Salomon Rondon Nyata Anak Untold Biografi Fakta

0
1405
Salomon Rondon Nyata Anak Untold Biografi Fakta
Kredit kanggo situs web PremierLeague lan Cronica

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "gladiator". Kisah Kanak-kanak Salomon Rondon lan Biografi kang ora bisa ditampa. Analisis kasebut nyedhaki urip awal, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake critane, hubungan lan pribadine.

Ya, saben wong ngerti yen dheweke bisa nampa utawa ngidini penundaan karir, nggawe dheweke dadi penyerang paling sabar sing liga utama. Nanging, mung sawetara nyimak Biografi Salomon Rondon sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Salomon Rondon Nyata Anak Untold Biografi Facts- Awal Life & Family Background

José Salomón Rondón Giménez lair ing dina 16th September 1989 kanggo ibune, Maitana Giménez (bapakné omah) lan bapakné, José Rafael Rondón (guru kimia) ing sektor pedunung Catia, ing Caracas, Venezuela. Ing ngisor iki foto saka wong tuwa Salomon Rondon.

Salomon Rondon's parents - MOTHER- Maitana Giménez and AM-José Rafael Rondón (Credit to IG)

Riwayat lair Salomon Rondon diprentahake miturut bapake sing tau nyatakake crita critane putrane.

"Bojoku, nalika dheweke ngandhut duwe weteng sing gedhe banget. Uga ing wektu iku, adhine mertuaku minangka pangrima Diego Maradona amarga Piala Donya 1986. Ternyata saben-saben kita weruh game ngendi Maradona diputer, bayi Salomo bakal nyepak luwih ing kandhutane ibune. Amarga saka kuwi, adhine ngandhani anakku sing durung lahir bakal dadi pemain bal-balan lan dheweke bener. José Rafael Rondón ngelingi.

Rondon akhire dadi anak nomer loro kanggo wong tuwa dheweke ing kluwarga kelas menengah. Panjenengané saya gedhé karo sedulur-seduluré, Gerardo sing umuré telung taun senior lan kakangné Onlymai sing umuré umuré 3.

Salomon Rondon Nyata Anak Untold Biografi Facts- Karir Awal

Salomon Rondon wiwit takdir wiwit nalika lumaku, nyepak lan turu karo bal saben wengi. Iku partisipasi ing bal-balan sing ngarahake dheweke adoh saka pilihan sing ora apik sing bisa ditindakake nalika isih cilik.

"Wiwit aku lair aku tansah mlaku kanthi werni lan nendhang kabeh. Ing umur patang taun aku wiwit main ing sekolah. "

Ing umuré 4, Rondon wis nampi idolé Rivaldo lan Ronaldo Luís Nazário de Lima.

Kaputusan kanggo muter bal-balan ing sekolah teka sedina nalika guru Rondon nggoleki rekomendasi ibune, Maitana ngidini putrane bisa main bal-balan ing pengadilan kotor sekolah. Dheweke ditampa lan Rondon wiwit main bal-balan ing sekolah nalika dina. Kesuksesan pertamane sing sepisanan ditindakake sajrone pertandingan kompetisi sekolah ing ngendi dheweke bisa menang piala pisanane.

Salomon Rondon Childhood Story
Rondon Sporting First Success - Credit to clubGulima

Sanajan bali saka sekolah, bal-balan isih dadi kabutuhan. Iki nggawe dheweke nggabung ing klub pemuda lokal, San José de Calasanz kang menehi kesempatan kanggo main bal-balan ing wayah sore. Rondon migunakake sepak bola minangka kegiatan pelengkap kanggo studi, sing tansah dilakoni ing sangisoré pengawasan para wong tuwa sing mbentuk kebiasaan ngrekam album foto kenangan sepisanan putra.

Bapak Salomon Rondon ngandhakake marang karir awale
Ayah Salomon Rondon ngandhakake kariré anaké ing wiwitan album - Credit to Cronica.

Salomon Rondon Nyata Anak Untold Biografi Facts- Dalan kanggo Fame

Kekarepane Salomon Rondon kanggo bal-balan uga dirasakake, sok-sok ana ing omah keluarga. Iki wektu Rondon lan kakangne ​​Gerardo kepengin ngilangake jendhela omah, candra, lan vas.

Salomon Rondon Nggawe Windows karo Soccer Balls minangka Kid
Salomon Rondon nyare jendhela ngarep kanthi gelar bal-balan minangka Kid (Credit to PixaBay)

Nampa panembranan abot saka wong tuwané mimpin ibune marang Rondon, dheweke bakal kudu mbayar kacamata nalika dheweke mulai nampa uang minangka pemain bal profesional.

Nindakake Putusan Big:

Rondon nduwe keputusan paling gedhe nalika dheweke ana ing taun kapindho Calasanz sekolah menengah. Panjenenganipun ngadhepi bapak Rafael nduwe apa sing dianggep minangka obrolan sing serius karo guru kimia.

"Dheweke ngomong yen dheweke arep sekolah arep main bola," bapakne ngelingi.

Salomon Rondon pungkasanipun mungkasi keputusan sing ora bisa dibatalake kanggo nyingkirake pendhidhikan kuliah lan nindakake awake dhewe menyang bal-balan. Keputusan kasebut banjur diterusake dening klub lokal Deportivo Gulima sawisé nyoba sukses.

Salomon Rondon Deportivo Gulima KTP
Salomon Rondon Deportivo Gulima KTP (Kredit ke ClubGulima)

Salomon Rondon Nyata Anak Untold Biografi Facts- Rise Fame

Nalika ing Deportivo Gulima, Salomon Rondon mripat ing Eropa. Kanggo nguber, dhèwèké mutusaké kanggo nerusaké proses pandhudhukané ing Aragua, klub Columbian kanthi reputasiné kanggo pemain ing Eropah. Rondon nduwe pengaruh langsung ing Aragua dadi subyek utama media klub.

Salomon Rondon's Road to Fame
Jalan Salomon Rondon kanggo Fame (Kredit kanggo CumpleañosdeFamosos)

Sukses terus-terusan nyengkuyung dheweke dadi tim senior klub biasane setahun sawise bergabung karo jajaran pemuda. Rondon nalika umure 17 debut ing Divisi Primera Venezuelan. Ora suwé sawisé dikalahaké minangka penyerang paling apik ing negarané.

Kisah Sukses Awal Salomon Rondon
Salomon Rondon's Success Story with Aragua (Kredit kanggo AS)

Ing taun 2008, Rondon impen kanggo main ing Eropah dadi kasunyatan sawisé ditangkep UD Las Palmas ing Spanyol. Ngomong babagan momen emosional ninggalake omah, Rondon sapisan ngucapake ...

"Ninggalake kulawarga saya menyang Eropah ana sing paling angel. Tembung final ibu mbok kangge kula inggih punika 'Go!' Ibu mbengok nalika dheweke ngucap. Aku uga nangis. Aku mung 19 nalika iku. Aku ora ngerti apa-apa - aku ora ngerti carane masak ... Aku tansah ing Skype ngandika, 'Mum, carane aku bisa cook pasta ?!' Nenekku kaya, 'Taruh banyu ing panci lan ...!' "

Ing Eropah, Rondon ngembangake lan nemokake dheweke main kanggo Malaga. Dheweke ora entuk dawa kanggo menehi kesan karo klub. Ngerti pora?… Nalika ing Malaga, muncul penuaan Rondon sing kepencut Ruud van Nistelrooy fustrating lan banjur meksa dheweke menyang pensiun.

Salomon Rondon Nggumunake Fame
Salomon Rondon ningkatake ketenaran (Kredit kanggo TalkSports lan 20Minutos)

Salomon Rondon terus dadi pahlawan wiwit rampung nalika ngilangi Ruud van Nistelrooy. Thanks kanggo formulir, Panjenenganipun ngluwihi rekor gol LaLiga sing dicetak dening mantan pemain bal-balan Venezuelan Juan Arango. Ing "Penyelamat Malaga"Panjenenganipun dipunsebut minangka piyambakipun mbiyantu klub Spanyol ngluwari degradasi.

Salomon Rondon Nyimpen Malaga saka Relegation
Salomon Rondon dadi Juruwilujeng Malaga (Kredit kanggo Instagram)

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Salomon Rondon Nyata Anak Untold Biografi Facts- Urip Hubungan

Riwayat Salomon Rondon minangka salah siji sing ora bisa nliti scrutiny ing mripat umum amarga urip katresnan iku gratis. Konco sing sukses ing Venezuela, ana garwane sing glamor lan bocah-bocah ayu.

Istri lan Ibu Salomon Rondon
Salomon Rondon's Wife and Children (Kredit kanggo Salomon Rondon's Instagram)

Salomon Rondon nalika nyerat nyawa ing Newcastle kang pracaya minangka "kutha gedhe"Kanggo kulawargane. "Bojoku, anakku loro, ibu mertua, puteri garwaku, aku duwe omah ing saubenganku," ngandika Rondón,

Salomon Rondon Nyata Anak Untold Biografi Facts- Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadine Salomon Rondon bakal mbantu sampeyan kanggo nyedhiyani gambaran lengkap babagan panjenengan. Wiwit mateni, dheweke dadi wong kanthi pendekatan metodhet kanggo urip sing njamin dheweke nduwe keputusan kanggo nggoleki kabecikan tinimbang samubarang kabeh.

Pribadi Salomon Rondon

Amargi gol damel wonten ing lapangan, Salomon Rondon ngempalaken wekdal ingkang sae kangge olahraga tinju ingkang piyambakipun pitados ningkataken kekuwatanipun. Ing ngisor iki minangka video saka latian kasebut.

Rondon percaya ing tinju minangka olahraga kanggo pertahanan diri. Ing video ing ngisor iki, dheweke bisa nglebokake tinju dadi apik kanthi ngajar bocah supaya mbela awake dhewe lan ora nggunakake olah raga minangka sarana kanggo nemokake masalah.

Wiwit saka St James 'Park, muter karo anak-anake lan tinju, Rondon nyedhaki kabungahan kanthi mlaku bareng karo asu.

Salomon Rondon's Dog
Salomon Rondon lan Anjing (Kredit kanggo Mirror).

Salomon Rondon Nyata Anak Untold Biografi Facts- Urip Keluarga

Wondene pemain bal-balan sing paling misuwur lan wakil tunggal Liga Perdana kasebut mesthi ndadekake kulawarga Salomon Rondon lan kabeh wong negarané seneng karo dheweke. Wong tuwa lan sadulur Salomon Rondon tetep ana ing Caracas, Venezuela sing nalika nulis. Iki minangka negara sing ora stabil sacara politis amarga krisis ékonomi lan pulitik sing suwe banget.

Negara Salomon Rondon ing Musibah
Negara Salomon Rondon ing Turmoil (Kredit kanggo NBC News lan Khilafah)

Kanthi inflasi metu saka kontrol, angkara murka wutah lan tingkat pembunuhan ngeri ing Venezuela. Ngomong babagan risiko penculik, Rondon sapisan ngomong;

"Bener banget wong sing ngerti omahku lan aku nyoba akeh sing ora katon karo aku - ora ana ing Venezuela. Yen aku karo wong-wong mau, tansah ana ing omah keluarga. Kita ora tau metu bebarengan supaya ora nggatekake. Aku nyoba ora nggatekake manungsa waé nalika aku ana ing kono. "

Senadyan kekuwatan keamanan, Rondon ora isin kanggo njupuk foto karo wong tuwané, utamané bapak sing apik banget sing dadi guru kimia banjur dadi profesor kimia ing salah sawijining sekolah militer Venezuela.

Salomon Rondon lan bapake
Salomon Rondon santai karo bapake (Kredit kanggo Instagram)

Salomon Rondon Nyata Anak Untold Biografi Facts- Faktor Untold

Babagan Gladiator Nama Pangguna:

Miturut mirror, Salomon Rondon sapisan ngandhakake dheweke seneng diarani julukan ... "The Beast. "Sajrone wektu ing Malaga. Sasampunipun gabung kaliyan Newcastle, para penggemar miwiti nimbali "gladiator"Sing jenenge paling disenengi.

"Aku seneng julukan 'Gladiator'. Iki apa aku nyoba dadi ing lapangan. Aku mbukak sandi tangan, katon gedhe, njaluk awak ing cara lan nyoba kanggo ngontrol bal kanggo tim sandi. "

Salomon Rondon Ninggalake julukane

Sawise ngunggah video Ketrampilan Gladiator, Rondon mutusake supaya penggemar bisa sade karo njaluk kanthi ngirim video video sing paling apik lan trik karo obyek sing ⚽ nggunakake hashtag #GladiatorSkillz #Gladiador #Gladiator. Ngisor iki Gladiator Video Salomon Rondon.

Mriksa: Thanks kanggo maca crita bocah-bocah ing Salomon Rondon lan fakta-fakta Biografi sing ora ditepungi. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene