Tariq Lamptey Childhood Crita Plus Fakta Biografi Untold

Tariq Lamptey Childhood Crita Plus Fakta Biografi Untold

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi julukan "Riq“. Kisah Kanak-kanak Tariq Lamptey Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting sajrone urip.

Urip lan Munggah Tariq Lamptey. Kredit Gambar: Picuki
Urip lan Munggah Tariq Lamptey. Kredit Gambar: Picuki

Analisis kita kalebu umur awal Lamtey, latar kulawarga, crita urip sadurunge misuwur, crita misuwur, urip sesambetan, urip pribadi, kasunyatan kulawarga lan gaya urip. Luwih-luwih, kasunyatan liya sing ora dingerteni babagan pemain bal-balan sing duwe oyot kulawarga Ghanian.

Ya, kabeh wong ngerti manawa dheweke nggumunake para penggemar kanthi kekarepan, wektu lan keprigelan sing akeh nalika nggawe debut senior ing Chelsea Frank Lampard. Nanging, mung sawetara wong sing mikir versi Biografi Tariq Lamptey sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Tariq Lamptey Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Awal urip lan latar kulawarga

Tariq Lamptey lair tanggal 30 September 2000 ing Hillingdon, London. Tdheweke dadi pemain bal-balan saka kulawarga Ghanian lair nalika awal milenium anyar. Kelahiran Tariq taun kepungkur (2000) ing endi gangguan teknologi kaya sadurunge nyariosaken bakal kelakon- sejatine ora tau ana. Ora ana Kutu Y2K lan pesawat kaya sing diramalake ora tau tiba saka langit. Uga, pluru ora tau dipecat kanthi ora sengaja.

Tariq lair dadi kulawarga Lamptey sing miturut panliten kasebut bakal dadi umat Islam kanthi kuthane asal saka kulawarga menyang Afrika Kulon- Ghana Utara sabenere Jeneng “Tariq"Minangka jeneng Muslim Arab sing tegese"Morning Star“. Pemain bal-balan saka akar Ghanian lair minangka anak nomer loro lan putra lanang kanggo wong tuwa sing apik banget sing digambarake ing ngisor iki.

Ketemu Wong Tuwane Tariq Lamptey- Bapakne, Ahmed lan Ibu sing apik banget. Kredit: GhanaSoccerNet
Ketemu Wong Tuwane Tariq Lamptey- Bapakne, Ahmed lan Ibu sing apik banget. Kredit: GhanaSoccerNet

Tariq ora dibesarkan ing latar kulawarga sing sugih. Bapak lan ibune kaya umume wong kelas pekerja ing Greater London, sing nggunakake upah rata-rata kanggo njaga kulawargane tetep lan mlaku. Wong Tuwane Tariq Lamptey duwe kabeh pria lan wanita ing kulawarga.

Pamuter bal-balan sing kedadeyan dadi tukang roti ing kulawargane tuwuh bareng karo sedulur-sedulure (siji sepuh lan loro sedulur lanang). Gambar ing ngisor iki, sadulur-sadulure sing katon padha karo kabeh padha nate urip ing Borough London Hillingdon.

Minangka Kulawarga Prajurit- Lamptey, kaya sing diamati, tansaya gedhe bebarengan karo telu sadulur lanang. Kredit: GhanianSoccerWeb
Minangka Kulawarga Prajurit- Lamptey, kaya sing diamati, tuwuh bareng sedulur telu. Kredit: GhanianSoccerWeb
Tariq Lamptey Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Mbangun Karir & Pendidikan

Ing taun 2003, Chelsea FC dadi paling anyar Kulawarga-loropaken klub kanggo penggemar bal-balan kabeh matur nuwun Roman Abramovich sing entuk lan ngrubah klub kasebut ing wulan Juni 2003. Wong tuwa Tariq Lamptey wis nglairake dheweke nalika semana (dheweke 3 taun).

Sajrone rejuvenasi Chelsea FC, akeh kulawarga menehi dhukungan kanggo klub kasebut lan kulawarga Tariq Lamptey ora kalebu kasusahan. Nyatane, kluwarga wis cedhak karo omah kulawarga ing jembatan Stamford.

Apa sampeyan ngerti?… London Borough of Hillingdon, ing ngendi kulawarga kulawargane Tariq Lamptey ora adoh banget saka Stamford Bridge (Stadion FC FC). Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, mung 45 menit drive.

Apa sampeyan ngerti ... omah kulawarga Tariq Lamptey ing Hillingdon mung 45 menit menyang Stamford Bridge
Apa sampeyan ngerti… omah kulawarga Tariq Lamptey ing Hillingdon mung 45 menit menyang Stamford Bridge
Nalika Tariq tansaya tuwa, dheweke luwih seneng main bal-balan tinimbang kegiatan olahraga. Mula, saben anggota keluargane padha surak Michael Essien - pemain saka kulawarga kulawarga Ghania sing padha. Katresnan Tariq Lemptey kanggo game kasebut terus nambah minat kanggo entuk pendidikan bal-balan saka akademi Chelsea FC sing prestisius. Mesthine, usahane dadi pemain akademi dudu fantasi sing kliwat. Kabungahan saka wong tuwa Tariq Lamptey ora ngerti wates nalika putrane mlebu ing akademi London sing kondhang.
Tariq Lamptey Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Urip Karir Awal

Perjalanan dadi pemain bal-balan profesional diwiwiti ing taun 2008, nalika Tariq (umur 8) sukses ndhaptar sayap junior Chelsea FC. Iku minangka impen saben bocah kanggo melu akademi Chelsea FC. Sawise ndhaptar, Lamptey nggawe akeh kurban. Ana kadang dheweke ora kejawab pesta ulang tahun lan barang sing diarepake ing omah kulawarga. Sampeyan ing sisih loncat karo muter awak, bocah enom terus nindakake apa sing dikasihi.Main Bal-balan].

Ora kaya umume bocah akademi Chelsea FC sing urip karo kulawarga host (amarga jarak saka omahe), Kasus Lamptey beda amarga dheweke bocah sing begja. Apa sampeyan ngerti?… Tlatah akademi FC FC sing ana ing Cobham mung 30 menit drive saka omah kulawarga ing Hillingdon.

Wiwitane, wong tuwa Tariq Lamptey ganti nalika nggawa dheweke menyang Cobham saben dina kalebu menehi kabeh dhukungan sing dibutuhake kanggo dadi pemain bal-balan enom. Tariq tuwuh saka peringkat akademi ing ngisor iki tuladhane sing diwenehake Michael Essien, panutane. Ora suwe dheweke nggawe kesan ing klub kasebut.

Tariq Lamptey Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Dalan kanggo Fame

Kaya sing dikarepake, Tariq munggah pangkat dadi akademi kanthi cepet nalika nglawan mungsuh utamane sing luwih tuwa tinimbang dheweke. Sasampunipun nyedhak taun remaja, impen dadi bagean saka tim senior Chelsea dadi tambah kuat.

Tariq ngerti supaya bisa sukses, dheweke kudu duwe kualitas teknis sing diikuti karosethitik luck“. Kualitas teknis kasebut teka kanthi kecepatan sing dadi titik jual.

Tariq Lamptey digunakake minangka jangkah nalika adol ing akademi
Tariq Lamptey digunakake minangka jangkah nalika adol ing akademi

Nguripake Point: Titik balik ing karir pemuda Tariq Lamptey ana ing musim 2016/2017. Yaiku musim sing nggawa trofi pertama. Ing musim kasebut, bocah enom ngrewangi time menang piala Liga Premier U18 sing ora bisa dilalekake.

Tariq Lamptey Road to Fame Story- Dheweke mbantu timnya menang ing Liga Premier U-18. Kredit: picuki
Tariq Lamptey Road to Fame Story- Dheweke mbantu timnya menang ing Liga Premier U-18. Kredit: picuki

Sukses mengko terus ing musim 2017/2018 sing ndeleng bocah nom-noman iki nambah tropi maneh ing kabinet. Musim kasebut, Lamptey nyumbang 11 bantuan saka punggung bali Jody Morris ' sisih dijamin quadruple sing durung tau sadurunge (papat tropi nalika musim). Gambar ing ngisor iki yaiku sing luwih enom amarga nduweni prestasi ing musim 2017/2018.

Tariq Lamptey menang kabeh dadi pemain akademi ing musim 2017/18. Kredit: picuki
Tariq Lamptey menang kabeh dadi pemain akademi ing musim 2017/18. Kredit: picuki
Tariq Lamptey Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Rise Fame

Kaya sing dingerteni sadurunge, Lamptey lunga menyang mil tambahan pangenalan, muji lan hadiah liwat entuk piala. Minangka hadiah kanggo sukses, Chelsea FC menehi dheweke kesempatan kanggo mlebu kontrak profesional pertamane. Minangka wayahe nyenengake para kulawarga Kulawarga Tariq Lamptey sing nyekseni kabeh kedadeyan kasebut.

Ganjaran Tariq Lamptey amarga kerja keras nalika mlebu kontrak profesional pertamane. Kredit: Picuki
Ganjaran Tariq Lamptey amarga kerja keras nalika mlebu kontrak profesional pertamane. Kredit: Picuki

Aku bangga wis mlebu kontrak profesional pisanan karo chelsea fc. Aku mung pengin matur nuwun kanggo kulawarga kanggo dhukungan lan Gusti Allah ing kabeh pandhuane.

Tariq sing seneng mbagi-mbagi rasa senenge liwat Instagram. Sawise nutup kesepakatan anyar, Lamptey dikirim menyang tim pemuda senior Chelsea ing ngendi dheweke terus nampilake regane. Dheweke terus nggunakake katrampilan kanggo entuk jabatan ing tim senior Chelsea utawa entuk kesempatan saka para perekrut saka klub liyane. Ing ngisor iki minangka bukti video.

Debut Sing Ora Kertu: Wayahe sing ngenteni pungkasane tiba ing taun 2019. Kene dadi crita: Cesar Azpilicueta cedera cilik lan saingan paling cedhak karo Lemptey karo jabatane (Reece James) uga kena kacilakan. Ting kana iki saya tambah akeh Frank Lampard kanggo ngupaya apa wae sing bakal menehi pangarep-arep bali tengen Legenda Chelsea percaya Tariq Lemptey lan dipercaya bakal nindakake pakaryan kasebut.

Kanthi cedera ing sisihane, Lampard nggolek wong kanggo mbantu tim menang. Dheweke nemokake Tariq Lamptey. Kredit: Facebook, premierleaguenewsnow, metro lan sbnation.
Kanthi cedera ing sisihane, Lampard nggolek wong kanggo mbantu tim menang. Dheweke nemokake Tariq Lamptey. Kredit: Facebook, premierleaguenewsnow, metro lan sbnation.

Rugi 1-0 lan nggolek pangarep-arep, Lamptey dikirim kanthi tepat ing wektu Chelsea mbutuhake narik lawan pesaing Arsenal. Buri sisih tengen 5'4 dadi pemangkin sing nyuntik lan jangkep menyang tim kasebut, nuntut debut sing diwiwiti kanthi menang derby.

Tanpa mangu, para penggemar bal-balan wis ambane ndeleng liyane Dani Alves mekar dadi bakat kelas dunia ing ngarep mata. Tariq Lamptey yaiku pancen salah sawijining sing paling apik ing antawisipun garis produksi Stamford Bridge sing pungkasan kanthi swiwi-setengah separo. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Tariq Lamptey Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Urip Hubungan

Kanthi kondhang sawise nggawe debut tim senior dheweke, bisa uga yakin yen sawetara penggemar kudu mikir babagan Tariq Lamptey duwe pacar. Ting kene ora bisa disangkal kasunyatan manawa tampilane sing lucu uga ditambah karo gaya dolanane ora bakal ndadekake dheweke dadi ndhuwur kabeh dhaptar kekarepan calon pacar.

Penggemar wis wiwit takon sapa sejatine Pacar Tariq Lamptey. Kredit: Picuki
Penggemar wis wiwit takon sapa sejatine Pacar Tariq Lamptey. Kredit: Picuki

Sawise ngentekake pirang-pirang jam kanggo internet, kita bakal nggawe rong kesimpulan. Kaping pisanan, katon nalika nulis, Lemptay wis ngupayakake kanthi nyata kanggo ngungkapake sapa pacare.

Kapindho, dheweke uga bisa uga isih bujang nalika nulis. Bisa uga ana kemungkinan dheweke duwe garwa nanging nolak ngumumake menyang umum. Kita wis ndeleng pemain enom nalika umure; sing disenengi saka Ismaila Sarr sing palakrama karo yuswa Lemptay. Nanging siji sing pasti, Tariq Lamptey pancen ora dadi liga pacar-lanang- Phil Foden.

Tariq Lamptey Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Urip Pribadi

Ngerteni kasunyatan Kehidupan Pribadi Tariq Lamptey saka lapangan game bakal mbantu sampeyan entuk gambaran babagan kapribadene sing luwih apik.

Miwiti, dheweke ana sing nyenyet eseman sing lucu ing kabeh kahanan. Kanthi implikasi, Tariq minangka pendhita sing lembut lan rumangsa nindakake apa-apa kanggo ngindhari konflik. Dheweke minangka bocah sing teratur sing ngetrapake pendekatan metode sajrone urip.

Tariq Lamptey Life Life adoh saka pitch. Kredit: Picuki
Tariq Lamptey Life Life adoh saka pitch. Kredit: Picuki

Duwe dhuwur 1.70 meter nggambarake dheweke cendhak. Nanging, Tariq Lamptey percaya manawa kekurangane dibandhingake karo kemampuan teknis sing gedhe banget. Ora adoh saka pucuk, dheweke narik inspirasi Callum Hudson-Odoi, seduluré sedherek Inggris-Ghanian sing padha karo kulawarga.

Uga kanggo urip pribadine, Lamptey minangka wong sing ora sampeyan kenal minangka pemain game sing apik. Adoh saka bal-balan, bal-balan seneng ilang sawetara jam ing PlayStation (PS4) sing bisa uga main FIFA utawa Call of Duty (COD). Temokake ing ngisor iki foto bocah sing nggunakake hobi kasebut.

Tariq Lamptey seneng main Game Video sing dadi hobi. Kredit: Picuki
Tariq Lamptey seneng main Game Video sing dadi hobi. Kredit: Picuki
Tariq Lamptey Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Urip Keluarga
Ing bagean iki, kita bakal menehi informasi luwih lengkap babagan kulawarga Tariq Lamptey wiwit saka bapake.

Liyane babagan Bapake Tariq Lamptey: Ahmed Lamptey minangka wong sing dadi bapak paling bangga ing tanggal 29 Desember 2019- dina putrane nggawe debut profesional. Miturut Ghanaweb, Ahmed Lamptey sing cetha banget minangka agen bal-balan sing ngatasi minat karir anake.

Ketemu Wong Tuwane Tariq Lamptey nalika mlebu kontrak pertama karo Chelsea FC. Kredit: Picuki
Ketemu Wong Tuwane Tariq Lamptey nalika mlebu kontrak kaping pisanan karo Chelsea FC. Kredit: Picuki

Nalika nulis, bapak Tariq Lamptey Ahmed isih mbukak manawa putrane kudu makili Ghana utawa tetep karo Inggris. Yen dheweke milih Ghana, mula dheweke bakal entuk kewarganegaraan Ghania liwat wong tuwane. Miturut GhanaWeb, bapak Lamptey seneng lelungan menyang Ghana.

Liyane babagan Ibu Tariq Lamptey: Ibu-ibu sing hebat wis ngasilake putra lanang lan ibune Tariq Lamptey ora dikecualian. Pemain bal-balan kasebut menehi sukses yen dheweke dibesarkan ibune. Ibune Lamptey bangga amarga wis sukses nindakake tugas ibu menyang prajurite.

Ketemu Anggota Kulawarga Tariq Lamptey. Kredit: GhanaSoccerNet
Ketemu Anggota Kulawarga Tariq Lamptey. Kredit: GhanaSoccerNet

Liyane babagan Sedulur saka Tariq Lamptey: Tariq Lamptey nalika nulis kasebut diarani dadi pencari nafkah kulawarga ing antarane 3 sadulur sing jenenge durung dingerteni. Kamungkinan, salah sawijining sedulur lanang pengin ngetutake lakune. Tariq mesthi dadi patuladha sing apik kanggo para sadulure lan bakal siyap nuduhake kabeh sing dingerteni karo dheweke.

Tariq Lamptey Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Lifestyle

Thanks kanggo dididik sing bener karo wong tuwane, aspek Keuangan lamptey asring dikendhaleni. Sanajan gaji taunan lan upah mingguan sing bakal ditemtokake mengko, bisa uga pemain bal-balan enom kasebut ora bakal ngganti gaya urip. Saiki Tariq ora duwe gaya urip sing gampang dideleng karo mobil eksotis, omah gedhe lan liya-liyane.

Tariq Lamptey ora urip gaya endah sing gampang dingerteni dening Mobil kaya, Mansions gedhe lsp
Tariq Lamptey ora urip gaya endah sing gampang dingerteni dening Mobil kaya, Mansions gedhe lsp

Imbangan sehat antarane nyimpen lan mbuwang dijamin. Sanajan dheweke menyang Dubai kanggo preian, Lamptey arang mbuwang kekarepan kanggo mbuwang. Gambar ing ngisor iki, klambine ngomong kanthi apik babagan gaya urip sing andhap asor.

Ngerteni Gaya Urip Tariq Lamptey. Kredit: Picuki
Ngerteni Gaya Urip Tariq Lamptey. Kredit: Picuki
Tariq Lamptey Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Faktor Untold

Wong Tuwane wis raket karo mantan Chelsea (Direktur Teknis): miturut MirrorOnline, wong tuwa Tariq Lamptey nate duwe sesambungan jero ing manajemen Chelsea FC. Apa sampeyan ngerti?… Kulawargae isih cedhak banget Michael Emenalo sing dadi mantan asisten manajer Chelsea. Michael Emenalo dadi direktur teknis sepak bola Chelsea wiwit taun 2011 nganti 2017 nalika dheweke mundur. Wong sing kuwat uga cedhak Lampard.

Wong tuwa Tariq Lamptey nate duwe hubungan sing kuat ing Manajemen Chelsea. Kulawargane cedhak karo Michael Emenalo - mantan Direktur Chelsea FC. Kredit: Metro lan Picuki
Wong tuwa Tariq Lamptey nate duwe hubungan sing kuat ing Manajemen Chelsea. Kulawargane cedhak karo Michael Emenalo - mantan Direktur Chelsea FC. Kredit: Metro lan Picuki

Apa sampeyan uga ngerti?… Michael Emenalo duwe minat ndeleng Tariq Lamptey ing AS Monaco ing ngendi dheweke kerja minangka direktur bal-balan. Iki minangka alasan kenapa Chelsea kepincut banget kanggo mbukak maneh rundingan karo Lamptey sawise debut sing nyenengake.

TEKAL KANGGO CHELSEA UNTUK TEAM: Tariq Lamptey nuduhake pengalaman karo ChelseaTV babagan diarani main ing tim pertama Chelsea. Ing tembunge;

"Atiku saya baleg kaya sadurunge. Frank [Lampard] ujar marang aku- mung awake dhewe, muter game normal sampeyan, metu lan rasakake. Aku metu ing kene, aku ora wedi apa-apa. Aku main game alami, lan kabeh berjalan lancar.

Pengalaman sing luar biasa lan perasaan sing hebat banget. Minangka wayahe aku lan kulawarga ngenteni wiwit mlebu klub ing umur 8 taun. Aku ora bisa menehi tembung. Aku isih rame. ”

Dheweke dadi Pemain Akademi Pitu sing apik kanggo Lampard: Apa sampeyan ngerti?… Tariq Lamptey dadi lulusan Akademi Chelsea sing nomer pitu nggawe penampilan tim utama utama Frank Lampard. Dheweke melu ing undhak-undhakan ing Fikayo Tomori, Reece James, Gunung Mason lan Billy Gilmour.
Tariq Lamptey Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Tato lan Agama

Tato: Ing bal-balan modern saiki, tbudaya attoo populer banget amarga asring digunakake kanggo nggambarake agama utawa wong sing ditresnani. Tariq Lamptey nalika nulis tanpa tato. Dheweke ora duwe tinta ing awake ndhuwur lan ngisor.

Agama: Wong tuwa Tariq Lamptey ngunggahake dheweke supaya nganggo agama Islam. Sanajan, saiki ora ana bukti-bukti foto sing nuduhake Tariq prakteke agamane.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Tariq Lamptey Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
1 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
sasi 4 ago

yaiku Tariq ana hubungane karo NIl Lamptey sing main ing Coventry ing taun 1990an