Fakta-fakta Biografi Roman Abramovich

Fakta-fakta Biografi Roman Abramovich

LB menehi Crita Full saka Elite Sepakbola sing paling dikenal minangka "Billionaire Rusia". Kisah Kita Anak Romawi Abramovich lan Sejatine Sejatine Biografi nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar mburi kulawarga, urip lan akeh hubungan ING lan Sepakbola - obah-obahan sing kurang dikenal.

Ya, saben wong ngerti babagan pandhuane latar mburi ing klub bal-balan Chelsea sing dikasihi. Nanging, mung sawetara sing ngerti babagan Abramovich Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Kisah Kanak-kanak Romawi Romanovovich Plus Sejatine Biografi -Awal urip

Miwiti, jeneng lengkapé Romawi Arkadyevich Abramovich. Abramovich lair ing 24th Oktober 1966 ing Saratov, Rusia. Dheweke lair saka bapane, Arkady Abramovich (manajer kantor negara) lan ibuné, Irina Michalenko (pengemudi omah).

Senadyan Abramovich duwe wiwitan urip minangka dheweke lair saka latar kulawarga kulawarga kelas menengah. Wiwit nalika jamane dheweke mundur sakwise kematian ibune nalika dheweke mung umur 18. Wulan sawisé, Abramovich kalah marang bapaké, sawijining pangembangan sing dadi yatim piatu sadurungé umuré 3.

Sapa bocah sing wis kelangan wong tuwa, dheweke bakal ngerti banget rasa lara emosi sing bisa ditindakake. Konsekuensi psikologis sing ngrusak amarga wong tuwane Abramovich ilang. Efek kasebut jelas mengaruhi pangembangane nalika isih cilik. 

Untunge, pamane bapakne, Leib duwe tanggung jawab kanggo didhidhik Abramovich lan nggawa dheweke menyang Ukhta, kutha industri penting ing Republik Komi Rusia.

Kisah Kanak-kanak Romawi Romanovovich Plus Sejatine Biografi -Education

Young Abramovich kaya umume bocah-bocah sing padha karo umure lan latar, mlebu ing Sekolah Umum Ukhta (gambar ing ngisor iki). Beda karo kanca-kancane, dheweke duwe bisnis ing jero, sipat sing nggawe dheweke ngerti pentinge dhuwit lan mupangat sing disimpen saka nyimpen.

Akibate, ora suwe sadurunge dheweke mlebu ing jagad bisnis kanthi adol dolanan lan ban mobil sing cukup digunakake nalika nglajengake pendhidhikan ing perguruan tinggi teknik Ukhta lan sabanjure, Institut Minyak lan Gas Gubkin sing prestisius ing Moskow.

Kisah Kanak-kanak Romawi Romanovovich Plus Sejatine Biografi -Militèr

Abramovich kedah ngupados ngupayakake akademik sasampunipun dipunsusun minangka layanan militer wajib militer wonten ing 1974.

Nalika nglakoni latihan, Abramovich ora nganggep karir militèr sarat. Nanging, dheweke nggawe cara kanggo nandhingake naluri bisnise kanthi apik kanthi ngusir bensin sing ora sah kanggo pejabat.

Tumindak kasebut mbiyantu dheweke ngedol lan nyimpen dhuwit luwih kanggo tumindak ing mangsa ngarep. Iki uga menehi tandha pisanan ing antarane rencana ilegal sing bakal diarani minangka rejeki.

Kisah Kanak-kanak Romawi Romanovovich Plus Sejatine Biografi -Perusahaan pisanan 

Nalika Abramovich uga wis ora duwe rencana akeh ilegal, Comfort Co-op (pabrikan dolanan plastik) didegaké kanthi dhasar ukum.

Sukses perusahaan dolanane ngaktifake dheweke usaha kanggo usaha liyane kayata miwiti bisnis minyak pisanane ing wilayah Omsk.

Kisah Kanak-kanak Romawi Romanovovich Plus Sejatine Biografi -Rise To Fame

Karo kasuksesan nalika kesiapane ketemu kesempatan, maksim sing dimainake apik banget nalika Mikhail Gorbachov (Mantan présidhèn Uni Soviet) mbikak lawang kanggo privatisasi ing 1980s. Abramovich mbayar kesempatan kasebut kanthi cara nggawe bisnis akeh kanggo alasan keuntungan.

Sawetara mengko, dheweke entuk sih karo Berezovsky - pengusaha sing raket karo mantan presiden Rusia Boris Yeltsin.

Kalorone nggawe bisnis lan politik penting. Persahabatan Abramovich karo Berezovsky nyedhiyakake Launchpad sing nggawe dheweke mangan karo wong sing kuat, nggawe dheweke apartemen ing Kremlin lan nggawe dheweke bisa nambah bisnis sing kalebu produk minyak menyang peternakan babi lan uga rekrutmen pengawal. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Kisah Kanak-kanak Romawi Romanovovich Plus Sejatine Biografi -Hubungan Urip lan Perborongan Mahal

Abramovich yaiku salah sijine sing nggawe keuntungan bisnis saka hubungane karo wong liya kalebu perkawinan. Dheweke pisanan nikah karo Olga. Pernikahané nyumbang kanggo sukses sukses perusahaan dolanan minangka hadiah wedding saka rubel 2,000 dipigunakaké kanthi apik déning miliarder Rusia kanggo ngembangaké stoké.

Sayange, pasangan kasebut pegatan ing taun 1990 (telung taun sawise bebrayan). Hubungan sabanjure Abramovich ora bisa ngasilake bathi. Dheweke ketemu lan omah-omah karo nyonya rumah, Irina (digambar ing ngisor iki).

Kaping pisanan, kabeh katon apik sawetara sadurunge dheweke pegatan amarga dugaan hubungane karo model Rusia umur 23 taun, Dasha Zhukova. Pemisahan sing larang regane (regane 155 juta) nyumurupi Abramovich kelangan hak asuh saka 5 anak uga omah sing ditawakake ing Inggris kanggo garwane. Kajaba iku, dheweke ilang akeh ibukutha kanggo dheweke. Pancen, urip ora Nintendo minangka salah siji ora entuk untung kabeh.

Nanging, kayane Oligarch duwe katrampilan cerai sing larang nalika dheweke ing 2017 mungkasi hubungane karo Dasha Zhukova (wanita sing tanggung jawab kanggo kacilakan perkawinane sing nomer loro). Biaya pamisahan sing regane $ 9B, miturut akeh, paling gedhe ing Inggris. Hubungane, nanging, nyebabake anak lanang lanang.

Ing wektu iki kirim. sethithik dikenal babagan hubungan Abramovich sabanjuré.

Kisah Kanak-kanak Romawi Romanovovich Plus Sejatine Biografi -Keterlibatan Politik

Hubungane Abramovich sing erat karo wong-wong sing kuat ing Rusia dudu sebab sebab. Keterlibatan politik dheweke nyebabake oligarki enom sing nggawe politik dadi wakil Okrug Otonom Chukotka, sawijining wilayah sing mlarat ing Timur Jauh Rusia.

Nalika njabat minangka perwakilan, Abramovich mandhiri babagan amal sing didhasarake kanggo ngurangi kamiskinan ing wilayah kasebut, minangka inisiatif ing antarane liyane, nyumbangake pemilihan minangka Gubernur Chukotka ing 2000.

Nanging, dheweke mundur minangka Gubernur ing 2008 supaya bisa fokus marang kepemilikan utama Chelsea FC ing Inggris.

Kisah Kanak-kanak Romawi Romanovovich Plus Sejatine Biografi -Hubungan karo Putin

Abramovich minangka wong pisanan sing nganjurake Vladimir Putin minangka penerus saka presiden, kanggo Boris Yeltsin. Loro kasebut wis wiwit ketemu papan sing nyenengake kanthi daya lan keuntungan sing gegandhengan.

Duo kasebut pancen cedhak banget yen Putin supaya Abramovich ngewawancarai calon sing kurang milih kanggo posisi kabinet ing taun 1999, sawijining pangembangan sing nuwuhake pitakon babagan tingkat pengaruh Abrahamovich ing Lebokno.

Lungguh ing prakara kasebut, Hakim Pengadilan Tinggi Elizabeth Gloster mutusake manawa Abramovich ora duwe pengaruh cilik marang Putin. Miturut dheweke;

"Ora ana basis bukti sing ndhukung panyengkuyung manawa Pak Abramovich ana ing posisi bisa ngapusi, utawa pengaruh liyane, Presiden Putin, utawa pejabat ing pamrentahane, kanggo nggunakake kekuwatane kanthi cara supaya Pak Abramovich bisa entuk komersial dhewe. gol. ”

Kisah Kanak-kanak Romawi Romanovovich Plus Sejatine Biografi -Tuku Chelsea

Abramovich tuku Chelsea ing 2003 nalika isih dadi gubernur provinsi Chukotka. Miturut dheweke, tuku klub banjur bangkrut sing dumunung ing London (omah kapindho) yaiku nylametake saka bosen nanging akeh sing yakin dheweke nduweni motif tersembunyi kanti disposisi rahasia.

Kesepakatan sing dikirim Chelsea menyang tangan oligarki ditemtokake ing menit 15, wektu sing cendhak menehi pangakuan internasional sing penting ing Roma sajrone popularitas lokal ing Rusia.

Cepet nganti tanggal, pasukan pamimpin lurung-lurung Romawi ing klub kasebut wis ngrubah dadi salah sawijining klub paling gedhe ing donya. Kajaba iku, dheweke kerep nemokake kabebasake saka bipake sing ana ing antarane alasan liyane kanggo mimpin klub kasebut.

TUTUP: Thanks kanggo maca kita Roman Abramovich Kisah Kanak-kanak plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar