Kisah Kanak-kanak Ricardo Pereira ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Ricardo Pereira ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Ricardo Pereira kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwa, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Singkat, kita menehi sejarah pemain bal-balan Portugis sing paling misuwur kanthi julukan "Wektu“. Lifebogger diwiwiti wiwit cilik, nganti dadi misuwur karo Leicester City. Kanggo menehi sampeyan rasa sing nyenengake saka Ricardo Pereira's Bio, iki minangka ringkesan ing sajroning urip.

Urip lan Wungu Ricardo Pereira. Kredit Gambar: Liga Premier, Blog marchadovapor lan Instagram.
Urip lan Wungu Ricardo Pereira.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke pancen agresif lan serbaguna sing seneng ngebom ing kothak kasebut, nuduhake kemampuan nyerang sing hebat. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Ricardo Pereira sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Ricardo Pereira - Latar Belakang Wiwitan lan Kulawarga:

Miwiti, jenenge lengkap yaiku Ricardo Domingos Barbosa. Ricardo Pereira lair tanggal 6 Oktober 1993 karo wong tuwane ing kutha Lisbon, Portugal. Sisih mburi agresif duwe asal saka Cape Verde saka ibune lan bapake. Nalika ora pati ngerti babagan bapakne Ricardo Pereira, dheweke ngerti yen dheweke wis nginep pirang-pirang taun kepungkur karo ibune sing pengaruh sing luwih gedhe tumrape nalika isih bocah.

Ketemu Ibune Ricardo Pereira sing duweni pengaruh sing luwih gedhe kanggo didhidhik. Kredit Gambar: Instagram
Ketemu Ibune Ricardo Pereira sing duweni pengaruh sing luwih gedhe kanggo didhidhik. 

Apa sampeyan ngerti?… Negara asal saka wong tuwa Ricardo, Cape Verde misuwur amarga iklim tropis, pulau gunung lan panganan sing enak. Negara kasebut ditemokake ing antarane 1460 lan 1462 dening para pelaut Portugis, kasunyatan sing nerangake ngapa mayoritas warga ing luar negeri luwih seneng manggon ing Portugal. Cape Verde menyang Portugal mung drive gampang liwat Atlantik Lor.

Ricardo Pereira duwe kulawargane asale saka Cape Verde. Kredit Gambar: CapeVerdeIslands
Ricardo Pereira asale keluargane saka Cape Verde.

Ing wiwitan taun 1990 nalika Ricardo Pereira lair, ana kira-kira jumlah wong 50,000 Cape Verdean asal negara sing manggon ing Portugal. Sanajan sampeyan bisa uga ora ngerti! Ricardo Pereira yaiku ora siji-sijine pemain bal-balan sing asale saka Cape Verde.  Apa sampeyan ngerti?… Mantan Legenda Manchester United, Cristiano Ronaldo lan Luis Nani uga duwe kaluwargane saka negara Afrika sisih lor-kulon (Cape Verde).

Apa kang tuwuh ing Lisbon: Ricardo Pereira tansaya tuwuh ing sekitar ibu, ing Lisbon, ibukutha lan kutha paling gedhe ing Portugal. Kutha iki kanthi kutha cacat lan kesempatan. Nalika sawetara bocah nyuda tekanan saka peer ing lingkungan sing susah, liyane kaya Ricardo njupuk kesempatan olahraga sing dituduhake kutha kasebut. Ing Lisbon asli ora nglirwakake sisih olahraga kutha amarga dheweke seneng banget karo bal-balan nalika bocah.

Crita Kanak-kanak Ricardo Pereira - Pendhidhikan lan Karir:

Ricardo kasengsem main bal-balan kanthi profesional wiwit wingi nonton pertandhingan sepisanan ing TV. Ing awal, dheweke wiwit sinau perdagangan bal-balan ing lapangan Lisbon lokal. Partisipasi ing bal-balan minangka cara kanggo mulang awake dhewe. Pakaryan awal dheweke dibayar sawise dheweke diakoni dening pramuka bal-balan.

Ing umur 10, pramuka Olahragasaka Futebol Benfica, AKA Fofó) ngawasi kemajuan Ricardo lan nyedhaki dheweke. Pramuka kasebut ngobrol karo wong tuwane babagan kebutuhan ngeterake putrane Akademi futebol Benfica kanggo nggoleki pendhidhikan bal-balan sing luwih apik. Wong tuwa Ricardo Pereira setuju lan nalika umur 11 taun, putrane mlebu ing akademi sing menang multi-penghargaan sing ana ing lingkungan Benfica ing Lisbon.

Ricardo Pereira Pendhidhikan Sepak Bola Awal lan Kisah Bangunan Karir.
Ricardo Pereira Pendhidhikan Sepak Bola Awal lan Kisah Bangunan Karir.

Nggawe bal-balan awal iki yaiku sing dikarepake wong tuwa Ricardo kanggo dheweke. Nalika ing klub kasebut, Ricardo isih cilik sing dijaga Manuel Fernandes (gambar ing ndhuwur), wong sing wis dadi pemimpin klub luwih saka 30 taun.

Ricardo Pereira Childhood Story - Urip Karir Awal:

Wiwitan karo akademi kasebut, Ricardo Pereira ora bakal mikir apa-apa liyane kajaba bisa nyambut gawe, fokus lan ora nyerah. Mbalik maneh, asli Lisbon bebarengan karo kancane, sing seneng pemain terkenal kayata; Gelson Martins, Rúben Semedo, kabeh nderek jejak saka Robinho.

Sukses olahraga pertama Ricardo yaiku liwat game kompetitif sing bakal nyoba nirokake polah lan tutul idolae (Robinho) sing dienggo. Nganggo stamina sing ora biasa kanggo umur tender, prodigy enom ndeleng awake tuwuh liwat rangking akademi. Ing ngisor iki minangka foto Ricardo sing langka sajrone taun-taun kepungkur Futebol Benfica ing taun 2002.
Ricardo Pereira urip awal karo bal-balan- Dina ing Futebol Benfica. Kredit Gambar: Instagram
Ricardo Pereira urip awal karo bal-balan- Dina ing Futebol Benfica.

Minangka kemajuan nalika, Ricardo wiwit nampa sewu euro, mengko, dheweke nuli nampi 2,000 liyane nalika dheweke munggah. Sawise mantra telung taun, Ricardo terus proses mateng bal-balan, karo akademi Sporting CP ing ngendi dheweke nggunakake suwene 6 taun.

Fakta Biografi Ricardo Pereira - Cara Terkenal:

Nalika Going Tough: Ing umur 17, wektu nalika lulusan kanthi harapan ngarep mlebu bal-balan senior, kedadeyan sing ora dikepengini. Apik Ricardo Pereira dirilis dening Sport Sport CP. Tinimbang ora ngimpi, juru main bal-balan sing ditolak gabung karo Associação Naval 1º de Maio, sing asring dikenal Angkatan Laut, klub bal-balan cilik ing Figueira da Foz. Setaun sabanjure, dheweke pindhah menyang Vitória Guimaraes, klub sing dikenal minangka papan rekrut kanggo klub paling ndhuwur ing Portugal. Nalika ing klub kasebut, Ricardo entuk mlebu menyang tim senior.

Ricardo Pereira sabar karo tim senior sing angel. Amarga nindakake pagelaran sing ora becik, Ricardo diturunake menyang Vitória Guimarães B (tim cadangan Vitória Guimarães) kanggo sawetara wektu. Nanging ora nglairake impen maneh, prodhusy enom mutusake perang supaya bisa ngormati penguruse. Pungkasan, ana lancar bali menyang karir senior.

Ricardo Pereira kerja maneh ing tim pertama Guimarães sakdurunge sadurunge mudhun menyang cadangan. Kredit Gambar: Marchadovapor-Blogspot lan JovensPromessasBlog
Ricardo Pereira kerja maneh menyang tim pertama Guimarães sawise sadurunge dadi cadangan.

Dadi Pahlawan Akhir Piala: Ricardo ngerti manawa timnya ora cukup apik kanggo menang Liga Perdana Portugal. Mula, dheweke nyedhiyakake tenagane ing edisi 2012–13 Piala Portugis, strategi sing bisa ngasilake.

Apa sampeyan ngerti?… Ricardo dadi Pungkasan HERO ing pameran pungkasan Piala 2012-2013. Dheweke dadi pemenang 2 – 1 ing final nglawan SL Benfica. Ing final, dheweke ngurusi gawang Benfica, Artur Moraes kanthi pukulan jarak adoh kanggo nggawe sensasi ing klub kasebut, kanthi ngakoni barang-barang perak utama sing paling dhisik.

Ricardo Pereira nulungi timnya menang ing Taça de Portugal 2012-2013. Kredit Gambar: IG
Ricardo Pereira nulungi timnya menang ing Taça de Portugal 2012-2013.

Nalika Arep Apa Sanes: Dadi bintang bintang lan menang Piala Portugis minangka rencana sing sampurna kanggo Ricardo mlebu tim sing luwih gedhe. Ing 16 tanggal April 2013, sadurunge musim, Ricardo Pereira gabung karo FC Porto kanthi harapan sing dipasang ing pundhak.

maneh, samubarang kabeh ora cocog kaya sing direncanakake lan iku nalika klub dheweke ngalami periode pangowahan utama. Apik Ricardo sing wis biasa main dadi pendhudhukan ujug-ujug ilang kabeh pandhita sing nyerang sing nyata karo bekas klub Guimarães.

Nalika Going Becike Kanggo Ricardo Pereira- Kredit Gambar: Ionline Sapo
Nalika Bakal Sulit kanggo Ricardo Pereira.

Ing wektu dheweke kalah karo kuwalitas sing nyerang, wong Lisbon nuduhake prilaku ing pertahanan game kasebut. Iki nggawe Pengurus (Paulo Fonseca) ngonversi dheweke saka maju dadi mundur, posisi sing dimainake nalika ditulis.

Sanajan konversi, tantangane Ricardo tetep ana. Sanajan dadi bek kanan, ana kompetisi karo Danilo minangka saingane. Nalika Danilo lunga menyang Madrid, papan wiwitan Pereira durung dijamin amarga Maxi Pereira, sing ditandatangani saka Benfica dipilih kanggo milih jabatan kasebut. Milih pilihan pungkasan, Ricardo mutusake ninggalake klub kanthi utang.

Ricardo Pereira Bio- Bangkit Kanggo Fame:

Ricardo Pereira dipinjam rong taun menyang klub Prancis OGC Nice ing ngendi dheweke njaga posisi pertahanan. Tinimbang crah, pembela tuwuh saka kekuwatan nganti kekiyatan. Kalebu sawetara minggu, Ricardo Pereira lunga saka wong lanang sing lali ing FC Porto dadi salah sawijining wahyu paling gedhe Ligue 1. Ing klub kasebut, dheweke entuk akeh popularitas lan popularitas.

Ricardo Pereira mundhak apik ing Nice. Kredit: HITC
Ricardo Pereira mundhak apik ing Nice.

Sawise rong taun utangan kanthi mantel karo klub kasebut, Ricardo wiwit rumangsa kudu lunga kanggo lingkungan anyar. Ngalih menyang Inggris kanggo melu Leicester dadi nambah kapercayan amarga warga Lisbon seneng karo budaya Inggris, metode latihan lan kebiasaan ing klub.

Ing musim pertamane ing Leicester, kemampuan pertahanan Pereira mbantu time mung 34 gol liga ing sawijining musim, nomer sing apik kanggo pemain tengah, luwih apik tinimbang Manchester United lan Arsenal. Ing pungkasan musim pertamane, Ricardo dipilih dadi 2018 / 2019 Leicester Pemain Musim lan uga penghargaan kanggo Pemain Pemain Leicester Musim Musim 2018/2019.

Pemain Musim Leicester City 2018-2019 lan Pemain Pemain Musim Gugah. Kredit Gambar: Twitter
Pemain Musim Leicester City 2018-2019 lan Pemain Pemain Musim Gugah.

Penghargaan iki minangka kapercayan kanggo Ricardo Pereira kenaikan meteorik diterusake ing musim 2019/2020. Malah ing posisi sisih tengen, agresif Pereira lan versatility wis mbantu nyurung tim kasebut menyang papan ing Liga Champions.

Ing pikirane para pemain bal-balan ing Portugal lan jagad iki kanthi gedhe, Ricardo Pereira pancen kalebu sing paling apik ing garis produksi sing apik tenan saka pungkur sing apik tenan sing wis nggawe jeneng bal-balan. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Ricardo Pereira seneng urip:

Konco saben pria sukses, ana wanita kaget sing noleh. Amarga sukses lan nambah panjaluk bal-balan Inggris, mesthine sawetara penggemar bal-balan kudu takon apa Ricardo Pereira duwe Pacar utawa garwa. Ora bisa dipungkiri kasunyatane yen rupane sing imut ditambah karo gaya dolanane ora bakal nggawe dheweke dadi tresnane kanggo wanita.

Sapa Pacar Ricardo Pereira ?. Kredit Gambar- Instagram
Sapa Pacar Ricardo Pereira ?. Kredit Gambar- Instagram

Minangka ngerti, Ricardo Pereira wis nilar kulawargane kanggo njupuk tembakan ing Liga Premier. Portugis pindhah menyang Inggris kanthi dhewe, tanpa garwa, pacar utawa bocah-bocah kanggo ngancani. Kaya nalika nulis, katon luwih milih fokus ing karir, njaga status hubungane dadi rahasia. Ngadili umur lan diwasa, Ricardo Pereira bisa uga duwe pacar nanging luwih seneng nggawe hubungan karo dheweke kanthi pribadi.

Ricardo Pereira Urip Pribadi:

Ngerteni urip pribadi Ricardo Pereira sing adoh saka bal-balan ing lapangan, sampeyan bakal bisa ngerti babagan kapribadiane sing luwih apik. Miwiti, dheweke minangka wong sing percaya karo tembung sing diarani ... "Penting ora mesem karo sampeyan, nanging sing bakal melu sampeyan nalika ora bisa mesem".

Ngerteni Urip Pribadi Ricardo Pereira adoh saka Sepak Bola. Kredit Gambar- Instagram
Ngerteni Urip Pribadi Ricardo Pereira adoh saka Sepak Bola. 

Ricardo Pereira nggunakake tembung-tembung emosional kasebut kanggo nggambarake perjuangan karir awal, yaiku sing ditolak lan nolak kelemahane. Ing wektu nulis, iki minangka status nulis sing ditampilake ing dheweke Instagram kaca.

Kajaba iku, urip pribadi, Ricardo minangka wong sing wis ditemtokake lan nemtokake, sing bakal riset nganti ngerti bebener sing bakal nyebabake sukses. Minangka individu, dheweke duwe negara kamardikan utama sing ndadekake kemajuan sing signifikan ing babagan pribadhi lan profesional.

Seneng kanggo asu: Pemain pemain bal-balan, sing seneng Lionel Messi, Alexis Sanchez, Mesut Ozil lan Neymar, tresna marang asune lan Ricardo Pereira ora kalebu kasusahan. Malah sampeyan uga ujar manawa ora ana kasetyan ing game modern, mesthine ora nganggep hubungan sing dienggo antarane bintang Portugis lan asu kasebut.

Ketemu Anjing Ricardo Pereira. Kredit Gambar: Instagram lan Twitter
Ketemu Anjing Ricardo Pereira.

Ricardo Pereira Kulawarga:

Kanggo Ricardo Pereira, kunci urip sing bahagia yaiku duwe keseimbangan sing apik, tegese dheweke ora bakal netepi komitmen bal-balan tanpa nyiyapake cukup wektu kanggo ibune sing dikasihi. Ibu Pereira Ricardo nalika nulis ora dadi siji-sijine anggota kulawarga ing domain publik. Ing ngisor iki minangka gambar ibu lan putra nalika kalorone tur menyang Istana Buckingham.

Ricardo Pereira nggambar ing sisih Ibune. Kredit Gambar: Twitter
Ricardo Pereira foto ing sisih ibune.
Beda karo ibune Pereira, bapakne, kakang lan adhine kabeh wis milih menehi kesepakatan supaya ora ngerteni masarakat.

Gaya Hidup Ricardo Pereira:

Nalika gaya urip, Ricardo Pereira duwe bakat kanggo njaga keseimbangan antara mbuwang lan nyimpen dhuwit. Sanajan entuk penghasilan £ 3.6 yuta ing gaji taunan, dheweke cukup dhisiplin supaya tundhuk karo anggaran. Liwat media sosial, ora ana tandha-tandha duwe gaya urip sing nggumun kanthi gampang dening sawetara mobil endah, omah lan ageman sing larang banget. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, Ricardo Pereira mung nggunakake dhuwit kanggo hiburan lan latihan lisan.
Ricardo Pereira ngentekake dhuwit kanggo hiburan akuatik. Kredit Gambar: Twitter lan Instagram
Ricardo Pereira nglampahi dhuwit kanggo hiburan akuatik.

Ricardo Pereira Fakta Ora Biasa:

Pemandu Lomba: Nalika umume pemain bal-balan cenderung main golf utawa FIFA, ana sawetara sing luwih inventif nalika nggoleki barang-barang sing adoh saka pitch. Ricardo Pereira minangka salah sawijine hobi liyane sing mesthi ora dikarepake. Apa sampeyan ngerti?… Dheweke minangka ahli ing balap karting saka Daytona Tamworth.

Ricardo Pereira minangka penggemar motorport sing wis tampil ing acara olahraga daytona. Kredit Gambar: Twitter
Ricardo Pereira minangka penggemar motorport sing wis tampil ing acara olahraga daytona.
Duta Besar & Siswa Universitas UK: Game bal-balan sing apik banget ngalami sawetara pandangan stereotip dening akeh wong sing ngira yen bal-balan ora duwe pendhidhikan, ora pinter lan mung misuwur pacaran karo pacar lan gelut. Kanthi luwih jero, kita wis ngerti Ricardo Pereira minangka salah sawijining pemain bal-balan sing cerdas sing duwe reputasi intelijen lan duwe otak ing ndhuwur bakat.

 

Ricardo Pereira Seneng banget karo komputer lan pasinaon. Kredit Gambar: DMU
Ricardo Pereira Seneng banget karo komputer lan pasinaon.

Miturut laporan, dheweke minangka siswa online lan duta merek Universitas De Montfort, sawijining universitas umum ing kutha Leicester, Inggris. Ricardo Pereira njupuk inspirasi saka Wilfred Ndidi, sawijining duta merek sasmita sing nalika nulis sinau entuk gelar bisnis lan manajemen saka universitas.

Kepujian ing Ringkesan: Umume para peminat bal-balan kalebu sampeyan maca artikel iki bisa uga ngerti Ricardo Pereira sajrone musim 2018 / 2019 sing subur karo Leicester City FC. Ing ngisor iki krikil saka apa sing wis diraih sadurunge tekan ing Leicester.

Ricardo Pereira Nomer Penghormatan. Kredit Gambar: LeicesterMercury
Ricardo Pereira Nomer Penghormatan.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Ricardo Pereira lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar