Ryan Giggs Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Ryan Giggs Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Paling Keri Dianyari

LB ngetokake Kisah Sepakbola Legenda Sepakbola paling dikenal kanthi sebutan; 'Giggsy'. Sugeng Rawuh Ingkang Ryan Giggs lan Sejatine Biografi Bukti sing ndadékaké panjenengan bakal nyathet kabèh acara sing nyenengake saka wektu cilik nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, saben wong ngerti babagan gol Ryan Giggs lan mbantu rekaman lan uga piala dheweke nanging sawetara nganggep urip ing njaba lapangan sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Factor Ryan Giggs: Awal urip

Ryan Joseph Giggs lair ing 29th November 1973, ing Rumah Sakit St David ing Canton, Cardiff, kanggo mimpin Danny Wilson (mantan pemain Rugby) lan Lynne Giggs (Sales person).

Giggs main ing Sir Alex Ferguson kangge karieripun
Ryan Giggs Childhood Story

Dheweke dibaptis dening Ryan Joseph Wilson nanging minangka bocah enom ganti jenenge karo ibune sawise dheweke dipisahake. Dheweke njaga jeneng Ryan Wilson ing bal-balan sajrone dina Manchester United. Minangka cah lanang cilik, dheweke nduweni keseimbangan. Giggs dikategorake minangka imbang lan atletisisme saka bapakné sing dadi pemain Rugby sing populèr ing wektu.

Miwiti, dheweke tansaya gedhe ing Manchester, ngendi ibune pindhah sawise bojone karo bojone.

Giggs luwih akeh ngenteni taun-taun cilik ngurus adhine, Rhodri Wilson Giggs. Panjenenganipun punika putra ingkang sepindhah, putranipun ingkang sepisanan lan asring dipunsebut 'bapak sing sethithik omah' ora thanks kanggo bapak ninggalake dheweke nalika bocah-bocah.

Giggs main ing Sir Alex Ferguson kangge karieripun

Senadyan seneng banget karo bocah-bocah, bocah cilik ngerti Ryan Giggs (Ryan Wilson) bakal ngalahake lan nyuda adhine (Rhodri Wilson Giggs) ing taun-taun sadurunge. [FULL STORY CONTAINED]

Factor Ryan Giggs:Rising to Fame

Ryan Giggs main bal-balan ing umur 3 sasampunipun sekolah. Iki ana ing kelas Nursery and Reception (pre-preparatory stage pendidikan). Dheweke gawe akeh bal-balan minangka bocah. Dheweke tau dadi kapten sekolah sing paling enom wis tau sekolah. Malah nalika dhèwèké main kanggo Sekolah Inggris, Wales sing uga duwé minat marang panjenengané. Panjenenganipun badhé pindhah dhateng Wales kanggé main wonten ing bal-balan saksampunipun piyambak. Ryan Giggs mulai kerja nganti tim nasional minangka bocah enom.

Giggs main ing Sir Alex Ferguson kangge karieripunRyan ing sawetara titik kasetyan marang negarane. Dheweke melu ing 'Wales School Boys' minangka rekor 64 nalika nyathet kapsul kanggo The English Schools 'Football Association. Dheweke dadi pemain sing mung maju ing tingkat sekolah ing negara kasebut.

Catetan: Nanging, Ryan Giggs mangsuli ing sekolah nanging Ryan Wilson dipunginaake nalika main ing bal-balan. Dheweke wis ditangkap dening pramuka Manchester United sawisé final Piala sekolah memorabe. Ing pertandhingan kasebut, assist siji-timane mimpin tim sekolah kanggo menang Piala Sekolah Granada ing 1988.

Sakwise kompetisi, kabeh wong ngobrol babagan Ryan Wilson, pemain berusia 14 sing wis menangake game kanggo Salford. Dheweke nggawe leggy leggy kanggo menehi bantuan kanggo gol tim. Dheweke diwenehi hadiah ing pertandhingan ing wawancara ing ngisor iki. [Video kalebu ing ngisor iki].

Young Wilson, mesthi, yaiku pemain bal-balan remaja sing banjur dikenal dadi Ryan Giggs sawise nrima main kanggo Manchester United. Mangga aja bingung, Wilson jenenge bapakne, jenenge Giggs asale ibune.

Factor Ryan Giggs: Urip Keluarga

Rama: Ryan Ryan Giggs sesarengan kaliyan bapakipun, Danny Wilson ingkang dados pemain Rugby ingkang populer nalika wekdalipun.

Giggs main ing Sir Alex Ferguson kangge karieripun

Hubungane biyen mung suwe amarga Pak Danny Wilson megat bojone lan ninggalake kulawargane. Iki kedadeyan nalika Ryan Wilson Giggs mung 3 lan bapane taun 21. Miturut ngétung, dhèwèké nglairaké putrané sing sepisanan, Ryan Giggs Wilson ing umur 18. Wektu iki sing nggegirisi lan ninggalake bojone menyang kulawarga nalika dheweke ngandhut anak liya.

Pak Danny Wilson banjur mangerteni tumindak lan nyalahake awake dhewe amarga kekacoanane banjur dilalekake. Sawise sawetara masalah pribadi, kalebu dipenjara kanggo ngombe minuman, dheweke nyoba mbangun hubungan karo anak-anake nanging ngandika yen dheweke 'hubungan racun' karo ibune digawe angel. Dheweke banjur nikah karo pasangane, Dawn Pritchard.

Giggs main ing Sir Alex Ferguson kangge karieripunMOTHER: Dheweke iku Lynne Giggs, ibu super sing ngunggahake putra-putrane kanthi kemampuan paling apik sawisé garwane Cardiff miyos saka Wilson ninggalaken dheweke.

Miturut Lynne 'Wilson ninggalaken kula amarga alasan dheweke ora siap dadi bapa ing umur 20. Ing wektu iku, dheweke seneng nembang, ngobrol karo kanca-kancane wadon tinimbang dheweke tetep karo keluargane. Dheweke ora seneng karo aku. Dheweke nggunakake lan mbuwang kula. '

Minangka ibu tunggal, dheweke felt kabeh piyambak paling wektu. Dheweke mung bisa nyambung karo putrane loro, Ryan Giggs Wilson lan Rhodri Wilson Giggs sing tegese paling akeh.

Giggs main ing Sir Alex Ferguson kangge karieripun

Minangka ibune tunggal nglakoni tugas sing paling angel ing donya (mundhakaken lanang), tanggung jawab dheweke wis ping pindho. Ngatur omah, anak-anak, lan keuangan kulawarga kabeh dhewe teka kanthi akeh keterikatan lan tekad. Nanging, dheweke ngetung liwat wektu lan nonton anak lanang tuwuh dadi anak impen dheweke.

Factor Ryan Giggs: Urip Hubungan

Giggs nikah karo kanca dawa, Stacey Cooke, ing upacara pribadi ing 7 September 2007. Giggs main ing Sir Alex Ferguson kangge karieripun

Dheweke duwe anak loro, loro lair ing Salford lan manggon ing Worsley, Greater Manchester, cedhak panggonane dadi pemain.

Pasangan kasebut pungkasané dipisah ing April, 2016 sawisé disaranake karo pelayan sing dipunginaake ing George's, restoran Manchester paling gedhé sing dibuka ing 2014. Pernikahane uga ditumpes nalika garwane ngerteni dheweke duwe pacangan wolung taun bareng karo rayine, garwane Rhodri jenenge Natasha Lever.

Giggs sedulur lanang, Rhodi wis setya ora bakal ngapura marang hubungane karo bojone. Laporan uga nuduhaké menawa Giggs nduwèni hubungan liya karo mantan Miss Wales Imogen Thomas.

Wiwit sawisé pemisahan kasebut, Ryan Giggs wis dikunci ing perang perceraian £ 40. Tilas mantan gelandang Manchester United lan Wales wis ana ing perang pengadilan sing dawa banget karo bojone Stacey liwat pamrentahane, entuk karir nalika karir 24 taun.

Factor Ryan Giggs: Dikebaki karo Rama

Giggs main ing Sir Alex Ferguson kangge karieripunAyah bapak Ryan Giggs sing wis ditemtokake lan akhire ngecakake pengkhianatan pungkasan putrane. Cathetan: Padha ora diucapake sajrone pirang-pirang taun.

Mula dheweke kepengin supaya putrane bakal gagal ing karire. Sawisé Giggs dadi manajer interim Manchester United ing 2014, bapakné nyatakaké tabloid Inggris The Sun sing "Aku ora ngerteni carane para pemain bisa dipercaya dheweke sawise apa sing ditindakake marang sedulure," nuduhake marang Giggs didakwo duwe hubungan jangka panjang karo lan impregnating garwane kang garwane Rhodri, Natasha Giggs. Wilson dituduh Ryan dadi "Ngapusi, ora setya lan goroh."

Giggs bapak lan Mantan bintang rugby Welsh, Danny Wilson, ngandhakake yen kulawarga kasebut wis dicelupake dening para pemain Manchester United.

Giggs main ing Sir Alex Ferguson kangge karieripun.Ngomong karo Daily Star dheweke ngomong: 'Aku ora bakal nutup lawang marang anak-anakku. Nanging aku ora bakal mbela Ryan maneh. Aku liwat karo. Aku wis diwenehake marang dheweke. Snangis karo garwane sedhulur iku 'paling ora bisa ditindakake sapa wae kanggo wong'. Ramane bengok-bengok ngomongke dheweke 'diwenehake' ing winger lawas.

Akhire Giggs mènèhi apology marang adhine Rhodri kanggo pacangan wolung taun bareng karo garwane. Punika gambar kabeh pihak sing terlibat.

Giggs main ing Sir Alex Ferguson kangge karieripun

Factor Ryan Giggs: Jose Mourinho nyolong papane

Van GaalGiggs main ing Sir Alex Ferguson kangge karieripun. sacking lan janjian Mourinho ngiwa Giggs ing limbo lan frustasi. Pisanan, dheweke ora seneng karo klub amarga dheweke ora bisa ngalahake peran manajer, senadyan mbuwang nganti telung dekade. Banjur, sing dikembangake dadi wedi amarga bakal dibuang Mourinho. Iki bener kelakon. Jose Mourinho giggs lan frustasi, dheweke mundur saka klub.

miturut Jose Mourinho,

"Aku ora gelem mandheg tanggung jawabku. Kasunyatane iku ora tanggung jawabku yen Ryan Giggs ora ana ing klub kasebut. Proyek Ryan wanted minangka proyek klub mutusake kanggo menehi kula. Iku ora salahku. Iku 29 taun dheweke ngginakaken ing klub lan ora 29 dina "

Factor Ryan Giggs: Apa dheweke wis dikandhani

Ryan Giggs Childhood Story Plus Untold Biography FactsDheweke dadi abdi sing setya. Giggs main ing Sir Alex Ferguson kangge karieripun. Wiwit nalika entuk pensiun nalika umur patbelas taun karo Sir Alex Ferguson, dheweke dadi pemain paling apik ing sajarah bal-balan Inggris lan nglumpukake 11 klub Liga, papat Piala FA lan rong medali juara Liga Champions, lan uga ana ing sajroning kenangan.

Giggs minangka pemain pisanan sing tau menangake PFA Young Player of the Year Award rong mangsa ing saurutan (1991 / 92 lan 1992 / 93). Karier total ing bal-balan kasebut nyakup game 1,027 nglawan tim 117 sing ora sopan sauntara karier. Secara jembar, dheweke mung siji sing main ana ing liga kampanye 19.

Factor Ryan Giggs: Katrangan liyane

Ryan Giggs Childhood Story Plus Untold Biography Facts

  • Dheweke menang piala 34. Sing sangang luwih saka Manchester City wis menang ing kabeh sejarah.
  • Kariré main bal-balan Manchester United meruhi dina 7,934.
  • Giggs nyathet rekor sing paling utama ing sajarah Liga Premier kanthi 271. Sawetara gol Ryan Gigg sing apik banget lan dicekak kanggo tujuan musim.
  • Yen pemain debut ing taun iki lan main kanggo wektu sing padha minangka Giggs, dheweke bakal nggawe final ing 2039.
  • Phil Jones ora lair nalika Giggs gawe debut Man United.
  • Mung 12 TEAMS wis main game Liga lebih banyak dibanding Giggs: Chelsea, Arsenal, Aston Villa, Tottenham, Man United. Everton, Liverpool, Newcastle, West Ham, Man City, Blackburn lan Southampton.
  • Dheweke ndadekake penampilan 151 Champions League, katelu ing daftar kabeh-wektu ing mburi Xavi (157) lan Iker Casillas (158) ... lan nomer sing cocog karo macem-macem game Liga Champions Chelsea main ing kabeh sejarah.
  • Dheweke wis diganti kaping luwih saka pemain liyane ing sajarah Liga Premier (134) ..
  • Panjenenganipun damel gol 168 kanthi sae kanggé United. Senadyan ora dikenal minangka pencetak gol, mung enem wong wis ngetung luwih akeh kanggo klub kasebut (George Best, Dennis Viollet, Jack Rowley, Denis Law, Wayne Rooney lan Sir Bobby Charlton).
  • Nalika Giggs ngecul bola ing pojok ndhuwur gol Benfica ing 14 September 2011, dheweke dadi pencetak gol paling tuwa ing Liga Champions ing 37 taun, 289 dina.

Factor Ryan Giggs: Nganggo Bikini Bra

Ryan giggs wis tau nuduhake mati potongan putih ing reuni kamar ganti karo klompok 92 konco. Kenapa wong Welsh ngisi bikini nalika tur pra-musim ing Los Angeles tetep ora dingerteni.

Ryan Giggs Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Factor Ryan Giggs: Cathetan sikil

Ryan Giggs Childhood Story Plus Untold Biography FactsGiggs ora tau dikalahake ing kariré musim 24 kanggo Manchester United lan mung ditinggal nalika main kanggo Wales, ing 5 September 2001 ing kualifikasi Piala Dunia nglawan Norwegia. Iku mung kertu kuning kapindho sing ditampa ing menit 86th. Ing Nopember 2003, dheweke ditemtokake guilty sing ora cocog dening FA amarga prilaku nalika pertandhingan perang Old Trafford nglawan Arsenal (salah siji saka loro United lan enem pemain Arsenal sing dituntut amarga kedadean kasebut). Giggs nampa dobel £ 7,500 nanging nyuda suspensi. Ing minggu kasebut, Giggs nampi penundaan rong pertandhingan saka bal-balan internasional kanggo sengaja ngalahake pemain Rusia, Vadim Evseev ing tandhing nalika babak pisanan ing playoff 2004 Euro. Pelanggaran iki ora dikalahake dening wasit Lucílio Batista, nanging Giggs banjur dibebasake kanthi nggunakake bukti video.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene