Stephan El Shaarawy Childhood Story Plus Untold Biography Facts

1
5267
Stephan El Shaarawy Childhood Story

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "The Pharaone". Kita Stephan El Shaarawy Story lan Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti babagan jangkah, nyenyet lan ketangkasan, nanging sawetara sing ngandhut Bio Stephan El Shaarawy sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Stephan El Shaarawy Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Stephan Kareem el-Shaarawy lair ing dina 27th Oktober 1992, ing Savona, Italia. Dheweke lair saka ibune Italia, Lucy El Shaarawy lan bapak Mesir, Sabri El Shaarawy sing amarga kondisi ekonomi kasar ninggalake Mesir lan migrasi Italia kanggo miwiti kulawargane. Ing ngisor iki foto loro wong tuwa.

Kaya Edin Dzeko, Stephan diangkat dadi Muslim nominal lan dheweke gedhé karo sedulur siji-sijine Manuel Shaarawy sing dadi agen lan panyengkuyung bal-balan.

Crita sepisanan Stephan menarik, yen ora umum - babagan bocah cilik sing kepengin ngerti menawa dheweke pancen oleh kabecikan karo bakat sepak bola sing luar biasa. Nyatane, dheweke ngimpi bal-balan wiwit cilik. Minangka bocah, Stephan dipigunakaké kanggo muter sawetara olahraga nanging luwih cocog karo bal-balan. Nalika isih ana lima utawa enem, wong tuwané ngidini dheweke bisa gabung karo Legino, sawijining klub ing Savona. Stephan manggon ing kana nganti dheweke ana 11.

Senajan fokus ing dadi pemain bal profesional, Stephan isih bisa sinau amarga ibuné. Panjenenganipun dados puncak kelasipun. Wong tuwa kasebut sarujuk yen putrane kudu ngrampungake sekolah sadurunge ngadaptar klub kapisanan kaya sing katon ing ID ing ngisor iki.

ID Card pisanan saka Stephan El Shaarawy

Amarga akhlak akademisi, El Shaarawy dadi wiwitan pamain bal-balan. Dheweke miwiti karir remaja karo Genoa cukup suwe ing umur patbelas taun. Senadyan wiwitan kasep, Stephan mecah tim pisanan lan ora bisa mbantu timnas. Sawise nonton video saka model Kaka, Stephan entuk springboard sing nerusake dandan.

Bapakipun uga nyumbang kanthi menehi dheweke lan kanca-kanca bal-balan dheweke ijin kanggo muter ing latar mburi sethithik kang mburi omah kulawarga dheweke ora ngelingi gangguan sing bisa nyebabake.

Stephan El Shaarawy Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rising to Fame

Stephan pracaya marang awake dhewe lan nedahake prasetya lan tekad ing kabeh kang ditindakake.

Wiwit bal-balan ngurmati, luwih akeh babagan apa sing dilakoni karo kepalane tinimbang sikile. Stephan terus kesengsem kabeh liwat kahanan menang lan kalah. Dheweke digunakake kanggo mbatalake saran saka kanca-kanca lan kulawargane ing wilayah sing bisa ditindakake. Ing 21 Desember 2008, nalika taun 16, dhèwèké miwiti debut kapisanan dadi pemain sing paling gedhé kaping wolu ing sajarah Serie A sing wis miwiti debut ing divisi puncak Italia.

Nanging, kariré dadi ora nguntungke amerga seri ipromosi-hit sing mlaku antarane 2013 kanggo 2015. Iki kedadeyan sawise duwe operasi gagal ing sikil tengen sing gagal bisa waras kanthi efektif. Sawise ora suwe liwat cedera liyane, klubé, Milan mutusaké kanggo ngirim dheweke metu menyang Monaco kanthi utang mangsa kanthi pilihan kanggo tuku.

Nalika dipinjamkan, Monaco nuli dipateni lan kasus kasebut dadi paling awon. Ing mangsa pinjaman sing padha, Stephan entuk beku saka skuad ing wektu iku, game 1 cendhak Monaco ngaktifake kewajiban sing kondisional kanggo tuku. Nguciwani, dheweke dikirim bali menyang Milan sing kanthi cepet menehi pinjaman marang Roma minangka perjanjian silihan sing luwih apik lan permanen. A kaajaiban teka nalika Stephan mencetak golalf scorpion flicked goal backheel (Video Ngisor) kanggo Roma sing ndadekake dheweke tetep tetep. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Stephan El Shaarawy Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Sawise laporan, Stephan miwiti hubungane karo papan dolanan karo kekasih, Ester Giordano. Hubungane mau njupuk saka status bestie kanggo katresnan sejati.

Stephan tau ngelingi yen salah sawijining kenangan cilik ing awal sing ngumumake katresnan marang Ester lan pracaya dheweke bisa nikah ing wayah wengi.

Saliyane karire profesional, Stephan El-Shaarawy dikenal dadi wong sing seneng urip karo pacare, Ester Giordano sing dheweké kerep dadi.

Stephan El-Shaarawy dikenal dadi wong sing seneng urip karo pacare, Ester Giordano

Dheweke ora nikah kaya nalika nulis utawa ora duwe anak biologi utawa adopsi. Kabeh sing ditindakake saben dina wis disenengi lan mbuwang wektu sing apik ing pinggir segara.

Stephan lan Ester Giordano

Stephan El Shaarawy Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Pribadi Pribadi

Stephan El Sharawy nduweni akeh atribut marang pribadine. Miwiti, kita nyedhiyakake peringkat LifeBogger digambar ing ngisor iki.

Stepan El shaarawy's LifeBogger Rankings

Hidangan favoritnya: Trofie al pesto - sajian Genovese khas lan beras goreng Kanton.

Kekuatan-Nya: Dheweke kerja sama, diplomatik, ramah, adil, sosial.

kang Kelemahane: Dheweke bisa dadi indecisive, ngendhegake konfrontasi, bakal ngendhakake dendam lan tresnani.

Apa dheweke seneng: Panjenenganipun tresna Flyboarding (kados ingkang dipunremeni ing ngandap ing ngisor), superstitious, gadhah ritual pre-match, keluh kesah, ngabagi kaliyan tiyang-tiyang lan seneng-seneng ing njobo (manawa katon ing ngisor).

Stephan doing Flyboarding

Apa ora disenengi: Ing sawayah-wayah, Stephan ora seneng kekerasan, ketidakadilan, banter, kesesuaian.

Ing ringkesan, Stephan minangka tentrem, adil, lan sengit dhewe. Kemitraan kanggo dheweke penting banget. Miturut Stephan, siji-sijine sing mesthi penting banget kanggo dheweke yaiku inti pribadi pribadine lan tresna marang Ester. Dheweke yaiku wong sing siap nglakokaké apa wae kanggo nyegah konflik, supaya bisa tansah tentrem.

Stephan El Shaarawy Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Stephan asalipun saking latar belakang kulawarga kelas menengah ingkang dipunoperasikaken dening bapakipun, Sabri El Shaarawy. Loro-lorone wong tuwa sing digambar ing ngisor iki diwiwiti nalika bocah-bocah ing 30 pungkasan.

Iku penting kanggo ngelingake maneh nalika isih cilik, ibu Stephan, Lucia Shaarawy luwih ndhukung putrané sing terus dadi pendhidhikan nalika bapakné pengin kombinasi pendidikan lan bal-balan.

Sadulur: Stephan nduweni sadulur lanang jenenge Manuel El Shaarawy. Tinimbang nyandhang kekayaan saka kakangné, Manuel digambar ing ngisor iki dadi agen bal-balan.

Kabeh matur marang ibune Lucia. Kurang saka 25 taun, Manuel Shaarawy wis dadi gelar Master ing Pasar lan Strategi Bisnis saka Fakultas Ekonomi Universitas Katolik Sacred Heart, Milan Italia. Pengalaman akademik saiki nggabung karo lapangan profesional ing ngatur karieré.

Stephan El Shaarawy Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Rambutipun

Sawise suwe, penggemar Stephan Aldo sapisan kasebut ..."Anakku enem taun kepengin rambut kaya kowe. Apa sing kudu dilakoni? "

"Ana mung siji bab sing kudu dilakoni lan sing kanggo njupuk dheweke kanggo Pendhaftaran gunting rambut! Aku duwe telu, yaiku siji ing Savona, siji ing Milan lan siji ing Roma. "

Anak lanang Aldo rampung duwe gaya rambut Stephan sing katon ing ngisor iki.

Suwene apa sampeyan njupuk sampeyan kanggo jancok rambute ing esuk? Lan gel apa sing sampeyan gunakake?

Jawaban saka Stephan ..."Ora suwe banget. Iku meh ora perlu apa-apa kanggo nindakake kanggo saiki. Aku malah ora nyisir. Aku mung menehi bledosan karo hairdryer, nggunakake lilin saka lilin - ora gel - lan sawetara hairspray kanggo terus ing panggonan lan sing. "

Stephan El Shaarawy Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Idol

Miturut Stephan El Shaarawy ... "Aku tansah nonton Kaka nalika isih enom - nalika ana ing AC Milan. Dheweke dadi model peranku, ing lan ing lapangan. Dheweke tansah teka minangka banget mudhun-kanggo-bumi, malah sadurunge aku ketemu dheweke. Banjur aku kenal dheweke sepisan nalika kita main Real Madrid kanthi temenan ing Amerika lan dheweke pancen kaya aku mbayangno - wong apik sajrone dadi pemain bal-balan sing fantastis. "

Stephan El Shaarawy Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Ditolak dening Tanah Rama

Awalipun, Stephan mumpuni kanggo main kanggo Tim nasional bal-balan Mesir, nanging ditolak dening banjur-pelatih Hassan Shehata sing ora ngertikita sing "Ora saben Mesir playing kanggo liga manca kualifikasi kanggo main kanggo tim nasional ".

Nguciwani, El Shaarawy banjur wiwit main kanthi Italia U-17 tim ing ngendi dheweke njupuk bagéyan in loro sing 2009 UEFA U-17 Euro lan Piala Dunia 2009 FIFA U-17.

TUTUP: Thanks kanggo maca Storyy Childhood Stephan El Sharawy plus fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene