Fakta-fakta Biografi Thomas Lemar

0
6459
Fakta-fakta Biografi Thomas Lemar

LB menehi Kisah Penuh saka Sepakbola Sepakbola Paling Dikenal; 'Pak'. Crita Uskup Thomas Lemar lan Sejatine Untold Biografi ndadekake sampeyan nduwe akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Saiki tanpa, Thomas Lemar minangka salah sawijining situs paling apik ing jendela transfer musim panas 2017. Saiki, ayo mulai.

Fakta-fakta Biografi Thomas Lemar: Awal urip

Thomas Lemar lair ing 12th November saka 1995 ing pulo Carribean Baie-Mahault, Guadeloupe, sing dadi wilayah Prancis. Guadeloupe minangka salah sawijining Pulo ingkang misuwur kanthi nggawa talenta sepak bola hitam ing Perancis. Jeneng sing disenengi kaya Thierry Henry lan Alexandre Lacazette kabeh duwe Warisan saka Pulo. Wong tuwané kabèh pindhah menyang Prancis ninggalaké pulo kupu-kupu ing Hindhia Kulon Prancis.

Fakta-fakta Biografi Thomas Lemar

Fakta-fakta Biografi Thomas Lemar:Urip Hubungan

Ing wektu nulis, Thomas Lemar wis ngungkapake status hubungane dadi Single. Iki tegese ora ana hubungan sing dikonfirmasi utawa Ex-girlfriends utawa ex-wife. Dheweke ora duwe anak.

Fakta-fakta Biografi Thomas Lemar:Gaya Play

Fakta-fakta Biografi Thomas LemarLemar minangka gelandang serba bisa bisa main ing swiwi lan uga ing tengah lan kanthi bebas. Dheweke nduweni sikil kiwa, nanging uga nduweni sikile tengen. Dheweke ditepungi minangka keterampilan banget, kemampuan maringake lan tendangan bebas. Dheweke wis ngomong yen dheweke luwih seneng nggabungake karo tim, tinimbang njupuk pembela: "Aku nyoba kanggo nyegah duels lan konsentrasi kanggo ngliwati lan gerakan minangka akeh sing bisa."Dheweke bakal nyoba ngetung saka jarak sing dawa lan ngetung gol 14 ing 55 penampilan ing musim 2016-17 lan duwe bantuan 17.

Dheweke main kanthi kepalane lan sikil kirone bisa nggawe sihir - dheweke ora kepengin gawe masalah lan sanajan dheweke bisa ngalahake pemain kanthi dribbling, dheweke duwe jurusan sing paling apik sing digunakake kanggo ancaman oposisi.

Fakta-fakta Biografi Thomas Lemar:Karir ing Ringkasan

Prodhuk sistem pemuda Caen, Lemar damel debut senior ing pertandingan pembukaan musim 2013 / 14 ing 2013 Agustus.

Panjenengané banjur nggawe 31 penampilan total kanggo SMC, sadurunge narik kawigaten saka Eropa. Dhèwèké tundhuk rumor transfer Chelsea lan disambung karo Liverpool, Lyon lan Bordeaux uga, nanging banjur milih pamindhahan ing Monaco kanggo £ 3.4 juta ing 2015.

Dheweke wis diwakili Perancis ing saben level saka U17 menyang U21 lan ndadekake debut senior internasional ing 2016 nglawan Pantai Gading.

Wiwit pindah saka Caen, umur 21 wis dimainake ing macem-macem posisi lini.

Fakta-fakta Biografi Thomas Lemar:Ligue 1 Trophy

Mbok menawa, Kylian Mbappé, Tiemoué Bakayoko lan Bernardo Silva bisa uga duwe pujian saka para penonton. Nanging peran Lemar ing Monaco menang Ligue 1 lan nggayuh semifinal Liga Champions ora bisa ditemtokake.

Panjenenganipun mimpin klubipun kanggé menangaken liga Prancis musim lalu (2017 / 2017) lan ngrambah babak semi final Liga Champions, ngetokaken tiyang-tiyang kados Manchester City lan Borussia Dortmund ing dalan kasebut.

Fakta-fakta Biografi Thomas Lemar:1 Kekirangan, Akeh Kekuatan

Sanajan dheweke main ing sayap, dheweke ora bakal diberkahi karo kanca-kancane Benyamin Mendy lan Mbappe, nanging dheweke ora perlu. Lemar luwih seneng ngubungake lan muter siji-loro lan nggunakake gerakan lan ancaman pengiriman kanggo mbukak ruang.

Ora ana wong Monaco sing main liwat tombol liwat game ing mangsa 2016 / 2017 (2.2) saka Lemar, lan dheweke uga ngasilake luwih saka salib (1.4) tinimbang kanca-kancane. Lan metu saka wong-wong sing main ing Ligue 1, mung pilihan striker Radamel Falcao (2.8), Valere Germain (1.8) lan Mbappe (1.8) luwih akeh nembus gol saben game saka Xemar Lemar.

Elinga, iki pemain 21 sing mbantu ngalahake Tottenham metu saka Liga Champions kanthi serangan iki.

Fakta-fakta Biografi Thomas Lemar

Fakta-fakta Biografi Thomas Lemar:Bapakne, Blok Kesandhung kanggo Pindah Asal

miturut GFFN, Bapak Lemar pengin nginep ing Monaco lan malah menehi tandha kontrak supaya bocah umur 21 duwe kesempatan sing paling apik kanggo njaluk skuat nasional Prancis kanggo Piala Dunia ing 2018.

Desas desus wis didistribusikan liwat jendhela transfer musim panas 2017. Dheweke ngandhakake yen Edwige pengin menehi putra kanggo 'nolak' Arsenal. Minangka nalika nulis, Arsenal diduga bali menyang Monaco kanthi tawaran £ 40m kanggo pemain sayap sasuwene tawaran liyane £ 31m banjur kedadeyane £ 35m kalah. Nanging, padha diarani arep golek nganti £ 50m.

Pitakonan iku; Punapa Arsene Wenger saged ngasoraken 50m - langkung saking Mesut Ozil - kangge pemain ingkang dipunrencanakaken kanggé tetep ing bangku paling saé?

Fakta-fakta Biografi Thomas Lemar:Kenapa Liverpool Pilih Salah, nanging Lemar

Ya, padha seneng Salah, nanging padha ngerteni yen dheweke nindakake karya paling apik ing serangan kontra mung nalika dheweke duwe ruang, amarga kecepatane. Dheweke ora duwe sentuhan sing dipercaya kaya Lemar. Padha mikir lemar bakal luwih migunani nalika mbobol bus.

Alesan utamane ora dituju amarga dheweke banget larang. Dheweke mikir yen Monaco ora bakal bisa ngedol dhuwit. Lemar kudu bisa nyenengake awake dhewe kanthi nyimpulake Lemar mbokmenawa luwih apik ing bal kasebut tinimbang dheweke. Dheweke percaya yen dheweke duwe cukup saka Lallana, Coutinho, Gini lan Firmino sing uga gedhe ing bal.

Apa sing dibutuhake yaiku pemain liyane sing bisa nggawe bola lan mburi pertahanan. Salah ana wong sing. Lemar, kanggo wong iku AM luwih apik tinimbang LW.

Fakta-fakta Biografi Thomas Lemar:Liyane kanggo ngerti

Model peran Lemar tansah dadi Andres Iniesta, lan nuduhake. Sanajan keterampilan dribbling sing apik banget, dheweke ora kepengin banget kanggo njupuk pertahanan, nanging luwih ngutamakake ing tim.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene