Kisah Para Rasul Romawi Pavlyuchenko Plus Untold Biografi Fakta

Kisah Para Rasul Romawi Pavlyuchenko Plus Untold Biografi Fakta

LB nyedhiyakake Kisah Penuh jenius bal-balan sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Pav'. Kisah Kanak-kanak Romawi Pavlyuchenko Kita plus Biografi Untold Fakta ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Tanpa luwih adieu, Monggo Mulai.

Kisah Kanak-kanak Romawi Pavlyuchenko Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Awal urip

Roman Anatolyevich Pavlyuchenko lair tanggal 15 Desember 1981 ing desa Mostovskoy, Krasnodar Krai, Uni Soviet. Pavlyuchenko diangkat dening bapake Anatoliy AV Pavlyuchenko lan ibune Lyubov Vladimirovna.

Wong tuwané dianggo migrasi nalika isih cilik. amerga kahanan ora stabil ing Uni Solviet.

Dheweke wiwit main bal-balan saka tingkat lokal ing Cherkassy. Ana, dheweke gabung karo Pavlyuchenko wiwit karir bal-balan nalika dheweke gabung karo Sekolah Olahraga Victory lan mapan ana pitung taun sadurunge gabung karo klub pemuda liyane, Dynamo Stavropol. Ora suwe sadurunge dheweke dadi spesialis bal-balan taman kanak-kanak.

Nalika iku ana ing taun 16, dheweke pindhah menyang kutha ing ngendi dheweke nglakokake bal-balan profesional.

Kisah Kanak-kanak Romawi Pavlyuchenko Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Urip Keluarga

Ora akeh sing ngerti babagan keluargane. Nanging, laporan-laporan nyathet yen bapake Anatoliy Andreyevich Pavlyuchenko aktif aktif ing politik Rusia. Putranipun sinau saka dheweke lan pungkasane ninggalake bal-balan kanggo ngetutake jejere jejere.

Pavlyuchenko duwe adhine Oksana Anatolyevna Pavlyuchenko.

Kisah Kanak-kanak Romawi Pavlyuchenko Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Urip Hubungan

Romawi ketemu karo garwane Larisa ing sekolah, ing ngendi dheweke iku kanca sekelas. Dheweke nikah ing Nopember 2001. Ing wulan Agustus 24, 2006, Larisa nglairake putriné Kristina Romanovna Pavlyuchenko.

Garwane Roman, Larisa kembar. Adhine kembare Svetlana minangka garwane Sergey Serdyukov sing dadi pesepakbola pensiunan lan kanca paling apik kanggo kanca paling apik bojone Roman.

Kisah Kanak-kanak Romawi Pavlyuchenko Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Urip Politik

Mantan striker Tottenham Roman Pavlyuchenko uga duwe karir ing politik. Ing Rusia, dheweke tandhing, menang lan dipilih dadi wakil dewan kota Stavropol. Dheweke uga anggota Vladimir Putin "United Russia" party.

Sawise menangake kursi ing 2008, internasional Rusia marang para wartawan: "Amarga profesi, ora gampang yen melu langsung ing dewan dewan kutha - nanging aku siyap ngrewangi saran lan menehi kontribusi konkrit kanggo pembangunan lan tuwuhing kutha lan negara saya umume ”

Kisah Kanak-kanak Romawi Pavlyuchenko Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Unfappy Ending with Tottenham

Ing tanggal 16 Mei 2009 nalika menang 2-1 ing Manchester City, Pavlyuchenko diganti 15 menit sadurunge Fraizer Campbell. Ora seneng teka, Pavlyuchenko nyerang trowongan, malah gabung karo kanca-kancane ing bangku. Tumindak kasebut dikritik dening Harry Redknapp, ujar manawa dheweke ngeculake para pemain lan penggemar. Miturut Harry…

"Aku ora seneng, dudu perkara sing dakkarepake. Sampeyan pengin ngilangi. Penggemar wis kasedhiya lan mbayar dhuwit kanggo nonton lan aku mikir yen ana pemain mbukak trowongan tanpa lungguh lan nonton lan mburine tim, aku nganggep ora sopan karo kanca-kancane

Pavlyuchenko banjur njaluk ngapura amarga tumindak kasebut, ujar manawa dudu kinerja sing paling apik lan nesu marang awake dhewe sawise metu saka lapangan lan ora njupuk keputusan kanggo ngganti. Dina ing Tottenham isih suwe sawise dina iki. Dheweke pungkasan main kanthi total 78 game lan ngetung 21 gol kanggo klub kasebut.

Kisah Kanak-kanak Romawi Pavlyuchenko Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Klub sawise Tottenham

Sawise ninggalake Tottenham, Romawi wis main ing klub 4 yaiku; Lokomotiv Moscow, Kuban Krasnodar, Ural Yekaterinburg lan Ararat Moscow.

langganan
Menehi saran saka
2 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Shannon Martin
taun 2 ago

Ya, dheweke dudu lintang Asia, Karacheavo-Cirkassia, lan Stavropol ana ing Eropa

Uga, ibuku minangka guru TK (Y)
Dadi ora yakin kenapa ujar manawa ora pati ngerti babagan wong tuwane ... dheweke ora metu saka lemah

taun 2 ago

Ora asale nanging soko Eropah.