Fakta-fakta Biografi Santiago Solari

0
1847
Fakta-fakta Biografi Santiago Solari

LB menehi Kisah Penuh saka Pengurus Bal-balan sing paling dikenal kanthi jeneng "Indiecito". Kisah Kanak-kanak Santiago Solari lan Sejatine Biografi Ora bisa nggawa acara lengkap saka acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi.

Ya, saben wong ngerti babagan peran manajerial karo Real Madrid. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Santiago Solari sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal Life & Family Background

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Santiago Hernán Solari Poggio. Santiago Solari lair ing dina 7th ing 1976 ing bapakne, Eduardo Solari lan ibune, Alicia Susana Poggio ing Rosario, Argentina. Kutha kelahirané, uga panggonan lairé Lionel Messi.

Santiago ora tuwuh piyambak karo tuwane. Piyambakipun gadhahi asma papatipun inggih punika; Esteban, David, Martins lan Liz Solari. Solari lair dadi kulawarga olah raga. Sawijining kulawarga saham bal-balan kanthi gen bal-balan sing ana ing luwih saka 80% saka kulawargane lanang, kalebu kulawargane.

Wiwit nalika isih cilik, dadi gampang kanggo bocah cilik ing Santiago kanggo ndandani urip ing bal-balan. Iki ora nggumunake yen keluarga rama urip urip metu saka iku. Aneh banget, Santiago ora tau serius karo bakal profesional ing umur dini. Nalika pemain bal-balan paling akeh saka stadion bal-balan sing padha bakal miwiti karir ing umur 6, Solari ora nambani serius babagan sepak bola minangka bocah cilik. Dheweke mung main bal-balan kanggo nyenengake nganti ana acara.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Carane Bola Journey Mulai

Karier 1994 ngasilake karir bal-balan Solari

Iku musim panas saka 1994, lan Piala Donya sing ora bisa ditemoake bakal disedhiyakake ing Amerika Serikat. Tim nasional Arab Saudi manggon ing kampus kuliah New Jersey (Richard Stockton College saiki Stockton University) dumunung ing tenggara Philadelphia. Turnamen kasebut penting banget kanggo Santiago amerga kulawarga Solari dadi pengawal tim nasional Saudi Arabia.

Ngerti pora?… Jorge, leluhure saka Santiago, Jorge "El Indio"Solari minangka pelatih tim Saudi nalika bapake Eduardo dibantu. Ing ngisor iki foto loro sedulure ing umur lawas.

Jorge lan Eduardo Solari- Piala Dunia 1994 Amerika Serikat

Sajrone camp latihan lima minggu, Santiago duwe pikiran sing jero babagan njupuk karir ing bal-balan. Iki teka sawise bapake Eduardo lan Lenahan, pelatih bal-balan kepala part-wektu ing Richard Stockton (ngendi tim SAUDI camped) ngembangaken sesambetan sing cedhak.

Carane Santiago Solari dadi pemain bal-balan

Sajrone wektu iku, Lenahan digambarake ing foto ndhuwur disaranake Eduardo yen putrané 17-taun-lawas Santiago bisa nglampahi semester kuliah ing Richard Stockton lan ing wektu sing padha muter soccer kanggo tim kuliah. Loro-lorone Santiago lan bapakne Eduardo sarujuk ngerti dheweke bakal menehi kabutuhan dhasar cepet sadurunge dheweke mlumpat menyang donya bal profesional.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Sukses Saudi

Tim Lenahan uga diganjar dening kulawarga Solari babagan keputusane kanggo menehi Santiago dadi pondasi sepakbola cepet. Lenahan dipeksa ninggalake dheweke sawise ditampa kontrak kanggo ngatur latihan Arab Saudi nalika persiapan Piala Donya.

Loro-lorone saka Lenahan bebarengan karo sedulure Solari mbiyantu Arab Saudi kanggo entuk piala donya sing paling sukses ing Amerika Serikat.

Arab Saudi 1994 WorldCup Story

Kanggo Arab Saudi, "Solari Family"Bakal selawase tetep ing sajroning ati amarga dampak jangka panjang saka ril Piala Dunia AS 1994.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Piala Dunia 1994

Sasampunipun Piala Dunia 1994, Santiago Solari miwiti kariripun kaliyan Richard Stockton College. Anak kembar 17 taun wiwit main bal-balan kuliah Divisi 3 amarga Tim Lenahan sing dadi mentor anyar.

Sing cukup apik kanggo nyumurupi prestasi Santiago Solari sajrone wektu iku bakal ngeling-eling pamuter sing cerdas lan cerdas sing sacara teknis apik. Santiago katon minangka wong sing bisa maca game ing tingkat sing beda saka mungsuhé.

Young Saniago Solari in action

Wonten ing frustasi, lawanipun ingkang sampun tormented ing lapangan badhé nggunakaken fouling piyambakipun mboten saged ngatasi kemampuanipun.

Santiago Solari Early Life Career"Iku ora pengalaman bal-balan,"

Santiago Solari ngandika Sepakbola Amerika ing 2001 ing wekdalipun ing Richard Stockton (laporan Goal.com).

"Nanging ana pengalaman babagan urip, babagan pasrawungan, babagan ngerti budaya sing beda lan cara pikirane sing beda. Iku mbukak sandi kepala lan kepinginan kanggo dadi pemain bal-balan profesional "

Aside football, Santiago migunakake kesempatan kanggo sinau ing kuliah ing ngendi dheweke sinau basa Inggris luwih apik.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Amarga dheweke apik, mung butuh waktu 4 taun karo tim Stockton sadurunge kesempatan karir profesional karo Newell Old Boys teka nelpon. Aja lali, iki klub sing diunggah Lionel Messi. Ing taun sing padha ing 1995, Solari mutusake kanggo ngrampungake karir remaja karo Renato Cesarini.

Boten kados pemain bal-balan lan manajer sanèsipun ingkang nyambut damel akademi taun-taunipun, namung nyuwun Solari nantang 2 taun bal-balan saderengipun lumebet ing sistem pro.

Jalan Raya Santiago Solari - Memenangkan Copa Libertadores

Ing wektu iki, isih ana ing mangsa 1995-1996, Solari ngerti cara mung kanggo nggawe menyang Eropa kasebut dadi klub gedhe lan menang tanah kelairan asli. Dheweke mutusake kanggo miwiti karir senior karo River Plate. Ing klub Argentina, Solari njuluki klub kasebut supaya bisa ngalahake Piala Libertadores ing 1996. Iki ndadekake dheweke menyang Eropa.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Ing 1999, Santiago nyebrang Atlantik kanggo nggabungake Atletico Madrid ing Spanyol. Iki wektu klub kasebut berjuang lan ana ing tengah degradasi. Thanks kanggo gaya dolanan, Real Madrid narik kawigaten marang dheweke sawisé setahun karo Atletico.

Saniago Solari Atletico Madrid Story

Real Madrid ora ragu-ragu kanggo ngaktifake klausa rilis Santiago Solari lan mlebu ing 2000, ing taun sing padha Atletico entuk ditundha. Santiago Solari main kanggo limang musim ing Real (2000-2005) kalebu papat lan legendaris Zidane, sing teka ing 2001. Dheweke minangka anggota penting saka jaman 'Galactico'.

Ngerti pora?… Solari wiwit pamindhahan sing ngasilake Zidane nyetak gol paling misuwur ing Leverkusen ing final Liga Champions 2002. Aside nggawe peluang, Solari uga nyetak gol banget kanggo Real Madrid. Nonton sawetara gol ing ngisor iki;

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Sajrone puterané, gaya dolanan Solari ora mung menang piala bal-balan ing Spanyol. Kang katon apik uga entuk piala.
Ing taun 2002, saluran televisi premium Perancis, Canal + milih Santiago minangka "Pemain paling seksi ing taun iki"Thanks kanggo penampilan sing apik banget.
Santiago Solari- 2002 Manungsa Paling Ganteng ing Bumi
Kanggo nanggepi penghargaan, Santiago Solari ngendika;
"Aku matur nuwun marang wong-wong sing milih kanggo kula, nanging aku manawa iku rigged," Solari matur. "Kita bakal weruh manawa ana karir liyane ing industri film nalika metu. bal-balan "

Uga bab urip pribadi Solari, sing diarani Argentina CNN minangka "Highly educated, articulate, philosophical and a lovers of books." Sawise pensiun saka dolanan bal-balan, Solari nulis kolom kanggo koran Spanyol El Pais.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Santiago Solari Relationship Life

Ora kaya anggota kulawarga liyane, Solari pancen pribadhi lan nyimpen rincian bab bojone lan anak-anake dhewe. Saiki, dheweke ora katon profil media sosial. Nanging gosip Santiago Solari lan anak-anake mesthine wis metu. Miturut laporan, Santiago nikah karo telung anak.

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Sepakbola Keluarga

Santiago Solari Family Tree

Liyane Babagan Rama lan Pakdhe: Picking sepak bola minangka perdagangan diwiwiti karo rong sadulur, Jorge Raul lan Eduardo Miguel sing mbentuk pondasi sepak bola saka kulawarga Solari. Loro-lorone sedulur sing digambar ing ngisor iki wiwit main bal-balan dawa ing Old Boys lan Rosario Central. Santiago Solari's Family Life- Kisah bapakipun lan Paman, Jorge

Senajan padha ora tau main bareng amarga umuré sangang taun sing wis dipisahake. Antarane loro sedulur, Jorge luwih populer. Ngerti pora?… Jorge Solari main ing Inggris ing perempat final Piala Dunia 1966. Ing ngisor iki dheweke njupuk freekick nglawan Inggris nalika Piala Dunia 1966.Jorge Solari- Piala Dunia 1966 vs Inggris

Sajrone karier main ing Meksiko, Jorge Solari dijuluki "El Indio". Jeneng iki diterusake menyang Santiago Solari sing saiki dijuluki "El Indiesito"Sing artine Little Indian. Ayahé Santiago, Eduardo Miguel Solari miwiti karir profesional ing Rosario Central (taun 1966) nalika taun sing padha, adhi sepuhé main ing Piala Dunia. Ing ngisor iki foto bapak Santiago nalika kariré.

Ayahé Santiago Solari- Eduardo Solari

Eduardo main karir senior ing Amerika Selatan (Argentina & Columbia) lan pensiun ing taun 1981.

Kulawargane Solari uga duwe bojo sing teka ing omah kanggo nikah karo putrine. Ing taun 1992, seduluré Santiago Natalia, putri saka Jorge Solari nikah karo pemenang Liga Champions kaping telu, Fernando Redondo (digambarke ing ngisor iki). Babak diwakili Real Madrid lan tim Argentina.

Link Fernando Redondo menyang Keluarga Solari

Santiago Solari Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Langsung Anggota Keluarga

Antarane para sadulur Santiago, Esteban Andrés Solari Poggio Tano digambarake ing ngisor iki sing paling populer. Pemain bal-balan profesional Argentina dilahirake ing 2nd Juni, 1980.

Santiago Solari's Brother- Esteban Solari.jpg

Esteban nalika kariré main minangka striker lan ngetung luwih saka tujuan 120 antarane 2001 lan 2016. David Eduardo Solari Poggio digambarake ing ngisor iki minangka populer ing antarane para sadulur Santiago.

Suster Santiago Solari- David Solari.jpg

David lair ing 21st Maret, 1986 ing kutha Barranquilla, Columbia. Minangka nalika nulis, dheweke saiki main kanggo Enema Neon Paralimni FC ing Divisi kapisan Siprus. Martin Solari, sing ora dikawruhi amarga adhine kang paling enom kanggo Santiago. Minangka bojone lan anak-anaké Santiago, banget sethithik uga dikenal bab ibune Santiago Solari sing jenenge Alicia Susana Poggio.

About Santiago Solari Sister: Liz Solari misuwur Aktris Argentina sing pisanan miwiti kariré minangka modhél, sadurunge dadi pemain lokal lan manca.

Suster Santiago Solari- Liz Solari

Liz lair ing Juni 18, 1983, in Barranquilla, Kolombia. Wektu lair dheweke pas karo wektu bapakne ngatur tim Columba.

Mriksa: Thanks kanggo maca Cerita Masa Nyata Santiago Solari lan Fact Biography. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene