Fakta-fakta Biografi Thiago Silva

Fakta-fakta Biografi Thiago Silva

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng celukan; "Monster ing". Kisah Suksesi Thiago Silva Kita lan Sejatine Biografi Bukti sing ndadekke sampeyan acara lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip / latar mburi kulawarga lan akeh bukti Pitch sing kurang dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi bek sing lengkap. Nanging, mung sawetara sing ngerti babagan Bio Thiago Silva kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Thiago Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Miwiti, jenenge lengkap Thiago Emiliano da Silva. Dheweke lair dina 22nd September 1984 ing Rio de Janeiro, Brasil. Dheweke lair saka ibune, Angela Maria da Silva lan bapake, Geraldo Emiliano da Silva.

Thiago Silva lair ing kahanan sing angel. Ibune, Angela, wis duwe anak loro - bocah lanang lan bocah wadon - nalika dheweke ngandhut Thiago. Wonten ing kasangsaran, piyambakipun sampun mutusaken kanggé miyosaken putranipun ingkang ngalami Kemiskinan sadangunipun taun formatifipun.

Thiago Silva Childhood Story

Thiago tansaya maju bareng karo sedulur-seduluré yaiku; Erivelton Emiliano da Silva lan Danila Emiliano da Silva ing tengah-tengah kutha mbebayani, ing kutha Rio de Janeiro. Thiago lan keluarganya terus nandhang kasangsaran kanthi mlarat lan nandhang penyakit. Kanggo nggawe prakara sing luwih elek, wong tuwa Thiago dipisahake ing wektu dheweke paling akeh. Ing tembung kasebut;

"Nalika aku isih bocah, aku rumangsa banget. Pendhaftaran tuwane pamisah nalika aku isih enom lan Iku kena pengaruh kula psikologis. Nanging aku banjur duwe tokoh bapak ing wangun a langkah-bapak sing wedi karo Gusti Allah. "

Worthy of Sention punika kasunyatan sing Thiago uga tansaya munggah karo David Luiz sing tuwané wong tuwa lan kanca sing apik kanggo kulawarga. Loro-lorone wong tuwane nyumurupi anak-anake sing nduweni minat ing bal-balan sing kedadean minangka hadiah alami.

Kisah Kanak-kanak David Luiz

Thiago lan kanca apiké David mengko katon sing enom katon kanggo nindakake tugas maskot kanggo lagu nasional Brasil. Sawise tugas-tugas maskot, nasibe nggawe loro-lorone ngetutake dalan kanggo sukses karier.

Kisah Kanak-kanak David Luiz

Duo ora mung nggawe penampilan maskot, kaya bintang-bintang sepakbola sing digawé lan dadi bintang ing taun sabanjure.

Kisah Kanak-kanak David Luiz

Thiago Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Keputusan Karir

Luwih meter 50 adoh saka salah sijine kota sing terkenal ing Rio, pusat bal-balan sing misuwur iki diubengi dening pangaruh ala saka pangeran kejahatan.

"Kita mesthi bakal krungu tembakan. Polisi bakal teka ing borough ngendi aku urip asring. Nalika aku tekan omah, aku bakal ngaturake panuwun marang Gusti Allah kanggo mulih menyang omah. "

Tinimbang gabung karo geng pidana, Thiago milih ngetutake Gusti Allah lan ngupayakake impen dadi pemain bal profesional sing ditampa dening pambarep. Tanpa bapa tirine, Thiago ora ana ing kana dheweke.

"Bapak-bapakku tansah ana ing kana, mbantu aku tanpa syarat."

Ngelingi Thiago saka bapakne.

Thiago Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Career Struggle

Sanajan nyatanipun tiyang sepuhipun kathah dhuwit, Thiago tansah manggih cara kangge main bal-balan lan tetep latihan. Miturut genuis bal-balan;

"Kadhangkala, aku kerep nyeleh seragam sekolah nalika njupuk bis kanggo latihan - supaya aku ora kudu mbayar ongkos. Pembalap bis bakal ngomong, 'Ngomong wong enom, bis iki ora arep sekolah.' Aku tansah ngandhani kayektene. Aku ngomong, 'Aku ora sekolah nanging yen sampeyan bisa mbantu aku nggawe impenku dadi kenyataan banjur aku bakal tansah ngucap soko'. Padha tau mbuwang kula mati, padha tansah ngidini kula menyang latihan, aku matur nuwun bus driver ing lingkungan kanak-kanak Pendhaftaran "

Kaya urip ora gampang kanggo Thiago, lelampahan kanggo urip profesional ora beda. Thiago gagal nempuh tim lokal Brazil ing wiwitan lan mungkasi medhas pertahanan ing tim lokal tingkat 2 saka wilayah miskin Rio de Janeiro. Iki nalika dheweke ngerti Marcelo sing dadi kanca apik lan teammate.

Thiago Silva lan Marcelo Ngadhepi Kebesaran- Kisah Untold

Thiago Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rise Fame

Nanging kanthi kerja keras lan disiplin, kegagalan awal Thiago ngalami sukses. Panjenenganipun pungkasanipun pikantuk kasempatan dipuntampilaken ing Eropa lan piyambakipun gabung kaliyan Porto B kanthi bayaran € 2.5 juta ing 2004. Sawise setahun ing Portugal, dheweke gabung karo Dynamo Moskow ing Rusia.

Thiago felt ora stabil karo kadhemen mangsa Rusia sing weruh dheweke ngalami penyakit bakteri. Sayange, Silva didiagnosa tuberkulosis lan diasuransiake nganti nem sasi. Dheweke ora bisa nyedhaki dheweke amarga dheweke wis bisa mati nalika dirawat ing rumah sakit rong minggu sabanjure. Miturut Silva;

"Iku perang paling gedhe ing uripku. Aku kudu nginep ing rumah sakit kanggo sasi 6 nganti aku pulih. "

Sajrone pemulihan, Silva mutusake kanggo pensiun saka bal-balan lan bali menyang Brasil. Panjenenganipun nyuwun pangapunten lan dipun ajeng dening ibunipun kangge nimbangaken keputusanipun ingkang dipun wajibaken. Tinimbang ngelajengake Rusia, Silva milih kanggo main klub asal Brasil, Fluminense.

Nalika main karier senior ing kana, Silva dadi idola kanggo para panyokong Fluminense kanthi tontonan.

Thiago Silva Munggah Menyang Fame- The Story Untold

Wristband putih sing dipakai nalika pertandingan dadi tren ing kalangan remaja ing Rio de Janeiro sing nyengkuyung tricolor. Ora suwe sadurunge Thiago Silva dadi bek tengah paling apik ing Brasil. Klub iki narik kawigaten klub paling dhuwur ing Eropa. Sawise ngejar limang wulan lan periode negosiasi patang jam, Silva sarujuk kanggo pindhah menyang kite ing pundi piyambakipun kepanggih kaliyan donya. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Thiago Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Saliyane dheweke uga wis nindakake kanthi apik ing urip profesional, Silva uga wis gedhe banget ing urip pribadine. Thiago Silva wis hubungan karo pacaré masa sing jenengé Isabele da Silva.

Istri Thiago Silva- Isabele da Silva Love Story

Hubungane mau njupuk saka status bestie kanggo katresnan sejati. Tiago wis tau ngelingi yen salah sawijining kenangan nalika dheweke ngandhakake yen dheweke tresna marang Isabele lan pracaya dheweke bisa nikah ing wayah esuk. Iki pungkasané kelakon nalika para penyanyi entuk kawin lan dadi rahayu anak lanang jenenge Isago lan Iago.

Keluarga Thiago Silva

Thiago Silva wis mbuktekaken ing jagad carane penting bojo urip lan carane bapak sing apik. Dheweke tansah ana kanggo nyekseni lair anak-anake, muter peran saka bapak sing apik.

Biografi Thiago Silva- Kisah Bapak Sejati

Thiago Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Penggemar saka Ronaldo ing omahé

Cristiano Ronaldo'Ketenaran kuwi katon ora ana wates. Bojoné Thiago Silva, Isabele ora bisa nglawan nyekel potret nganggo bintang Portugis.

Istri Thiago Silva, Isabel- Penggemar saka Ronaldo

Isabele nyekel kesempatan kanggo foto sawise tim bojone PSG narik kawigaten karo Real Madrid ing wengi Liga Champions. Paling ora, dheweke wis bisa njupuk sapisan saka wengi sawise lungguh ing dalan gedhe ing antarane loro papan paling kuat ing Eropa.

David Luiz Kisah Dongeng Anak Untold Biografi Facts -Persahabatan sing Unmatched

David Luiz lan Thiago Silva wis ora bisa dipisungsungake saka sawijining dina. Dheweke kanca paling apik sing weruh impen gedhe babagan bal-balan ing tingkat profesional dadi kenyataan. Ing ngisor iki ana foto emosional David lan Thiago.

TUTUP: Thanks kanggo maca Thiago Silva Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

KOMUNITAS 2

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene