Tariq Lamptey Childhood Crita Plus Fakta Biografi Untold

Tariq Lamptey Childhood Crita ditambah Fakta Biografi Untold- LifeBogger. Kredit: Picuki
Tariq Lamptey Childhood Crita ditambah Fakta Biografi Untold- LifeBogger. Kredit: Picuki

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi julukan "Riq". Kisah Kanak-kanak Tariq Lamptey Kita Fakta Biografi Untold Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan prekara sing ana ing uripe.

Urip lan Munggah Tariq Lamptey
Urip lan Munggah Tariq Lamptey. Kredit Gambar: Picuki

Analisis kita nyakup urip wiwitan, latar kulawarga, Lamtey, crita urip sadurunge fame, mundhak crita fame, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga lan gaya urip. Liyane, bukti-bukti sethitik liyane sing ngerti babagan pemain bal-balan kanthi akar kulawarga Ghanian.

Ya, kabeh wong ngerti manawa dheweke nggumunake para penggemar kanthi kekarepan, wektu lan keprigelan sing akeh nalika nggawe debut senior ing Chelsea Frank Lampard. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Tariq Lamptey sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Tariq Lamptey Childhood Crita Plus Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Tariq Lamptey lair tanggal 30 September 2000 ing Hillingdon, London. Tdheweke dadi pemain bal-balan saka kulawarga Ghanian lair nalika subuh milenium anyar. Lair Tariq teka ing taun (2000) ing endi gangguan teknologi kaya sadurunge nyariosaken bakal kelakon- sejatine ora tau ana. Ora ana Kutu Y2K lan pesawat kaya sing diramalake ora tau tiba saka langit. Uga, pluru ora tau dipecat kanthi ora sengaja.

Tariq lair dadi kulawarga Lamptey sing miturut panliten kasebut bakal dadi umat Islam kanthi kuthane asal saka kulawarga menyang Afrika Kulon- Ghana Utara sabenere. Jeneng "Tariq"Yaiku jeneng Arab Arab sing tegese"Morning Star". Pemain bal-balan saka akar Ghanian lair dadi anak nomer loro lan putra lanang kanggo wong tuwa sing apik banget sing digambar ing ngisor iki.

Ketemu karo wong tuwa Tariq Lamptey- Bapakne sing nyenengake, Ahmed lan Ibu
Ketemu karo wong tuwa Tariq Lamptey- Bapakne sing nyenengake, Ahmed lan Ibu. Kredit: GhanaSoccerNet

Tariq ora dikembangake ing latar kulawarga. Bapak lan biyunge kaya rata-rata wong kelas kerja ing Greater London, sing nggunakake upah rata-rata kanggo njaga kulawarga lan mlaku. Ibu-ibu Tariq Lamptey duwe kabeh lanang lan wanita nul ing kulawargane.

Pamuter bal-balan sing kedadeyan dadi tukang roti ing kulawargane tuwuh bareng karo sedulur-sedulure (siji sepuh lan loro sedulur lanang). Gambar ing ngisor iki, sadulur-sadulure sing katon padha karo kabeh padha nate urip ing Borough London Hillingdon.

Tariq Lamptey tuwuh bareng karo papat sedulure
Iku Kulawarga Prajurit - Lamptey, kaya sing diteliti, tuwuh bebarengan karo telu sadulure. Kredit: GhanianSoccerWeb
Tariq Lamptey Childhood Crita Plus Fakta Biografi Untold - Pambangunan & Pendhidhikan Karir

Ing taun 2003, Chelsea FC dadi paling anyar Kulawarga-loropaken klub kanggo penggemar bal-balan kabeh matur nuwun Roman Abramovich sing njupuk lan ngrombak klub kasebut ing wulan Juni 2003. Wong tuwa Tariq Lamptey wis nglairake nalika dheweke (dheweke 3 taun).

Sajrone pulih saka Chelsea FC, akeh kulawarga sing menehi dhukungan kanggo klub kasebut lan kulawarga Tariq Lamptey ora pangecualian. Nyatane, kulawargane nikmati jarak ing antarane omah kulawargane ing jembatan Stamford.

Ngerti pora?… London Borough saka Hillingdon ing kulawarga Tariq Lamptey urip ora adoh banget saka Stamford Bridge (Stadion FC FC). Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, mung 45 menit drive.

Apa sampeyan ngerti ... Omah kulawarga Tariq Lamptey ing Hillingdon mung 45 menit drive menyang Stamford Bridge
Ngerti pora… Omah kulawarga Tariq Lamptey ing Hillingdon mung 45 menit drive menyang Stamford Bridge
Nalika Tariq tansaya tuwa, dheweke luwih seneng main bal-balan tinimbang kegiatan olahraga. Mula, saben anggota keluargane padha surak Michael Essien - pemain saka kulawarga Ghanian sing padha karo dheweke. Katresnan Tariq Lemptey kanggo game kasebut nambah minat supaya entuk pendidikan bal-balan saka akademi Chelsea FC sing bergengsi. Mesthine, upaya kanggo dadi pemain akademi ora khayal. Bungah Tariq Lamptey wong tuwa ora ngerti wates nalika wektu putrane diakoni ing akademi London sing misuwur.
Tariq Lamptey Childhood Crita Plus Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Perjalanan dadi pemain bal-balan profesional wiwit taun 2008, wektu nalika Tariq (umur 8) sukses mlebu swiwine junior Chelsea. Iku minangka impen saben bocah kanggo melu akademi Chelsea FC. Sawise ndhaptar, Lamptey nggawe akeh kurban. Ana kadang dheweke ora kejawab pesta ulang tahun lan barang sing diarepake ing omah kulawarga. Sampeyan ing sisih loncat karo muter awak, bocah enom terus nindakake apa sing dikasihi.Main Bal-balan].

Ora kaya umume bocah akademi Chelsea FC sing urip karo kulawarga host (amarga jarak saka omahe), Kasus Lamptey beda amarga ana bocah sing kaya ngono. Ngerti pora?… Tlatah akademi FC FC sing ana ing Cobham mung 30 menit drive saka omah kulawarga ing Hillingdon.

"Tariq

Wiwitane, wong tuwane Tariq Lamptey goyem ing antarane dheweke tekan Cobham saben dina, kalebu kabeh dhukungan sing dibutuhake supaya bisa dadi pemain bal-balan enom. Tariq tuwuh liwat rangking akademi ing ngisor iki conto sing wis ditemtokake Michael Essien, panutane. Ora suwe dheweke nggawe kesan ing klub kasebut.

Tariq Lamptey Childhood Crita Plus Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame

Kaya sing dikarepake, Tariq munggah pangkat dadi akademi kanthi cepet nalika nglawan mungsuh utamane sing luwih tuwa tinimbang dheweke. Sasampunipun nyedhak taun remaja, impen dadi bagean saka tim senior Chelsea dadi tambah kuat.

Tariq ngerti supaya bisa sukses, perlu kanggo nduwe kualitas teknis sing diikuti "sethitik luck". Kualitas teknis kasebut kanthi cepet, sing bisa dadi laris.

Tariq Lamptey digunakake minangka jangkah nalika adol ing akademi
Tariq Lamptey digunakake minangka jangkah nalika adol ing akademi

Nguripake Point: Titik ganti nalika karir remaja Tariq Lamptey teka ing musim 2016/2017. Iki musim dheweke nyandhang piala pisanan. Musim kasebut ndeleng nom-noman sing mbantu tim menang tropi Liga Perdana U18.

Tariq Lamptey Road to Fame Story
Tariq Lamptey Road to Fame Story- Dheweke mbantu timnya menang ing Liga Premier U-18. Kredit: picuki

Sukses mengko terus ing musim 2017/2018 sing ndeleng bocah nom-noman iki nambah tropi maneh ing kabinet. Musim kasebut, Lamptey nyumbang 11 bantuan saka punggung bali Jody Morris sisih dijamin quadruple sing durung tau sadurunge (papat tropi nalika musim). Gambar ing ngisor iki yaiku sing luwih enom amarga nduweni prestasi ing musim 2017/2018.

Tariq Lamptey menang kabeh dadi pemain akademi
Tariq Lamptey menang kabeh dadi pemain akademi ing musim 2017/18. Kredit: picuki
Tariq Lamptey Childhood Crita Plus Fakta Biografi Untold - Rise Fame

Kaya sing dingerteni sadurunge, Lamptey lunga menyang mil tambahan pangenalan, muji lan hadiah liwat ndarbeni piala Minangka hadiah kanggo sukses, Chelsea FC menehi kesempatan kanggo mlebu kontrak profesional sing kapisan. Minangka wektu sing nyenengake kanggo para anggota kulawarga Tariq Lamptey sing nyekseni kabeh acara kasebut.

Gantian Tariq Lamptey kerja keras nalika dheweke kontrak kontrak profesional sing kapisan
Gantian Tariq Lamptey kerja keras nalika dheweke kontrak kontrak profesional sing kapisan. Kredit: Picuki

Aku bangga wis mlebu kontrak profesional pisanan karo chelsea fc. Aku mung pengin matur nuwun kanggo kulawarga kanggo dhukungan lan Gusti Allah ing kabeh pandhuane.

Tariq sing seneng nuduhake tembung kabungahan liwat Instagram. Sawise nyegat perjanjian anyar kasebut, Lamptey dikirim menyang tim pemuda senior Chelsea ing ngendi dheweke terus nampilake regane. Dheweke terus ngetrapake keterampilan supaya bisa entuk posisi ing tim senior Chelsea utawa entuk kesempatan saka rekrut saka klub liyane. Ing ngisor iki minangka potongan bukti video.

Debut Sing Ora Kertu: Wayahe sing ngenteni pungkasane tiba ing taun 2019. Kene dadi crita: Cesar Azpilicueta ngalami kacilakan cilik lan saingan paling cedhak Lemptey kanggo jabatane (Reece James) uga kena kacilakan. Ting kana iki saya tambah akeh Frank Lampard kanggo ngupaya apa wae sing bakal menehi pangarep-arep bali tengen Legenda Chelsea percaya Tariq Lemptey lan dipercaya bakal nindakake pakaryan kasebut.

Kanthi cedera ing sisihane, Lampard nggolek pangarep-arep supaya timnya bisa menang saingan. Dheweke nemokake siji ing Tariq Lamptey
Kanthi cedera ing sisihane, Lampard nggolek wong kanggo mbantu tim menang. Dheweke nemokake Tariq Lamptey. Kredit: Facebook, premierleaguenewsnow, metro lan sbnation.

Rugi 1-0 lan nggolek pangarep-arep, Lamptey dikirim kanthi tepat ing wektu Chelsea mbutuhake narik lawan pesaing Arsenal. Buri sisih tengen 5'4 dadi pemangkin sing nyuntik lan jangkep menyang tim kasebut, nuntut debut sing diwiwiti kanthi menang derby.

Tanpa mangu, para penggemar bal-balan wis ambane ndeleng liyane Dani Alves mekar dadi bakat kelas dunia ing ngarep mata. Tariq Lamptey yaiku pancen salah sawijining sing paling apik ing antawisipun garis produksi Stamford Bridge sing pungkasan kanthi swiwi-setengah separo. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Tariq Lamptey Childhood Crita Plus Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi kondhang sawise nggawe debut tim senior dheweke, bisa uga yakin yen sawetara penggemar kudu mikir babagan Tariq Lamptey duwe pacar. Ting kene ora nolak kasunyatan manawa babyface sing apik banget katon karo gaya dolanan dheweke ora bakal nyelehake dheweke ing ndhuwur saben dhaptar pesenan pacar.

Fans wiwit mikir babagan sapa pacar Tariq Lamptey
Peminat wis wiwit takon sapa pacar Tariq Lamptey. Kredit: Picuki

Sawise ngentekake pirang-pirang jam surfing internet, kita bisa nganakake rong kesimpulan. Kaping pisanan, katon ing wektu nulis, Lemptay wis nggawe upaya sadar kanggo mbukak sapa pacare.

Kaloro, bisa uga dadi siji uga nalika nulis. Ana uga kemungkinan manawa dheweke duwe bojo nanging nolak supaya umum diumumake. Kita wis ndeleng pemain enom umure; ing senenge Ismaila Sarr sing nikah nalika umur Lemptay. Nanging siji bab, Tariq Lamptey mesthi ora ana ing liga pacar Phil Foden.

Tariq Lamptey Childhood Crita Plus Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni fakta Urip pribadi Tariq Lamptey adoh saka lapangan dolanan bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran kapribadine sing luwih apik.

Miwiti, dheweke ana sing nyenyet eseman sing lucu ing kabeh kahanan. Kanthi implikasi, Tariq minangka pendhita sing lembut lan rumangsa nindakake apa-apa kanggo ngindhari konflik. Dheweke minangka bocah sing teratur sing ngetrapake pendekatan metode sajrone urip.

Tariq Lamptey Urip Urip
Tariq Lamptey Life Life adoh saka pitch. Kredit: Picuki

Duwe dhuwur 1.70 meter nggambarake dheweke cendhak. Nanging, Tariq Lamptey percaya manawa kekurangane dibandhingake karo kemampuan teknis sing gedhe banget. Ora adoh saka pucuk, dheweke narik inspirasi Callum Hudson-Odoi, seduluré sedherek Inggris-Ghanian sing padha karo kulawarga.

Uga babagan urip pribadi, Lamptey yaiku wong sing uga ora ngerti yaiku tukang men game apik. Ora adoh saka bal-balan, pemain bal-balan seneng ilang sawetara jam menyang PlayStation (PS4) sing bisa uga muter FIFA utawa Call of Duty (COD). Temokake ing ngisor iki foto bocah sing lagi nggunakake hobi.

Tariq Lamptey seneng main Game Video nalika ora adoh saka lapangan
Tariq Lamptey seneng main Game Video sing dadi hobi. Kredit: Picuki
Tariq Lamptey Childhood Crita Plus Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga
Ing bagean iki, kita bakal menehi informasi luwih lengkap babagan kulawarga Tariq Lamptey sing diwiwiti saka bapakne.

Liyane babagan Rama Tariq Lamptey: Ahmed Lamptey minangka wong sing dadi bapak paling banggane tanggal 29 Desember 2019- nalika dina putrane nggawe debut profesional. Miturut Ghanaweb, Ahmed Lamptey sing katon landhep yaiku agen bal-balan sing nangani minat kanggo karir putrane.

Ketemu karo wong tuwa Tariq Lamptey nalika mlebu kontrak pertama karo Chelsea FC
Ketemu karo wong tuwa Tariq Lamptey nalika mlebu kontrak pertama karo Chelsea FC. Kredit: Picuki

Ing wektu nulis, bapak Tariq Lamptey, Ahmed isih mbukak manawa putrane kudu makili Ghana utawa terus nyekel Inggris. Yen dheweke milih Ghana, mula dheweke bakal njaluk kewarganegaraan Ghanian liwat wong tuwane. Miturut GhanaWeb, bapak Lamptey seneng lelungan menyang Ghana.

Luwih lengkap babagan Tariq Lamptey: Ibu-ibu gedhe wis ngasilake putra gedhe lan ibu Tariq Lamptey ora pangecualian. Pamain bal-balan kasebut nyebabake sukses kanggo ngasuh ibune. Ibu Lamptey bangga amarga kanthi sukses nindakake tugas ibune menyang prajurite.

Ketemu Anggota Keluarga Tariq Lamptey
Ketemu Anggota Keluarga Tariq Lamptey. Kredit: GhanaSoccer

Luwih lengkap babagan Tariq Lamptey Tariq Lamptey nalika nulis banjur ujar dadi salah sawijine kulawarga ing antarane sedulur 3 sing jenenge ora dingerteni. Mesthine, salah sawijining sedulure pengin ngetutake tiri. Tariq mesthi dadi panutan apik kanggo sedulur-sedulure lan bakal siap nuduhake kabeh dheweke ngerti.

Tariq Lamptey Childhood Crita Plus Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Thanks kanggo upamane dening wong tuwane, aspek finansial urip Lamptey asring dikendhaleni. Sanajan gaji taunan lan upah mingguan sing bakal ditemtokake, bisa uga pemain bal-balan enom ora bakal ngganti gaya urip. Tariq saiki ora urip kanthi gampang gaya mobil mobil endah, omah gedhung lsp.

Tariq Lamptey ora urip gaya eksotis kanthi gampang saka Mobil, Mansions gedhe lan liyane
Tariq Lamptey ora urip gaya endah sing gampang dingerteni dening Mobil kaya, Mansions gedhe lsp

Imbangan sehat antarane nyimpen lan mbuwang dijamin. Sanajan dheweke menyang Dubai kanggo preian, Lamptey arang mbuwang kekarepan kanggo mbuwang. Gambar ing ngisor iki, klambine ngomong kanthi apik babagan gaya urip sing andhap asor.

Ngerteni Gaya Urip Tariq Lamptey
Ngerteni Gaya Urip Tariq Lamptey. Kredit: Picuki
Tariq Lamptey Childhood Crita Plus Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Wong tuwane duwe hubungan sing rapet karo mantan Chelsea (Direktur Teknikal): miturut MirrorOnline, wong tuwa Tariq Lamptey nate duwe sesambungan jero ing manajemen FC FC. Ngerti pora?… Kulawargae isih cedhak banget Michael Emenalo sing dadi mantan manajer manajer Chelsea. Michael Emenalo dadi direktur teknis bal-balan ing Chelsea wiwit taun 2011 nganti 2017 nalika mundur. Wong sing kuat uga cedhak Lampard.

Tariq Lamptey ngerti pemaju sing kuat kaya Michael Emenalo - mantan Direktur Chelsea FC
Wong tuwane Tariq Lamptey nate duwe hubungan sing kuat ing Manajemen Chelsea. Kulawargae cedhak karo Michael Emenalo - mantan Direktur Chelsea FC. Kredit: Metro lan Picuki

Apa sampeyan uga ngerti? ... Michael Emenalo duwe minat ndeleng Tariq Lamptey ing AS Monaco ing ngendi dheweke kerja minangka direktur bal-balan. Iki minangka alasan kenapa Chelsea kepincut banget kanggo mbukak maneh rundingan karo Lamptey sawise debut sing nyenengake.

TEKAL KANGGO CHELSEA UNTUK TEAM: Tariq Lamptey nuduhake pengalaman karo ChelseaTV babagan diarani main ing tim pertama Chelsea. Ing tembunge;

"Atiku saya balap kaya sadurunge. Frank [Lampard] ujar marang aku - mung dadi awake dhewe, goleki dolanan normal sampeyan, metu lan seneng. Aku metu kene, aku ora wedi mergo. Aku dolanan dolanan alami, lan kabeh apik.

Iku pengalaman sing ora dipercaya lan rasa apik tenan. Iki wayahe aku lan kulawarga ngenteni wiwit aku gabung karo klub ing yuswa 8 taun, aku uga ora bisa ujar. Aku isih bengok. "

Dheweke dadi Pemain Akademi Pitu sing apik kanggo Lampard: Ngerti pora?… Tariq Lamptey dadi lulusan Akademi Chelsea sing nomer pitu nggawe penampilan tim utama utama Frank Lampard. Dheweke melu ing undhak-undhakan ing Fikayo Tomori, Reece James, Gunung Mason lan Billy Gilmour.
Tariq Lamptey Childhood Crita Plus Fakta Biografi Untold - Tato lan Agama

Tato: Ing bal-balan modern saiki, tbudaya tato misuwur banget amarga asring digunakake kanggo nggambarake agama utawa wong sing disenengi. Tariq Lamptey nalika nulis ora gratis tato. Dheweke ora duwe inks ing awak ndhuwur lan ngisor.

Agama: Wong tuwane Tariq Lamptey ngangkat dheweke nuntut agama Islam. Sanajan, saiki ora ana bukti-bukti foto sing nuduhake Tariq prakteke agamane.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Tariq Lamptey Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene