Fakta Keren Ryan Fraser Plus Untold Biografi

0
895
Fakta Keren Ryan Fraser Plus Untold Biografi. Kredit kanggo PremierLeague lan EveningExpress

LB nyawiji crita Full of a Genius Football dikenal kanthi julukan "Wee Man, Ryzi". Kisah Kanak-kanak Ryan Fraser lan Sejatine Biografi Baktine nggawa sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki.

Analisis kasebut nyedhaki urip awal, latar mburi, pendidikan, karier, karir awal, dalan kanggo crita-crita, crita-crita, crita-crita, urip pribadi, riwayat urip, lan gaya urip.

Analisis Bayi Ryan Fraser nganti tanggal
Ryan Fraser Childhood Story- The Analysis. Kredit kanggo EveningExpress, DailyRecord lan PremierLeague

Ya, kabeh wong ngerti Fraser dadi pemain sayap Scottish lawas lan spesialis assist goal. Nanging, mung sawetara pemain bal-balan sing nganggep Fraser's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Ryan Fraser Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Ryan Fraser lair ing dina 24th Februari 1994 marang ibune, Debbie Fraser lan bapake, Graeme Fraser ing kutha pelabuhan Aberdeen, lor-wétan Skotlandia, Britania Raya. Scott sing ras lan etnis putih dilahirake minangka anak siji-sijine marang wong tuwane.

Ryan Fraser rawuh saka latar mburi, kelas menengah atas lan omah olahraga. Apa Sporting Home? ... amarga ibune minangka mantan pemain olahraga 100 sing ngetokake Skotlandia ing acara atletik.

Ryan Fraser ngginakaken taun-taun awal gesangipun ing Aberdeen, Skotlandia sadéréngipun pindhah kaliyan tiyang sepuhipun dhateng Oman, negara Timur Tengah ing pundi bapakipun pikantuk pekerjaan minangka pekerja lepas pantai, TheScottishSun laporan. Ayah Ryan, Graeme Fraser, nalika njupuk lenga ing wétan-tengah wétan nate milih kanggo pindhah menyang kabeh kulawarga.

Ryan Fraser Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts- Education and Career Buildup

Cara Sepak Bola Journey Diwiwiti:

Nalika Ryan Fraser manggon ing Oman karo wong tuwané, dheweke duwe bal lan kabeh sing ditindakake mung disabetake. Sethitik dheweke ngerti dheweke mbangun bakat saka iku. Ryan ora mung nyekel bola, dheweke sinau babagan cepet. Iki wayahe sing wis ditemtokake gen ibune wiwit diwujudake ing olahraga sing ora disenengi wong tuwane.

Ngomong babagan pasemon, Fraser sepisan diwenehi pidato pemuda; "Ibu lan bapak ora seneng karo bal-balan, mula aku ora ngerti kepiye aku entuk. "Iku mbokmenawa amarga dheweke weruh putrane unggul ing olahraga sing entuk dheweke ora mung nggoleki, nanging nggawe keputusan akhir bali menyang negarane.

Kurban Kagesangan:

Nalika bapak Ryan Fraser nyumurupi putrané apik ing bal-balan, dhèwèké mutusaké supaya metu saka lenga sugih sing diarani bali menyang Aberdeen. Fraser Muda iku 10 nalika kulawarga kasebut mutusake kanggo mbantu dheweke ngupayakake impen dadi pemain bal.

Sanajan angel banget kanggo Graeme ninggalake proyek lepas pantai lan Debbie kanggo nanggepi pensiun saka Atletik, ananging wong tuwane apik banget mutusake kanggo nerusake impen liwat putrane.

Ryan Fraser Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Keputusan kulawarga Ryan Fraser mbayar dhuwit nalika dheweke weruh bocah cilik sukses sing wis lulus karo akademi bal-balan Kincorth ing Aberdeen, Skotlandia.

Miwiti adhedhasar akademi kang adiluhung yaiku tembakan sing dawa banget, sing mesthi mbayar. Nalika Ryan terus diwasa, dhèwèké kepéngin urip karo Akademi. Awal kariré, dheweke dadi cetha banget yen Fraser enom wis marisi gen kang cepet. Fraser minangka bocah cilik lan paling cepet ing akademi.

Ryan Fraser Early Career Life
Ryan Fraser, tengen, ing aksi nalika karir awal. Kredit kanggo EveningExpress CO.UK

Urip ing Aberdeen FC:

Ryan Fraser ninggalaken Kincorth Academy nalika umure 16 sawisé nandatangani kontrak karo Aberdeen FC. Minangka Ryan Fraser terus diwasa, dhèwèké weruh dhèwèké urip apik karo Akademi. Panjenenganipun damel nyepetake proses liwat kelompok umur akademi, entuk kepercayaan pelatih mudha.

Taun 2010 weruh Fraser diwenehi kesempatan kanggo main ana ing tim senior Aberdeen, ing ngendi dheweke tetep metu ing game. Fraser damel kesan langsung ing tim sepisanan Aberdeen nalika musim wiwitan 2012-13 musim Liga Premier Skotlandia. Iki amarga dheweke entuk penghargaan Young Player of the Month kanggo September lan Oktober 2012.

Ryan Fraser Early Career Story
Ryan Fraser Early Career Story. Kredit kanggo Rekam Saben.

Ryan Fraser Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame Story

Nalika Going Tough:

Kinerja luar biasa Ryan Fraser dadi sumber gangguan terus-terusan lan alangan kanggo pemain sing nentang. Situasi kasebut kudune metu sing saiki dadi Aberdeen manager Craig Brown kedah ngandharaken bilih tim ingkang nentang piyambakipun nyasaraken Fraser kanthi tanggel jawab.

Sasuwene iki, Fraser mutusake kanggo nolak extension kontrak kanthi harapan bisa nerusake bal-balan ing kidul ing Inggris. Keputusan iki nglawan pembuangan Aberdeen sing negatip.

Angel Mulai Urip ing ACF Bournemouth:

Ryan Fraser Road kanggo Fame Story- Nalika Going nemu Angel
Ryan Ngendi Wae Kene Story- Nalika Going Gets Angel. Kredit kanggo talkSPORT

Ciloko lutut serius sing diunggahake ing sesi latihan pertamane banget mbatesi proses awal Fraser ing Bournemouth. Apa sing luwih angel kanggo Ryan sing ditampa yaiku penyalahgunaan sing ditindakake marang dheweke lan keluargane saka mantan fans Aberdeen sing ora seneng karo keberangkatan.

Ngandika babagan pengalaman, Fraser tau ngandika: "Iku angel kanggo nemokake keputusan transferku sing luwih abot nalika aku mudhun lan langsung luka. Rong minggu kepungkur, aku felt kaya aku milih sing tepat, nanging aku lan keluargaku kepenak ". Ana wektu Ryan Fraser entuk tweets lan pesen, sing cukup kasar lan pantes ora reaksi.

Ryan Fraser Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts- Rise to Fame Story

Senadyan wiwitane nguciwakake ing Bournemouth lan kekerasan sing terus diluncurake, Fraser tansah yakin yen dheweke wis nelpon kanthi bener ing kaputusan kanggo lelungan adoh kidul. Panjenenganipun mutusaken kanggé nglampahaken bicara ing lapangan tinimbang narik kawigatosan ingkang dipunwastani mantan penggemar babagan piyambakipun lan kulawarga. Miturut Scott, "Yen sawetara wong isih mikir, aku wis nggawe keputusan sing salah, cukup adil. "

Masa cedera dadi wayahe bayangan kanggo Ryan Fraser sing tau ngucapake tembung-tembung ...

Ryan Fraser Road menyang Recovery saka Injury
Ryan Fraser Road menyang Recovery saka Injury. Kredit kanggo AFC Bournemouth.

"Kanthi tatu, aku ora main ing musim pisanan, nanging aku felt ing kasunyatan sing aku dadi pemain. Ana perkara ing game aku durung ngerti. Iku wektu aku wiwit ngerti game ing njaba. Aku sinau nalika ngirim barang, nalika nglintasi bal, nalika arep teka, nalika kudu tetep. "

The Comeback:

Sakwise cedera, Ora ana wektu sadurunge Ryan wiwit berkembang ing pesisir sisih kidul. Iki weruh dheweke entuk akeh pujian kanggo layar sing konsisten. Ryan Fraser banjur nulungi tim supaya menangake 2014 / 2015 Football League Championship.

Ryan Fraser Road kanggo Fame Story
Ryan Fraser Road kanggo Fame Story

Minangka nalika nulis, Ryan saiki diadegaké ing Liga Premier ing sangisoré Eddie Howe. Musim liga utama 2018 / 2019 wus nyumurupi dheweke dadi raja pembantu ing Bournemouth. Isih ana ing wektu nulis, Fraser lagi dianggep paling apik sawise mbiyantu Eden Hazard lan Kristen Eriksen.

Ryan Fraser Goal Assist Record
Ryan Fraser Goal Assist Record

Dina iki, jagad wis weruh yen kaputusan kandel lan akeh-dikritik wis nyebabake kenaikan sing luar biasa lan uga nyukupi kabutuhan klub dheweke. Liyane, kaya sing diomongake, yaiku sejarah.

Ryan Fraser Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Sapa sing Ryan Fraser Gendakan utawa Wag?
Sapa sing Ryan Fraser Gendakan utawa Wag?

Kanthi paningkatan Ryan Fraser, pitakonan ing lip kabeh ...Sapa sing pacar Ryan Fraser utawa WAG?. Lalihe dhuwur, ora ana sing nyalahake kasunyatan bilih Ryan Fraser nduweni kuwalitas apik, kanthi panampilan sing nggantheng ndadekake dheweke dadi anggur saka putri.

Nanging, miturut sawetara laporan online, katon Ryan Fraser katon isih tunggal ing wektu nulis. Nanging, kita ngira-ngira dheweke bisa dadi kanca, nanging luwih seneng supaya ora umum ing wektu iki.

Ryan Fraser Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadine Ryan Fraser bakal mbantu sampeyan nggawe gambar sing lengkap babagan panjenengane. Away saka bal-balan, Ryan Fraser urip karo urip kelas menengah sing normal lan sedhih.

Ryan Fraser
Ryan Fraser

Dadi, ing Life Personal, Ryan Fraser minangka salah sawijining introvert. Dheweke luwih milih supaya sinetron kanthi cepet ing game lan, saéngga, nyegah ngrampungake urip pribadhi ing platform umum. Iki nggawe angel kanggo media kanggo speculate akeh ing wong.

Ryan Fraser Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts- Fakta Keluarga

Sakdurunge dheweke entuk gelar bal-balan, kulawarga Ryan Faser cukup sugih entuk babagan $ 100,000 (upah taunan rata-rata taunan) taun kanthi pensiun pensiun kanggo ibune. Nanging, sadurungé ing artikel iki, ora saben anggota kulawarga Ryan Fraser tresna olahraga wiwit.

Ngerti pora?… Debbie, ibu Fraser, tau bisa mlayu ing Olimpiade, nanging dheweke entuk cedera sing lutut. Senadyan Debbie wis suwe wiwit pensiun saka atletik, dheweke tau ngenteni dheweke superstar nalika ana konteks sing mlaku. Ngomong babagan iki, Ryan tau ngomong; ...

"Mbokku luwih cepet tinimbang aku - luwih cepet! Dheweke tatu ing wektu kuwi, nanging kita kudu cepet-cepet mbukak dalan lan dheweke isih bisa ngalahake aku. Dheweke luwih cilik tinimbang aku nanging dheweke cepet! "

Senadyan mènèhi kamulyan marang pirang-pirang puji, Fraser mesthine bakal ngucapke matur nuwun marang bapakne sing nggawe kurban ageng nilarake proyek dhuwit kanggo mbayar karir. Kabeh Graeme Fraser pengin kanggo putrane supaya seneng bal-balan lan konsentrasi ing malah ngirit impen.

Ryan Fraser Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts- Lifestyle

Fraser minangka nalika nulis nduweni nilai pasar £ 16.20m miturut TransferMarket Laporan. Nanging, kasunyatane ora ngluwihi menyang Eksploitasi Gaya urip sing gampang ditemokake dening sawetara mobil mewah, gedung gedhé, bocah-bocah wadon lan Buzz. Ryan Fraser luwih seneng nglumpukake langganan golf.

Ryan Fraser LifeStyle Facts
Ryan Fraser LifeStyle Facts

Ryan Fraser Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Untold

Ngerti pora?…

Ryan Fraser tau dadi pecandu pizza lan Ice-Creams, amarga masalah cedera sadurunge. Eddie Howe tau nggawe dheweke gawe nyuda Pizza lan Ice-creams liyane kanggo nggunakake rencana diet luwih sehat. Panganan sing luwih sehat wis nyebabake dheweke nandhang tatu kanthi kasar lan perawatan kasar sing asring ditindakake dening para pembela.

Tayang TV pisanane

Ryan Fraser ana ing antarane sawetara pemain bal-balan sing wis dadi penampilan acara TV. Ngerti pora?... Dheweke dadi aktor ing acara olah raga "Sepakbola ing 5: Kejuaraan".

Babagan Dhuwuré:

Ryan Fraser- Pemain paling cedhak ing Liga Premier
Ryan Fraser- Pemain paling cedhak ing Liga Premier. Kredit kanggo DailyMail

Ngadeg ing 5ft 4ins wae, Fraser saiki dadi pemain paling cilik ing top-flight Inggris kaya nalika nulis. Senadyan ing dhuwur, bintang cilik wis ngasilake lintasan gedhe ing liga utama.

Ryan Fraser Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts- Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Visit and subscribe to our youtube Channel kanggo Video liyane.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story Frustasi Ryan Fraser lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene