Sarat lan Ketentuan

Mangga maca Syarat lan Ketentuan kasebut kanthi teliti. Istilah lan kondisi iki gegayutan nggunakake konten LifeBogger. Iku penting kanggo dicathet yen kita ora ngidini nggunakake feed RSS kita ing situs web kanggo otomatis ngasilake isi.

Akses sampeyan lan nggunakake isi situs web kahanan ing panriman lan tundhuk Syarat iki. Syarat iki ditrapake kanggo kabeh pengunjung.

Kanthi ngakses situs web, sampeyan setuju kanggo terikat karo Ketentuan iki.

Pranala menyang Liyane Situs Web

Layanan kita bisa ngemot pranala menyang situs web pihak katelu utawa layanan sing ora dimiliki utawa dikontrol dening LifeBogger.

LifeBogger ora nduweni kontrol, lan ora tanggung jawab kanggo, konten, kawicaksanan pribadhi, utawa praktik saka situs utawa layanan web pihak katelu. Sampeyan luwih ngerti lan setuju yen LifeBogger ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab, kanthi langsung utawa ora langsung, kanggo karusakan utawa kerugian sing disebabake utawa miturut omongane uwong sing disebabake utawa gegayutan karo panggunaan utawa perwalian apa isi, barang utawa layanan kasebut sing kasedhiya ing utawa liwat situs web utawa layanan kasebut.

Kita banget menehi saran supaya sampeyan maca syarat lan katrangan lan kawicaksanan pribadi samubarang situs utawa layanan web pihak katelu sing dikunjungi.

Nggon mandeg

Kita bisa ngeculake utawa ngeculake akses menyang Layanan kita kanthi langsung, tanpa kabar utawa tanggung jawab, kanthi alasan apa wae, kalebu tanpa watesan yen sampeyan nerak Ketentuan.

Kabeh pranata sing kasebut miturut syarat-syarat kasebut kudu tetep mandhek, kalebu, tanpa watesan, pranata kepemilikan, pambatalan jaminan, indemnity lan watesan tanggung jawab.

Hukum Pamrentah

Sarat iki bakal diatur lan diajuk miturut hukum Nigeria, tanpa angger-angger bab perselisihan hukum.

Gagal kita nglindhungi hak utawa ketentuan saka Ketentuan iki ora bakal dianggep waiver hak kasebut. Yen katemtuan kasebut ora sah utawa ora bisa dileksanakake dening pengadilan, pranata-pranata sing isih ana ing Ketentuan iki tetep tetep. Persyaratan iki nyakup kabeh persetujuan antarane kita babagan Layanan kita, lan ngganti lan ngganti sembarang prajanji sadurunge kita bisa duwe antarane kita gegayutan Service.

Kaca-kaca sing

We nulis hak, kanthi discretion kita, kanggo ngowahi utawa ngganti Katentuan iki sawayah-wayah. Yen revisi dadi materi, kita bakal nyoba kanggo menehi paling dina 30 dina sadurunge syarat-syarat sing anyar ditrapake. Apa sing dadi owah-owahan materi bakal ditemtokake miturut kaputusan kita dhewe.

Kanthi terus ngakses utawa nggunakake Service kita sawisé révisi kasebut dadi efektif, sampeyan setuju kanggo bisa digabung karo istilah sing wis diubah. Yen sampeyan ora setuju karo istilah anyar, mangga mandheg nggunakake Layanan.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Katentuan iki, hubungi kami ing lifebogger@gmail.com

Loading ...