Kisah Banega Kanak-kanak Kisah Lagi Untold Biografi

Kisah Banega Kanak-kanak Kisah Lagi Untold Biografi

Artikel kita menehi jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah Biasaga, Fakta Biografi, Kulawarga, Tiyang sepuh, Urip Awal, Gaya Urip, Pacar / bojo, bocah Urip lan acara liyane sing misuwur wiwit dina isih alit nganti dheweke misuwur.

Ya, kabeh wong ngerti kabolehane nggawe taktik sing cerdas lan serbaguna, nanging sawetara sing nganggep Bio Ever Banega's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Banega:

Ever Maximiliano David Banega jejuluk “Tanguito”Lair tanggal 29 Juni 1988 ing Rosario, Santa Fe Argentina. Dheweke lair saka bapake, Daniel Banega lan ibune sing ora pati ngerti.

Banega asale saka latar kulawarga sing mlarat banget. Crita masa kanak-kanak kasebut menarik, yen ora umum. Iki crita babagan pemimpi enom sing tangi saka ora jelas kanggo entuk ketenaran, kekayaan lan uga kondhang kaya sing kacathet ing artikel iki. Nanging, ambisi Banega dadi bal-balan profesional ora mung mewah. Dheweke dibesarkan ing kulawarga sing dikuasai pria lan gedhe ing Rosario karo sedulur papat yaiku; Luciano, Cesar, Emiliano lan Brian.

Banega wiwit main bal-balan ing kutha Rosario, sawijining kutha ing endi kekosongan kanggo bocah cilik nalika ana bal-balan lan piala ing tangane.

Rosario, sawijining kutha ing ngendi dheweke gedhene yaiku provinsi Santa Fe, sawetara 180 mil saka Buenos Aires (ibukota Argentina). Sawijining kutha bal-balan kanthi pedunung 1.2 yuta jiwa sing kira-kira dibagi dadi rong klompok béda. Sing ngetutake Newell's Old Boys (klub pemuda Lionel Messi) lan liya-liyane, pendukung saka Rosario Central, sing dadi saingan paling kuat karo Argentina karo Newell Old Boys. Klub kasebut kalebu; Boca Juniors lan Kali Plate. Iki kanthi pratandha tegese Rosario yaiku kutha ngendi Angel Di Maria, Lionel Messi, Mascherano lan Ezequiel Lavezzi kabeh tansaya akeh. Kabeh pihak, kalebu Ever Banega, ngerti saben liyane nalika bocah cilik.

Ora Banega Rising Crita Biografi Fame:

Banega teka ing jajaran pemuda ing Boca Juniors, tekan tim kaping pisanan ing 18 taun, lan menang langsung amarga dheweke entuk rata-rata sing paling dhuwur. Siji, ngelingi bentrokan karo sing enom Lionel Messi nalika dheweke isih sinau babagan perdagangan ing Newell's Old Boys. Playing against Lionel Messi nalika isih enom, Banega ujar;…"Rusak wektu kanggo main Lionel Messi sing nalika semana katon kaya kurcaci. Messi nggawe kita kabeh katon bodho. Dheweke kerdil cilik lan kit iku gedhe banget kanggo dheweke, nanging sing biasane dheweke lakoni pancen apik banget. ” 

Sasampunipun gelandang Fernando Gago pindhah menyang Real Madrid ing wulan Januari 2007, Banega ditunjuk dadi penerus dheweke sanajan umure isih enom. Nalika semana ing Boca Juniors, dheweke biasane diwenehi rasa suka cita nalika ninggalake lapangan. Ing 5th Januari 2008, kaelokane pungkasane teka. Banega nampa panggilan menyang Eropa kanggo main karo Valencia. Liyane, minangka bakal ngomong, saiki wis dadi sajarah.

Tau Banega Hubungan Urip - Pacar, Istri, Anak?

Konco saben pria hebat, ana wanita apik banget, utawa omongane. Lan ing mburine meh kabeh pemain bal-balan Argentina, ana garwa utawa pacar sing apik banget. Valeria Juan minangka garwa lan bekas kekasih cilik Ever Banega. Dheweke asring dikritik amarga njaga prilaku liar saka bojone wiwit dheweke kekasih padha ketemu.

Lair tanggal 5 Oktober 1986, Valeria umure luwih tuwa loro tinimbang bojone. Dheweke minangka wong sing nyoba njaga uripe dhewe-dhewe kajaba karo prekara-prekara sing penting, kayata perkawinan sipil kanthi rasa tresna urip ngrayakake ulang taune. Liyane kalebu kelairane anake. Kaya nalika nulis, pasangan kasebut duwe anak loro; Agostina, lair tanggal 11 Oktober 2010, lan Romanella; lair 8 Juni 2016. Ing ngisor iki ana Agostina Banega sing cilik lan seneng banget karo wong tuwane sing apik banget.

Ing kulawarga, ana uga Daisy, asu sing luwih tua tinimbang Agostina sing tegese wis ana ing kana. Kaya dene bojone, Valeria uga saka Rosario lan dikembangake kanthi jero budaya Rosarian sing nggawe bocah kaya Agostina cilik nyedhiyakake ngrewangi tangan ing pawon.

Urip Banega Kulawarga:

Ever Banega asale saka latar kulawarga kelas menengah. Bapake, Daniel Banega minangka mantan pemain bal-balan amatir sing banjur dadi pelatih tim Nuevo Horizonte ing taun 1987. Dheweke tau main kanggo tim Argentina ing divisi sing kurang. Nanging, kalorone Daniel Banaga lan garwane (ibune Ever Banega) akeh berkorban supaya bisa bertahan ing depresi Argentina taun 2001.

Saiki, meh kabeh kulawarga Rosario sing tengah lan sedheng; -kelas kelas dadi luwih saka kenangan pengorbanan kepungkur. "Ing sawetara wektu, sing isih ana mung kanggo kita mangan yaiku lendhut teles; iku pendidikan sing angel, " Banega ngeling-eling bebrayan lan perjuangan kulawarga.

Iku penting kanggo dicathet yen tau Banega lan Angel Di Maria kulawarga wis cedhak pirang-pirang taun. Kulawarga sing terakhir iki sing ngrewangi ngliwati gudang nggawe batu bara supaya bisa urip antarane game Ever Banega nalika isih enom. Uga ana sing kenal karo kulawarga Lionel Messi. sing asale saka latar mburi sing makmur. Nanging, kulawargane ora kebal karo krisis Argentina ing taun 2001.

Bebener diwenehi. Penurunan dhuwit saka peso Argentina tegese weruh klub bal-balan Newell ora tahan maneh Lionel Messi iku perawatan hormon. Iki kok Lionel Messi iku kulawargané pindhah menyang Katalonia (Spanyol) nalika umuré 13.

'Bapak lan ibu biasane menehi saran marang aku lan sedulurku babagan kerja keras. Ora ana dolanan utawa dolanan nalika aku isih enom, mung bal-balan. Aku matur nuwun banget kanggo kabeh sing ditindakake wong tuwa. Dheweke mesthi meksa aku. Tanpa wong-wong mau lan utamane bojoku, aku ora bakal nempuh perjalanan sing luar biasa kaya saiki. '

Kaya sing wis diandharake sadurunge, bojone yaiku sing nggawe dheweke ngrampungake babagan tumindak sing kondhang. Ing tembung Ever;… "Aku tekan umur 19 taun lan nggawe kesalahan. Aku mbuwang-mbuwang taun lan mikir babagan perkara. Saiki aku dadi wong sing wis owah, kabeh matur nuwun marang Gusti Allah lan bojoku, Valeria. ”

Saiki kita diwenehi kanggo sampeyan Kesalahan lan bukti sing kurang apik saka Banega. Baca ing ngisor iki!

Fakta Biografi Banega Ever -WebCam:

Banega biyen dianggep ora disiplin, ora sopan lan tumindak nesu lan nggawe klub Valencia ora duwe pengarep-arep babar pisan. Sejatine, pamindhahan $ 23 yuta saka Boca Juniors (Argentina) menyang Valencia (Eropa) ing Spanyol meh lucu sawise ditindakake.

Ing dinten kepengker, video muncul ing Internet nuduhaké Banega telanjang "Ngrusak lan nyenengake bungahe kanggo wong liya" ing webcam, Iki miturut pejabat Valencia. Klip kasebut uga nuduhaké Banega ngobrol ing komputeré "Njupuk masalah karo tangane dhewe".

Mesthi wae, wayahe ora bakal lali kanggo Argentina. Laporan banjur ngungkapake manawa video kasebut minangka rekaman lawas saka dina Boca remaja kasebut, nanging Valencia dadi isin.

Fakta Biografi Banega Ever -Betraying Valencia:

Ever Banega nate mbebayani bebendune para penggemar Valencia sawise foto gelandang katon nganggo kaos musuh Valencia, Real Madrid sing katon ing internet. Foto kasebut diduga dijupuk sajrone kunjungan kulawarga. Iki nuduhake Ever Banega mesem banget karo loro sedulure.

Valencia kudu nyuwun gelandang kanggo njlentrehake gambar kasebut, sauntara ora gumun yen Argentina durung gawe berita utama kanggo kabeh alasan sing salah. Ora ana panjelasan. Klub iki ora bisa ngalahake kasus kasebut lan mung ngijini masalah kanggo ngaso.

Ever Banega Facts - Ditabrak Mobil dhewe:

Playmaker Ever Banega tau metu kanthi aksi kurang luwih enem sasi kanthi tungkak tungkak sawise dirampungke dening mobil dhewe. Iki kedadeyan ing Februari 2012.

Banega dadi korban kecelakaan nalika dheweke gagal ngelola mobil ing stasiun bandhing pinggir dalan. Nalika ngisi mobil ing stasiun bensin, pemain bal Argentine lali nindakaké handbrake nalika dheweke metu saka kendaraan lan tumuju ing pinggir dalan. Iki digawe mobil muter maju lan mlaku liwat wong. Lekas ​​ninggalake trauma menyang sikil kiwa sing nyebabake patah menyang tibia. Nalika sawetara penggemar Valencia ngasorake dheweke, sawetara nylametake urip unserious.

Sing dadi marakake penggemar yaiku kacilakan kasebut kedadeyan ing wayah wengi pertandingan Valere final Copa del Rey ing Barcelona kaping pindho ing Barcelona. Iki minangka pertandingan sing dibutuhake klub kasebut. Pemain Argentina kudu ketinggalan pertandingan kasebut, sanajan ana Manajer oposisi Pep Guardiola puji pamuji marang bakat sing enom.

Kacilakan pernah Banega- Ferrari Bursting into Flames:

Ing wiwitan musim 2012, Ferrari Banega dadi geni nalika latihan Valencia. Gelandang midang ora kasor, nanging mobil 250,000 sing wis ditulis. Banega diarani ndedonga kanggo wong passers-kanggo kanggo ember banyu kanggo sijine geni. Untunge, brigade kebakaran teka sadurunge wong sing disiksa.

Fakta Banega - Konsum Alkohol:

Nalika Valencia nyilihake dheweke menyang Atletico Madrid, kertu abang, pesta wengi lan denda disiplin nambah reputasi bocah nakal kasebut. Wis dingerteni manawa Argentina seneng urip ing wayah wengi Spanyol kaya kanca liyane. Ing awal karir, Banaga dilaporake ditarik esuk (3:30 esuk) amarga nyopir amarga pengaruh alkohol.

Uga kacarita manawa nalika gelandang umur 24 taun, dheweke ora melu latihan ing dina Jumuah esuk (karo Valencia mangkat menyang pertandingan krisis karo Barcelona ing dina Minggu sawise dina Jumuah). Akeh telpon sing ditrapake nanging ora ana wangsulan. Banjur, diamati manawa Banega teka ing latihan sing isih mabuk wiwit wengi sadurunge. Iki tegese tegese ngombe nganti wengi.

Banega Facts - Hotel Trashing:

Ing musim panas taun 2007, Banega main ing Piala Dunia kurang saka 20 taun kanggo Argentina, saliyane karo Manchester City Sergio Aguero.

Playmaker nom-noman kasebut dipuji amarga pertunjukan ing turnamen ing Kanada sing menang Argentina. Sawetara pemain (kalebu Banega, kanthi jelas) mutusaké kanggo ngrayakake kamenangan kanthi bener-bener mbuwang kamar hotel.

Fakta Banega - Inggris Visa Nolak:

Kaya sing wis diandharake sadurunge, nalika Banega mlebu karo tim Spanyol Valencia CF. Amarga frustasi amarga tumindake, dheweke menehi utang menyang Athletico Madrid supaya bisa ditangani Diego Simeone. Sawise bali saka Atlético ing 2014, katon manawa Valencia isih ora masalah karo ngarsane. Dheweke mutusake ngirim dheweke menyang sisih Inggris Everton.

amarga crita babagan dheweke, Badan Perbatasan Inggris nalika nglakokake cek latar mburi ganti pikiran sing menehi visa sing kasedhiya nalika dheweke mbutuhake. Mulane pindhah menyang Everton ambruk.

kesimpulan:

Thanks kanggo maca artikel Banega nganti saiki. Tim kita usaha kanggo akurasi lan keadilan nalika ngetrapake Crita bocah cilik lan Kasunyatan biografi of Tanguito.

Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki ing Ever, aja bebas dibahas ing bagean komentar.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar