Cerita Dewasa Taribo Barat Plus Untold Biografi Fakta

0
5151
Sugeng rawuh ing Taribo West

LB menehi Kisah Penuh saka Legenda Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng celukan; "Pastor". Cerita Kita Taribo Barat plus Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit cilik nganti jaman. Iku babagan crita urip geng sadurunge misuwur, urip kulawarga, crita ritual, carane dadi pandhita lan akeh KETUHANAN lan ON-Pitch kurang dikenal babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngelingi dheweké kanggo gaya dandanan lan montor. Nanging, mung sawetara fans akeh ngerti babagan Taribo West Bio kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Cerita Dewasa Taribo Barat Plus Untold Biografi Fakta -Awal urip

Taribo West lair ing dina 26th Maret 1974 ing Port Harcourt, Nigeria. Kaya wong Nigerian nom-noman sing arep pindhah menyang Lagos minangka bocah enom, mangkono uga Kulon. Nalika dhèwèké tekan Lagos, West ngupayakaké numpuk suntingan mati ing distrik Shomolu, sawijining kawasan kumuh sing mili-mili, sing disayuraké ing Bronx, New York City. Ing tembung ...

'Gang lokal dikenal minangka Boys Area. Sampeyan uga salah siji saka wong-wong mau utawa marang wong-wong mau, lan aku mikir bakal luwih apik kanggo duwe wong-wong mau minangka kanca saka dadi mungsuh. Break-in, gelut, obat-obatan lan muggings padha urutan dina. Kita bakal spontan mug wong ing dalan. '

Kulon nalika ing Lagos entuk dhuwit minangka tindak pidana. Dheweke uga ndhukung popularitas kanthi dolanan bal-balan. Lan banjur ... Sawijining dina, nalika dheweke lan kanca-kancané bali menyang dalan sing nganggo dhuwit sing dicolong, wong-wong mau ditekani dening anggota saka kelompok saingan, sing njaluk dhuwit. Sawise nglawan geng iki sajrone uang. Kanca Barat ora gelem nyerahke tas dhuwit. Dheweke ditusuk lan diiris mati ing dalan karo kanca kancané West mbantu dheweke.

Taribo Barat mlayu karo wang lan bali menyang ibune ing Port Harcourt. Sasampunipun ngertos babagan gangsterisme ingkang awon, piyambakipun mutusaken kangge nyengkuyung tenaga penuh sepakbola.

Cerita Dewasa Taribo Barat Plus Untold Biografi Fakta -Rising to Fame

Ing Port Harcourt, West wiwit metu karo Obanta United. Sawise nyenengake para fans ing turnamen lokal West nuli ditemokake dening Senin Sinclair sing pramuka sing rekrut dheweke kanggo main kanggo klub Sharks football. Panjenenganipun salajengipun lajeng main kanthi sae kaliyan Obanta United wonten ing 1989, saderengipun wangsul dhateng Hiu ing 1990. Saka Hiu, dheweke banjur main kanggo Enugu Rangers ing 1991, sadurunge gabung karo Julius Berger ing 1992.

Sawisé nguji uji coba ing awal 1993, West gabung karo tim Auxerre saka Prancis sing dipimpin déning Guy Roux. Telung taun salajengipun, piyambakipun dados anggota skuad Olimpiade ingkang menang medali emas ing Olimpiade 1996. West muter saben menit ing turnamen kasebut. Gendera warna-warni dheweke dadi merek dagang kanggo pemain mburi sing ora ana gunane. Iku minangka rambut sing bisa dideleng saka sisih liyane.

Taribo West- The Story Behind his Hairs

Minangka rambute nindakake kamulyan, mangkono uga ngalahake lan mbanting banget nalika dheweke main kanggo negarane.

Taribo West Surge Tackles- Dheweke kepengin sinau babagan perdagangan

Menang Olimpiade mimpin Inter Milan kanggo nyuwun layanan. Ing Inter, dheweke main Diego Simeone AKA Cholo lan Ronaldo Luís Nazário de Lima.

Nalika Taribo West main karo Ronaldo lan Diego Simeone

West dadi juara Piala UEFA nalika mimpin pertahanan Nerazzurri kanggo menang piala sing diklaim dheweke teka liwat ritual sing dilakoni karo para penyihir ing Nigeria.

Kadung West Taribo menangake Eropa nggunakake Charms- Untold Story

Sasampunipun sukses ing Italia, West mutusaken nglampahi musim wonten ing Derby County, ingkang mbiyantu supados tetep ing Liga Premier, banjur Kaiserslautern ing Jerman. Taribo nduweni karir sing ngetokake dheweke ing saindhenging donya, malah Iran, kanthi sawetara hambatan ing Eropa. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Cerita Dewasa Taribo Barat Plus Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Ing turnamen saben pemain Nigeria saka Olimpiade 1996, ana wanita gedhe utawa pacar, utawa dadi pidato. Kanggo Taribo West, ana pacar bankir glamor kanthi jeneng- Adenuke sing mengko dadi bojoné.

Kisah Cerai Barat Tari karo Adenuke

Upacara manten mau ora bisa ditélakaké minangka salah sawijining sing paling apik ing wektu iku. Perencanaan lan dhaptar tamu mbédakaké babagan upacara adat sing dianakaké ing periode sing padha. Nanging, telung minggu sawisé nangkep simpul, pasangan kasebut entuk kapisah. Iku kedadeyan ing dugaan panyokro bowo lan tudingan counter-infidelity.

Telung minggu ing pernikahan kasebut, media diserbu karo tuntutan dening Atinuke saka penabur Taribo amarga ngelehake kewajiban pribadine ora diwatesi karo baterei garwane. Taribo, ing sebutan liyane, nggambarake perkawinan kasebut minangka sham, sing ditandhangi dening rasa curiga, benci lan tanpa cinta. Dheweke uga nyalahake Atinuke saka kekeliruan lan kekurangan komitmen kanggo janji perkawinan. Iki teka ing wektu Atinuke tau dikabarake supaya bisa dadi dating sawijining bankir populer nalika dheweke kerja ing bank populer nalika ing Nigeria.

Bentenane loro bedfellows aneh dadi irreconcilable lan padha loro tumuju kanggo pengadilan kanggo divorce sing teka. Nalika Taribo kacarita njupuk karya pastoral ing tingkat sabanjuré ing Italia, Atinuke pindhah menyang hubungan liya.

Cerita Dewasa Taribo Barat Plus Untold Biografi Fakta -Nggunakake Charms lan Babalawos

Taribo West Untold Biography Facts -Using Charms and Babalawos

Kulon wis ngakoni lilin lan nyekel batu-batu sihir sing diduweni saka Witch Doctors sadurunge game. Dheweke luwih akeh ngandhani yen pemain lan pelatih biasane ora duwe dhuwen nggunakake dokter penyihir. Nalika ditakoni dening Tana Ayejina, wartawan olahraga koran Nigerian Punch yen dheweke tampil ing aksi nalika dheweke dadi pemain bal-balan, dheweke njawab kanthi lurus YES!. Ing tembung ...

"Mesthi wae, aku ora ngerti kok wong ora gelem ngobrol babagan keterlibatane karo jimat. Sepakbola nduwe pengaruh akeh. Nalika ana acara gedhe, sampeyan ndeleng stadion, sampeyan ndeleng wong, para penggemar sing ngajak kabeh perkara; tukang tenung ana, voodooists ana. Ing dina-dina dolanan, nalika aku ora ngerti, aku kerep duwe sawetara mallams lan babalawos (dokter tradisional) kanggo nggawe jimat kanggo kita, sing kita njupuk menyang camp (nasional). Kadang iku kerjo, kadang ora.

Ing sawetara klub, sadurunge saben pertandhingan, presiden utawa pamimpin klub bakal menehi sampeyan pesona begja kanggo main. Wong-wong bakal ngomong sampeyan sijine ing boots utawa kasut lan muter. Iku kapercayan sing ora mesthine; sing bisa mbantu wong menang pertandhingan.

Ana sawetara pelatih sing disambungake menyang tukang sulap lan tukang sihir Afrika saka Senegal, Burkina Faso, Zaire utawa malah Nigeria. Wong-wong iki dikonsultasikake kanggo menehi hasil-hasil pelatih kasebut sanajan sadurunge pertandhingan dimainake. Wong-wong iki weruh barang-barang aneh lan bisa ngomong karo sihir lan pesona, apa asil pertandhingan. Wong percaya lan nggunakake. Kerjane kanggo wong sing pracaya. Aku weruh, aku ngalami, aku karo pemain sing digunakake lan aku digunakake. Dadi, ngapa wong nolak? Ana jimat lan ritual ing bal-balan. Saiki isih ana. "

Cerita Dewasa Taribo Barat Plus Untold Biografi Fakta -Carane dheweke bisa diowahi

Nalika adhine West dijenengi Patience sing dadi penginjil, dheweke ngunjungi kunjungan anyar ing Milan. Minangka West nempatake;

'Aku mbukak lawang, lan sadurunge aku bisa ngomong yen aku seneng ndeleng dheweke, dheweke kandha:' Sampeyan kudu kuwat manggon ing omah kaya iki. ' Dheweke ngomong yen omah iki nduweni aura ala, lan takon apa wae ritual sing saya lakoni. Taribo West nesu marang dheweke lan ngandika ... "Yen dheweke ora dadi adhine, aku kudu ditendhang."

Kaya akeh pemain bal-balan, dheweke banget sugih. Adhine wadon sing wadon saka Allah luwih marang dheweke yen dheweke bisa ngrasakake energi gaib, lan ngandika yen dheweke bisa ndeleng loro asu - siji putih lan siji ireng gelut metu ing omahe. Iki nalika pemain bal-balan ing Taribo banjur nambah. Dheweke ora sabar karo tembung-tembung dheweke lan dheweke langsung ngandakake yen dheweke kudu latihan. Patience bisa tetep nganti adhine bali saka latihan. Dheweke wiwit ndedonga marang Gusti Allah kanggo ngonversi adhine.

Nalika West bali saka latihan, adhine duwe kabar maneh. Nalika dheweke metu, dheweke wis turu lan duwe impen sing jelas saka kesucian, nerangake Taribo West yen Gusti Allah nimbali dheweke adoh saka cara ala dheweke nunjukake apa sing dheweke ngimpi babagan dheweke lan luwih ngelingi marang akibat saka tumindak kasebut.

'Aku banjur nyadari yen aku butuh bantuan Gusti Allah,' Satemene kepenak saka West nggawe dheweke ngaku. Dheweke sujud nyembah karo kakangnane lan loro-lorone wiwit ndedonga. Nalika padha ndedonga, kabeh laci ing omah wiwit mbukak lan nutup karohanen. Taribo tau ngelingake ...

'Aku panginten bisa dadi angin, nanging nalika pikiranku mlebu, kabeh lawange wiwit ngganggu. Iku kaya soko saka film ala, nanging aku ngerti iku realita. Aku ngalami perasaan sing jero. " Iki nalika adhine diuripake lan ngandika: "Taribo, Pangeran ngandika sampeyan bakal dadi pendeta".

Iki nalika dheweke entuk julukan kasebut 'Pastor' minangka dhawuh marang saben wong supaya bisa nelpon. Adhine menehi dheweke kaset saka preacher adhedhasar ing London, Pastor Ayo Don-Dawodu, sing khotbah-khotbah dikonfirmasi West iman lan nyuwun marang kanggo netepake Shelter ing pelayanan Storm ing Affori, pinggiran kutha Milan.

Cerita Dewasa Taribo Barat Plus Untold Biografi Fakta -Tugas pastoral ing ringkesan

Wiwit sawise konversi dening adhine, mantan pemain pertahanan internasional Niger langsung miwiti ngalahake setan lan menang bali kanggo Yesus ing Italia.

Taribo West- Kisah urip pastorale

Ora suwe sadurunge Taribo Barat pindhah menyang Lagos Nigeria kanggo ngadegake cabang saka Milan sing adhedhasar Papan perlindungan ing Storm Miracle Ministries Kabeh Negara. Coba sampeyan bisa, sampeyan ora bisa mbayangno Mario Balotelli nang dalan sing padha ing Ghana.

Taribo Barat - Karir pastoral ing ringkesan

Malah ing taun sawise pensiun saka bal-balan, Taribo terus ngumpulake para pengikut kanthi ngorganisir perang salib sing kuat (digambar ngisor) ing Ajegunle, kutha paling kondhang ning Nigeria sing tujuane kanggo ngubah gangstar sing saiki isih urip. Taribo bisa ngunggahake $ 2million kanggo dana pusat permanen kanggo wong ing dalan Ajegunle.Taribo West- Kepiye dheweke dadi Pastor

Saben uwong ngerti dheweke banget loma lan wicaksana kanggo wong akeh. Kaping pirang-pirang, tinimbang nggawé adverts kanggo Perang Salib, Taribo mbukak kanggo mbukak kanggo khotbah sing katon ing foto ing ngisor iki.Tari Ronggeng

Cerita Dewasa Taribo Barat Plus Untold Biografi Fakta -Painful Last Days

Taribo West - Pungkasane dheweke kesengsem

Ing Januari 2007, West wis cedhak karo klub Kroasia Rijeka, nanging gagal medis. Pungkasane dheweke pindhah menyang Iran lan mlebu kontrak siji taun karo Paykan ing wulan Agustus 2007. Kulon gagal miwiti klub kasebut, amarga kontraké diakhiri kanthi persetujuan mung telung sasi. Ing wulan Februari 2008, West dikabarake gabung karo klub Segunda División Xerez, nanging presiden klub mbantah sembarang kawruh babagan kedadeyan kasebut.

Sawise pensiun, West ngandika ...'Aku arep menyang Milan lan dadi pendeta profesional,' piyambakipun ngandika. 'Ora ana cara aku bisa dadi pelatih. Iki minangka pungkasan saka bal-balan kanggo kula ' Dheweke ngguyu kanthi pikirane.

Cerita Dewasa Taribo Barat Plus Untold Biografi Fakta -Age Controversy

Ing 2010, dilapurake yen Barat lan negara-negara liyane Nigerian, kayata Jay-Jay Okocha, Nwankwo Kanu lan Obafemi Martins, paling sethithik pitung taun luwih saka sing diklaim. Ing April 2013, Žarko Zečević, mantan sekretaris umum Partizan, ngendika manawa Barat minangka 12 taun luwih tuwa tinimbang umuripun. Sakcepete sabanjure, West mbantah tuduhan kasebut.

Zarko Zecevic marang koran Serbia Vecernje Novosti: "[West] nggabung karo kita ngucap minangka 28. Kita mung mengko ketemu dheweke dadi 40, nanging dheweke isih main kanthi apik, dadi aku ora bakal kesengsem mlebu ing tim. "

TUTUP: Thanks kanggo maca Tariwa West Childhood Story karo fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene