Fakta Cerita Rio Ferdinand Plus Untold

0
5483
Rio Ferdinand Childhood Story

LB presents Kisah Penuh Man United Legenda Legenda sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "Ferdz". Kisah Kisah Kanak-kanak Rio Ferdinand Kita plus Biografi Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta sing kurang dikenal babagan panjenengane.

Ya, saben wong ngerti babagan Kekuwatan Defender Legenda nanging sawetara mikirake Rio Ferdinand Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Rio Ferdinand Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Rio Gavin Ferdinand lair ing 7th November 1978 ing King's College Hospital, London, Inggris. Dheweke lair saka ibu Irlandia sing pungkasan, Janice Lavender lan bapak Saint Lucian, Julian Ferdinand. Ibune Ferdinand Mum mung 17 nalika dheweke duwe. Ferdinand tansaya maju bareng karo kakange, Anton ing Peckham. Nanging dheweke nduweni kulawarga gedhe.

Loro-loroné wong tuwa mau kerja keras kanggo ndhukung kulawarga. Banjur, ibune sing pungkasan iku minangka carer bocah lan bapakne minangka tukang nggawé. Bebener diwenehi. Wong tuwane Ferdy ora tau nikah lan dheweke dipisah nalika umur 14. Sadurunge misahake, pihak loro janji bakal tetep cedhak karo anak-anake.

Iku bapakne Ferdy, Julian sing nduweni hak asuh putrane. Panjenenganipun pindhah kémahipun dhateng estri ingkang caket. Minangka cara ikatan, dheweke njupuk Rio Ferdinand sing enom kanggo latihan bal-balan lan taman lokal. Iki amarga sethitik Ferdy ngembangake kapentingan ing bal-balan wektu iku. Senadyan katresnan kanggo bal-balan, pendidikan isih prasyarat.

Little Ferdy rawuh ing Sekolah Dasar Camelot. Ing sekolah, piyambakipun fokus ing maths lan sapunika, piyambakipun reveled ing kesempatan kanggo nindakake sadurunge pamirsa sajrone produksi sekolah saka Bugsy Malone. Ing tembung ..."Aku tansah minangka bocah sing pengin nggawe beda, aku bakal gampang bosen - malah muter bal-balan utawa nggantung-ngganggu kanca-kanca. Supaya lelungan adoh saka omah, ketemu wong anyar. ... Aku sante.

Little Ferdy lajeng milih milih sekolah ing Blackheath Bluecoat School kangge miyat kanca-kancanipun lan manggen wonten ing sumur kasebut.

Ferdinand seneng banget karo ekspresi fisik, ora mung babagan kelas bal-balan lan gymnastic nanging uga drama, téater, lan balet. Dheweke minangka bocah sing bisa menangake beasiswa: dheweke diwakili Southwark ing gymnastic ing London Youth Games. Saene, miturut umur 10, dheweke diundang kanggo olahraga ing akademi Queens Park Rangers ing ngendi impen bal-balané diwiwiti.

Pemain bal-balan sing apik ing Ferdinand jelas kaya bocah: nalika umuré 11, pelatih pemuda, David Goodwin, ngandhani: "Aku arep nelpon kowe Pelé, anakku, aku seneng karo kowe." Ferdinand mung wiwit metu minangka gelandang nyerang, nanging para pamimpin tim kasebut weruh pemain enom nduweni potensi fisik minangka gantine tengah.

Timnas Inggris, West Ham United, bakal dadi bal-balan, nanging dheweke gabung karo sistem pemuda ing 1992. Ing 1994, dheweke main bareng Frank Lampard. Ferdy ngetokake pandhangan saka muda lan nggawe debut Liga Premier ing 1996. Sawise kadhangkala teka sawise mantra silihan kanggo Bournemouth lan ditransfer menyang Leeds United. Iki nggawe Manchester United menehi dheweke telpon ing 2002. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Rio Ferdinand Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Rio nikah karo bojone, Rebecca Ellison. Dheweke dadi mantan trainer fitness sing ketemu pemain bal-balan Rio Ferdinand nalika main ing West Ham ing 1990 akhir.

Ferdinand ditinggal kanthi rusuh nalika bojoné sing ditresnani, Rebecca liwati ing 2015, umuré mung 34. Nanging carane dheweke mati? Lan apa crita iku? We take a look on her life ...

Originally saka Essex, dheweke tetep ora seneng lan banjur dilatih minangka akuntan sadurunge dheweke nikah karo Rio ing 2009. Rio lan bojoné pungkasané Rebecca wis nginep ing Karibia.

Dheweke nglairake anak lanang kaping papat Lorenz ing 2006 lan anak kaping pindho kang diarani Tate ing telung taun sabanjure. Wong-wong mau nate nampani anak wadon sing diarani Tia ing 2011 saklawasé kulawarga kasebut pindhah menyang London sawisé nyambut gawe ing Manchester nalika Rio main kanggo United.

Sadurunge dheweke mati, Rebecca wis ngreksa penyakit sing ditindakake dheweke sawise didiagnosa kanker ing 2014. Sawise nampa perawatan, dheweke panginten dheweke ora ngerti penyakit kasebut ing 2014. Sayange, kanker bali lan nyebar menyang balunge. Nalika dheweke diumumake, dheweke ngasilake duka saka donya bal-balan.

Rio dikonfirmasi sedhih garwane kang dikasihi ing pernyataan sing nyenengake sing maca: "Masiyang mlayu ing wayah wengi. "Rebecca, garwane sing apik, liwati kanthi tentrem sawise perang cendhak karo kanker ing Royal Marsden Hospital ing London. "Dheweke minangka ibu sing tresna banget marang telung anak sing ayu banget. Dheweke bakal ditinggal dadi bojone, adhine, lik, putri lan putu. "Dheweke bakal urip ing memori kita, minangka pandhuan lan inspirasi."

Rio bubar ngungkapake apa sing bakal dheweke kandha marang Rebecca yen dheweke wis duwe wektu maneh karo dheweke. Munculake iklan emosional kanggo Child Bereavement UK, ngandika: "Yen aku bisa nduwe luwih maneh karo Rebecca, mesthine, mesthi aku bakal takon, takon dheweke babagan apa sing dikarepake karo bocah-bocah ing macem-macem tahapan, wektu-wektu penting ing perkembangane. "Aku ngomong dheweke aku tresna karo dheweke."

Rio Ferdinand Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Death After

Funeral Rebecca diselehake kanthi upacara pribadi ing Kent ing Mei 2015. Akeh teammate bojone ngabekti ing pamerintahan kalebu mantan manajer Manchester United Sir Alex Ferguson. Liyane uga menehi respon yaiku Robin van Persie, Edwin van der Saar, Nemanja Vidic lan Darren Fletcher. Layanan iki digambarake minangka perayaan urip Rebecca. Anak telu mau milih musik sing bakal diputer. Kabeh padha ditinggal dhewe karo bapakne. Nalika wong tuwa loro ngerti bab ibune sing tilar donya, bocah cilik sing pungkasan bakal takon marang dheweke sawetara pitakonan babagan ibune.

Reaksi Rio kanggo Pati Dheweke: Ferdinand ngakoni yèn dhèwèké bisa ngombé sajrone sasampunipun kematian Rebecca. Sawise mati, Rio wis ngakoni yen dheweke "Donya ambruk" lan dheweke wiwit ngarahake alkohol kanggo ngatasi dukane, nanging saiki wis fokus marang bapake sing nyenengake anak

Ing tembung ..."Iku mung bengi sing isih bisa mbatalake kula. Aku biasane tangi antarane 2-3am, nalika horor saka anak-anake sing wis kalah, aku tetep rauh nganti esuke. " Pati bojone akhire dipeksa pensiun saka bal-balan.

Rio Ferdinand ngeculake nalika film dokumenter BBC babagan kalahake bojone

Dokumenter wektu sing dawa ditayangkan ing BBC One sing weruh rembugan 38 taun-lawas Rio babagan urip minangka duda, ibu lan bapak.

Program kasebut uga njlentrehake carane wong tuwa sing kesrakat ngatasi dukané lan ndhukung anak-anaké - lan mbagèkaké kepriyé cara sing mung bisa didhukung kanthi bener kanggo mbangun uripé. Rio uga ketemu karo wong tuwa liyane sing berjuang kanthi nandhang lara lan njlentrehake perjuangane dhewe supaya nyoba ngetokake anak telu dhewe.

Rio Ferdinand Childhood Story Plus Untold Biography Facts -A New Relationship

Bubar, wis dilapurake yen Rio wis nyedhaki hubungan karo mantan bintang Towie Kate Wright lan pasangan kasebut kepengin nglangi ngombe minuman bebarengan ing London. Kate tanggung jawab ndhelikake atine Ferdy.

Pasangan iki wis nguri-nguri supaya romansa tundhuk saka sinetron. Iki nggawe Kat uga metu acara reality show Essex sawise minggu spekulasi.

Rio Ferdinand Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Iki kulawarga Rio Ferdinand kang kalebu anggota kulawarga. Foto kasebut nunjukake Sian (kaping pindho saka tengen) kanthi pasangan Rio lan Anton (adoh kiwa lan tengen), adhine, bapak lan ibune (tengah) kanthi tulisan.

Foto liyane nunjukake Sian (kaping pindho saka tengen) kanthi sedulur sepuh dheweke (adoh kiwa lan tengen), adhine, bapak lan ibune (tengah) kanthi tulisan 'my squad forever'

iki 'my squad forever' foto dicethak mung sawetara wektu minangka anggota keluargane. Ibune Irlandia, Ferdinand Rio, Janice Lavender ninggalake kulawarga nalika umuré 50.

Kaya sing kacathet sadurungé, ibuné mbaureksa wiwit njalin hubungan karo Julian Ferdinand, sing asale saka St Lucia, minangka bocah enom lan banjur duwe anak loro, Rio lan Anton. Sepisan kasebut nglairake jenenge Lavender. Loro-lorone padha urip ing dhaerah konsesi ing Peckham lan ora tau nikah. Sasampunipun pamisah, Janice pungkasanipun nikah kaliyan Peter St Fort, sareng kaliyan putrinipun, Sian lan putra, Jeremiah.

Rio sadurunge ngucapake Janice minangka "Supermum" lan ngandika dheweke "Dimasak lan di resiki, lan pindhah swarga lan Bumi kanggo njamin adhine Anton lan aku entuk sekolah utawa klub pemuda ing wektu". Ibu Ferdy nate nandhang rasa rasis nalika dheweke karo bapakne. Minangka Ferdy nempatake..."Nalika padha pacaran, wong sing mlayu bakal muntah marang Mum amarga dheweke mlaku metu karo wong ireng. "

Ibu Rio Rio Ferdinand, Janice St Fort diarani minangka 'mbobot ibu' lan 'inspirasi. Ing 2017, dheweke tilar donya sawise perang karo kanker. Dheweke diarani minangka 'penyangga kulawarga' Janice St Fort umuré 58 nalika dheweké tilar donya ing rumah sakit karo kulawargané. Sadurunge dheweke tilar donya, Janice Lavender sapisan teka ing galur amarga dheweke mirsani anak-anake dadi publicly embroiled ing row race karo mantan kapten Inggris John Terry.

Anton Julian Ferdinand (lair 18 Februari 1985) yaiku pemain bal-balan Inggris sing main kanggo Southend United minangka bek. Kaya adhine, dheweke minangka produk akademi West Ham United. Dheweke dikritik yen dheweke nggunakne pertandhingan Queens Park Rangers Anton kang 'f ****** black c ***' nalika pertandingan Oktober 23 taun lalu.

SISTERS: Ferdinand's half-sisters are; Sian (kiwa tengah), Chloe (tengen tengah), Anya (kiwa kiwa) lan Remi Ferdinand (kiwa kiwa). Sian luwih ayu tinimbang liyane.

Rio Ferdinand Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Racisme

Sawise suwe, Polisi Derbyshire sapisan ngandhani yen dheweke wis nyusul Tweet asli saka Rio Ferdinand sawise nampa keluhan saka anggota masyarakat.

Tembung 'choc ice' tegese tegese 'ireng ing njaba, putih ing njero'. Sasampuning kekalahan FA, sedhèrèk-sadhèrèk damel protes piyambak kanthi nolak nganggé T-shirt kanggé nyokong kampanye anti-rasisme sepak bola Kick it Out.

Fakta Cerita Rio Ferdinand Plus Untold - Panampilan Video

Ing 2000, Ferdinand kanthi cepet muncul ing video sing wis ditampilake kanthi eksplisit ing resort Ayia Napa ing Siprus bebarengan karo pemain sepak bola Inggris Kieron Dyer lan Frank Lampard. Saluran 4 nyiarkan klip ringkes minangka bagéan saka dokumenter 2004 S * x, Pemain Sepakbola lan Videotape, sing ngakoni "Ngelingake panampil sing kasebut adhedhasar urip nyata".

Ing 2002, sajrone pengadilan rudo pekso marang kenalan Martin King, Ferdinand lan mantan kolega Leeds Michael Duberry mbantah tuduhan sing Duberry ngelanggar wong wadon lan Ferdinand wis ngancem dheweke ing klub wengi Leeds Hi-Fi ing wengi 22 Januari, uga tambahan panyokro bowo saka mabuk lan mabuk. Loro-lorone padha diwawancarai dening polisi, nanging Jaksa Penuntut Umum diumumake ing April 2003 yen dheweke ora bakal nuntut biaya. Raja ketemu guilty saka serangan ora senonoh lan ngupayakake rudo pekso.

Sajrone wawancara radio ing The Chris Moyles Show ing Oktober 2006, Ferdinand narik kawigaten loro keluhan pangrungon lan kritik saka kampanye hak-hak gay Peter Tatchell nalika dheweke ngundang Moyles, sing diiringi "Kula nyuwun pangapunten, kula nyuwun pangapunten. Aku ora homophobic", Sawisé Moyles wis ngajak manawa dheweke homoseksual. BBC Radio 1 nuli mbebasake owah-owahan minangka banter, nalika Tatchell ngandika "Wiwit [dheweke] banget apologized, aku seneng nampa penyesalan lan ninggalake ing sing".

Fakta Cerita Rio Ferdinand Plus Untold -Ashley Cole Feud

John Terry ditemokake ora luput saka penyalahgunaan rasis liwat kasus pengadilan sing nglibatake dheweke lan adhine Anton, Anton. Sawisé putusan, Rio Ferdinand mecah kontroversi media kanthi nyatakake hiburan ing komentar saka sawijining pangguna Twitter sing nyebutake Ashley Cole, sing wis nekseni babagan sih Terry, minangka "Es es", Istilah slang sing umum dienggo tegese "Ireng ing njaba, putih ing njero".

Ferdinand mbusak tweet kasebut sakcepete lan ditolak choc ice iku istilah rasis, nambah, "Lan yen aku kepengin ngguyu soko wong tweets ... Aku bakal! Hahahahaha! Saiki, mungkasi nyedhak knickers ing twist! " Pengacara Cole nerbitake pernyataan minangka nanggepi, nyatakake yen dheweke ora bakal njupuk prakara kasebut. Tembung Ferdinand dikutuk minangka "Ora sensitif lan durung bisa" dening PFA ketua Clarke Carlisle.

Ing wulan Agustus 2012, Ferdinand didenda £ 45,000 kanggo komentar Twitter sawisé Komisi Regulatori Independence nemokake dheweke guilty of bringing the game into disrepute "Ora samesthine" komentar sing kalebu "Referensi kanggo etnis asal, warna utawa ras."

Fakta Cerita Rio Ferdinand Plus Untold -Jamaican bash

Ing wulan Oktober 2014, Ferdinand dipateni maneh dening FA kanggo nggunakake basa nyerang ing Twitter, sawise ngrujuk marang ibu minangka kritikus minangka "Sket", tembung slang Jamaika kanggo wanita wadon sing promiscuous. Ferdinand didenda £ 25,000 kanggo pelanggaran lan dicekal saka dolanan kanggo telung game. FA nganggep posisi Ferdinand minangka "Model peran" minangka faktor penalti kanggo penalti, ing Kajaba iku minangka pelanggaran Twitter kapindho ing telung taun. Wigati: Ora ana sing ngakoni salah.

Fakta Cerita Rio Ferdinand Plus Untold -Gambling

Ing Maret 2015 dikumumake Ferdinand minangka kasino kasino online Casino Floor. Pengumuman nimbulaké kritik kuat ing Twitter saka sawetara pengikuté, sing ngusulaké ora pantes menawa model peranan kanggo wong enom kanggo ngidinake gambling utamané mènèhi perjuangan sing ditandhingaké karo akèh kanca-kancané sing wis ngrusak.

Fakta Cerita Rio Ferdinand Plus Untold -Kick Boxing

Sanalika bintang Manchester United pensiun saka bal-balan ing 2015 sawise karir tropi. Dheweke wiwit nyetel mripate ing pertandhingan profesional ing cincin tinju sawise ngumumake pengumuman kejut pasca karir. Kabar iki teka rong taun sawise Rio ilang garwane liwat kanker.

Fakta Cerita Rio Ferdinand Plus Untold -Tangkalan Ban Sajarah

Ing Maret 2003, Ferdinand diwenehi larangan nem sasi kanggo nyepetake wates kecepatan ing dhuwur. Dheweke didenda £ 2,500 lan enem poin penalti kanggo nyetir kanthi rata-rata 92 mph (148 km / jam) ing sadawane M1.

Ing Mei 2005, dheweke dikritik dening hakim minangka dheweke ditampa larangan kapindho saka nyopir lan denda £ 1,500, sawise ditangkap polisi lalu lintas "Lelungan ing rata-rata 105.9 mph (170.4 km / h) liwat jarak meh rong mil" ing motorway M6. Sasampunipun netepaken pidana punika, hakim ngandika Ferdinand "Kudu dadi model peran positif kanggo wong enom ing masyarakat lan iki ora menehi kabar sing bener".

Fakta Cerita Rio Ferdinand Plus Untold -Artist

Ing 2005, Ferdinand, bebarengan karo kanca sekolah lawas, nyipta label rekaman White Chalk Music. Saiki, ana loro seniman sing mlebu label: Melody Johnston lan Nia Jai. Album kasebut ngerilis album 6 Oktober 2010, sing ngetokaké Ferdinand.

Saenipun, ndamel film kaping pisanan ing film bioskop ing pungkasan 2008, pembiayaan lan dados prodhuser eksekutif film Alex de Rakoff Dead Man Running. Film kasebut ndadekake Danny Dyer lan 50 Cent ana ing plot bertema gangster. Ferdinand bakal nuduhake kredit produksi karo kanca teater Inggris Ashley Cole.

Ing 2008, Ferdinand nyetak film dokumenter babagan Peckham, ngarahake kanggo mbujuk anak-anake sing adoh saka urip kejahatan.

TUTUP: Thanks kanggo maca Rio Ferdinand Childhood Story plus bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene