Fakta-fakta Biografi Roman Abramovich

Kisah Para Rasul Romawi Abramovich Ditambah Sejatine Biografi dening LifeBogger

Paling Keri Dianyari

LB menehi Crita Full saka Elite Sepakbola sing paling dikenal minangka "Billionaire Rusia". Kisah Kita Anak Romawi Abramovich lan Sejatine Sejatine Biografi nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar mburi kulawarga, urip lan akeh hubungan ING lan Sepakbola - obah-obahan sing kurang dikenal.

Ya, saben wong ngerti babagan pandhuane latar mburi ing klub bal-balan Chelsea sing dikasihi. Nanging, mung sawetara sing ngerti babagan Abramovich Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Kisah Para Rasul Romawi Abramovich Plus Untold Biografi Fakta -Awal urip

Miwiti, jeneng lengkapé Romawi Arkadyevich Abramovich. Abramovich lair ing 24th Oktober 1966 ing Saratov, Rusia. Dheweke lair saka bapane, Arkady Abramovich (manajer kantor negara) lan ibuné, Irina Michalenko (pengemudi omah).

Senadyan Abramovich duwe wiwitan urip minangka dheweke lair saka latar kulawarga kulawarga kelas menengah. Wiwit nalika jamane dheweke mundur sakwise kematian ibune nalika dheweke mung umur 18. Wulan sawisé, Abramovich kalah marang bapaké, sawijining pangembangan sing dadi yatim piatu sadurungé umuré 3.

Sembarang bocah sing wis tau urip bareng ilange wong tuwa bakal ngerti mung rasa emosional sing jero bisa nyebabake. Konsekuensi psikologis sing ngrusak teka karo mundhut saka wong tuwa Abramovich. Efek kasebut kanthi cetha bisa nyebabake pangembangane nalika isih enom.

Muga-muga, paklikane pamane, Leib njupuk tanggung jawab marang pamanah Abramovich lan nggawa dheweke menyang Ukhta, sawijining kutha industri penting ing Republik Komi Rusia.

Gambar Anak Usia Romawi Abramovich - Gambaran Umum Keluarga

Kisah Para Rasul Romawi Abramovich Plus Untold Biografi Fakta -Education

Young Abramovich kaya bocah-bocah ing umur lan latar mburi, didaftarkan ing Ukhta's Public School (digambar ing ngisor iki). Ora kaya kanca-kancane, dheweke duwe rasa bisane bisnis, sifat sing nggawe dheweke ngakoni pentinge dhuwit lan keuntungan sing ditampa saka nyimpen.

Pendidikan Awal Romawi Abramovich

Akibaté, dheweké ora suwe ngancik ing dunya bisnis kanthi larang dolanan lan ban mobil sing teyeng digunakaké nalika dheweke nerusake pendidikan ing kuliah teknis Ukhta lan banjur dadi Institut Minyak dan Gas Gubkin kang paling misuwur ing Moskow.

Roman Abramovich Youthde Endeavors

Kisah Para Rasul Romawi Abramovich Plus Untold Biografi Fakta -Militèr

Abramovich kedah ngupados ngupayakake akademik sasampunipun dipunsusun minangka layanan militer wajib militer wonten ing 1974.

Layanan Militer Wajib Rum Romawi - Fakta

Nalika nglakoni latihan, Abramovich ora nganggep karir militèr sarat. Nanging, dheweke nggawe cara kanggo nandhingake naluri bisnise kanthi apik kanthi ngusir bensin sing ora sah kanggo pejabat.

Tumindak kasebut mbiyantu dheweke ngedol lan nyimpen dhuwit luwih kanggo tumindak ing mangsa ngarep. Iki uga menehi tandha pisanan ing antarane rencana ilegal sing bakal diarani minangka rejeki.

Kisah Para Rasul Romawi Abramovich Plus Untold Biografi Fakta -Perusahaan pisanan

Nalika Abramovich uga wis ora duwe rencana akeh ilegal, Comfort Co-op (produsen pabrikan plastik) didegaké kanthi basis legal.

Apa Abramovich Miwiti A Perusahaan Plastik Plastik

Sukses perusahaan dolanane ngaktifake dheweke usaha kanggo usaha liyane kayata miwiti bisnis minyak pisanane ing wilayah Omsk.

Kisah Para Rasul Romawi Abramovich Plus Untold Biografi Fakta -Rise To Fame

Karo kasuksesan nalika kesiapane ketemu kesempatan, maksim sing dimainake apik banget nalika Mikhail Gorbachov (Mantan présidhèn Uni Soviet) mbikak lawang kanggo privatisasi ing 1980s. Abramovich mbayar kesempatan kasebut kanthi cara nggawe bisnis akeh kanggo alasan keuntungan.

Sawetara suwe, dheweke ketemu karo Berezovsky - sawijining pengusaha kanthi cedhak karo presiden Rusia Boris Yeltsin.

Fakta Aja Ngerti Persahabatan Abramovich Karo Berezovsky

Wong loro iki nggawe akeh bisnis penting lan politik. Persahabatan Abramovich karo Berezovsky nyedhiyakake Launchpad sing nggawe dheweke mangan karo wong sing kuwat, ngamanake apartemen ing Kremlin lan ngaktifake bisnis tambahan sing beda-beda saka produk minyak menyang peternakan babi lan malah rekrutmen. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Kisah Para Rasul Romawi Abramovich Plus Untold Biografi Fakta -Hubungan Urip lan Perborongan Mahal

Abramovich yaiku salah sijine sing nggawe keuntungan bisnis saka hubungane karo wong liya kalebu perkawinan. Dheweke pisanan nikah karo Olga. Pernikahané nyumbang kanggo sukses sukses perusahaan dolanan minangka hadiah wedding saka rubel 2,000 dipigunakaké kanthi apik déning miliarder Rusia kanggo ngembangaké stoké.

Carane Abramovich Ketemu Lan Marang Asma Pendhudhuke Olga

Sayange, pasangan iki pegatan ing 1990 (telung taun sawise nikah). Abramovich sesambetan salajengipun boten mbuktekaken dados nguntungaken. Dheweke ketemu lan nikah karo hostess, Irina (digambarke karo dheweke ing ngisor).

Abramovich Mahal Pemisahan Saka Istri Kapindho Irinia

Kaping pisanan, kabeh katon kaya nalika sadurunge pegatan amarga hubungane omongane karo model Rusia XnUMX, Dasha Zhukova. Pemisahan sing larang (senilai £ 23million) weruh Abramovich kalah hak anak-anaké 155, uga ngusir gedung mancanahan ing Britania Raya marang mantan bojone. Saliyané iku, dhèwèké kalah karo ibukutha. Pancen, urip ora Nintendo minangka salah siji ora entuk untung kabeh.

Nanging, olèh olèh olèh olèh dolanan sing larang nalika dhèwèké ngetutaké 2017 ngakhiri hubungan karo Dasha Zhukova (wanita sing tanggung jawab kanggo nandhang pernikahané sing kaping loro). Biaya pemisahan sing ditemtokake ing $ 9B miturut akeh, paling gedhe ing Britain. Hubungane, nanging, nyebabake lahir saka putra.

Abramovich Seperation Ketiga lan Paling Gedhe

Ing wektu iki kirim. sethithik dikenal babagan hubungan Abramovich sabanjuré.

Kisah Para Rasul Romawi Abramovich Plus Untold Biografi Fakta -Keterlibatan Politik

Hubungan Abramovich karo wong kuat ing Rusia ora nyebabake. Keterlibatan politik sing dilakoni ing oligarki enom sing ngetrapake pulitik minangka perwakilan kanggo Okrug Otonomi Chukotka, sawijining wilayah sing mlarat ing Wilayah Timur Jauh Rusia.

Nalika njabat minangka perwakilan, Abramovich mandhiri babagan amal sing didhasarake kanggo ngurangi kamiskinan ing wilayah kasebut, minangka inisiatif ing antarane liyane, nyumbangake pemilihan minangka Gubernur Chukotka ing 2000.

Nanging, dheweke mundur minangka Gubernur ing 2008 supaya bisa fokus marang kepemilikan utama Chelsea FC ing Inggris.

Kisah Para Rasul Romawi Abramovich Plus Untold Biografi Fakta -Hubungan karo Putin

Abramovich minangka wong pisanan sing nganjurake Vladimir Putin minangka penerus saka presiden, kanggo Boris Yeltsin. Loro kasebut wis wiwit ketemu papan sing nyenengake kanthi daya lan keuntungan sing gegandhengan.

Duo padha cedhak banget yen Putin wis diwawancarai Abramovich kanggo calon posisi sing kapilih kanggo posisi kabinet ing 1999, sawijining pangembangan sing ngandhungake pitakonan bab tingkat pangaruh Abrahamovich marang Putin.

Lungguh ing prakara kasebut, Hakim Pengadilan Tinggi Elizabeth Gloster mrentah yen Abramovich duwe pangaruh cilik marang Putin. Miturut dheweke;

"Ora ana basis bukti sing ndhukung argumentasi yen Pak Abramovich ana ing posisi kanggo ngolah, utawa ngakibatake pangaruh, Presiden Putin, utawa perwira-perwira ing pamarentahane, ngleksanani kekuwatane supaya bisa ngaktifake Pak Abramovich kanggo entuk komersial dhewe gol. "

Kisah Para Rasul Romawi Abramovich Plus Untold Biografi Fakta -Tuku Chelsea

Abramovich tuku Chelsea ing 2003 nalika isih dadi gubernur provinsi Chukotka. Miturut dheweke, tuku klub banjur bangkrut sing dumunung ing London (omah kapindho) yaiku nylametake saka bosen nanging akeh sing yakin dheweke nduweni motif tersembunyi kanti disposisi rahasia.

Kesepakatan sing dikirim Chelsea menyang tangan oligarki ditemtokake ing menit 15, wektu sing cendhak menehi pangakuan internasional sing penting ing Roma sajrone popularitas lokal ing Rusia.

Carane Abramovich Tuku Chelsea

Cepet nganti tanggal, pasukan pamimpin lurung-lurung Romawi ing klub kasebut wis ngrubah dadi salah sawijining klub paling gedhe ing donya. Kajaba iku, dheweke kerep nemokake kabebasake saka bipake sing ana ing antarane alasan liyane kanggo mimpin klub kasebut.

Carane Ndhuweni Chelsea FC Mbantu Abramovich Nglangi

TUTUP: Thanks kanggo maca kita Roman Abramovich Kisah Kanak-kanak plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene