Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Tammy Abraham Childhood Story

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Tammy'. Kita Tammy Abraham Childhood Story plus Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisanane nanging sawetara sing nganggep Biografi Tammy Abraham sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Kevin Oghenetega Tamaraebi Bakumo-Abraham lair ing dina 2nd Oktober, 1997 ing Camberwell, Britania Raya dening wong tuwané, Bapak lan Ibu Tamaraebi Bakumo. Bapake wiwit saka Bayelsa State, Nigeria. Panjenenganipun pindhah dhateng Inggris kangge nyetel mangsa ingkang langkung sae kangge piyambakipun lan kulawarga.

Urip Tammy mulai mencet ing arah bal-balan saka wektu awal. Senajan, dheweke wiwit dadi bocah drama ing sekolah sadurunge main ing bal-balan.

Bintang 6ft 3in sapisan ngandika: "Ngomong aku dadi aktor apik uga. Aku seneng drama ing sekolah. Iku soko, adoh saka bal-balan, aku seneng banget nglakoni. Wong-wong bakal menehi kita sesuatu lan kita kudu nggawe adegan. Aku ngelingi adegan ing ngendi bocah cilik ditindhes. Temenan, aku iki pembuli amarga aku gedhe wong! "

Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir Mulai

Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography FactsAbraham gabung karo Chelsea ing level U8 lan ngembangake klub akademi klub. Iku Chelsea sing pungkasanipun entuk teken remaja sawise gedhe tussle karo Arsenal sing dadi klub bocah kanggo Tammy. Dheweke ngalahake Arsenal kanggo nggabungake Chelsea kanggo nggabungake Didier Drogba langkah kaki. Dheweke duwe pengalaman awal karo legenda Afrika ing dina pisanan nggabung karo klub kasebut.

Miturut Tammy, "Pamuter pisanan sing saya teka ana didier Drogba. Aku ngelingi metu ing akademi lan aku isih seger. Dheweke weruh kula metu lan njupuk kula munggah ing mobil lan dropped kula ing latihan. Aku wolung utawa sangang. Sanalika aku metu saka mobil aku nggoleki kanca-kancaku kanggo ngomong, 'Ya Drogba!'nanging aku ora weruh sapa!

Tammy minangka bagéan saka tim pemuda Chelsea sing ngasilake kemenangan ing Liga Pemuda UEFA lan Piala Pemuda FA ing 2015 lan 2016.

Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography FactsIng edisi 2016 saka Liga Pemuda UEFA, Abraham mlebu kanthi wolung gol ing sangang pertandhingan, ndadekake dheweke dadi gol gol paling dhuwur nomer loro ing turnamen. Panjenenganipun nindakaken tugasipun ing Piala Pemuda FA lan damel gol kemenangan ing Chelsea kanthi kamenangan ing Manchester City. Sajrone musim 2014-15 lan 2015-16 Abraham mencetak gol 74 ing pertandhingan 98 ing kabeh kompetisi kanggo tim muda Chelsea.

Bentuke ing tingkat pemuda narik perhatian manajer interim Guus Hiddink sing ngundang dheweke nglatih tim senior ing mburi mangsa 2015-16.
Ing bidhang wektu biasa, dhèwèké mundhut keputusan silihan. Tammy sadurungé ngiringi silihan karo klub Bristol City lan Swansea. Sajrone wektu karo mantan, dheweke menangaké pemain klub Pemain Musim lan Pemain Muda saka penghargaan Musim, uga minangka pencetak gol paling dhuwur kanthi gol 23 ing penampilan 41.
Tammy Abraham Biography
Anugrah Gol Paling Dhuwur Tammy

Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Striker iku saka latar mburi kulawarga sing ringkih. Dhèwèké lair ing London karo bapakné Nigerian lan ibuné Inggris sing nduwèni kelas menengah lan pemalu media.

Lagi bangga karo bocah lanang loro (Tammy lan Timmy) sing dadi pemain bal-balan. Tammy bubar tuku mobil olahraga mewah kanggo wong tuwané.

Pancen, ngimpi saben bocah apik kanggo nggawe wong tuwa sing seneng !!

Tammy Abraham Family
Tammy mbagekake hadiah mobil olahraga anyar kanggo wong tuwa

Dheweke duwe adhine, Timmy, sing main ing sistem akademi ing Fulham ing wektu nulis.

Kakang Tammy Abraham - Timmy
Kakang Tammy Abraham - Timmy

Bapak saiki ngurus karier.

Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Mesin goal Swansea saiki ana ing hubungan serius karo pacar dheweke kang jenenge Leah Monroe.

Gendakan Tammy Abraham
Gendakan Tammy Abraham - Leah Monroe

Wiwit saka bal-balan, Tammy uga bisa menang. Dheweke bubar njupuk Instagram kanggo ngetokake pacangane sing panas, sing uga bisa ditampa kanthi becik dening emo ring ing caption.

Tammy Abraham nyenengake karo bojone dadi- Leah Monroe
Tammy Abraham nyenengake karo bojone dadi- Leah Monroe

Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Lifestyle

Tammy seneng Afrika. Panjenenganipun kadang nyetel lagu kasebut fashion menyang Afrika gaya. Iki wis mlebu Nigeria kanggo njaluk panjaluk marang Tammy supaya bisa main kanggo negara kasebut (tanah ramane).

Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kasetyan kanggo Inggris

Presiden federasi sepak bola Nigerian, Amaju Pinnick, sepisan nyatakake dheweke bisa ngyakinake Abraham - sing diterangake minangka "Kaya anak" - kanggo ngganti allegiances saka main kanggo Inggris kanggo Nigeria.

Ing kawitan, Abraham sing lair ing London sing nalika kuwi nggoleki gol kanggo Bristol ora ngeculake kesempatan kanggo ngalahake Super Eagles.

Panjenenganipun ngandika: "Aku kudu tetep apik kanggo Bristol City kanggo Inggris lan Nigeria kudu tetep gelut kanggo aku. Aku Nigerian uga supaya bisa main kanggo Nigeria. Aku kudu tetep fokus ing dolanan lan apa wae sing bakal kelakon bakal kelakon. "

Ing 21 September 2017, Pinnick nyatakake yen Abraham wis ngowahi kesetiaan marang Nigeria. Abraham ngetokaké pernyataan ing dina sing padha nyangkal pratelan kasebut lan ngiyatake reinkarnasi kanggo pilihan Inggris

Panjenenganipun nganggep Nigeria lan mutusaken kanggé tetep kaliyan Inggris sanajan panjenenganipun nedahaken kompetisi ageng ing tim kados tim Nigerian.

Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Sisan kanca saka Roman Abramovich

Tammy ana ing antarane pemain bal-balan muda sing dikasihi Roman Abramovich sing nemokake wektu kanggo nonton game minangka dheweke diluncurake pemuda Blues kanggo kamulyan. Pemilik Chelsea kepengin nyuwun marang bocah-bocah paling apik ing Chelsea kanggo njupuk tembakan karo dheweke. Loro-lorone Tammy lan Dominic Solanke kalebu ing gambar ing ngisor iki.

Young Tammy, pasangan kanca lan Abrahimovic
Young Tammy, pasangan kanca karo Roman Abramovich

Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Mobil Kemalangan

Ing Januari 2017, Abraham melu kecelakaan kendaraan nalika dipinjamkan ing Bristol City.

Mobil Accident Tammy Abraham - The Scene
Mobil Accident Tammy Abraham - The Scene

Ing wektu kacilakan kasebut dheweke nyopir tanpa lisensi utawa asuransi lan diundang menyang pengadilan minangka asil.

Tammy Abraham Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kontrak-Nya

Tammy Abraham nggawe manawa dheweke pindhahake gaji karo Chelsea kanthi menehi kontrak kontrak Chelsea £ 50k seminggu sadurunge nggabung karo Swansea.

Abraham mratélakaké kesepakatan kasebut ing media sosial, ngirimaké citra dhéwé marang pena kertas. Pos kasebut banjur dibusak amarga disaranake dening bapake. Miturut sumber, kontrak iki kanggo ngowahi negosiasi finansial karo Swansea sing mbayar angka £ 50k- saben minggu.

Tanpa mangu-mangu, munggah kapal ferry Tammy mirip karo Marcos Rashford lan Anthony Martial.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene