Kisah Para Rasul Romawi Pavlyuchenko Plus Untold Biografi Fakta

Kisah Para Rasul Romawi Pavlyuchenko Plus Untold Biografi Fakta

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Lengkap saka jenius bal-balan sing paling dikenal kanthi sebutan: 'Pav'. Kisah Kanak-kanak Romawi Pavlyuchenko Kita plus Biografi Untold Fakta ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Tanpa luwih adieu, Monggo Mulai.

Roman Pavlyuchenko Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Facts-Awal urip

Kisah Para Rasul Romawi Pavlyuchenko Plus Untold Biografi FaktaRomawi Anatolyevich Pavlyuchenko lair ing 15 Desember 1981 ing desa ing Mostovskoy, Krasnodar Krai, Uni Soviet. Pavlyuchenko diangkat dening bapakne Anatoliy AV Pavlyuchenko lan ibune Lyubov Vladimirovna.

Wong tuwané dianggo migrasi nalika isih cilik. amerga kahanan ora stabil ing Uni Solviet.

Dheweke wiwit main bal-balan saka tingkat lokal ing Cherkassy. Ana, dheweke gabung karo Pavlyuchenko wiwit karir bal-balan nalika dheweke gabung karo Sekolah Olahraga Victory lan mapan ana pitung taun sadurunge gabung karo klub pemuda liyane, Dynamo Stavropol. Ora suwé sawisé dadi spesialis sepakbola TK.

Nalika iku ana ing taun 16, dheweke pindhah menyang kutha ing ngendi dheweke nglakokake bal-balan profesional.

Roman Pavlyuchenko Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Facts-Urip Keluarga

Ora akeh sing ngerti babagan keluargane. Nanging, laporan-laporan nyathet yen bapake Anatoliy Andreyevich Pavlyuchenko aktif aktif ing politik Rusia. Putranipun sinau saka dheweke lan pungkasane ninggalake bal-balan kanggo ngetutake jejere jejere.

Pavlyuchenko duwe adhine Oksana Anatolyevna Pavlyuchenko.

Roman Pavlyuchenko Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Facts-Urip Hubungan

Romawi ketemu karo garwane Larisa ing sekolah, ing ngendi dheweke iku kanca sekelas. Dheweke nikah ing Nopember 2001. Ing wulan Agustus 24, 2006, Larisa nglairake putriné Kristina Romanovna Pavlyuchenko.

Kisah Para Rasul Romawi Pavlyuchenko Plus Untold Biografi FaktaIstri Romawi Larisa minangka kembar. Svetlana kembar iku garwa saka Sergey Serdyukov sing dadi pemain bal-balan pensiun lan kanca apik karo bojone kanca Romawi sing paling apik.

Roman Pavlyuchenko Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Facts-Urip Politik

Mantan striker Tottenham, Roman Pavlyuchenko uga nduweni karir ing politik. Ing Rusia, piyambakipun bertanding, menang lan dipunpilih dados wakil dewan kota Stavropol. Dheweke uga anggota saka Vladimir Putin "United Russia" party.

Sawise menangake kursi ing 2008, internasional Rusia marang para wartawan: "Amarga profesine saya ora gampang kanggo aku bisa langsung nyambut gawe ing dewan kota - nanging aku siap nulungi saran lan kontribusi konkrit kanggo pembangunan lan perkembangan kutha lan negara saya gedhe "

Roman Pavlyuchenko Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Facts-Unfappy Ending with Tottenham

Ing 16 Mei 2009 ing 2-1 menang liwat Manchester City, Pavlyuchenko diganti 15 menit sadurunge full-time kanggo Fraizer Campbell. Ora nyenengake teka, Pavlyuchenko nyerbu mudhun ing trowongan, nggabungake teammate ing bench. Tindakane dikritik dening Harry Redknapp, ngendikan yen dheweke ngeculake pemain lan penggemar. Miturut Harry ...

"Aku ora seneng, iki ora kaya aku. Sampeyan lagi kepengin nyolong. Pembuangan ana kene lan mbayar dhuwit kanggo nonton lan aku mikir yen pemain muter mudhun ing trowongan tanpa njagong mudhun lan nonton lan njupuk konco tim, aku mikir sing ora sopan kanggo kanca-kanca

Pavlyuchenko banjur njaluk ngapura marang tumindake, amarga dheweke ora nindakake prestasi sing paling apik lan duka ing dheweke sawise teka ing lapangan lan ora ing keputusan kanggo ngganti dheweke. Dina-dina ing Tottenham cendhak dawa sawise dina iki. Dheweke main dadi pemain 78 lan nyetak gol 21 kanggo klub kasebut.

Roman Pavlyuchenko Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Facts-Klub sawise Tottenham

Sawise ninggalake Tottenham, Romawi wis main ing klub 4 yaiku; Lokomotiv Moscow, Kuban Krasnodar, Ural Yekaterinburg lan Ararat Moscow.

Loading ...

KOMUNITAS 2

  1. Ya, dheweke dudu bintang Asia, Karacheavo-Cirkassia, lan Stavropol ing Eropa

    Uga, ibuku minangka guru TK (Y)
    Dadi ora yakin yèn dhèwèké ngandika ora akeh sing ngerti babagan tuwané ... ora padha metu saka lemah

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene