Fakta-fakta Biografi Thomas Muller

Thomas Muller Childhood Story

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing dikenal kanthi jeneng Nickname; "Raumdeuter utawa Palsu 9". Thomas Muller Childhood Story plus Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip sesambetan, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikepengini.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane nanging sawetara sing nganggep Biografi Thomas Muller sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Thomas Muller Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Awal urip

Thomas Muller Childhood StoryThomas Muller lair ing dina 13th September 1989 ing Oberbayern, Jerman.

Dheweke lair saka wong tuwané Katulik Roma, Klaudia Muller ibuné, lan Gerhard Müller, bapakné. Dheweke duwe kulawarga paling umum surname ing Jerman.

Müller tansaya munggah ing desa Pähl sing ana ing kono. Minangka bocah, dheweke minangka pamiyarsa apik lan anak sing sopan kabeh thanks kanggo wong tuwa sing menehi latihan sing paling apik kanggo putra kapisan.

Thomas ngginakaken taun-taun enomipun kakangipun sesarengan kaliyan kakangipun ingkang dipunmangertosi kanthi asma Simon Müller. Thomas Muller umur rong lan setengah taun luwih adhine. Simon dhewe yaiku putra pungkasan lan bayi saka kulawarga.

Thomas Muller Childhood Story

Dadi putra kapisan menehi Thomas Muller rasa tanggung jawab sing luwih gedhe lan telpon kanggo entuk kabegjan sing mung bisa ditemokake ing bal-balan sing diputer nalika sekolah. Thomas Thomas secara teknis banget kuwat lan cepet banget minangka pemain bal-balan muda. Dheweke kerja keras lan bisa nindakake samubarang bocah ora bisa.

Tim muda pisanan, TSV Pähl tau gol 160 ing musim. Sanajan dheweke ditandhani kanthi ketat, Thomas gawe spasi kanggo wong liya kanggo ngetung lan isih nyithak luwih saka gol 100 kanthi liwat sentuhan klinis.

Thomas umur setaun luwih tuwa tinimbang bocah-bocah liyane. Panjenengané ngenteni wektu luwih suwe kanggo latihan amarga dheweke dadi sensasi media ing eksploitasi gol 100.

Klub sepisanan Müller minangka TSV Pähl minangka perompak lokal lan katon saka umur dini, dheweke ditemtokake kanggo prakara-prakara gedhe saéngga kemampuan kanggo nggawe sentuhan klinis.

Thomas Muller Childhood StoryKanca kanca Wolfgang Tuffentsamer sapisan ngelingi ... "Muller ngadeg metu muter kanggo Pähl banget awal. Aku ngelingi siji mangsa ing ngendi kita ngetung gol 165, lan Müller ngetung 120. "

Saestu mesin goal. Pahlawan Muller narik perhatian Bayern Munich sing mlebu nalika dheweke mung 11. Iki kedadeyan ing taun 2000. Setunggal taun panjenenganipun nindakaken perjalanan 50-kilometer (31 mi) kangge gabung kaliyan raksasa pemuda Bundesliga. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Thomas Muller Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Thomas lan Lisa ketemu ing 2006 (kedadeyane 17 nalika iku) lan padha mulai berkencan. Rong taun salajengipun, panjenenganipun ngajokaken piyambakipun nalika dalu Natal ing ngajeng rumah tengene tiyang sepuhipun.

Thomas Muller Love Story karo Lisa
Thomas Muller Love Story karo Lisa

Dheweke ngenteni nganti setahun lan nikah karo 2009 ing kantor registri Ismaning. Foto wedding sing biasa ditampilake ing ngisor iki nyedhiyakake khas Pähl Wedding Culture.

Thomas Muller's Wag-Lisa
Thomas Muller's Wag-Lisa

Crita katresnan Thomas Muller kabeh babagan Suka kesederhanaan lan humbleness. Ngisor iki Thomas Muller karo Lady of Love Lisa.

Thomas lan Lisa - Makna sejati cinta lan rasa seneng
Thomas lan Lisa - Makna sejati cinta lan rasa seneng

Thomas Muller Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Liyane babagan Lisa

Saiki babagan Lisa ... Dheweke model lan penunggang kuda semi-profesional. Dheweke bareng karo dheweke karo jaran karo bojone. Bojone Thomas Muller, Lisa Muller, wis melu ing acara München. Iki wektu bojone nyegah kabeh tugas bal-balan kanggo mbantu tresna marang urip.

Penunggang busana sing wis tuntas lan menangaké judhul nasional Jerman ing acara kasebut. Senajan Muller iku awake dilarang kanggo numpak Bayern, dheweke nduweni gelar jabatan khusus nalika ana ing kandang. Dheweke dadi Direktur Utama Wortel.

Padha katon dadi alam lan katresnan kanggo apa sing dilakoni iku sumringah.

Lisa tau ngakoni yen Muller 'ngerti luwih akeh babagan jaran tinimbang dheweke ngerti babagan sikilbal. Dheweke kepengin banget karo jaran lan mulane kita pindhah karo kita menyang lapangan kapan wae. Nalika kita bebarengan, kita ngomong luwih akeh babagan jaran lan ora bener babagan bal-balan, ' dheweke ngandika.

Wiwit saka bal-balan, Thomas yaiku wong sing bakal ngidini sedulur donya narik kawigaten nalika narik kawigaten media nalika isih urip ing omah karo bojone Lisa-dhèwèké adoh saka sing khas "WAG"-lan jaran asu lan pet sing diarani 'Dave'.

'Pembiakan minangka sethitik kanggo seneng-seneng,' Ngandika. 'Muga-muga aku pengin ngobong jaran sing paling apik. Nanging angel lan entuk luck. Nanging aku nyoba sing paling apik kanggo ngoptimalake. ' Godhong sing mung nuli diterangake: kok ngarani Dave? ... Thomas lan Lisa bisa gabungke olahraga karo Ski sing olahraga sing nuntut fisik.

Thomas lan Lisa Skiing
Thomas lan Lisa Skiing

Loro-lorone penyayang wis sinau kemampuan kanggo njaga posisi awak sing bener. Wong loro iki wis ngalami latihan ing kekuatan lan ketahanan otot saka otot ing sekitar sendi.

Apa Lisa ora nuduhake karo bojone yaiku tresna kanggo bal-balan. Lisa wis ngomong yen dheweke ora ngerti akeh olahraga, lan mulane dheweke temenan.

Thomas Muller Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Keluarga

Sugeng rawuh ing kulawarga Muller! Iku ibu lan bapak Thomas, Klaudia lan Gerhard; Simon, adhine; lan garwane ing jaran, Lisa.

Foto Keluarga Thomas Muller
Foto Keluarga Thomas Muller

Thomas Muller asale saka latar mburi kelas menengah. Status kulawargane berubah sawise bal-balan mbayar kanggo putra, Thomas.

Thomas Muller Tuwane

Thomas tuwane seneng banget. Dheweke wis ngajar putra-putrane, Thomas lan Simon minangka kebajikan, bebener, kasetyan lan kabecikan.

Thanks kanggo popularitas nasional anaké, loro wong tuwa sing seneng banget marang media. Klaudia lan Gerhard ora seneng karo apa sing dialami lan nglangen.

Alasan Thomas kanggo nikah karo kekasih sekolah ing SMA Lisa iki banget disenengi dening wong tuwané, utamané ibuné, Klaudia.

"Marrying ing 20 iku salah sawijining sing bisa ditindakake dening wong akeh lan aku ngujiwatake optimisme aneh sing wis teka. Lan aku seneng ngerti yen Lisa ambruk kanggo Thomas sadurunge dheweke dadi kondhang. Iku tresna enom sing murni. "

KID BROTHER: Nalika ing wektu nulis, adhine Thomas Muller yaiku gelandang nyerang tim pisanan TSV ing liga regional Bavaria. Thanks kanggo kakangnane, dheweke uga nduweni proyek backroom ing FC Bayern.

Thomas Muller manggon cedhak Pahl, nanging kerep bali menyang omah kanggo muter kartu karo kanca lan nonton sedulure.

Thomas Muller Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Kepribadian

Thomas Muller yaiku pemain bal-balan modern sing khas.

Thomas Muller Pribadi katonSampeyan ora bakal krungu crita-crita sing luar biasa babagan dheweke tiba ing klub wengi utawa ditangkap kanthi cepet utawa nyopir ing dalan.

Malah, potongan rambuté cukup apik, luwih seneng ngendhalèkaké werna-werna alamé lan rada rusak.

Nalika sedulur-seduluré lagi ngepung menyang kaos sutra torsi modern, Muller luwih seneng nggoleki tampilan sing luwih tradisional.

Tentrem, cerdas, lan profesional ing saben bab, Muller minangka pemain sing ngidini karyane ing lapangan kasebut. Wiwit saka bal-balan, dheweke yaiku wong sing seneng ngendhaleni barang-barang sing kurang apik lan luwih seneng nglampahi wektu tenang ing omah karo Lisa, sing beda banget karo garwane sing khas Olahragawan.

"Dheweke iku wong sing padha wae, banget. Dheweke ora nindakake kaya bintang, " mantan pelatih TSV Pahl Wolfgang Czerwenka marang AFP. Nalika TSV berjuang kanggo ngganti atap klub, Muller nyumbang € 20,000 supaya karya bisa dilanjutake. Klompok saka TSV Pahl rutin ngobrol Bayerngame - ngarep lan adoh - kanggo nonton muter Muller.

Thomas Muller Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Nickname

Muller dikenal dipanggil "Ramdeuter" (tembung Jerman), sing jarene nganggo basa Inggris 'Space Investigator.' Dheweke nate ngarani dheweke amarga kuwi amarga kekuatane minangka penyerang ora mabuk, ngliwati utawa njupuk nanging "Nemokake spasi."

Dheweke uga disebut "Pak Pak". Muga-muga ing sisih tengen, ana ing sangisore striker utawa ngetokake garis minangka sembilan palsu, Müller tansah menehi 100 persen, nanging mung yen sampeyan kepengin weruh apa peran sing tepat, mesthine menehi konsultasi karo wong kasebut. "Aku dadi penemu spasi," Dheweke ngomong Süddeutsche.de bali ing Januari 2011.

Thomas Muller Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Identitas Mistaken

Pemain bal-balan legendaris Maradona tau nganggep Muller, sing mung nggawe debut internasional marang Argentina, kanggo bocah bal ing konferensi pers sasampunipun lan ora gelem diajak menyang media tekan Muller ngiwa.

Jerman enom nunjukake Maradona yen ora ana gol nalika Argentina ing Piala Dunia lan banjur ngetokake kedadeyan kasebut ..."Dheweke ora mikir aku bocah bal maneh". Apik rampung Tom!

Thomas Muller Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Gaya Play

Thomas Muller wis tau dadi salah sijine gelandang sing paling mbebayani ing donya amarga thanks kanggo gaya naluri, gerakan sing ora bisa diendhani lan kemampuan kanggo nemokake piyambak ing titik tengen ing wektu sing tepat. Salajengipun, piyambakipun asring damel keputusan ingkang tepat sanajan wonten ing sprint.

loro-lorone Bayern Munich lan timnas Jerman biasane nyusun formasi 4-2-3-1, lan Muller paling kerep dadi bagian saka telung gelandang nyerang mburi striker tengah.

Thomas Muller Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Mesin Penalti

Minangka Gary Linekar ngandika babagan Jerman lan Hukuman: "Ing pungkasan, Jerman tansah menang." Dadi ora kaget yen Müller wis ngembangake kualifikasi tartamtu kanggo netting ing penalti. Salah sawijining kekuwatan utama yaiku fokus lan prasaja banget ing kahanan tekanan.

Dheweke duwe teknik sampurna kanggo njupuk tendangan titik tinimbang ndeleng bola. Sajrone run-up, dhèwèké tetep mlayu ing gawang, saéngga mbantu dhèwèké nglebokaké bal ing arah ngelawan menyang ngendi waé Penyimpen.

Thomas Muller Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Ing Mulls

Bapak Muller diarani Gerhard nanging ora mirip karo mantan pemain internasional Jerman Gerd Mueller, sing terkenal yaiku 'Der Bomber' lan legenda ing 1970s.

Nanging loro-lorone padha nindakake iklan bebarengan. Gerd rekor minangka panuwun saka talenta Thomas.

Pemimpin Muller lan pemenang Piala Dunia Jerman, Gerd Muller ora bisa mungkasi nyanyian pujian lan ngandika "Ing puteran cepet, dheweke duwe teknik apik - dheweke bakal dadi pemain gedhe,". Prediksi Jerman legendaris ana ing titik lan Thomas tetep mimpin garis kanggo Jerman lan dadi kostum sing paling pantes nomer kaos 13 sing sadurunge dipakai Der Bomber.

Thomas Muller Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Media sosial

Ora kaya biasané mondar-mandir ing media biasa, Thomas Muller seneng ninggalke gemerlap lan glam, nanging tetep njaga komunikasi karo para penggemar liwat profil ing macem-macem platform media sosial. Sampeyan bisa uga tindakake, ing Facebook - https://de-de.facebook.com/es.muellert.wieder, Instagram - http://instagram.com/officialmuller, lan twitter - https://twitter.com/esmuellert_.

Thomas Muller Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Mentor-Nya

Iku njupuk akeh kanggo please master hard kaya Louis Van Gaal nanging Muller kasil nindakake mung nalika mantan wektu Bayern Munich.

Pemain Belanda milih dheweke ing saben pertandhingan sakwéné musim 2009-2010 kalebu final Liga Champions nglawan Inter Milan. Muller owes akeh kanggo Van Gaal lan sedhih kanggo ndeleng dheweke ninggalake Bayern, nelpon dheweke a 'pelatih gedhe'.

Müller diwenehi debut senior dening Jürgen Klinsmann ing 2008, nanging ana ing sangisoré Klinsmann Louis van Gaal yen kariré pancen pindhah menyang jalur cepet, wong Walanda milih dheweke kanggo saben pertandhingan liga ing musim 2009 / 10, uga final UEFA Champions League, sing Bayern kalah ing Inter Milan. Nalika van Gaal nilar klub, Müller ngandika, "Iku sumelang kanggo kula amarga dheweke mentor aku. FC Bayern kalah pelatih gedhe. "

Thomas Muller Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Ringkesan karir

Ing 2000, nalika umur 11, dheweke ngganti Pähl kanggo kutha ibukota kosmopolitan lan klub paling gedhe ing Jerman - FC Bayern München. Ngembangaken kanthi cepet liwat pangkat pemuda, Müller minangka bagian saka tim sing lolos ing runner up U-19 Bundesliga ing 2007. Wiwit awal musim 2009 / 08, dheweke wis ana ing pinggir tim pisanan Louis van Gaal.

Cek Katrangan

Kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene