Toni Kroos Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
6352
Toni Kroos Childhood Story

LB presents Kisah Penuh saka genius lini sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "Waiter". Toni Kisah Kanak-kanak Toni Kroos lan Sejatine Biografi Bener mbantu sampeyan nduwe akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip sesambetan, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikawruhi babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara sing nganggep Biografi Toni Kroos sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Toni Kroos Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Toni Kroos dilairake dina dina 4th Januari 1990 ing Greifswald, Jerman Timur.

Toni Kroos Childhood Story Plus Untold Biography Facts Dheweke lair saka ibune, Birgit Kämmer (mantan pamain bulutangkis Jerman lan guru biologi olahraga saiki) lan bapake, Roland Kroos (mantan pegulat profesional lan pelatih bal-balan).

Toni duwe anak lanang Felix, Toni duwe kabeh sing dikarepake nalika isih cilik. Ora suwe angel yen wong tuwa mau nonton dheweke tuwuh.

Sajrone muda, dheweke ora dadi mahasiswa sing paling apik lan ngentekake akeh wektu kanggo nyelehake bal-balan ing pameran ing turnamen sekolah. Kajaba iku, Toni uga nduweni sikap apik ing kelas lan disenengi ing antarane kanca-kancane ing sekolah.

Tuwuh, dipapanake yen Toni ora dianggep minangka pemain bal-balan sing wenehi nanging ngupaya sukses liwat kerja keras ing lapangan. Sikap iki pungkasanipun kawiwitan saking etika karya bapakipun ing latihan lan kakakipun, Felix.

Karir remaja Felix lan Toni Kroos - Roland, bapakne
Karir remaja Felix lan Toni Kroos - Roland, bapakne

Nanging, ana masalah karo multitasking. Nggabungake bal-balan kanthi maca buku iku kekurangane. Dheweke milih kanggo fokus marang sing luwih dhisik lan kurang konsentrasi ing wektu kasebut. Saene, Toni Kroos ora dadi mahasiswa sing apik nalika sinau. Dheweke menehi kabeh gaweyan kanggo bal-balan.

Anak lanang sing sepisan banget tau dadi bocah enom.

Toni disiapake kanggo saben panggung urip anyar ing wayah wengi. Kariré lan kasuksesané dadi bukti nalika dhèwèké dadi anggota tim sepakbola Bayern Munich nalika umuré 17.

Wiwit wektu kuwi, luwih-luwih sawisé Piala Dunia 2014, donya wis ngerti Toni dadi salah sijine arketipe paling apik saka gelandang nyerang modern.

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Toni Kroos Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Kroos wis pacangan karo pacaré lan pacaré sekolahé, Jessica Farber. Wag sing ayu iku alesan kanggo terobosan dheweke ing karir remaja. Minangka cara kanggo maringi hadiah marang dheweke, Toni kudu nggabungake dheweke minangka pemilik tunggal saka atine.

Two Love Birds- Toni lan Jessica
Two Love Birds- Toni lan Jessica

Jessica ayu lan nduweni ati sing apik. Dheweke ahli terkenal ing sektor pariwisata Jerman lan kanthi sengaja tetep adoh saka WAG-eksistensi klasik (rincian ing ngisor iki).

Toni Kroos Love Story

Dheweke pisanan ketemu karo Toni nalika sekolah bareng lan wektu dheweke ngadhepi kesulitan nggabungake bal-balan karo akademisi. Dheweke mbantu dheweke akademis, cara paling apik dheweke bakal. Wong loro kasebut ditemokake minangka ora bisa dipisahake saka wayahe dheweke ketemu.

Masa depan Toni bisa wae karo wanita apa wae sing dikarepake, nanging Jessica mung bocah wadon sing kepengin banget sanajan akeh liyane sing narik minat. Ing kasunyatan, Toni ora ngrampungake wektu karo bocah-bocah wadon liyane.

Jessica Farber minangka wanita sing rukun temenan sing ora bisa dibandhingake karo akeh liyane Pemain Jerman'wags sing extroverted ing alam. Jessica Farber sengaja milih warna kasebut tinimbang dadi lampu sorot.

Ing dina 13th Juni 2015, Jessica lan Toni duwe pernikahan rahasia. Wong-wong mau nikah sawisé putra kapisan metu saka nikah.

Foto Perkawinan Toni Kroos
Foto Perkawinan Toni Kroos

Piyambakipun minangka putra ingkang sepisanan, Leon lair ing 14th Agustus 2013. Anak nomer loro, putri, Amelie lair ing 20 Juli 2016. Toni minangka bapak nyata sing nemokake kualitas wektu kanggo bocah-bocah sing katon ing ngisor iki.

Kroos nggambarake bojoné, Jessica Farber minangka pendhukung utamane ing njaba bal-balan. Senadyan Jessica Farber ora nindakake wawancara, dheweke tansah metu kanthi setya ing kegiatan gala klub lan aktivitas negara kayata Oktoberfest sing katon ing ngisor iki.

Toni lan Jessica ing Oktoberfest
Toni lan Jessica ing Oktoberfest

Toni Kroos Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Nganti sepak bola bola-bali bubar kanggo dheweke, Toni Kroos asale saka latar mburi kelas menengah.

Roland Kroos minangka bapakné mantan profesional sing banjur dadi pelatih mudha. Dheweke dadi pelatih pemuda kanggo Hansa Rostock kaya nalika nulis.

Dheweke miwiti karier kepelatihan dheweke pisanan, nglatih anak loro ing Greifswalder SC. Kroos ngandika ing kanak-kanak karo kenangan mlaku lan latihan terus karo sedulure lan bapakne.

Ronald Kroos- Laying Good Foundation kanggo putrané
Ronald Kroos- Laying Good Foundation kanggo putrané

Birgit Kämmer Kroos (digambarke ing ngisor iki) yaiku ibu super Toni Kroos lan Wife kanggo Roland Kroos.

Birgit Kämmer- Basa saka Toni Kroos
Birgit Kämmer- Basa saka Toni Kroos

Dheweke lair Juni 16, 1962, ing Greifswald. Birgit Kämmer minangka mantan pamain bulutangkis Jerman sing kaya putrane, wis nggawe negara bangga. Birgit menang ing kariré loro gelar tunggal DDR lan gelar wolung tim DDR kanggo klub bal-balan Greifswald.

Birgit Kroos manggon ing Rostock saiki. Dheweke saiki dianggo ana guru biologi lan olah raga. Putra-putranipun nerusake tradisi olah raga ing kulawarga minangka para profesional bal-balan.

Adik lanang: Toni Kroos duwe adhine jenenge Felix Kroos.

Dheweke lair ing 12th Maret 1991 (umuré 1 nganti Toni). Gelandang pirang, sing dilapurake ora sibuk karo sinau bali ing sekolah, sengaja seneng main bal-balan.

Nganti saiki, Felix Kroos nggoleki tangga menyang sepak bola sing luwih apik tinimbang Toni.

Sakliyane Werder Bremen, Felix berjuang kanggo nyelehake titik wiwitan reguler ing laga tengah lan ditransfer menyang Union Berlin kanggo € 500,000. Dheweké uga dikenal kanthi jeneng 2007 'Talent of the Year' penghargaan ing Mecklenburg-Vorpommen.

Felix ngetrapake fleksibilitas ing karieripun, sawisé wiwit dadi frontman, nanging wis bisa main ing tengah-tengah kanggo entuk wektu game ing kariré. Panjenenganipun memuji bapak lan mantan trainer (ndeleng ngisor) kanggo saben prestasi dheweke lan sedulure wis entuk.

Felix lan Bapak Muda; Roland Kroos
Felix lan Bapak Muda; Roland Kroos

Toni Kroos Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Fakta Piala Dunia

Kanggo akeh, iki teka minangka surprise, nanging ora bener yen sampeyan mikir 2014 minangka Tim nasional Jermanngalahake Piala Donya kaping pisanan wiwit negara kasebut manunggal ing 1990.

Fakta Piala Dunia Toni Kroos

Sadurunge, Jerman Wetan kerep ora ana gunane ing tataran internasional dibandhingake karo tetanggeane Barat.

Saiki, apa sing diarani Toni Kroos ... ..Truth iku ... Dheweke mung pribadi ing kabeh skenario pemenang Piala Dunia 2014 sing lair ing wilayah Jerman Timur. Dheweke teka saka Greifswald, Mecklenburg-Vorpommen.

Nalika diwenehi kasunyatan, Kroos awake dhewe ketaman asih, takon, "Apa aku mung siji? Aku ora kaya wong tuwane. "

Toni Kroos Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Alesan ing julukane

Dadi sarwa iku kemampuan maring Kroos, dheweke entuk julukan "Garcon" or "Waiter"Nalika Piala Donya musim panas.

Kroos nyadhiyakake kanca-kancane kanthi pas ing appetizing lan nyetel munggah ing saindhenging turnamen, yen negara inang felt yen dheweke pantes julukan sawise ngrampungake 76 metu saka 79 liwat ing pertandhingan Piala Dunia 2014 nglawan Portugal.

Statistika, Kroos minangka pemain paling apik ing turnamen kasebut.

Toni Kroos Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ringkesan karir

Kroos pisanan main kanggo klub lokal Greifswalder SC, banjur pindhah menyang tim pemuda Hansa Rostock. Kroos dipindhah menyang Bayern Munich's konfigurasi pemuda ing 2006. Kroos tau kepethuk nganti dina 40 ing taun sekolah amarga latihan. Kanggo 2007-08 musim, nalika umur 17, Kroos dipromosikake kanggo tim senior Bayern.

Ing 2006 Toni Kroos diwiwiti karo tim pemuda Bayern Munich. Dheweke dipromosikake dadi tim pisanan ing 2007. Dheweke mung umur 17 ing wektu kuwi. Iki diterusake karo pinjaman menyang Bayern Leverkusen nalika musim 2009 / 10. Panjenengané main kanggo 33. Panjenenganipun mungkasi musim punika kanthi tujuan 9 lan bantuan 12.

Sukses ing Bayern Leverkusen njaluk bali menyang Bayern Munich musim sabanjure. Piyambakipun menangaken gelar 3 Bundesliga, Liga Champions kaliyan Bayern München lan Piala Dunia FIFA 2014 (gol 2 lan bantuan 4). Dheweke ora kakehan ngalahake Golden Ball sing lunga Lionel Messi. Dheweke ditransfer menyang Real Madrid kanggo biaya sing ora ditepungi ing 2014.

Toni Kroos Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Apa sing bakal dielingi sawise pensiun

  • Kanggo akurasi, teknik, visi, lan kemampuan kanggo nyetel gol, uga tembakan sing dawa lan bal menehi.
  • Kanggo dinamis lan kerja keras.
  • Kanggo versatility, kekuatan fisik lan kemampuan kanggo muter ing sawetara posisi tengah.
  • Kanggo dadi playmaker jero, ing flank, ing peran box-to-box, utawa malah minangka gelandang pertahanan.
  • Kanggo kemampuan loro-lorone nyelehake muter, tetep nduweni, lan nggawe kesempatan kanggo teammate.
Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene