Robert Lewandowski Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Robert Lewandowski Childhood Story

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Lewy'. Kisah Kanak-kanak Robert Lewandowski lan Sejatine Biografi Bener mbebayani kanggo sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita-crita urip sadurunge kasunyatan, urip kulawarga lan akeh kanyatan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan ngasilake kabisan nanging mung sawetara penggemar nganggep crita biografi Robert Lewandowski sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Factor Robert Lewandowski:Awal urip

Robert Lewandowski Childhood StoryRobert Lewandowski lair ing Agustus 21, 1988 ing Warsawa Ibukutha Polandia dening Krzysztof Lewandowski (bapak) lan Iwona Lewandowska (Basa).

Dheweke lair dadi anggota keluarga Katolik lan ngginakaken taun-taun kapisan ing umur sepisanan ing Leszno, Polandia.

Factor Robert Lewandowski:Destined dadi Olahragawan

Robert Lewandowski Childhood StoryMinangka biografis, Lewy ditemtokake dadi olahragawan wiwit dheweké lair. Cukup seneng Leroy Sane, dheweke lair dadi olahraga. Saene, kabeh anggota kulawarga Robert Lewandowski iku bintang olahraga. Ibuné, Iwona dadi pemain voli aktif ing liga pisanan Academic Sports Association 'Warsaw', déné bapakné, Krzysztof - mantan judois - dadi pemain sing sukses ing klub bal-balan Hutnik Warsawa. Ora ana wonder yen kanthi conto kaya kasebut ing pethi, Robert sing ngetutake jejere jejere wong tuwané. Dheweke wis nyoba macem-macem olah raga, nanging tanpa mangu-mangu dheweke felt sing paling apik kanthi werni ing sikil lan nduweni rekor sukses minangka bocah.

Factor Robert Lewandowski:Miwiti Sepak Bola

Bapanipun, nalika nate nyadar semangat putranipun, dipunginakaken kanggé nampi puteranipun dhateng partai latihan Partai Leszno. Ing umur sangang taun, dheweke miwiti latihan ing Varsovia Warsaw.

Robert Lewandowski Childhood Story

Hard tarmac, wedhi tanpa rwaning suket, mendhung bledug matesi visibilitas, barok lawas sing ora diresapi karo jendhela sing ora disetel tinimbang ganti kamar - iki minangka kahanan ing bakat gedhe saka Robert Lewandowski mulai ngembang.

Sawisé pitung taun Lewandowski ninggalaké Varsovia gabung klub tingkat kaping lima saka Delta Warsawa, sing minangka pemasok langsung pemain kanggo Legia Warsaw. Panjenenganipun ngembangaken wonten ing ngandhap menika.

Factor Robert Lewandowski:Tragedi kasebut

Krzysztof bapakné ngimpi sing sapisan dheweké bakal weruh putrané main kanggo klub saka Łazienkowska Street. Saderengipun, amargi kroso taksih sanget, piyambakipun mboten nate nampi pertandhinganipun ingkang paling sepuh ingkang putra - piyambakipun liwati ing 2005.

Tragedi kulawarga dipeksa Robert kanggo wong munggah banget awal. Henrikh Mkhitaryan uga nyekseni nasib sing padha sawisé mati pahlawan (bapak).

Factor Robert Lewandowski:Njupuk Langkah Bold

Senadyan umuré isih enom, kepéngin ngurangi beban finansial ibuné, dhèwèké mutusaké kanggo ninggal omahé lan pindah karo adhine ing Warsaw. Dheweke ngatur dhuwit sithik dhuwit sing didol ing klub bal-balan Delta.

Robert Lewandowski Childhood Story

Sasampuning sawetara pertandhingan ingkang sae lan papat gol damel, piyambakipun kepanggih kaliyan pamrayoga Legia Warsaw.

Factor Robert Lewandowski:Njupuk Kejatuhan

Ing mangsa 2005 / 2006 Lewandowski ana pemain sah kanggo cadangan undakan papat saka Juara Polandia sing kondhang ing kontrak setahun.

Tujuane kanggo ngetokake skuad utama kanthi cepet. Dheweke nduwe kesan apik banget minangka pemain cadhangan, sing ora bisa ngluwari perhatian pelatih lan pamain bal-balan.

Striker sing enom teka ing kamp latihan ing Wronki bebarengan karo tim pisanan kanthi tujuan kanggo mbuktekaken nimbang.

Sayange, ana badai. Lewy uwis njupuk sing tiba. Piyambakipun naté main kanthi cedera ingkang ageng sanget ing kariripun kaliyan klub lan boten saged nedahaken potensi utuhipun.

Bakayoko nandhang nasib kaya ing karir enom. Minangka kanggo Lewy, saiki ora ana kesempatan kanggo dheweke bisa nggabungake liga paling Polandia - Ekstraklasa. Rencana cadangan kanggo mlayu menyang klub liya liyane gagal. Ora ana wong sing kepengin. Legia, kanthi ora sengaja lan tanpa pituduh utawa panjelasan, mutusake ora ngluwihi kontrak Robert.

Lah, karir cendhak-cedhak teka. Iki minangka impian Robert Lewandoski sing durung ditampa.

Factor Robert Lewandowski:Pemugaran Agung

Sanadyan ditolak dening Legia, Robert ditinggalake terdampar. Dheweke ora duwe klub lan dheweke ora nduweni akses menyang basis latihan sing bener. Begjanipun, mung ing wektu, ibune teka nylametake nggawe kabeh usaha kanggo nggawe impen dheweke dadi kenyataan.

Ing mangsa panas 2006, Lewy muda pulih saka cedera. Dheweke cukup sugih ditangkep dening Znicz Pruszków sing njupuk risiko sanajan laporan sing ngandhani yen dheweke isih rawan cedera.

Ing kana, Lewy miwiti pendakian kanthi dinamis ing posisi puncak bal-balan. Panjenenganipun mimpin timipun kanggé menangaken liga katelu Polandia sasampuning damel 15 gol ingkang nyebabaken piyambakipun dados pencetak gol paling liga. Tim Lewy pikantuk promosi dhateng liga top Liga Polandia lumantar usahaipun. Dheweke langsung miwiti nyetak gol luwih saka 20 saben musim.

Dheweke njupuk kesempatan kanggo nggabungake Legia lawas klub dheweke sawise padha nyuwun pangapunten.

Mundhut, sawise nliti tumpukan tawaran lan ora tau mungkasi rembugan, Lewandowski mutusake kanggo main kanggo Borussia Dortmund, kanthi kontrak papat taun.

Factor Robert Lewandowski:Rising to Global Fame

Musim 2011 / 2012 mbuktekaken dados wekdal ngasilaken ageng. Lan terobosan manawa akeh pemain bal-balan sing ngimpi babagan karir sing disenengi bakal seneng. Awalé ora ana pratandha sing nuduhaké karier Lewandowski ing Taman Signal Iduna arep diganti. Situasi iki nguripake cedera Lucas Barrios ing Copa America lan Jurgen Klopp Pick Lewandowski kanggo ngisi kekosongan.

Pole digunakake kasempatan minangka paling bisa. Kanthi, Dortmund nyakseni transformasi sing luar biasa. Joker full-time dumadakan dadi striker kelas siji kanthi naluri pembunuh. Iki minangka crita babagan pamrihane Robert Lewandowski sing nyebabake lelakon kasebut FC Bayern.

Liyane kaya sing kasebut ing sajarah. Ing tembung Lewy; "Aku seneng bal-balan, aku mung seneng amarga menehi uripku. Ora ana maneh. "

Factor Robert Lewandowski:Urip Keluarga

Kulawarga Robert Lewandowski minangka kulawarga sing arupi bal-balan, bola voli, seni bela diri lan bintang-bintang judo. Saiki, ayo mulih saka endhas kulawarga.

WULANG: Lewy lair taun kepungkur kanthi bapak nalika isih urip. Loro-lorone ngajarake antik ing bal-balan, Krzysztof uga nemokake wektu kanggo main game lokal karo Lewy.

Robert Lewandowski Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta
Enom Robert Lewandowski lan Rama- Krzysztof

Saben uwong istimewa ing mripate, kalebu adhine Lewy, Milena Lewandowski. Wong loro mau bakal dadi tukang bohong lan nonton program TV anak-anake. Dadi banget apes ilang dheweke nalika isih enom.

Robert Lewandowski Childhood Story
Robert Lewandowski karo rama- Krzysztof lan adhine- Milena

MOTHER: Iwona Lewandowska punika Ibu Robert Lewandowski. Loro-lorone pihak nuduhake hubungan apik bebarengan.

Robert Lewandowski Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta
Robert Lewandowski njupuk tembakan kanthi ibu-Iwona

Dheweke dikenal dadi wong sing meksa Robert kanggo wong munggah banget lan njupuk banteng dening sungu sawise mati bojone. Ora diraguhi, Robert nyathet dadane sing pungkasan kanggo mbikak yayasan kanggo kariré. Panjenenganipun nyatakaken biyungipun kanggé ngadhepi piyambakipun sedaya tindak-tanduk ingkang sae lan awon (mboten mbedakaken bapakipun lan cedera karir awal).

Ngomongake bojone, Iwona sapisan ngomong; "Begjanipun, ing wayahe kedadeyan, Robert ora ana ing omah. Krzysztof berjuang karo kanker, lan ing wayah wengi, dheweke entuk stroke liyane lan ora ana ing kana nalika esuke esuk. Robert banjur manggon karo adhine ing Bielany. Aku ngomong marang kabeh sawise kelas. Panjenenganipun nanggapi bilih piyambakipun remen. Dheweke banget wani minangka bocah cilikid." ngandika Mrs Iwona.

Malah minangka kulawarga, Lewy isih nemoni wektu sing apik kanggo nglampahi ibuné Iwona. Panjenenganipun sumpah ora bakal nggawe dheweke rumangsa sepi amerga bapake ditinggal.

Robert Lewandowski Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta
Robert Lewandowski Basa- Iwona

SISTER: Milena Lewandowski iku adhine Robert Lewandoski. Dheweke ana ing kana kanggo Lewy nalika dheweke ngalami kesulitan nalika dheweke isih bocah. Dheweke pemain pamuter voli profesional sing wis makili negarané kanggo taun. Dheweke unggul ing bola voli nalika adhine luwih dhuwur tinimbang bal-balan.

Milena njupuk sawise dheweke, Owona sing dadi mantan pemain voli profesional.

Robert Lewandowski Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta
Robert Lewandowski adhine Milena

GRANDMOTHER: Mbah Lewy tilar donya nalika umur 91. Ing ngisor iki dheweke lan Milena Lewandowski.

Robert Lewandowski Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta
Nenek Robert Lewandowski

Factor Robert Lewandowski:Urip Hubungan

Istri Robert Lewandowski yaiku Anna Lewandowska. Dheweke dadi atlet Polandia, lulusan Akademi Pendidikan Jasmani ing Warsawa. Dheweke uga spesialis nutrisi, karate lan pungkasane, wakil Polandia ing karate tradisional kaya nalika nulis. Loro-lorone padha kawin ing 2013 kang taun terobosan.

Robert Lewandowski Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta
Cinta Cinta Robert Lewandowski

Katresnan Lewy kanggo Anna diucapake lan pantes emulation dening akeh penggemar lan malah pemain bal-balan (sing seneng Marcus Rashford, Roberto Firmino lan Juan Mata sing dikenal nduweni hubungan apik banget). Lewy lan Anna tansah katon macet.

Robert Lewandowski Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta
Robert Lewandowski lan bojone- Anna duwe wektu apik

Punika kedah dipunmangertosi manawi istri Robert Lewandowski Anna Lewandowski gadhah medali perunggu ing kategori karate ing Kejuaraan Dunia 2009.

Robert Lewandowski Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta
Robert Lewandowski Wife, Anna- Sing nduweni ireng

Robert Lewandowski ing 7th Desember, 2016 ngumumake yen bojone ngandhut 'padharan ngandhut' goal celebration.

Wong ngarep Polandia nuli felt 'apik' sawise ngirim foto sing nyenengake lan putriné, Klara.

Factor Robert Lewandowski:Terkait karo Hitler

Apa sampeyan ngerti? !! ... Robert Lewandowski minangka putu kakung kakung Hitler sing diarani Pawla Hitler. Dheweke seda ing taun 1960.

Robert Lewandowski Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta
Hubungan Robert Lewandowski karo Hitler

Factor Robert Lewandowski:Bicycle Man

Robert Lewandowski minangka penggemar lengkap lan penggemar sepeda motor! Senadyan nduweni karir bal-balan sing profesional, Lewa durung entuk semangat motret lan ngluwari macem-macem kacilakan ing taun 10 pungkasan.

Dheweke lunga saka panggung telung sasi sawise kacilakan nalika nyopir sepeda. Saiki dheweke luwih ati-ati sing sadurunge. Iki ngendi kita mungkasi Life Story Robert Lewandowski.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene