Kisah Banega Kanak-kanak Kisah Lagi Untold Biografi

0
4405
Banega Childhood Story

LB presents Kisah Penuh saka Genius Gendéra sing dikenal kanthi jeneng; "Tanguito". Kisah Kita Banega Kanak-kanak Kita Lagi lan Bukti Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kemampuane taktik cerdas lan serbaguna, nanging sawetara nganggep kita Banega Bio kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Banega Kanak-kanak Kisah Plus Untold Biografi -Awal urip

Ever Maximiliano David Banega lair ing dina 29th Juni 1988 ing Rosario, Santa Fe Argentina. Dheweke lair saka bapake, Daniel Banega lan ibune sing ora dikenal.

Banega teka saka latar mburi kulawarga sing nandhang lara. Cerita kanak-kanak iku menarik, yen ora umum. Iku crita pemimpi sing isih enom sing mawarni-warni kanggo entuk kawruh, rejeki lan uga pinter kaya sing kacathet ing artikel iki. Nanging, ambisi Banega dadi pemain bal profesional sing ora mung seneng banget. Dhèwèké digawa munggah ing kulawarga sing didominasi wong lanang lan dibesarkan ing Rosario karo papat sadulur yaiku; Luciano, Cesar, Emiliano lan Brian.

Banega wiwit main bal-balan ing kutha Rosario, sawijining kutha ngendi kekosongan kanggo bocah cilik nalika ana bal-balan ing sikil lan piala ing tangan.

Crita Banega Pawongan Bageyan - Piye dheweke misuwur

Rosario, sawijining kutha ing ngendi dheweke gedhene yaiku provinsi Santa Fe, sawetara 180 mil saka Buenos Aires (ibukota Argentina). Sawijining kutha bal-balan kanthi pedunung 1.2 yuta jiwa sing kira-kira dibagi dadi rong klompok béda. Sing ngetutake Newell's Old Boys (klub pemuda Lionel Messi) lan liya-liyane, pendukung saka Rosario Central, sing ndadekake saingan paling apik Argentina kanggo Newell Old Boys. Klub kalebu; Boca Juniors lan Kali Plate. Iki kanthi pratandha tegese Rosario yaiku kutha ngendi Angel Di Maria, Lionel Messi, Mascherano lan Ezequiel Lavezzi kabeh tansaya akeh. Kabeh pihak, kalebu Ever Banega, ngerti saben liyane nalika bocah cilik.

Fakta Banega Kanak-kanak Kisah Plus Untold Biografi -Rising to Fame

Banega teka ing jurusan pemuda ing Boca Juniors, nggayuh tim pisanan ing 18, lan menangaké pengakuan langsung kanthi saingan kanthi rata-rata. Dheweke kanggo siji, eling clashes karo enom Lionel Messi nalika dheweke isih sinau dagang ing Newell Old Boys. Playing against Lionel Messi ing dina pemuda, Banega ngandika; ..."Iku sampah wektu muter nglawan Lionel Messi sing banjur katon kaya kurcaci. Messi ndadekake kita kabeh katon bodoh. Dheweke kerep cilik lan kit sing gedhe banget kanggo dheweke, nanging apa sing kerep digunakake kuwi wis apik banget. "

Sasampunipun gelandang Fernando Gago pindhah menyang Real Madrid ing Januari 2007, Banega dijenengi minangka penerus sanajan umur enom. Nalika iku Boca Juniors, dhèwèké diwènèhi sambutan hangat nalika dhèwèké ninggalaké lapangan. Ing 5th Januari 2008, kaelokane pungkasane teka. Banega nampa panggilan menyang Eropa kanggo main karo Valencia. Liyane, minangka bakal ngomong, saiki wis dadi sajarah.

Fakta Banega Kanak-kanak Kisah Plus Untold Biografi -Urip Hubungan

Konco kabeh wong gedhe, ana wong wadon gedhe, utawa supaya tembung kasebut dadi. Lan nang endi-endi saben pemain bal-balan Argentina, ana bojo utawa pacar. Valeria Juan yaiku garwa lan garwa tau Banega. Dheweke kerep diprentah ngurusi prilaku bojone marang bojone nalika dheweke ketemu.

Banega Love Story tau karo Valeria

Lair Oktober 5, 1986, Valeria umur rong taun luwih suwe tinimbang bojone. Dheweke yaiku wong sing nyoba kanggo njaga urip pribadine, kajaba wektu-wektu penting, kayata perkawinan sipil karo katresnane ngelayakake ulang tahune. Liyane nglibatake lair saka anak-anake. Minangka nalika nulis, pasangan iki duwe anak loro; Agostina, lair Oktober 11, 2010, lan Romanella; lair Juni 8, 2016. Ngisor iki Agostina Banega sing ora seneng banget karo wong tuwa dheweke.

Agostina Banega kaget karo wong tuwane sing apik banget.

Ing kulawarga, ana uga Daisy, asu sing luwih tua tinimbang Agostina sing tegese wis ana ing kana. Kaya dene bojone, Valeria uga saka Rosario lan dikembangake kanthi jero budaya Rosarian sing nggawe bocah kaya Agostina cilik nyedhiyakake ngrewangi tangan ing pawon.

Agostina Banega nyediakake tangan kanggo mbok

Fakta Banega Kanak-kanak Kisah Plus Untold Biografi -Urip Keluarga

Banega tau asal saka latar kulawarga kelas menengah. Bapakne, Daniel Banega minangka mantan pemain sepak bola amatir sing akhire dadi pelatih tim Nuevo Horizonte ing taun 1987. Dheweke tau main kanggo tim Argentina ing pembagian sing kurang. Nanging, Daniel Banaga lan bojone (ibune saka Ever Banega) ngrayakake akeh supaya bisa ngatasi depresi 2001 Argentina.

Dina iki, meh kabeh kulawarga kelas menengah lan rendah saka Rosario luwih disat saka pengeling-eling kurban kepungkur. "Ing sawetara wektu, kabeh sing ditinggalake kanggo kita mangan iku lendhut weteng; Iku upbringing angel, " Banega ngeling-eling bebrayan lan perjuangan kulawarga.

Iku penting kanggo dicathet yen tau Banega lan Angel Di Maria kulawarga wis cedhak nganti pirang-pirang taun. Kulawargane sing mbantu metu kanthi ngetokake batu bara sing cilik-cilik kanggo nggawe pertandhingan antarane pamainane Ever Banega dadi bocah cilik. Ana uga kenalan karo kulawarga Lionel Messi. sing saka latar mburi sing luwih sugih. Nanging, kulawarga kasebut ora kebal marang krisis Argentina 2001.

Bebener diwenehi. Penurunan dhuwit saka peso Argentina tegese weruh klub bal-balan Newell ora tahan maneh Lionel Messi perawatan hormon. Iki kok Lionel Messi kulawargané pindhah menyang Katalonia (Spanyol) nalika umuré 13.

'Kula bapak lan ibu ingkang kula panggihaken nyaranaken sedherek kula lan sedherekipun babagan cara kerja keras. Ora ana game utawa game nalika aku isih enom, mung sepak bola. Aku ngucapke matur nuwun banget kanggo kabeh wong tuwanaku. Padha tansah ngudhari kula. Tanpa wong-wong mau lan utamane bojoku, aku ora bakal bisa nglakoni perjalanan sing luar biasa sing aku nganti saiki. '

Kaya sing kasebut sadurunge, iku bojone sing nggawe bab-bab sing dipikirake kanggo ngowahi tingkah laku ala. Ing tembung Ever; ... "Aku teka ing 19 lan gawe kesalahan. Aku mbesuk taun lan wis mikir babagan bab. Saiki aku wong sing diganti, kabeh thanks kanggo Gusti Allah lan bojoku, Valeria. "

Saiki kita diwenehi kanggo sampeyan Kesalahan lan bukti sing kurang apik saka Banega. Baca ing ngisor iki!

Fakta Banega Kanak-kanak Kisah Plus Untold Biografi -Web Cam Story

Banega tau dianggep minangka undisciplined, ora kuwat lan ngganggu ing prilaku kang digawe klub Valencia ilang ilang lengkap pangarep-arep ing wong. Bebener diwenehake, sing $ 23-juta pindhah saka Boca Juniors (Argentina) kanggo Valencia (Éropah) ing Spanyol meh banget ing akibat.

Ing dinten kepengker, video muncul ing Internet nuduhaké Banega telanjang "Nistha lan nyenengake joystick kanggo wong liyo" ing webcam, Iki miturut pejabat Valencia. Klip kasebut uga nuduhaké Banega ngobrol ing komputeré "Njupuk perkara menyang tangan dhewe".

Banega Web Cam Story

Temtunipun, wekdal semanten boten saged lali kangge Argentina. Laporan pungkasan mengungkap yen video kasebut minangka rekaman sing lawas saka dina-dina Boca bocah-bocah remaja kang isih duwe rasa isin marang Valencia.

Fakta Banega Kanak-kanak Kisah Plus Untold Biografi -Betraying Valencia

Ever Banega wis tau nandhang bebendu marang para fans Valencia sawisé foto midfielder sing diluncurake ngagem klambi Valencia saka Real Madrid sing muncul ing internet. Foto kasebut diduga dijupuk nalika kunjungan kulawarga. Iki nuduhake yen Banega esuk karo mesum bebarengan karo loro sedulure.

Banega tau nganggep Baju Real Madrid nesu Valencia

Valencia kudu nyuwun gelandang kanggo njlentrehake gambar kasebut, sauntara ora gumun yen Argentina durung gawe berita utama kanggo kabeh alasan sing salah. Ora ana panjelasan. Klub iki ora bisa ngalahake kasus kasebut lan mung ngijini masalah kanggo ngaso.

Fakta Banega Kanak-kanak Kisah Plus Untold Biografi -Dipencet karo Mobil dhewe

Playmaker Ever Banega tau metu kanthi aksi kurang luwih enem sasi kanthi tungkak tungkak sawise dirampungke dening mobil dhewe. Iki kedadeyan ing Februari 2012.

Bebener konco ngapa Banega tau ditabrak mobil dhewe

Banega dadi korban kecelakaan nalika dheweke gagal ngelola mobil ing stasiun bandhing pinggir dalan. Nalika ngisi mobil ing stasiun bensin, pemain bal Argentine lali nindakaké handbrake nalika dheweke metu saka kendaraan lan tumuju ing pinggir dalan. Iki digawe mobil muter maju lan mlaku liwat wong. Lekas ​​ninggalake trauma menyang sikil kiwa sing nyebabake patah menyang tibia. Nalika sawetara penggemar Valencia ngasorake dheweke, sawetara nylametake urip unserious.

Apa sing dialami fans sing kecelakaan iku kedadean nalika crita Copa del Rey semi final ing Valencia ing Barcelona. Iki minangka pertandhingan sing dibutuhake dening klub. Pemain Argentina mboten ngertos pertandhingan kasebut, amargi manajer oposisi Pep Guardiola puji pamuji marang bakat sing enom.

Fakta Banega Kanak-kanak Kisah Plus Untold Biografi -Ferrari mlebu menyang geni

Crita saka Ferarri Banega tau

Ing wiwitan mangsa 2012, Ferrari Banega mlayu ing geni nalika latihan Valencia. Gelandang midang ora kasor, nanging mobil 250,000 sing wis ditulis. Banega diarani ndedonga kanggo wong passers-kanggo kanggo ember banyu kanggo sijine geni. Untunge, brigade kebakaran teka sadurunge wong sing disiksa.

Fakta Banega Kanak-kanak Kisah Plus Untold Biografi -Konsumsi alkohol

Nalika Valencia menehi pinjaman marang Atletico Madrid, kartu abang, pesta laras malam lan denda dhisiplin ditambahake reputasi ala bocah cilik. Bab iki dikenal manawa pemain Argentina nyenengake nyawa Spanyol kaya ora ana kanca liyane. Awal kariré, Banaga dikabarake ditarik nalika jam esuk (3: 30 am) amarga bisa ngiringi alkohol.

Dheweke uga wis kacarita nalika pemain tengah ana umur 24, dheweke kalah ing latihan nalika esuk Jumat (kanthi Valencia nantang pertandingan crunch karo Barcelona ing Minggu sawise ana). Sawetara panggilan telpon ditelpon nanging ora ana respon. Banjur, Banega teka kanggo latihan isih tahap saka wengi sadurunge. Iki tegese dheweke ngombe supaya jero ing wayah wengi.

Fakta Banega Kanak-kanak Kisah Plus Untold Biografi -Hotel Trashing

Ing mangsa panas saka 2007, Banega mbintangi ing Piala Donya-UNUMX kanggo timnas Argentina, bebarengan karo para pemain Manchester City Sergio Aguero.

Playmaker nom-noman kasebut dipuji amarga pertunjukan ing turnamen ing Kanada sing menang Argentina. Sawetara pemain (kalebu Banega, kanthi jelas) mutusaké kanggo ngrayakake kamenangan kanthi bener-bener mbuwang kamar hotel.

Fakta Banega Kanak-kanak Kisah Plus Untold Biografi -Penolakan Visa Inggris

Minangka kasebut sadurunge, nalika Banega ditandatangani karo tim Valencia Spanyol CF. Ora suwe amarga frustrasi, dheweke menehi pinjaman menyang Athletico Madrid supaya bisa ditangani Diego Simeone. Sasampunipun bali saking Atlético wonten ing 2014, nedahaken bilih Valencia tetep boten wonten ing ngarsanipun. Dheweke kepengin ngirim dheweke menyang Inggris ing Everton.

amarga crita babagan dheweke, Badan Perbatasan Inggris nalika nglakokake cek latar mburi ganti pikiran sing menehi visa sing kasedhiya nalika dheweke mbutuhake. Mulane pindhah menyang Everton ambruk.

TUTUP: Thanks kanggo maca Story Ever Childhood Banega lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene