Fakta-fakta Biografi Santiago Solari

Fakta-fakta Biografi Santiago Solari

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Manajer Sepakbola sing paling misuwur kanthi julukan "Indiecito". Kisah Kanak-kanak Santiago Solari Kita lan Bukak Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyakup latar kulawarga, crita urip sadurunge misuwur, crita misuwur, hubungan lan urip pribadi.

Ya, kabeh wong ngerti peran manajemene karo Real Madrid. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Santiago Solari sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Latar Belakang Awal & Kulawarga

Miwiti, jenenge lengkap yaiku Santiago Hernán Solari Poggio. Santiago Solari lair tanggal 7 Oktober taun 1976 karo bapake, Eduardo Solari lan ibune, Alicia Susana Poggio ing Rosario, Argentina Lair ing Rosario, Argentina. Kutha kelairan, uga papan kelairan Lionel Messi.

Santiago ora diwasa dhewe karo wong tuwane. Dheweke gedhe karo papat sedulur yaiku; Esteban, David, Martins lan Liz Solari. Solari lair dadi kulawarga olahraga. Kulawarga minangka saham bal-balan kanthi gen bal-balan sing ana ing luwih saka 80% kluwarga lanang, sing kalebu kulawargane.

Nalika isih cilik, dadi gampang kanggo bocah cilik Santiago kanggo mbenerake uripe ing bal-balan. Iki ora nggumunake amarga kulawarga bapak urip ora bisa urip. Kaget, Santiago ora nate serius karo profesional wiwit cilik. Nalika umume pemain bal-balan saka saham bal-balan sing padha bakal miwiti karier nalika umur 6 taun, Solari enom ora nate serius babagan bal-balan nalika isih bocah. Dheweke mung main bal-balan kanthi nyenengake nganti kedadeyan ing sawijining dina.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Carane Bola Journey Mulai

Nalika musim panas taun 1994, lan Piala Dunia sing ora bisa dilalekake bakal diwiwiti ing Amerika Serikat. Tim nasional Saudi Arabia mlebu kampus universitas New Jersey cilik (Richard Stockton College saiki Stockton University) dumunung ing tenggara Philadelphia. Turnamen kasebut penting banget kanggo Santiago amerga kulawarga Solari dadi pengawal tim nasional Saudi Arabia.

Apa sampeyan ngerti?… Adhine bapakne Santiago, Jorge “El Indio”Solari minangka kepala pelatih tim Saudi nalika bapake Eduardo nulungi. Ing ngisor iki foto sedulur loro nalika wis tuwa.

Sajrone camp latihan lima minggu, Santiago duwe pikiran sing jero babagan njupuk karir ing bal-balan. Iki teka sawise bapake Eduardo lan Lenahan, pelatih bal-balan kepala part-wektu ing Richard Stockton (ngendi tim SAUDI camped) ngembangaken sesambetan sing cedhak.

Sajrone wektu kasebut, Lenahan foto ing foto ing ndhuwur nyaranake Eduardo yen putrane Santiago sing umure 17 taun bisa entuk semester ing kuliah ing Richard Stockton lan ing wektu sing padha main bal-balan kanggo tim kuliah. Santiago lan bapake Eduardo setuju yen bakal menehi kebutuhan dhasar cepet sadurunge dheweke mlumpat menyang donya bal profesional.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Sukses Saudi

Tim Lenahan diganjar dening kulawarga Solari amarga keputusane menehi Santiago sepakbola kanthi cepet. Lenahan dipeksa cuti nalika dheweke diwenehi kontrak kanggo ngatur latihan Arab Saudi sajrone nyiapake piala Dunia.

Kalorone Lenahan karo sedulur Solari mbantu Arab Saudi kanggo nggayuh piala dunia sing paling sukses ing Amerika Serikat.

Kanggo Arab Saudi, "Solari Family”Ing salawas-lawase bakal tetep ana ing ati amarga pengaruh jangka panjang saka Piala Dunia USA 1994.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Piala Dunia 1994

Sawise Piala Dunia USA 1994, Santiago Solari miwiti karir karo Richard Stockton College. Bocah umur 17 taun sing ceking wiwit main bal-balan kuliah ing Divisi 3 amarga Tim Lenahan sing dadi mentor anyar.

Sing cukup apik kanggo nyumurupi prestasi Santiago Solari sajrone wektu iku bakal ngeling-eling pamuter sing cerdas lan cerdas sing sacara teknis apik. Santiago katon minangka wong sing bisa maca game ing tingkat sing beda saka mungsuhé.

Wonten ing frustasi, lawanipun ingkang sampun tormented ing lapangan badhé nggunakaken fouling piyambakipun mboten saged ngatasi kemampuanipun.

"Iki dudu pengalaman bal-balan,"

Santiago Solari marang Sepakbola Amerika ing 2001 ing wekdalipun ing Richard Stockton (laporan Goal.com).

"Nanging iki pengalaman babagan urip, babagan ketemu wong, ngerti budaya sing beda lan cara mikir sing beda. Aku mbukak kepinginan lan kepinginan kanggo dadi pemain bal profesional ”

Aside football, Santiago migunakake kesempatan kanggo sinau ing kuliah ing ngendi dheweke sinau basa Inggris luwih apik.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Amarga dheweke apik, mung butuh waktu 4 taun karo tim Stockton sadurunge kesempatan karir profesional karo Newell Old Boys teka nelpon. Aja lali, iki klub sing diunggah Lionel Messi. Ing taun sing padha ing 1995, Solari mutusake kanggo ngrampungake karir remaja karo Renato Cesarini.

Boten kados pemain bal-balan lan manajer sanèsipun ingkang nyambut damel akademi taun-taunipun, namung nyuwun Solari nantang 2 taun bal-balan saderengipun lumebet ing sistem pro.

Ing wektu iki, isih ana ing mangsa 1995-1996, Solari ngerti cara mung kanggo nggawe menyang Eropa kasebut dadi klub gedhe lan menang tanah kelairan asli. Dheweke mutusake kanggo miwiti karir senior karo River Plate. Ing klub Argentina, Solari njuluki klub kasebut supaya bisa ngalahake Piala Libertadores ing 1996. Iki ndadekake dheweke menyang Eropa.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Ing taun 1999, Santiago nyebrang Atlantik kanggo gabung karo Atletico Madrid ing Spanyol. Iki minangka wektu klub kasebut rekasa lan ana ing sangisore degradasi. Amarga gaya maine, Real Madrid minat karo dheweke sawise setaun karo Atletico.

Real Madrid ora ragu-ragu ngaktifake klausul rilis Santiago Solari lan mlebu ing taun 2000, ing taun kasebut Atletico mundur. Santiago Solari main limang musim ing Real (2000-2005) kalebu papat bareng legenda Zidane, sing teka ing 2001. Dheweke minangka anggota penting saka jaman 'Galactico'.

Apa sampeyan ngerti?… Solari miwiti pamindhahan sing ngasilake Zidane nyetak gol paling misuwur ing Leverkusen ing final Liga Champions 2002. Aside nggawe peluang, Solari uga nyetak gol banget kanggo Real Madrid. Nonton sawetara gol ing ngisor iki;

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Sajrone main, gaya main Solari ora mung menang piala bal-balan ing Spanyol. Katon sing apik uga entuk tropi.
Ing taun 2002, saluran televisi premium Perancis, Canal + milih Santiago minangka "Pemain paling seksi ing taun iki”Berkat rupane sing apik tenan.
Kanggo nanggepi penghargaan, Santiago Solari ngendika;
"Aku matur nuwun marang wong-wong sing milih aku, nanging aku yakin yen wis palsu." Solari matur. "Kita bakal weruh apa ditawani karir liyane ing industri film nalika budhal. bal-balan ”

Uga babagan urip pribadine Solari, warga Argentina biyen dicritakake dening CNN minangka "Berpendhidhikan, seni, filosofis lan seneng buku." Sawise pensiun main bal-balan, Solari nulis kolom kanggo majalah Spanyol Pa El Pais.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Ora kaya anggota kulawarga liyane, Solari pancen pribadi lan menehi rincian babagan garwane lan anake mung kanggo awake dhewe. Saiki, dheweke ora duwe profil media sosial sing katon. Nanging desas-desus garwane lan anak-anake Santiago Solari mesthi duwe cara kanggo metu. Miturut laporan, Santiago nikah karo anak telu.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Sepakbola Keluarga

Liyane Babagan Rama lan Pakdhe: Milih bal-balan minangka perdagangan diwiwiti karo rong sadulur, Jorge Raul lan Eduardo Miguel sing nggawe dhasar bal-balan Kulawarga Solari. Kaloro sedulur sing digambar ing ngisor iki wiwit main bal-balan awal ing Newell's Old Boys lan Rosario Central.

Senajan padha ora tau main bareng amarga umuré sangang taun sing wis dipisahake. Antarane loro sedulur, Jorge luwih populer. Apa sampeyan ngerti?… Jorge Solari main ing Inggris ing perempat final Piala Dunia 1966. Ing ngisor iki dheweke njupuk freekick nglawan Inggris nalika Piala Dunia 1966.

Sajrone karier main ing Meksiko, Jorge Solari dijuluki "El Indio". Jeneng iki diterusake menyang Santiago Solari sing saiki dijuluki "El Indiesito”Sing artine Little India. Bapake Santiago Eduardo Miguel Solari miwiti karir profesional ing Rosario Central (taun 1966) ing taun iku adhine kakang main ing Piala Dunia. Ing ngisor iki minangka foto bapakne Santiago sajrone dadi karir main.

Eduardo main kabeh karir senior ing Amerika Selatan (Argentina & Columbia) lan pensiun ing taun 1981.

Kulawarga Solari uga duwe bojo bal-balan sing bakal nikah karo putrine. Ing taun 1992, seduluré Santiago Natalia, putri saka Jorge Solari nikah karo pemenang Liga Champions kaping telu, Fernando Redondo (digambarke ing ngisor iki). Babak diwakili Real Madrid lan tim Argentina.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Langsung Anggota Keluarga

Antarane sedulur Santiago, Esteban Andrés Solari Poggio Tano gambar ing ngisor iki sing paling populer. Pemain bal-balan profesional Argentina lair tanggal 2 Juni 1980.

Esteban sajrone main karir dadi striker lan ngetung luwih saka 120 gol ing antarane 2001 lan 2016. David Eduardo Solari Poggio sing digambar ing ngisor iki minangka sing paling populer ing antarane sedulur Santiago.

David lair ing 21st Maret, 1986 ing kutha Barranquilla, Columbia. Minangka nalika nulis, dheweke saiki main kanggo Enema Neon Paralimni FC ing Divisi kapisan Siprus. Martin Solari, sing ora dingerteni, yaiku sedulur paling enom saka Santiago. Kaya garwane lan anak-anake Santiago, ora pati ngerti babagan ibune Santiago Solari sing jenenge Alicia Susana Poggio.

About Santiago Solari Sister: Liz Solari misuwur Aktris Argentina sing pisanan miwiti kariré minangka modhél, sadurunge dadi pemain lokal lan manca.

Liz lair tanggal 18 Juni 1983, in BarranquillaKolombia. Wektu lair dheweke pas karo wektu bapakne ngatur tim Columba.

Mriksa: Thanks kanggo maca Cerita Masa Nyata Santiago Solari lan Fact Biography. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, mangga bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar