Sawise ndhaftarake, wong tuwané ngenteni nganti dheweke ana ing 7 sadurunge menehi dheweke dadi wiwitan crita sukses. Taun kasebut, Vini entuk kadhaptar karo Fustal ing Canto do Rio, klub sing misuwur ing Niteroi, kidul Sao Goncalo.

Lapangan latihan futsal Vini inggih punika perjalanan singkat saking Rio de Janeiro. Wiwitane, dheweke bisa uga ngeterake putrane. Nanging, ora ana wektu sadurunge bebaya finansial diwiwiti kanggo kulawarga Vinicius Junior. Mula, iki angel kanggo ngeterake putrane, lan pilihan kudu diurutake.

Vinicius kudu nginep karo pamane, Ulysses ing Piedade, kotamadya ing São Paulo sing luwih cedhak karo papan latihan. Ing kana dheweke felt nyaman lan njupuk futsal playing lemah minangka omah kaloro.

Nalika ing akademi futsal, Vinicius Junior mundur ing pangkat tim kasebut lan dadi pemain paling apik ing klompok umur. Ora ana wektu sadurunge dheweke entuk penghargaan marang kaos 10 amarga dheweke wis ditampa minangka pemain playboy ing tim kasebut.

Aside dribbling, Vinicius uga sinau babagan eksploitasi spasi sing ketat. Iki nambah kemampuan, refleks lan pungkasanipun mbukak kunci potènsi bal-balan ing umur enom.

Kisah Kisah Para Remaja Vinicius Junior Plus Untold Biography Facts- Nggabungake Flamengo

Ing 2009 nalika Vinícius umur 9, wong tuwané ngajak panjenengané kanggo nyoba kanggo akademi Flamengo. Iki minangka wektu wong tuwa Vinicius Junior wis ngarep-arep ngonversi anak saka Futsal menyang pemain bal-balan akademi.

Klub nyadari potensial ing dheweke, nanging dheweke diwenehi wangsulan nalika dheweke umur setaun. Kanggo tetep ora nganggur, Vinicius nyoba bali menyang Futsal kanthi permanen. Iki bakal ngrusak pangarep-arep dadi pemain bal-balan sukses. Thanks kanggo wong tuwané, pamindhahan iki dicegah amarga dhèwèké banjur milih ora mbalik kanggo futsal lan mutusaké kanggo ngenteni.

Ing sasi Agustus 2010, Vinicius nyoba nguji kanggo tim bal-balan Flamengo lan lulus. Minangka ganjaran kanggo nglampahi uji coba, bapakipun nuku tiket bal-balan kapisananipun kangge nliti play senior teh Flamingo ing Estádio Luso Brasileiro ingkang bergengsi.

Kisah Kisah Para Remaja Vinicius Junior Plus Untold Biography Facts- Pangaturan

Nalika ing Flamengo, Vinicius dadi bintang nom-noman sing mung bisa ndeleng urip-urip saben dina. Dheweke gabung karo teater Flamengo ing fasilitas latihan klub kang ana ing sekitar 70km.

Awal dinten ing Flamengo, kulawarganipun Vinicius Junior kapeksa damel kathah dhuwit kangge pemeliharaan putranipun, saestu punika minangka panggung ingkang penting ing salebeting gesangipun. Nalika bapakné pindhah menyang proyek sing luwih apik ing Sao Paulo, ibuné kudu pindhah menyang anak sing isih urip karo pakliké. Pungkasan, bapakipun njamin tugasipun lan nyengkuyung dhukungan finansial dados norma.

Nalika ing Gavea kelas paling dhuwur, ibune Vinicius Junior bakal njupuk bis bareng putra, ngiringi dheweke kanggo latihan. Nalika putrane bakal melatih kanca-kancané, Tatiana bakal ngenteni sabar marang dheweke ing taman sing padha supaya bisa nyekseni maneh.

Minangka wektu terus, samubarang dadi luwih gampang kanggo kulawarga Vinicius. A van dituku sing ngidini Vinicius dikirake langsung menyang Ninho do Urubu, papan akademié.

Kisah Kisah Para Remaja Vinicius Junior Plus Untold Biography Facts- Tuwuh lan munggah ing Fame

Sasampunipun nglebetaken Flamengo, Vinicius nedahaken bilih piyambakipun dados tukang kiwa. Iki minangka deklarasi palsu. Nanging, ora ana wektu sadurunge dadi cetha yen dheweke minangka penyerang lan ora ngiwa-ninggalake kaya sing diakuake. Iki ketok amarga dheweke nduwe gelar minangka timnas kanggo medali judhul kapisan nalika isih enom. Ngisor iki cilik Vinicius merasakake medali pisanan.

Gambar foto kanggo foto bocah cilik vinicius

Wiwit medali kamenangan, kabeh sing ana ing klub kasebut kalebu manajer pemuda dheweke weruh sing duwe permata. Vinicius ora mung entuk puteran penghargaan ing turnamen, nanging uga boot emas.

Kisah Kisah Para Remaja Vinicius Junior Plus Untold Biography Facts- Kemajuan

Debut profesional pungkasane digawe kanggo pihak Flamengo sawisé dasawarsa bapake ngajak dheweke menyang sekolah Flamengo ing Sao Goncalo. Iki kedadeyan ing taun 2017, taun paling apik ing uripé. Dheweke ningali debut, Tim Vickery saka ESPN FC Sawise nggawe lelucon kasebut paribasan;

"Vinicius ing debuté isih katon kaya bocah bal sing wis lumaku ing lapangan nalika ora ana sing weruh."

Perbandhingan kaya kasebut langsung rampung sawise Vinicius Junior mbuktekake dheweke dadi wong sing paling populer ing lapangan. Tim Vickery kaget banget kanggo wiwit nonton gol penyeberangan Brasil sing enom lan ngerayakno kanthi gaya unik kanggo tim Flamengo.

Sadurunge rong dino sawise debut profesional Vinicius, Flamengo ngumumake kontrak anyar. Iki nyatakake klausul rilisé saka € 30 nganti € 45 yuta. Kaputusan kasebut digawe amarga anggota dewan Flamengo diantisipasi dening klub Eropah.

Ngerti pora?... Manchester United dikabarké minangka salah sawijining klub pisanan sing nyoba nyedhiyakake kasedhiyan lan bisa ngayomi dheweke menyang teater impen. Sayange, ketua Man United, Ed Woodward ora duwe sukses akeh negosiasi karo Flamengo lan warteg transfer ora entuk adoh.

Kisah Kisah Para Remaja Vinicius Junior Plus Untold Biography Facts- Turnamèn

Ing taun sing padha ing Maret 2017, Juara U-17 Amérika Kidul teka lan Vinicius diundang kanggo makili Brasil. Ing turnamen, Vinicius ngenalake awake dhewe menyang Amerika Selatan kanthi mencetak pitung gol nalika Brasil menang turnamen kanggo wektu 12th rekaman.

Vinícius Júnior sawisé menangaké piala iki ora mung dijenengi pemain paling apik ing turnamen. Dheweke uga nari dalan menyang gol paling cepet kanthi gol 7.

Ngerti pora?… Sajrone turnamen kasebut ing pertandingan antarane Brasil lan Paraguay, Vinicius ngasilake telung sing ayu chapeaus kanthi cepet lan bola-bali ngumpulake bal karo pundhak tengen. Watch video ing ngisor iki.

If kupluk Film wis ora wis didaftar minangka trademarked, mesthine wis dadi merek dagang ing kene.

Kisah Kisah Para Remaja Vinicius Junior Plus Untold Biography Facts- Eropah Hunt

Sakwise turnamen, klub-klub utama Eropa mulai ngeluh babagan tag harga dhuwur kanggo Vinicius. Dheweke nyatakake yen dheweke minangka bocah enom sing wis nanggung bola ing tingkat profesional.

Pramuka bal-balan uga nyatakake yen bal-balan Under-17 nyedhiyakake sethithik utawa ora ana masa depan. Iki argumen digawe kanggo nemokake alasan kanggo mbenerake tag rega dhuwur sing diselehake ing dheweke lan bisa ndeleng dikurangi. Minangka regane dheweke, dheweke ora kuwat kanggo mbenerake biaya € 45.

Senadyan perang transfer, klub-klub Éropah kaya FC Barcelona, ​​Real Madrid kepéngin nggulung dadu. Padha loro mbayar kanggo mbayar € 45 yuta kanggo layanan Vinicius ing sawetara kahanan. Loro-lorone tim mau mbayar rong pertiga dhuwit kasebut ing wiwitan lan cicilan liyane bakal dibayar saksampune dheweke mbuktekake dheweke dadi pemain utama ing Spanyol.

Kisah Kisah Para Remaja Vinicius Junior Plus Untold Biography Facts- kaputusan ing

Ora suwé sawisé Real bisa nandhang lara Barcelona metu ing adegan minangka pilihan pisanan kanggo Vinicius Junior. Iki amarga kenyataan yen Vinicius wis tresna marang FC Barcelona ing kasunyatan lan FIFA.

Iki uga dikabarake ing Brazil Neymar piyambakipun ngubungi Vinícius kanggé ngluhuraken kebajikan Camp Nou. Nanging, FC Barcelona mbuktikake ora gelem nantang klausa rilis astronomi. Transfer kasebut maju kanthi apik, kanthi akeh ujung sing luwes disambungake thanks kanggo tag rega dhuwur lan umume nggawe masalah.

Nalika ing wektu FC Barcelona isih nemtokake sensasi 16 taun, Real Madrid mandheg kanthi pasukan lengkap. Padha nerusake mbayar € 46 yuta lan pungkasane menang balapan. Tinimbang lelungan luwih saka 8,000 kilometer menyang Spanyol, Vinicius diijini tetep mapan ing Brazil kanggo berkembang ing Flamengo nganti Juli 2018.

Sakcepete sawise ndhaftarake Real Madrid, desas-desus mulai mabur yen Keluarga Vinicius Junior isih ana ing gerak lan ora. Uga owah-owahan sing ora dikarepake Real Madrid. Sawise wawancara, pamane Ulysses nyatakake Vinicius yaiku sing guneman karo dheweke ing wektu nggawe keputusan. Ing tembung kasebut;

Aku takon dheweke lan ngandika, 'Sampeyan kudu netepake.' Lan jawabane yaiku: "Hala Madrid!" Aku sumpah marang Gusti Allah, kanggo seneng-senengku. Kejabi, Casemiro lan Marcelo uga pengin Vinicius teka menyang Real Madrid ngakoni yen dheweke bakal mbantu.

Ngerti pora?… Transisi Vinicius Junior menyang Madrid dadi bersejarah lan dheweke dirayakake minangka pemain paling larang ing taun-taun 18 sing didol ing bal-balan. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kisah Para Remaja Vinicius Junior Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Wektu dheweke kudu mbela € 46 kanthi cepet tanpa mangu kanthi tanggung jawab lan rega. Iki kanthi pratandha tegese dheweke kudu tetep urip sesambetan kanthi pribadi. Pitakonan babagan pacar utawa garwane Vinicius Junior wis mrodhuksi sawetara panemu menarik kanggo foto ing ngisor iki.

Nanging, mung soal wektu sadurunge fakta sing bener babagan status hubungan Vinicius Junior unveil dhewe.

Kisah Kisah Para Remaja Vinicius Junior Plus Untold Biography Facts- Pribadi Pribadi

Vinicius nduweni kepribadian intuisi lan sentimental. Dheweke emosional, sensitif lan peduli babagan masalah bab kulawarga lan omah. Mulane dheweke nggawe urip pribadine lan hubungan sesambetan banget. Nanging, Vinicius tau ngandhani sawetara informasi babagan urip pribadine nalika wawancara karo wartawan Spanyol sing ayu.

Interview sing kedadean nalika dheweke ana 18 ngandhakake sawetara fakta menarik babagan Vinicius Junior. Pisanan, dheweke ora nduweni omah lan wong tuwane isih ngumpulake lan ngatur keuangan. Kapindho, dheweke nandhang perkauman ing negara asal Brazil. Akhire, kenangan cilik sing paling apik diwiwiti muter FIFA. Kasunyatan kasebut minangka salah sijine kasunyatan sing bisa ditindakake dening FIFA.

Ngomong FIFA, akeh penggemar game EA lan dikonfirmasi liwat modus karir sing bakal menang junior Xici Vinicius ing 93 ing umur 22 sing pas karo Piala Dunia FIFA 2022.

Pranala Njawi Vinicius Junior: Vinicius Junior ora ngombe alkohol nanging mung Coca-Cola. Kesengsaran pisanan sing bakal kepethuk dheweke ngatonake tampilan kasar kaya sing katon ing foto ing ngisor iki.

Ngomong babagan kanyatan pribadine, Vinicius sapisan ngomong;

"Bapak lan keluargaku nglindhungi kula saking samukawis ingkang awon, saengga kula linggih sareng tiyang-tiyang ingkang tansah ndhukung kula lan tansah sesarengan kaliyan kula wiwit wiwitan."

Mriksa: Thanks kanggo njupuk wektu kanggo maca Story Vinicius Junior Childhood lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene