Rafael Leao Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Rafael Leao Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Rafael Leao kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Singkat, kita menehi sejarah pemain bal-balan Portugis asal Almada. Wiwit saka wiwitan, nganti dadi misuwur karo AC Milan. Kanggo menehi sampeyan rasa manis saka sipat Rafael Leao's Bio sing apik, iki minangka ringkesan babagan urip.

Saka Childhood nganti diwasa, iki minangka Biografi Rafael Leao sing lengkap.
Saka Childhood nganti diwasa, iki minangka Biografi Rafael Leao sing lengkap.

Ya, sawetara penggemar ngerti manawa bakal maju dijuluki 'Mbappe Portugis.' Iki amarga dheweke duwe dibandhingake karo lintang Prancis Kylian Mbappe amarga gaya dolanane sing apik tenan.

Sanajan ana penghargaan, kita ngerti manawa mung sawetara wong sing wis mbahas Crita Urip ringkes Rafael Leao. LifeBogger wis nyiapake, kanggo game kasebut. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Rafael Leao:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan Rafblinks. Rafael lair tanggal 10 Juni 1999 karo wong tuwane, Pak lan Ibu Conceição Leão ing kutha Almada, Portugal.

Nalika lair, dheweke diwenehi jeneng sing tegese Singa-Ati. Pemain bal-balan kasebut kalebu enem anak (papat sadulur lan kembare) sing lair saka ibune lan bapake sing digambar ing kene.

Ketemu wong tuwane Rafael Leao - Bapakne sing mirip lan Ibu sing alus.
Ketemu wong tuwane Rafael Leao - Bapakne sing mirip lan Ibu sing alus.

Akeh-Up:

Pendhudhuk Almada ngenteni taun-taun kanak-kanak karo akeh sadulur sing tetep ana hubungan paling apik karo jaman biyen. Wiwit saka mbakyune yaiku Paulo lan Bianca Leao (kembaran). Sedulur wadon Rafael liyane yaiku Nadia Leao sing kurang saka 10 nalika nulis Bio. Maju ngenteni masa kanak-kanak ing kutha Almada. Dununge ana ing pinggir Tagus, ing sebalik Lisbon.

AC Milan maju bebarengan karo sedulur-sedulure urip ing masa kanak-kanak sing angel, sing ndeleng dheweke akeh korban. Ing antarane kabeh sedulur, Rafael beda amarga wong tuwane menehi jeneng patronimi. Apa sampeyan ngerti manawa Leão tegese "singa?" Pemain bal-balan kasebut ditrapake kanggo urip kanthi kekuwatan lan dominasi.

Latar mburi Kulawarga Rafael Leao:

Sanajan wong tuwa sing maju dadi imigran, dheweke ora bisa rereget nanging ora sugih. Sanajan ngono, Leao duwe pendhidhikan kelas menengah sing cedhak lan dheweke kalebu kulawarga sing asor banget. Sanajan dadi pemain bal-balan jutawan, wong tuwane tetep kerja kaya wong umume ing Lisbon. Ibune Rafael Leao minangka penata rambut nalika bapake, pegawai negeri.

Nggoleki sejarah latar mburi sing kurang apik, sharpshooter kasebut nate menehi bayangan marang para penggemar babagan bangunan sing dibesuke ing Portugal. Bintang AC Milan ngakoni kekurangan kulawargane kanthi foto iki. Dheweke malah sumpah bakal nggunakake dhuwit bal-balan kanggo ndandani properti iki.

Wacan ing tulisane aku tuwuh ing kene dadi mouse, dadi singa
Katrangan kasebut diwaca - "Aku tuwuh ing kene dadi mouse dadi singa."

Asal Kulawarga Rafael Leao:

Ya, kita ngerti dheweke saka Portugal. Sejatine, lintang bal-balan kasebut duwe oyot leluhur Afrika. Sacara sederhana, wong tuwa Rafael Leao saka Afrika, kanthi negara liya. Bapake asale saka Angola, ibune saka Sao-Tomé-Et-Principe. Kalorone ketemu dadi migran ing Portugal lan mutusake nggawe kulawarga.

Kita nindakake riset kanggo ngerteni asale bapakne lan Ibu.
Kita nindakake riset kanggo ngerteni asale bapakne lan Ibu.

Rafael Leao Untold Crita Bal-balan:

Tansaya gedhe ing kutha Almada, dheweke wiwit main bal-balan wiwit cilik. Nyatane, lapangan lan tebing kali ing kutha asale Leao ngurmati kenangan babagan bal-balan. Ngelingi apa sing dianggep sejarah, AC Milan nate ujar;

Nalika aku isih enom, biasane main bola saben dina. Kadhangkala aku ora entuk mangan awan utawa ngemil saka wong tuwa.

Aku mung mulih nalika nedha bengi nganggo kathok cendhak sing reged. Nyatane, Sepatu olahraga anyar sing bapakku tuku wis digunakake.

Kaya Cristiano Ronaldo, Rafael Leao nangis yen kelangan game. Sampeyan kancane ora nate ngarani dheweke Nangis sayang. Dheweke pancen bocah sing emosional banget, sing kuwatir ora bisa ngalahake pertandingan.

Fakta Pendidikan - Kepiye Rafael Leao ndeleng Sekolah:

Wiwitane, wong tuwa bal-balan kasebut ngandhani supaya fokus utamane ing akademik. Rafael ujar manawa dheweke wis trampil ngrampungake wong loro kasebut. Nalika semana, mung ana rasa seneng nalika menang game ing bal-balan lan ora maca buku. Leao sekolah dhasar nanging kudu mandheg supaya bisa ngetutake impen. Ing tembung kasebut sajrone wawancara;

Aku ora bisa fokus ing pendhidhikan amarga ngimpi. Ing tengah-tengah sawetara kelas aku kudu latihan. Aku ora duwe urip sekolah kaya biasane.

Nalika semana, nalika sedulur-seduluré sekolah, Rafael tetep tetep ing omah kulawarga supaya bisa siyap kanggo latihan. Sajrone dina Minggu, dheweke bakal ngaso - kanthi sehat sajrone minggu sing cepet banget.

Crita Kepiye Wiwitane Sepak Bola:

Rafael miwiti main game ing sisih ngisor gedung karo kanca-kanca. Untunge, ternyata papan dununge presiden klub sepak bola Amora ana ing sekitar omahe keluargane.

Sawijining dina, udakara 7 utawa 8 taun, dheweke ngomong karo aku sawise ndeleng aku dribbling karo kanca liwat jendela. AMORA BOSS ngandhani yen aku bisa gabung karo klub kasebut.

Kanthi seneng banget, aku lunga ing kana - ngurmati undhangane.

Ing pertandingan pertama, aku nemokake manawa bal-balan ing dalan beda banget karo bal-balan ACADEMY.

Turnamen Amora lan Benfica Loss:

Rafael Leao mung kari telung minggu ing Amora FC. Sajrone rong taun pertama, dheweke dipilih kanggo turnamen gedhe. Sawise ngematake penggemar, Rafael dipilih dening Benfica sing banjur ngirim dheweke menyang Foot 21, sawijining struktur sing saiki isih ora ana.

Wong tuwa Rafael Leao lan Benfica setuju yen bakal melu dheweke ing pungkasan musim. Sedih, sampeyan ana masalah. Bapake lan Ibune ora bisa ngeterake putrane terus menyang latihan. Iki nggawe Rafael milih metu lan gabung karo akademi pemuda sing misuwur ing Sporting CP - sing nyedhiyakake alesan sing luwih apik.

Urip Akademi Awal karo Hijau lan Putih:

Prodigy bal-balan banjur tuwuh ing sistem pemuda Sporting Lisbon. Nalika Leao umur 14 taun, bakaté angel dilalekake. Pelatih lan mentor pemuda bocah kasebut, Tiago Fernandes, ujar marang Sepak Bola Prancis:

"Aku durung nate weruh bocah kaya Leao lagi nindakake bola. Dheweke nindakake samubarang sing ora bisa ditindakake wong liya. "

Sawise iku, Tiago Fernandes banjur menehi jeneng Leao dadi "pemain paling apik ing sejarah akademi Sporting. " Dheweke uga ngandhani L'Equipe manawa Rafael minangka pimpinan (kapten pemuda) wis disertifikasi luwih apik tinimbang Cristiano Ronaldo - ing umur sing padha. Kasunyatane, pratelan kuwat isih ana yen bocah iki duwe pakurmatan minangka pemain paling apik ing sejarah Akademi Sporting CP.

Rafael Leao Biografi - Crita Dalan:

Pancen, Leao pancen ora kepenak. Bocah enom kasebut maju liwat peringkat pemuda Sporting CP sajrone wolung taun sabanjure sadurunge debut ing umur 17 taun. Ing pertandingan kasebut, dheweke teka ing babak kapindho lan nglawan Braga.

Salajengipun, dheweke mlebu buku sejarah minangka pemain paling enom ing klub kasebut kanthi skor nglawan Porto kanthi kekalahan 1-2. Kanthi lucu, Leao nemokake jala kanthi nutmegging sing gedhe Iker Casillas. Nyatane, Leao minangka bagean saka skuad sing menang gelar piala liga Portugal.

Amarga dheweke seneng tetep manggon ing Verde e brancos, dheweke ora bisa milih apa-apa maneh. Metu dheweke disambung karo serangan pelatih lan pemain klub dening penggemar sing ora puas. Kanthi dugaan sing metu saka tumindak jahat, Leao (umur 19 taun) dadi agen gratis lan mlebu Lille.

Rafael Leao Biografi - Crita Kanggo Nggawe Kinerja:

Nalika Milan teka telpon, warga Almada seneng banget nampa amarga komitmen Red lan Black kanggo promosi pemain enom. Karo Milan, Leao dadi misuwur amarga nyetak gol kasebut gol paling cepet ing sejarah Serie A. ing enem detik. Iki minangka gol paling cepet sing dicetak ing limang liga utama Eropa.

Ngadeg ing posisi 6ft 2, striker gedhe kasebut wis nuduhake manawa dheweke wis duwe atribut utama sing dibutuhake dening para pemain modern. Gerakane wis dibandhingake karo Sergio Aguero, nalika kekuwatan nggawe dheweke ideal Romelu Lukaku.

Kanthi naluri predatory lan cakar sing landhep ing ngarep gawang, dina sing luwih apik bakal dielingi kanggo Singa enom. Liyane, kaya sing diarani sejarah.

Apa Rafael Leao duwe Pacar utawa Garwa?

Apa sampeyan teka ing kene kanggo entuk info babagan katresnan? Apa sampeyan kepengin banget kepengin golek pacare Rafael Leao? Semono uga kita lan kanthi jujur, kita wis nggoleki kabeh, isih ora ana tandha-tandha Wag.

Sapa Pacar Rafael Leao
Sapa sing dadi pacare utawa garwa Rafael Leao?

Apa bisa kencan kanthi rahasia? Yen ya, mula mung sawetara wektu sadurunge urip pribadi mlebu publik amarga bal-balan ora seneng karo rahasia. Nanging kita mikir manawa wong sing landhep kaya Leao ing ngarep gawang ora bakal duwe masalah nalika ngatur urusan pribadi.

Kanggo iki, LifeBogger mesthi ujar manawa Rafael kemungkinane duwe pacar, bisa uga wong sing disetujoni karo wong tuwane dadi calon bojone lan ibune. Sampeyan saiki, dheweke luwih seneng nggawe hubungan pribadi. Iki sing paling cedhak sing bisa dipikolehi - saka pacar sing miturut omongane uwong.

Urip Pribadi Rafael Leao:

Kanggo entuk gambaran sing jelas, kita bakal menehi katrangan babagan striker saka oyot kulawarga Angola lan Sao-Tomé-Et-Principe.

Kaping pisanan lan paling penting, Rafael Leao setuju yen dheweke bocah lanang sing isin lan seneng ngrasakake / ngrasakake awak banyu. Penyerang kasebut nggunakake paling gedhe wektu luang dhewe lan adoh saka kabeh perkara liyane kanggo mulihake kekuwatan batin.

Biyen, nalika mulihake tenagane - adoh banget saka bal-balan - dheweke nggambarake wektu sing kepungkur lan menehi komentar marang para penggemar;

Ing urip iki, sampeyan ora bakal bisa nyenengake kabeh wong, sanajan apik banget sampeyan.

Dheweke bakal nemokake akeh perkara sing nyoba ditabrak sampeyan lan mula sampeyan kudu kuwat.

Uga ing jagad iki, ora kabeh wong pengin sampeyan menang. Nyatane, Ora kabeh sing ana ing planet bumi iki apik banget.

Gaya urip Rafael Leao:

Ayo dirembug babagan carane sharpshooter ngasilake lan ngentekake dhuwit. Kanggo miwiti, regane regane regane udakara 3 yuta euro (statistik 2020). Nanging, kita ora prelu ngerti manawa Leao urip kanthi gaya mewah - gampang dideleng saka penampilan lan mobil.

Bukti gaya urip kasebut kalebu omah mewah / apartemen sing dipanggoni ing Milan. Pangopènan kanthi sah didhukung dening gaji Leao sing regane € 39,473 saben wulan lan € 1.4 yuta saben taun. Deleng sawetara armada mobil eksotis.

Urip Kulawarga Rafael Leao:

Maju nggambarake kulawargane minangka bandha paling gedhe sing ndhelik karo dheweke nalika ana banyu. Ing kene, kita bakal crita babagan wong tuwane Rafael Leao. Kita uga bakal menehi katrangan babagan sedulur lan sedulure.

Babagan Rafael Leao Father:

Apa sampeyan ngerti sebabe dheweke nggawe telpon nalika ngetung?… Penyerang nggawe kanggo bapakne sing nonton kabeh game lan banjur telpon sawise mbahas. Perayaan telpon mung minangka cara kanggo ngandhani Bapake sing;

Hei bapak, aku mung ngetung. Ayo dirembug mengko.

Formulir skor striker digawe dening kepinginan kanggo nyenengake bapakne. Bapak Rafael Leao minangka wong sing penting banget kanggo dheweke. Dheweke nggambarake dheweke minangka wong sing bisa grapyak, adhem, angel lan langsung banget. Ing tembunge;

Yen dheweke duwe prekara sing dikandhani, dheweke bakal langsung ngandhani. Bapakku kadang angel dirungokake, nanging pungkasane dheweke pancen bener.

Babagan Ibune Rafael Leao:

Udakara Februari 2019, para pemain bal-balan mberkahi wanita sing nglairake salon rambut. Kejutan kasebut kedadeyan ing Avenida Paiva Couceiro, wilayah bisnis inti ing Lisbon. Lah, ibune ngluncurake salon kanthi nggawe anake dadi pelanggan pertama - amarga mujudake impene. Ngomong karo Kesepakatan Koran, bocah lanang Mummy nate ujar;

“Nduwe salon rambut dadi kekarepan Ibu. Sing bisa tak lakoni yaiku nulungi kulawarga lan wenehi sing paling mampu. Iki uga investasi ”

Babagan Rafael Leao Brothers:

Ing sawijining wawancara, bintang AC Milan ujar manawa dheweke duwe telung sadulur. Nalika mlebu ing klub kasebut, telung bocah lanang kasebut ngadeg ing sacedhake - prestasi sing nggawe para penggemar mikir yen dheweke yaiku sedulure. Nanging, mengko utawa mengko kita bakal ngerti jenenge sedulur telu.

Babagan Rafael Leao Sisters:

Kulawarga pemain bal-balan kasebut dikaruniai anak kembar - Paulo lan Bianca. Dheweke umure 10 taun (udakara taun 2019). Iku dudu pungkasan adhine. Rafael uga duwe adhine liyane, Nadia sing umure luwih enom patang taun tinimbang Paulo lan Bianca.

Babagan Kerabat Rafael Leao:

Kaya pamiarsa sing dikurmati, kita kepengin ngerti babagan simbah lan simbah. Uga ana kasap ing jebule identitas paman, bibi, sedulur, ponakan lan ponakan Rafael. Bakal dakkandhani nalika ngerti.

Fakta sing Ora Biyen babagan Rafael Leao:

Kanggo ngrampungake artikel iki ing Biografi ngarep, deleng sejatine lan sepele babagan sing kurang dikenal babagan dheweke.

Fact #1 - Napa Tangga-tanggane nyeluk Polisi:

Nalika pecah COVID-19, Rafael Leao bali menyang kulawargane ing Portugal - sawise mandheg Liga Italia. Ing upaya supaya terus latihan supaya ora kecathet, dheweke nuli muni musik - sing nesu marang tangga teparo.

Dheweke nggawe komplain ing kantor polisi kanggo gangguan Noise. Miturut keluhan saka warga Avenida Central do Pinhal Conde da Cunha, ing Amora, jarene;

Saben dina, Rafael LeAo nggawa kanca sing kita kenal minangka DJ menyang omahé. Bareng, dheweke setuju nggawe musik sing banter.

Wayahe sawise laporan kasebut, panguwasa Portugis nyoba ngobrol karo atlit kasebut, nanging ora ana wangsulan.

Fact #2 - Kepiye dheweke ndeleng Zlatan:

Nyithak gol paling cepet ing Serie A tegese dheweke minangka cheetah lan singa. Udakara November 2020, postingan Leao ing Instagram nggawe penggemar ngerti babagan jabatane Raja Milan - uga ing jabatane.

Tanpa pitakon, Leao kudu dihormati main karo Ibrahimovic Zlatan sajroning nyata. Penyerang ndeleng dheweke minangka kakange.

Fact #3 - Gaji lan Penghasilan Saben Detik:

JENIS / JABATANPangentukan ing Euro (€).
Saben Taun:€ 1,400,000
Saben sasi:€ 116,667
Saben Minggu:€ 39,473
Saben dina:€ 5,639
Saben Jam:€ 235
Saben Menit:€ 3.9
Saben Detik: € 0.06

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Rafael Leao Bio, iki sing diasilake.

€ 0

Fact #4 - Hubungan karo Kylian:

Ana sebab sing maju AC Milan diarani Portugis Kangen. Yen sampeyan ndeleng kanthi cetha, sampeyan bakal bisa ndeleng gaya mainane, umur lan kacepetan sing padha karo lintang Prancis. Luwih-luwih, Kylian Mbappe minangka sumber inspirasi kanggo Leao, sing pengin menang medali lan judhul kaya lintang Prancis.

Fact #5 - Rating FIFA 2020:

Rafael Leao duwe rating sakabèhé 74 poin kanthi potensial 83. Ora luwih becik yen sampeyan takon marang kita. Sing duwe rekor luwih pantes, lan muga-muga FIFA bisa ngatasi iki kanthi cepet.

Fact #6 - Agama:

Kaya jenenge, ana kemungkinan gedhe manawa penyerang kasebut percaya. Leao kudu nindakake agama Kristen. Perlu dimangerteni manawa jenenge Rafael minangka varian saka jeneng Raphael.

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca informasi babagan Rafael Leao iki. Crita lan Biografi Pemain Sepakbola mulang manawa kekuwatan ora saka kapasitas fisik nanging saka kekarepan sing ora bisa dilalekake. Saiki kita kudu muji wong tuwa striker amarga dhukungan marang karir liwat tembung lan tumindak.

Ing LifeBogger, kita bangga ngirim crita bocah lan fakta biografi kanthi akurasi lan adil. Yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog, coba hubungi kami. Yen ora, ayo ngerti apa sing sampeyan pikirake babagan Leao ing bagean komentar. Kanggo ndeleng sekilas babagan Bio striker, gunakake tabel Wiki.

PANUTUP BIOGRAFIWIKI JAWABAN
Jeneng Pepak:Rafael Leao.
Nama Pangguna:Rafblinks
Age:21 taun lan 8 wulan.
Tanggal Lahir:Dina kaping 10 Juni 1999.
Papan Lair:kutha Almada ing Portugal.
Wong tuwa:Ibu lan Ibu Conceição Leão.
Sandhangan:Telu sedulur (Paulo, Bianca lan Nadia).
Dhuwur ing Kaki:6 Kaki, 2 Inci.
Dhuwur cm:188cm.
Muter Posisi:Maju / Striker.
Kabangsan:Portugal.
Asal Famiy:Angola.
Wong tuwa:Ibu lan Ibu Conceição Leão.
Zodiak:Gemini.
Hobi:Game, renang uga nglampahi wektu karo kulawarga lan kanca-kanca.
Idol:Lozy Remy.
Net Worth:Kira-kira 2 yuta euro (2021 statistik).

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar