Kisah Kanak-kanak Reiss Nelson ditambah Fakta Biografi Untold

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Reiss". Kisah Reiss Nelson Childhood We Plus Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan Munggah Reiss Nelson. Kredit kanggo SkySports lan Arsenal FC

Analisis kasebut kalebu umur wiwitan lan latar kulawarga, pendhidhikan & karir, awal karir, crita urip sadurunge fame, mundhak crita fame, hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga lan gaya urip dll.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke minangka salah sawijining pamuda sing apik banget sing wis teka saka akademi Arsenal. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Reiss Nelson sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Reiss Nelson ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jeneng lengkap dheweke yaiku Reiss Lukas Nelson. Reiss Nelson lair ing dina 10 tanggal Desember 1999 marang wong tuwané- bapak Zimbabwe Zimbabwe lan ibune Inggris ing wilayah London Gajah lan Bèntèng, Inggris.

Reiss Nelson ora tangi saka latar mburi kulawarga. Kajaba iku, dheweke dudu bocah kaya ngono sing wong tuwa bisa nglumpukake koleksi dolanan paling anyar kajaba bal-balan.

Reiss Nelson tansaya munggah ing sisih tuwane lan sedulur tuwa ing Aylesbury Estate. Plancongan sing nggambarake ing ngisor iki minangka jagad adoh (beda banget) saka kabupaten finansial sing gedhe banget sing ndominasi garis langit London.

Iki Aylesbury Estate ngendi Reiss Nelson tuwuh. Kredit menyang SkySports
Kisah Kanak-kanak Reiss Nelson ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Supaya bisa ngatasi masalah kejahatan geng lan piso, wong tuwa Reiss mutusake ngirim anake menyang Sekolah Nautical London ing cedhak Waterloo. Wiwitane, ora bakal ana pangarep-arep manawa Nelson terus menyang arah sing bener. Dheweke dadi bocah cerdas sing bisa nindakake tugas multi karo akademisi lan main bal-balan sawise jam sekolah.

Kados sawise kegiyatan sekolah, Reiss ora lengkap tanpa kanca paling apik dheweke main bal-balan karo dheweke. Kanca sing paling apik iku dudu wong liya Jadon Sancho- Oh ya, sampeyan krungu! Sancho wong tuwané manggon ing Bangunan Guinness Trust cedhak Kennington Park wis dadi kanca sing paling apik Reiss wiwit isih cilik.

Ngerti pora?… Ing lapangan bal-balan beton kasebut yaiku Reiss Nelson lan kancane sing cedhak Sancho ngajeni keterampilan minangka bocah lanang. Perkembangan iki ndeleng dheweke ngajak menyang Kompetisi bocah-bocah London Southwark.

Kaloro Reiss Nelson lan Jadon Sancho minangka kanca sing paling apik ing Bocah-bocah. Kredit menyang SkySports

Miturut SkySports. Ing wayah sore musim luruh ing London sisih kidul, loro bocah lanang (Sancho lan Reiss Nelson) main ing kompetisi kanggo nggumun para penggemar. Holmes-Lewis, pelatih lan guru bal-balan nuli ngakoni apa sing dideleng;

"Nalika tekan lapangan, aku weruh bocah iki ping ping 30 banjur nyabrang menyang bocah liyane (Jadon Sancho) sing banjur ditarik maneh. Minangka reaksi, aku langsung nyekel loro pelatihku, Cedric [Kobongo] lan Ahmet [Akdaj], lan ujar, 'Apa sampeyan ndeleng pemahaman telepathic kasebut? Sing edan !!"

Loro Reiss Nelson lan Jadon Sancho mungkasi tim kanggo menang kompetisi, lan nggayuh Holmes-Lewis.

Reiss lan Sancho ing Kompetisi bocah-bocah London London. Kredit menyang SkySports
Kisah Kanak-kanak Reiss Nelson ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Sukses karo bal-balan lokal entuk panggilan Reiss Nelson ing Moonshot, akademi pemuda lokal ing wilayah kasebut. Nalika ana ing kana, dheweke kepemimpinan Tottenham. Reiss lagi ana ing Tottenham suwene setaun sadurunge mlebu saka Arsenal. Kanca sing paling apik Sancho uga entuk telpon saka Watford.

Inti uga Reiss lan Sancho Sepak bola kanggo bal-balan ndeleng dheweke ing taun 2007, ngliwati uji coba lan nate mlebu persiyapan akademi Arsenal lan Watford. Miwiti urip ing akademi ora gampang Reiss. Mbalik maneh, dheweke bakal tangi awal kanggo numpak sepur menyang Catford ing sisihe. Dheweke nindakake kaping telu seminggu.

Ora ana papan utawa wektu lungguh sing bisa nyuda paseduluran antarane Reiss lan Sancho. Mung njupuk menit 38 kanthi kereta api lan 52 menit mobil kanggo bocah lanang loro. Ing umur 14, ing sekitar Maret 2015, Jadon Sancho pindhah menyang Manchester City. Reiss Nelson terus maju kanthi Arsenal pindah munggah rangking cepet banget.

Kisah Kanak-kanak Reiss Nelson ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Sawise mlaku liwat rangking akademi, Reiss dianugerahi kontrak profesional sing sepisanan Arsene Wenger ing ulang tahun 17. Kanggo ngupayakake wektu game, Reiss nggawe keputusan kritis babagan karir. Jadon Sancho sing sadurunge lunga menyang Borussia Dortmund ing Jerman menehi saran kanca sing paling apik marang Reiss gabung ing Bundesliga Jerman.

Reiss Nelson mutusake kanggo ngetutake tilase kanca sing paling apik kanthi muter utangan kanggo muter karo 1899 Hoffenheim, klub Jerman ing divisi pertama Jerman. Kaya Borussia Dortmund kanggo Jadon Sancho, Hoffenheim uga menehi platform kanggo Reiss Nelson kanggo nuduhake bakat.

Reiss Nelson nate ngrayakake dadi pemain utama ing Inggris ing Eropa kanthi tujuan 6 ing game 7, kanthi nyetak saben menit 54. Kaya sing wis dingerteni ing ngisor iki, Raheem Sterling utawa malah Harry Kane bisa ngalahake.

Rees Nelson Road kanggo Fame Crita. Kredit menyang Standard
Kisah Kanak-kanak Reiss Nelson ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Dampak Nelson ing Hoffenheim entuk promosi kanggo U21 ing Inggris. Uga dijaluk Unai Emery nyeleh kenangan awal kanggo bocah enom. Sipat sing diduweni - kapercayan dhewe, tingkat kerja lan tekad - sing katon ing Hoffenheim saiki wis nglayani dheweke apik karo Arsenal.

Rees Nelson Munggah Crita Fame. Kredit menyang SkySports

Reiss Nelson sing dadi pemain 844th kanggo makili tim pertama Arsenal tanpa mangu sing dibuktekake kanggo para penggemar dheweke minangka janji sing apik kanggo generasi Inggris ing klub. Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Reiss Nelson ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi kondhang, mula ana sebilangan peminat Arsenal kudu mikir babagan status hubungane, takon pitakon kasebut; 'Sapa pacar Reiss Nelson?'. Ya!, Ora ana sing nolak kanyatan yen tampan sing tampan ditambah karo gaya dolanan dheweke ora bakal nggawe dheweke narik kawigaten para penggemar biasa.

Sapa pacar Reiss Nelson Kredit kanggo IG

Kaya dene nalika nulis, Reiss Nelson isih tunggal lan ketoke fokus ing karir. Nganggep babagan gaya urip saiki sing diarani pitch, katon Reiss yaiku siap campur. AkuMbok menawa dheweke bisa duwe pacar nanging ora gelem nggawe hubungan karo masarakat, paling saiki.

Kisah Kanak-kanak Reiss Nelson ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadi Reiss Nelson bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran luwih apik marang wonge. Mula diwiwiti, dheweke dadi wong lanang sing seneng nuduhake andhap asor ing tengah bal-balan modern.

Ngerteni Urip Urip Reiss Nelson Kredit kanggo IG
Reiss Nelson yaiku wong sing bisa ngowahi pikirane dadi tumindak konkrit lan bakal nindakake apa wae sing bisa ditindakake manungsa kanggo nggayuh tujuane.
Kisah Kanak-kanak Reiss Nelson ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Reiss Nelson, sanajan lair ing Inggris isih apresiasi akar umure Zimbabwe. Mula, bapak, ibune lan sedulure kabeh wis nggawe pilihan sadar ora golek pengakuane umum.

Rama Reiss Nelson: Sithik banget sing ngerti babagan bapak Zimbabwe, malah jenenge. Nanging, miturut situs web Arsenal, Reiss nate menehi kridit kanggo bapake supaya dheweke dadi lemah.

Ibu Reiss Nelson: Nggambarake dina-dina alit, salah sawijining kenangan Reiss sing paling apik yaiku babagan ibu-ibu. Iki wayahe dheweke bakal kerja keras kanggo tuku dheweke Therry Henry jersi sing dipakai saben dinane menyang sekolah, pesta lan main ing lapangan. Ing ngisor iki foto saka ibu lan putra duwe ngrangkul pasisonate.

Reiss Nelson ngrangkul Ibu. Kredit kanggo IG

Kasedhiya Reiss Nelson: miturut Situs web Arsenal, Kakang Reiss Nelson diketoni kanggo menehi urip sosial supaya bisa mbiyantu adhike entuk impen. Sadhèrèke sing isih anonim (ora dingerteni) wis dadi korban kanggo njaluk Reiss ing kana saiki.

Nalika Reiss menyang pesta ing dina Jumuah, kakangne ​​mesthi nggawe istirahat cukup sadurunge awal akhir minggu. Sadulur sepuh uga bakal nggawa dheweke menyang lan saka sepur kanggo kuliah akademi, pungkasan lan awal kick off.

Kisah Kanak-kanak Reiss Nelson ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Reiss Nelson minangka wong sing seneng nyenengake kanthi seneng, mbuwang dhuwit lan bisa urip kanthi lengkap. Dheweke kadang luwih seneng numpak jet-jet ing ombak segara tinimbang duwe mobil ing dalan. Iki nggawe gaya urip sing unik.

Rees Nelson Fakta Gaya Hidup Kredit kanggo IG
Kisah Kanak-kanak Reiss Nelson ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Kanca sing paling apik: Asides Jadon Sancho, Reiss nduwe rong kanca sing paling apik yaiku Eddie lan Joe. Kabeh bocah lelungan liwat rangking akademi Arsenal dadi sukses ing perdagangan.

Ngerteni Kanca sing paling apik kanggo Reiss Nelson. Eddie (Kiri) lan Joe (Kanan).

Agama: Jeneng tengah Reiss Nelson "Lukas”Mratelakake yen dheweke iku wong Kristen kanthi agama lan bisa uga kepenak karo iman katolik. 'Lukas'minangka penulis Kisah Para Rasul lan jeneng Injil katelu ing Prajanjian Anyar.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Reiss Nelson lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene