Robin van Persie Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
7138
Robin van Persie Childhood Story

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; 'Flying Dutchman'. Kita Robin van Persie Childhood Story plus Biography Fact ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip sesambetan, urip kulawarga, lan akeh fakta-fakta sing ora dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti babagan sejarah liga utama, nanging biasane nganggep Biografi Robin van Persie sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Robin van Persie Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal lan Keluarga

Robin van Persie lair ing dina 6th Agustus 1983 ing Rotterdam, Walanda. Dheweke lair saka ibune, José Ras van Persie lan bapake, Bob van Persie. Loro-lorone wong tuwa mau pegatan nalika dheweke isih cilik.

Robin asalé saka kulawarga seni. José Ras, ibuné, yaiku pelukis lan perancang perhiasan. Dheweke uga ngajar anak-anak khusus. Bob, bapakne, yaiku pematung profesional.

Nalika isih enom ing Rotterdam, Van Persie dikenal minangka "pengganggu remaja wora seneng apa-apa nanging bal-balan". Sawise wong tuwané Van Persie pegatan, dhèwèké digawa déning bapakné.

Ing sekolah, Van Persie minangka salah sawijining bocah sing paling misbehaved. Dheweke dikalahake saka kelas meh saben dina. Ing kasunyatan, dheweke ora tau duwe akademik. Para guru wis tansah matur marang ...: "Robin, apa tugasmu, penting sampeyan duwe diploma". Nanging, Robin isih krungu suara-suara liyane saka penggemar sing ngomong ..."Sampeyan bakal kaya Johan Cruyff". Iki ninggalake guru-gurune sedih karo dheweke sikap sing nampilake rasa disenengi menyang akademisi.

Robin van Persie ing ExcelsiorBapakne ora nate prihatin karo prilaku anaké. Kita ngomong apa kok !. Rob van Persie wis dikenal minangka bal-balan amarga panjaluke putra sadurunge dheweke lair. Panjenenganipun ngandika, "malah kowé dhéwé hapara akademisi, kepengin kudu ditindakake. "

Robin ditahan kanthi luwih susah tinimbang dheweke bakal mlebu amarga semangat kanggo bal-balan. Saka 1997 kanggo 1999, dheweke main kanggo Excelsior minangka pemuda. Filosofi Excelsior nyipta ulang bal-balan werna. Padha diijini bocah-bocah muter tanpa campur tangan banget
Klub nglampirake klub kasebut nyambut gawe ing kaki tengen Van Persie lan judhul. Ngawasi keterampilan sing diputer ing lurung-lurung ing Kralingen, lingkungan multi-budaya ing Rotterdam wétan ing ngendi dheweke gedhé lan ing ngendi bapaké isih urip.

Robin dadi populer ing klub nalika dheweke munggah menyang pangkat pemuda paling dhuwur. Direksi Excelsior kudu nganggep minangka stand sawise dheweke ing Stadion Kapasitas 3,500, Woudestein ing Rotterdam.

Salah siji saka posisi Excelsior dijenengi sawise Robin van Persie
Salah siji saka posisi Excelsior dijenengi sawise Robin van Persie

Wiwit umur 11, Robin wis ngembangake ndhukung Arsenal kabeh thanks kanggo bapakne sing dadi penggemar Arsenal sing abot. Ing ngisor iki foto saka dheweke.

Robin van Persie, pendukung Arsenal ing Era JVC
Robin van Persie, pendukung Arsenal ing Era JVC

Ing umur 13, Van Persie dianggep minangka bintang ing tanah air kanthi para pengamat ngumumake marang legendaris Walanda Johan Cruyff. Iki nggawa semangat kanggo game kasebut amarga dheweke ngukir rambut supaya katon kaya bal.

Robin ngambilan rambutipun ing bal-balan
Robin ngambilan rambutipun ing bal-balan

Wong Walanda bakat iki gabung karo klub paling gedhe ing Holland, Feyenoord nalika umur 13 kanggo ngejegi impian dheweke, nanging dheweke dadi mungsuh sing paling awon. Penampilan dheweke ing lapangan ora adoh saka kekurangan. Luwih kaya mangkono, kabeneran lan rasa egois sing terang-terangan mbayangake skill. Nalika van Persie nguripake 20, Feyenoord mbuwang dheweke.

Sawise ninggalake klub iki, Robin terus nerusake keahlian ing lurung-lurung Kralingen ing beton konkrit kanthi pager tembaga sing dikenal kanthi jeneng 'kandang'.

Luck shone marang dheweke amarga dheweke dadi pemain pilihan Arsenal sing dadi pemain pilihan sing bakal ngganti Bergkamp sawise kepenak. Van Persie diwenehi peran awal kanggo main bebarengan Henry minangka striker kapindho ing ngarep.

Robin van Persie Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Robin van Persie milih bojone isih ngilangi akeh fans. Dheweke saiki nikah karo kaendahan Maroko, Bouchra Elbali.

Robin van Persie lan garwa-Bouchra Elbali
Robin van Persie lan garwa-Bouchra Elbali

Pasangan iki duwé anak loro, anak lanang jenengé Shaqueel lan Dina anak. Ngisor iki gambar karo ibuné.

Bouchra Elbali van Persie karo anak-anake
Bouchra Elbali van Persie karo anak-anake

Kaya Anthony Martial lan Philippe Coutinho, Robin van Persie nikah nalika umure 20. Senajan Bouchra van Persie lan bojone, bintang balap Robin van Persie, nduweni wiwitan babagan pernikahan amarga alangan rudo pekso (rincian ing ngisor iki). Dheweke mung wis nikah suwene setahun, lan Bouchra uga dianggep ninggalake bojone sing anyar. Nanging, dheweke wis nyedhak lan saiki pasangan mau pindhah saka jantung.

Sawise nonton bojone yaiku Muslim, wartawan sepisan njaluk Robin yen dheweke wis ngowahi dheweke dadi Islam, Van Persie ngandika, ...

"Iku ora bener. Aku ora Muslim, utawa Kristen utawa Yahudi. Aku wis wungu banget. Yen sampeyan pengin dadi Muslim kudu teka saka jantung. Aku ora nindakna mung kanggo mbenakake bojoku. Kanggo pracaya kanggo kula punika usaha kanggo dadi wong sing apik. "

Bouchra van Persie uga musisi lan seneng nyanyi ing basa Walanda.

Dheweke banget bangga karo bojone babagan prestasi ing bal-balan. Kaca Twitter dheweke dipenuhi tulisan sing memuji suaminya.

Nalika iku ana ing Arsenal, Bouchra diwawancarai dening Mirror. Dheweke ngandika, "Kapten apik kudu prihatin babagan klub, babagan tim, babagan kabeh sing nglibatno Arsenal. Oh, lan samenika, kula sampun dipunpromosikaken dados 'istri skip'. "

Ing sawijining kaca profil, dheweke nggambarake dhéwé minangka, "Ibu loro anak sing apik banget lan bojone bangga karo bojone sing apik banget." Van Persie ngandhakake yen putrane kasebut nduwe jeneng 'Daddy Arsenal' nalika jamane minangka Gunner, sing bisa nduwe masalah sawise pindah ing United musim panas kepungkur.

Robin van Persie Childhood Story Plus Untold Biography Facts -The Crying Kid

Klub Turki Robin van Persie Fenerbahce sapisan mbayar kanggo Manchester United penggemar, Louis Diamond, kanggo mabur menyang Istanbul kanggo nemoni dheweke sawisé video saka anak sing nangis nalika kabar metu saka wong tuan rumah saka Old Trafford tindak virus. Ngisor iki bukti foto.

Little Louis Diamond nangis kanggo Robin van Persie
Little Louis Diamond nangis kanggo Robin van Persie

Video, difilmke dening wong tuwa Diamond, narik perhatian para pendukung Fenerbahce sing miwiti kampanye online ngunggahake $ 2000 (£ 1,281) ing Juli supaya Louis bisa njaluk kasempatan kanggo ketemu karo idol.

Klip kasebut nemokake cara kanggo presiden Fenerbahce Aziz Yildirim sing banjur mutusake ngundang kulawarga Diamond menyang Turki. Undangan Yildirim ditampa lan dheweke teka ing Istanbul ing wayah sore sore kanggo disambut dening kru TV Fenerbahce. Luck shone maneh karo anggota dewan Fenerbahce, Ilhan Eksioglu. Panjenenganipun nelasaken kulawarga wonten ing liburan lima dinten wonten ing antalya liburan musim panas ingkang populer.

"Kita pengin matur nuwun marang Fenerbahce lan presiden kanggo nggawe iki. Kita ora bisa ngenteni Robin van Persie muter, " ngandika bapak Diamond nalika Sam tekan ing Istanbul.

Robin van Persie Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Robin van Persie asalipun saking latar belakang kulawarga kelas menengah Belanda saderengipun pamain bal-balan mbayar kanggé piyambakipun lan kulawarga. Ing kene, sampeyan menehi katrangan babagan urip kulawarga karo ramane, ROB van Persie.

Ayah Robin van Persie - Rob van Persie
Ayah Robin van Persie - Rob van Persie

WULANG: BOB van Persie iku wong sing pracaya ing prophecies. Dheweke nyatakake yen sadurunge Van Persie wis lair, sawijining klompok ngandhani apa kang bakal ditindakake putrane: "Dheweke ngandhani yen sekolah iki ora bakal menehi minat marang dheweke, nanging nalika teka olahraga, dheweke bakal dadi raja lan Ferrari ing lapangan. Dheweke bakal dadi anggota timnas Walanda " BOB ngandika ing Laporan Manchester Evening News.

Bob van Persie minangka penggemar Arsenal sing tandhing. Dheweke duwe karya seni patung ing Stadion Emirates sing digawe saka majalah Arsenal lawas. Loro-lorone bapak lan putrane katon banget cedhak.

A Son-Father Love- Robin van Persie and Father, Rob
A Son-Father Love- Robin van Persie and Father, Rob

MOTHER: José Ras van Persie digambar ing ngisor iki yaiku ibu sing éndah saka Van Persie legendaris.

Robin van Persie- José Ras van Persie
Robin van Persie- José Ras van Persie

Dheweke tau ngagem clamor kanggo putrane supaya tetep manggon ing Arsenal. Ing dheweke tembung ..."Nalika kita pindhah menyang Arsenal lan kita lumaku menyang stadion karo dheweke, iku electrifying. Minangka ibu, sing ngilangi aku kanthi bangga. Iku apik tenan. Nalika Robin dadi bapake, bapakku, ana ing Emirates kanggo ulang tahun (91st) lan kita njupuk gambar ing jero, aku krungu wong-wong tuwa sing nyedhaki aku ngomong: 'We love Robin'. Minangka mbok, aku ora bisa nggoleki apa sing luwih becik. "

SISTERS: Kiki lan Lilly van Persie yaiku loro sadulur saka Robin van Persie. Sugih ramadhan marang bapakne, Rob yen dheweke bakal duwe anak telu, anak wadon loro lan dadi putrane. Iku Kiki lan Lilly sing teka pisanan lan liya sadurunge Robin teka katelu.

Sedhèrèk Robin van Persie- Kiki lan Lilly van Persie
Sedhèrèk Robin van Persie- Kiki lan Lilly van Persie

Robin van Persie Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Pembunuhan Roket

Nanging, ing 2005, van Persie ditahan ing praduga rudo pekso. Iki kedadeyan sawise klub wengi klub ngomongake dheweke nyerang lan ngrogoh dheweke. Robin van Persie ngakoni kanggo mriksa kamar hotel kanthi tukang cukur nanging nolak sing rudo pekso dumadi.

Kejadian iki kedadeyan ing The Tulip Inn ing Rotterdam, mung papan 200 saka ngendi bojone Bouchra lagi turu. Iki minangka wektu nalika dhéwéké nyétak paling duwur ing kariré.

Iki uga taun kapisan dheweke dipilih dadi bagian saka tim nasional Walanda. Kejadian perkosaan berlaku setahun sawise nikah karo Bouchra ing 2004.

Panguwasa Walanda ora nganggep gampang. Van Persie dilebokake ing pakunjaran kanggo 2 minggu sawise ditetepake. Pengisi daya kasebut banjur dicatet sawise kasebut nalika panguwasa ngati-ati konsensual.

Situasi iki meh saben wong loro marriage lan kariré, nanging bocah ala bal-balan pungkasané wis mutusaké cekap cukup, ngetokaké sikapé marang garwané, kanca lan pelatih.

Robin van Persie Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kepribadian

Robin van Persie nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuwatan: Kreatif, hasrat, murah hati, anget, seneng, humor

Kelemahane: Pengkhianatan, ora setya, Arrogant, degil lan kepincut.

Apa seneng RVP: Teater, njupuk preian, larang larang lan seneng-seneng karo kanca-kanca

Apa RVP ora disenengi: Dadi ora digatekake, Ora maju, ngadhepi kasunyatan angel, ora dianggep kaya raja utawa ratu.

Model peran: Dheweke ngungguli Thierry Henry, Dennis Bergkamp lan Marco van Basten minangka sawetara pengaruh utama ing karire.

Ndhuwur kabeh, Robin minangka olahragawan kabeh-mubeng. Panjenenganipun punika penggemar dart lan tenis. Dheweke duwe bakat khusus kanggo tenis meja. Dheweke penggemar film Al Pacino klasik Scarface.

Robin van Persie Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ancaman Mati kanggo Keluarga

Nalika diumumake yen van Persie ngeculake tim London kanggo Liga Utama, akeh sing nyalahke bojoné dadi penggali emas.

One tweet was, "Aku arep mati marang kowe. Aku sengit sampeyan, sampeyan tas scum. Mugi-mugi sedaya kulawarga panjenengan seda. "

Iki ora pisanan Robin ngalami ancaman serangan. Sajrone dina enom, Robin lan kancané sing paling apik, Jorge Acuna diserang hooligan saka Ajax. Jorge Acuna dirawat ing rumah sakit kanthi cedera sirah, gulu lan rib. Van Persie enom wis bisa ngalahake dheweke.

Robin van Persie Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Alesan ing celukane

Ing 13 Juni 2014, Holland nyerahke juara dunia mbela Spanyol sing ngalahake 5-1. Ing dina sing ditrima, gambar dominasi koran, media sosial lan saluran TV yaiku Robin van Persie ditindakake ing pertengahan penerbangan. Iki menehi munggah julukan "Wong Walanda Kembar".

Robin van Persie- Dutchman mabur
Robin van Persie- Dutchman mabur

Pesawat kasebut kedadeyan sawise dheweke mimpin bal sing bakal ngalahake Iker Casillas lan mbukak pamainane Walanda.

Iku minangka prestasi sing luar biasa saka atletikisme sing nimbulaké salah sawijining gol sing paling apik ing sajarah Piala Dunia. Jabat tangan paling hebat di sepakbola jaman modern yaiku apa yang diikuti setelah golnya.

Prediksi goal One-of-a-kind jabat tangan karo Boss van Gaal
Perayaan goal One-of-a-kind sasalaman karo Boss van Gaal

Robin van Persie Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Carane Man U Gagal ndaftar

United bisa ngetik Van Persie maneh ing 2001 nalika Sir Alex Ferguson ngirim pangarsane scouts Jim Ryan kanggo nonton dheweke - mung kanggo bocah enom sing bakal dikirim mati. "Robin mung 16 utawa 17 nalika," ngandika Ferguson.

Pangurus Manchester United banjur ngendika menawa Jim Scout weruh Robin minangka bakat sing fantastis. Nanging dheweke yakin dheweke isih cilik banget kanggo umur 16. Nyatane, dheweke entuk kertu abang ing dina Jim teka kanggo nonton dheweke ing stadion. Fergie banjur kesengsem ora mundur maneh sawise Arsenal njupuk kesempatan.

Robin van Persie Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Apa dheweke nganggo Kaos 20 kanggo United

Dheweke duwe pilihan nganggo nomer 20 utawa 21 nalika dheweke pindhah menyang Manchester United. Ing tembung Robin van Persie ..."Alesan aku njupuk klambi iki yaiku kita kabeh kene dadi juara taun iki lan sing tegese gelar liga 20th kanggo Manchester United. Iku alasan utama aku njupuk 20, " Panjenengane nerangake wektu iku. TUTUP: Thanks kanggo maca Story of Childhood Robin van Persie plus bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene