Ruben Loftus-Cheek Childhood Story Plus Untold Biography Facts

1
7027
Ruben Loftus-Cheek Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "senggur". Kita Ruben Loftus-Cheek Childhood Story uga Untold Biography Bukti nggawa sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, entuk kawruh, hubungan lan pribadhi.

Ya, saben wong ngerti babagan kemampuane kanggo njaga saben werni dikirim menyang dheweke ing tekanan. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Ruben Loftus-Cheek sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Ruben Loftus-Cheek Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Ruben Ira Loftus-Cheek lair ing 23rd Januari, 1996 ing Lewisham, London, Inggris. Dheweke lair saka ibune Inggris, Juliette Cheek lan bapakne, Trevor Loftus (bapak). Ruben Loftus-Cheek iku keturunan Guyana.

CATETAN: Guyana minangka negara sing nganggo basa Inggris ing pesisir Atlantik Lor Amérika Kidul. Negara kasebut ana hubungane karo wilayah Karibia. Bapak Loftus-Cheek, Trevor Loftus lunga saka Guyana lan pindhah menyang Inggris karo putra telué sadurunge putra pungkasan Ruben lair.

Loftus-Cheek katon minangka murid sing cepet nalika masa kanak-kanak. Dheweke ngetutake jejak langkah kakange sing main ing Liga Premier. Ruben, digambar ing ngisor iki kanthi Dominic Solanke, Abramovich lan Tammy Abraham wis wiwitan gedhe ing Chelsea Youth Academy.

Loftus Cheek Digambar Kanthi Dominic Solanke, Abramovich lan Tammy Abraham

Prized amarga kecerdasan ing lapangan, dheweke tambah dhuwur lan kuwat lan bisa bertanding karo pemain lawas kanggo posisi. Iki mimpin kanggo promosi lan sukses sing ngangkat dheweke menyang posisi sing saiki.

Ruben Loftus-Cheek Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Sanajan Ruben minangka single, dheweke tau nyambung karo model Inggris, kepribadian televisi lan presenter Ferne McCann sing tau ngakoni manawa pemain bal-balan misteri ing Twitter.

Ruben Loftus-Cheek GendakanNgomong karo The Sun babagan urip katresnan, bintang TOWIE nyatakake:

"Ana wong nyeleh pesen langsung ing Twitter sawetara dina kepungkur! Aku ora bakal ngomong sapa. Dheweke dadi pemain bal-balan misteriaku. "

Nalika dheweke nyoba njaga ijol-ijolan, laporan investigatif ngungkapake yen Ruben Loftus-Cheek yaiku wong pungkasan Ferne nyusul ing situs media sosial (wektu iku).

Dugaan spekulasi sing luwih akeh didhukung dening fakta sing ora ana akeh pemain bal-balan antarane wong 1000 sing dheweke ngetutake. Ing wekdal samangke, Ruben tetep wonten ing pundi piyambakipun nggabung kaliyan pemenang Love Island 2017, Amber Davies ingkang ngupados close to the Football Genius kanthi pesen.

Sesambetan Sing Ora Kicked Off - Ruben pipi lan Amber Davies

Dheweke uga ngumumake babagan Ruben nalika dheweké sajrone wawancara, takon babagan pikirane pemain bal-balan.

Dheweke ora yakin. Aku ora tau weruh apa-apa kaya ing uripku. Dheweke iku Absolute, (sic).

Dheweke ngucap.

Ruben Loftus-Cheek Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kilat kaping pindho kanggo dheweke

Bebot kilat disabetake metu ing omah Ruben ing Juni 2016, nyatakake yen kaloro Ruben lan keluargane nandhang tangane ing alam semesta.

11 taun kepungkur, omah sing padha isih disabet dening petir. Lan padha ngomong kilat ora tau disabetake kaping pindho ... hmmm ...

KEBENARAN: Paribasan lawas sing 'kilat ora tau diserang panggonan sing padha kaping pindho' iku mitos liyane sing saben pengamat badai veteran utawa peneliti wis katon alam defy. Punika kasus Ruben Loftus-Cheek. Ing kasunyatan, diwenehi wektu cukup, iku bener ora bisa dihindari. Kilat bisa mencet sembarang panggonan luwih saka sepisan.

Ruben Loftus-Cheek Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir ing Ringkasan

Dheweke melu akademi muda Chelsea FC ing umur 8. Dhèwèké kesengsem ing wiwitan kariré sadurunge njupuk cedera hip, saka dhèwèké olèh. Wiwit dheweké terus ndadèkaké klub kasebut. Dheweke miwiti debut kanggo Chelsea Ing 18 nalika dheweke mung 14. Loftus-Cheek minangka bagian saka klub Chelsea sing menang ing final Liga Pemuda UEFA ing 2015 Tammy Abraham lan Dominic Solanke.

Kabeh ucapan terima kasih kanggo prestasi apik ing tim pemuda, Loftus-Cheek diganjar kanthi jumlah total £ 1.7million setahun sajrone taun 17 wae. Iki digabung karo promosi kanggo tim senior Chelsea. Tawaran kontrak Chelsea kanggo Ruben Loftus-Cheek mecah njobo tabloid. Sawetara kritikus nyebataken 'sawijining kutukan ing bal-balan modern'.

Pancen, tawaran kontrak taun mesthi ndadekake Ruben Loftus-Cheek finansial ngamanake kanggo urip senadyan anget bench lan pisanan, ora tau katon ing pertandhingan kanggo tim pisanan Chelsea.

Nalika mlebu kontrak anyar, Loftus-Cheek ngendika:

"Klub wis rampung akeh kanggo kula wiwit aku diwiwiti kene minangka wolung wolung lan saiki aku pengin mbayar iman sing padha ditampilake ing kula karo pagelaran ing lapangan."

Wiwit, dheweke wis nggawe jeneng kanggo dheweke utamane bubar karo Tim Nasional Inggris.

Ruben Loftus-Cheek Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Ruben Loftus Pipi asal saka latar kulawarga sing sugih. Sedulur-sedulure sing melu bal-balan profesional nggawe akeh duit nalika puncake. Iki tanggung jawab marang kekayaan kulawarga.

Bapakné, Trevor Loftus bubar nyatakaké Jose Mourinho nyawijekake putrane maneh ing Chelsea. Trevor ngalahake Jose Mourinho teka liwat perawatan kasar sing dianggep putra midfielder ing Stamford Bridge. Ing tembung ...

'Dheweke kudu main. Everyone behind the scenes was asking: "kenapa dheweke ora main? ... Yen Ruben lagi main Mauricio Pochettino, dheweke bakal duwe 70, 80, 90 penampilan pisanan ing wektu saiki. '

Wulan sabanjure, Trevor ngucapake matur nuwun Antonio Conte kanggo ngirim Loftus-Cheek marang silihan mangsa kanggo Crystal Palace sing pemain digunakake digunakne kanggo nebus awake dhewe. Trevor cepet ngritik Jose Mourinho nanging ora ngerti kasunyatane yen Jose iku sing njaluk Loftus-Cheek supaya diwenehi medali sawise kaping telu ing triumph judhul Chelsea ing 2014-15.

MOTHER: Juliette Cheek iku ibu Inggris saka Ruben Loftus-Cheek. Dheweke minangka panjaga omah sing kepengin banget ngreksa omah dheweke nalika gendheng disabetake kilat.

Ruben mum- Juliette Cheek
Ruben mum- Juliette Cheek

Ruben Loftus-Cheek nduweni telung sedulur lanang. Anak tertua yaiku Wayne Cort, pemain bal-balan pensiun karier ora dikenal, ora kaya adhine.

Ruben Loftus-Cheek kapindho adhine sedulur-sedulure Carl Cort lair ing 1st saka November 1977. Dheweke yaiku pemain bal-balan mantan pemain basa Inggris sing mantan pemain sepakbola sing main ing Inggris sing main ing Tampa Bay Rowdies ing Liga Sepakbola Amerika Utara. Dheweke sadurunge main kanggo Wimbledon, Lincoln City, Newcastle United, Wolverhampton Wanderers, Leicester City, UD Marbella lan Norwich City.

Loro-lorone sadulur liyane sing lawas, Leon Cort saiki pramuka kanggo Bolton Wanderers FC Leon Cort yaiku mantan pemain bal-balan Guyana sing main minangka bek. Dheweke iku adhine Carl Cort lan setengah sadulur saka Ruben Loftus-Cheek. Panjenenganipun gabung Crystal Palace ing musim panas 2006 sadurunge gabung Stoke City ing Oktober 2007. Dheweke uga main kanggo Burnley, Preston Northend lan Charlton Athletic.

Ruben Loftus Cheek's Half Brother Leon Colt

Ruben Loftus-Cheek Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Idol

Nalika ing Chelsea, labeling Loftus-Cheek minangka pemain bal-balan Micheal Ballack, ing babagan gaya muter, dheweke luwih cedhak karo pemain tengah bule kaya Patrick Vieira.

Ruben Loftus-Cheek- Patrick Viera
Loftus-Cheek- Today's Patrick Viera

kang FA Bio ngandika luwih apik tinimbang kita bisa. Ing tembung ...

"Ing 6ft 4in dhuwur, Loftus-Cheek angel kanggo kantun. Gelandang, gelar box-to-box, sing nduweni kombinasi kekuatan lan keanggunan sing langka lan kemampuan kanggo ngetik utawa ngalahake. Kabeh sing asli. "

Legenda Jerman Michael Ballack isih tetep inspirasi. Loftus-Cheek sapisan ngandika;

"Pelatih muda saya kerep ngomong, 'Nonton pertandingan Chelsea lan Jerman, nonton Ballack !!!' "

Model peran Ruben Loftus-Cheek
Model peran Ruben Loftus-Cheek

Ruben Loftus-Cheek Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Barcelona tau nyoba kanggo mlebu dheweke

Nalika lagi lara saka pemain nom-noman sing bakal ditabuh dening musuh Eropa (umpamane, Cesc Fabregas), Barcelona mutusake teka ing Inggris lan njaluk dendam ing 2012 karo Penangkapan Ruben Loftus-Cheek saka Chelsea.

Iku prestasi gol kanggo pertandhingan Inggris U19 nglawan Wales sing ditangkep Barca iku mripat. Iki sebabe Chelsea tetep mantep lan mlebu Ruben mudhun kanggo menehi hasil jangka panjang.

Ruben Loftus-Cheek Childhood Story Plus Untold Biography Facts -FIFA tau ngapusi dheweke

Ruben Loftus-Cheek bisa uga dianggep cukup apik nalika diamati. Sanajan, kinerja bal-balan kepungkur wis diturunake dening FIFA 15.

Nanging, misale jek Kehakiman wis diwiwiti kanthi bertahap minangka rating anyar ing FIFA 18 minangka upgrade sing nyenengake sing isih nate dikarepake.

Ruben Loftus Pipi peringkat FIFA

Ruben Loftus-Cheek Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Yen dheweke ora dadi pemain bal-balan, dheweke bakal dadi YouTuber

Ing alam semesta alternatif, Loftus-Cheek bisa dadi bintang YouTuber minangka iya miwiti saluran YouTube sing weruh dheweke muter-muter nganggo wulun kaos kaki lan nyetel game skill FIFA 15 DIY ing taman.

Sepakbola ngundang hard- Loftus-Cheek bakal dadi Youtuber
Sepakbola ngundang hard- Loftus-Cheek bakal dadi Youtuber

Sayange, saluran kasebut durung ditindakake sakwéné taun amarga komitmen kanggo bal-balan.

Ruben Loftus-Cheek Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Dheweke tau njaluk bos anyar sawise saben game 6

Kanggo dolanan game 30 pisanan, Loftus-Cheek weruh total manajer 6 kepengin mimpin. Tim iki kalebu Jose Mourinho (FC Chelsea), Guus Hiddink (Chelsea FC), Antonio Conte (Chelsea FC), Frank de Boer (Crystal Palace lan Roy Hodgson).

Mriksa: Thanks kanggo maca Ruben Loftus-Cheek Childhood Story plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene