Ruben Neves

0
2923
Ruben Neves Latar mburi bocah cilik Untold biografi Facts dening LB

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Rolls Royce". Kisah Kisah Kanak-kanak Ruben Neves lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi.

Ya, kabeh wong ngerti kemampuane sing apik lan lancar. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Ruben Neves sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Ruben Neves Biografi Anak Untold Biography Facts- Awal Life & Family Background

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Rúben Diogo da Silva Neves. Ruben Nevez lair ing dina 13th Maret 1997 kanggo tuwane Pak lan Jose José Neves ing kutha Mozelos ing kutha Portugis. Ruben Neves tansaya tambah karo adhine, Vanessa Neves ing kluwarga kelas menengah cilik.

Ruben Neves Sister- Vanessa Neves

Wiwit saka masa kanak-kanak, Ruben wis dikenal dadi penggemar FC Porto. Aside tansah nganggo kain favorit, jersey FC Porto, Ruben uga dikenal kanthi werni ing sikile kabeh. Saiki, apa bal ing sikile?

Foto Ruben NevesSawijining amarga wong tuwané duwé bisnis barang olahraga eceran. Banjur minangka bocah cilik, ibuné Ruben Neves lan bapak duwé toko olahraga ing kutha Mozelos. Thanks kanggo sing, gampang kanggo Ruben nyandhang jersey FC Porto sing anyar lan njaga bal-balan bal-balan sing cedhak karo dheweke.

Toko olahraga Ruben Neves

Aside gadhah wong tuwa sing ngedol barang-barang olah raga, Ruben uga tansaya tuwuh karo kerabat sing main bal-balan.

Kepiye dheweke kepenak Matured Personality: Siji-sijine katon jelas babagan Ruben Neves. Iku dheweke "matured personality" kang dikembangake sajroning masa kanak-kanak lan saiki wis dadi transparan nganti saiki. Ngomong babagan kedewasaan sing umur sing suwe karo Telegraph, Ruben sapisan ngandika;

"Aku tansah kaya sing [diwasa], mbok menawa amarga tuwanaku. Padha tansah menehi tanggungjawab marang aku, kanggo tuwuh lan sinau cepet, "

Dheweke terus ...

"Nalika aku sangang bapakku [Jose] tindak ing Spanyol kanggo kerja telung taun lan aku ana ing Portugal. Ningali dheweke mung sapisan sasi angel. Aku mung karo ibu lan sedulurku, sing luwih enom tinimbang aku. Iki minangka wektu kanggo aku ngelingke pikiran sing aku kudu ngurus. Supaya mbantu aku dadi kaya diwasa. "

Ruben Neves Biografi Anak Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Tanpa mangu-mangu, Nuduhake bal-balan ing bal-balan, gadhah wong tuwanane sing sade bal-balan lan weruh kanca-kancane sing main bola mesthi mbantu nemtokake path karir kanggo Ruben. Kaya kanca-kancane, Ruben entuk daftar tim lokal Mozelos Lusitania de Lourosa. Nalika main bareng klub pemuda, dheweke nduwe impen kanggo Porto, klub sing diduweni wiwit cilik.

Reuben ora gelem nerusake kasengsem marang impen FC Porto sing ditindakake sawisé nyoba sukses kanthi pangkat pemuda. Ing ngisor iki minangka Reuben seneng sawise dheweke gabung karo sistem pemuda Porto nalika umur 8.

Reuben Ruben Neves - Tumindake Fame

Sakwéné wektu karo akademi, Ruben dikirim kanggo ninggalaké musim kanthi disilihaké ing Padroense FC sing dadi cabang adhi saka FC Porto. Sakwéné wektu nalika pemuda FC Porto, dheweke diterangake minangka pemain "kualitas mental sing luar biasa, kanggo ngetrapake skills teknis lan taktis".

Ruben Neves Biografi Anak Untold Biography Facts- Breaking Records

Ruben Neves Career Story

Ruben "mlumpat" langsung menyang tim senior Porto ing umur 17. Amarga dheweke dadi bakat lan ora wedi, Ruben ngasilake pengaruh langsung marang tim senior FC Porto. Sakcepete, ing karir profesional enom, Ruben wiwit ngilangi rekor. Ruben Neves nyuwil cathetan nasional lan Eropa sing njupuk donya sepak bola dening badai. Punika minangka cathetan awal;

Rekaman Nasional pisanan: Rúben Neves dadi pemain paling enom ing sejarah FC Porto kanggo gol ing Liga Perdana.

Ruben Neves Rekor nasional- Pemain paling enom FC Porto kanggo gol

Rekaman Nasional: Ing umur 17 taun, 5 sasi lan dina 7, Rúben Neves nyuwil Cristiano Ronaldo rekaman (17 taun, 6 sasi lan 9 dina). Panjenengané dadi pemain sing paling enom saka Portugal kanggo main ing Liga Champions.

Rekam Eropa: Ing musim 2015 / 16, Ruben nyathet rekor kasebut minangka pemain paling enom kanggo kapten ing Liga Champions (18 taun lan dina 221 nglawan Maccabi Tel Aviv). Cathetan sing isih ana ing wektu nulis amarga matur marang umur enom kuwi

Ruben Neves Captiancy Record

Rekaman Nasional: Pamungkas, Ruben mecah rekor dadi pemain paling enom kanggo ngakses game 50 kanggo Porto. Iki wis rampung ing umur 18 taun lan dina 267.

Ruben Neves Biografi Anak Untold Biography Facts- Impact Jorge Mendes

Cathetan-cathetan Ruben minangka pemain sing digawe titan saka pro sepak bola lan agen super Jorge Mendes njupuk kapentingan ing dheweke ing taun 2014.

Ruben Neves ketemu karo Jorge Mendes

Ngerti pora?… Jorge Mendes ndarbeni Gestifute International, badan bal-balan sing paling populer ing donya. Dheweke minangka agen super kanggo klien ndhuwur kayata Jose Mourinho, Cristiano Ronaldo, James Rodriguez, Angel Di Maria, Bernardo Silva lan Diego Costa.

Ruben Neves sapisan ngandika kanthi lembut babagan Jorge Mendes ngendikan;

"Jorge Mendes minangka wong sing seneng banget lan apik kanggo ditangani. Kontak sing dheweké nduweni kuwat. Dheweke bisa nyetel pemain ing meh kabeh klub saiki, dheweke dadi terkenal !.

Antarane kabeh klub ndhuwur ing Eropah, Jorge Mendes menehi saran Ruben ing sarujuk kanggo pindhah menyang Wolverhampton Wanders, klub divisi Inggris sing diadegake ing Inggris. Menyang ekspektasi penggemar, Ruben Neves sarujuk amarga rong faktor sing menehi motivasi kanggo pindhah. Kawitane amarga kepenginane Jorge Mendes karo mantan pimpinan Nunu Espirito Santo sing tanpa dheweke, gestifute dheweke ora bakal kawangun. Ruben dipercaya wong loro.Nuno Espirito Santo Biografi Facts- The Jorgie Mendes Encounter

Alesan liya yaiku supaya Ruben Neves kepengin nggabungake karo boss mantan Porto, Nunu Espirito Santo sing dipikirake supaya bisa tuwuh dadi pemain sing dikarepake.

Ruben Neves Biografi Anak Untold Biography Facts- Rising Wolverhampton

Sasampunipun gabung kaliyan Wolves, Rube boten namung pikantuk kaliyan mantan bossipun Nuno Espirito Santo. Panjenengané nyatakaké dheweké bersatu karo daftar panjang seduluré Portugis sing uga klompok Jorge Mendes. Dhaptar dhaptar lintang Portugis sing terus dumadi nalika dheweke manggon ing klub kasebut. Minangka nalika nulis, dhaptar iki kalebu; Diogo Jota, Helder Costa, Joao Moutinho, Rui Patricio lan liyane digambarke ing ngisor iki.

Pemain Portugis Wolves ing Jorge MendesCathetan Rekaman Nasional Liyane: Ruben nampilake salah sawijine game Wolverhampton bebarengan karo rekan senegala sing digambarake ing ndhuwur amarga dheweke ngilangi klub Wolves lan rekor liga kanggo pemain paling Portugis sing diarani ing posisi awal.

Nemtokake Doubters Salah: Awalipun, kathah penggemar ingkang anggadhahi pamanggih bilih Neves damel keputusan transfer salah kaliyan rumor ingkang ngirangi "kepriye pemain gedhe kaya dheweke gabung ing Divisi kaping 2 ing Inggris!". Ora ana wektu sadurunge penggemar meragukan nyadari yen Wolverhampton minangka klub sing sampurna kanggo dheweke tuwuh. Iki teka sawise screamer Neves kang sawise screamer gol ing video ing ngisor iki;

Penghargaan kasebut: Ing April 2018, Ruben dinominasikake kanggo Pemain EFL Championship Musim lan Pemain Muda saka penghargaan Musim sawise ngetokke tim menyang gelar EFL.

Ruben Neves Awards ing Wolves

Luwih apik saka Zidane Chant: Saliyane kontroversial ana apa sing nyatakake dominasi Ruben ing Inggris. Kanggo pembuangan Wolves, Neves luwih apik tinimbang Zidane. Tonton lagu ing ngisor iki;

Nanging sing bisa? ... Apa Neves luwih apik tinimbang Zidane? Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Ruben Neves Biografi Anak Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Ing saben pamuter Portugis sukses, mesthi ana pacar utawa garwane sing glamor. Istri sing glamor kuwi katon ing wong Debora Lourenco sing dadi mitra sing paling enom kanggo Ruben Neves.

The Love Story saka Ruben lan Debora dening LifeBogger

Loro-lorone kekasih wis kenal bebarengan ing dina-dina Ruben ing FC Porto. Ngerti dheweke bakal teka ing Inggris, Ruben uga mutusake kanggo nggawe perencanaan maju sing sampurna. Rencana sing kudu dilakoni dadi bapakné kaya dheweké bakal bisa urip anyar ing Wolves.

Ngerti pora?… Reuben nampi keluarga Wolves nalika samenika putranipun, Margarida ingkang asri, ingkang lair ing Portugal. Ing dina kuwi, Ruben ora gelem ngirim foto bayi liwat dheweke Instagram.

Ruben Neves celak kelahiran putriné

Ing Interview pisanan karo koran Inggris mung sawise game pisanan kang uga dina lair anaké, Ruben Neves marang SunSport:

"Ora ngerteni manawa ana sing paling angel. Nanging matur nuwun kanggo Gusti Allah kanggo jaringan sosial amarga gampang banget nganti saiki - meh padha kaya kene. "

Gelandang tengah sing umuré 20 kudu mabur menyang Portugal sawisé pertandhingan pertandhingan pertandhingan pertama supaya Debora lan bayine Margarida dadi partner. Sampeyan malah Ruben manggon apik ing Inggris, angel ora adoh saka anak sing anyar lan partner kanggo minggu.

Kanggo Ruben Neves, ora ana panjelasan marang perasaan sing luar biasa dadi bapak. Ruben minangka bapak gedhe sing seneng dadi bapa.

Ruben Neves- Kisah Para Bapak Sejati

Ruben minangka nalika nulis wis ketemu karo garwane lan putri ing desa cilik Tettenhall, rong mil saka Stadion Molineux saka Wolverhampton.Reuben ketemu karo keluargane

Ruben Neves Biografi Anak Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Ruben Neves Personal Life

Senadyan ora pati gedhé lan dirungokake, sampeyan bisa uga ngerteni batesan ing Ruben Neves sing ndadekake dheweke dadi pemimpin alam. Ruben loropaken lan asring nemokake piyambak ing perusahaan sanak keluarga lan kanca cedhak.

Ruben Neves

Dheweke iku wong tanpa pamrih sing tansah nulungi wong liya, tanpa duwe pangarep-arep.

Panganan: Ruben seneng karo rasa semangat ing Portugal sanajan ing Inggris. Panggonan lokal favorité isih tetep Aromas De Portugal, kopi Portugis lan toko panganan Portugis.

Ruben Neves nyenengake panganan favorit ing Wolvehampton

Ngerti pora?… Meh kabeh pemain Portugis ing Wolverhampton seneng duwe persediaan Aroma pastel de natas, kue kustard sing dadi kekasih ing negarane.

Mriksa: Thanks kanggo maca Ruben Neves Childhood Story plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene