Fakta Rafa Benitez Anak Cerita Untold

0
5240
Fakta Rafa Benitez Anak Cerita Untold

LB ngetokake Kisah Penuh Manajer Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Raf'. Kisah Rafa Benitez Anakku lan Untold Biografi nyatane sampeyan ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Saiki tanpa luwih adhi, Monggo Mulai.

Facto Fakta Rafa Benitez: Awal urip

Rafael Benítez Maudes lair ing 16th April 1960 ing Madrid, ing ngendi wong tuwané, Francisco lan Rosario, wis urip kabèh. Dheweke duwe kakang lanang, Francisco Javier, lan adhine, María del Rosario.

Fakta Rafa Benitez Anak Cerita UntoldMinangka bocah, Rafa ngerti carane nyampurake studi lan bal-balan.

Dheweke isih duwe kenangan apik ing wektu ing 'San Buenaventura School' ing Madrid, utamane karo tim bal-balan. Dheweke dadi Juara Sekolah Madrid nalika dheweke dadi 12.

Iki minangka piala pisanan ing karir bal-balan.

Facto Fakta Rafa Benitez: Nemuake Dream Anak Usia

Fakta Rafa Benitez Anak Cerita UntoldIng taun sabanjure sawise ngangkat Trophy Campion Sekolah Madrid, dheweke bisa ngasilake impen ing bocah sing ndedonga. Ing taun 13, Rafa gabung karo Akademi Real Madrid liwat kompetisi sing disebut 'Turnamen sosial'. Saka tim iki dheweke gabung karo Castilla U-15, tim cadangan Real Madrid. Sawise pirang-pirang taun gaweyan lan dedikasinya karo Castilla, dheweke banjur gabung karo tim U-18 Real Madrid ing ngendi dheweke unggul lan menang ing Kejuaraan Spanyol.

Facto Fakta Rafa Benitez: Urip Keluarga

Bapake tansah dadi penyokong Atlético de Madrid sing kuwat, nalika ibune tansah ndhukung Real Madrid. Sanajan dheweke ngetutake tim saingan, loro wong tuwa ndhukung dheweke kanthi gaib lan pengabdian nalika gabung karo jajaran Real Madrid sing umur 13. Sanajan nyatane dheweke gabung karo tim saingan, bapakne tansah ngeyel karo 'kasur abang lan putih' (Atlético).

Facto Fakta Rafa Benitez: Urip Hubungan

Nalika dheweke kerja ing 'Abasota Gym' ing Madrid, dheweke ketemu karo garwane Montse. Dheweke nikah karo 1998 lan isih bareng.

Fakta Rafa Benitez Anak Cerita Untold

Dheweke duwe loro putri, Claudia lan Agata.

Facto Fakta Rafa Benitez: Ora kabeh babagan Football

Ing kanak-kanak, dheweke seneng banget karo olahraga. Dheweke kepengin main game bal-balan tanpa wates ing dalan lan sekolah. Nanging ora kabeh bal-balan; Dheweke uga tresna marang basket, handball, judo lan nglangi. dheweke mesthi saingan kanggo menang.

Dheweke cantik banget nalika kerep njupuk medali. Ing waktu luang dheweke kerep main game kaya catur utawa 'Stratego', game sing populer ing wektu kasebut adhedhasar strategi militer.

Facto Fakta Rafa Benitez:Dheweke ora tau nolak Education

Sakliyane kariré, Rafa tau ngeculake pendhidhikan, sing penting banget kanggo dheweke. Kabeh pesenan 2000 (12 euros) dheweke entuk minangka upah liwat dolanan bal-balan sing disimpen kanggo mbayar biaya universitas.
Almarhum, gelar kasebut dikenal minangka Pendidikan Jasmani, kang ditliti ing INEF ing Madrid.

Dheweke sinau babagan universitas karo karierku. Iki berarti menit menit 45 saben dina, saka kampus Universitas Complutense, liwat koridor Metro, lan pungkasane tekan Real Madrid Training Ground.

Ora perlu ngomong, dheweke ora perlu ngrokok sadurunge latihan.

Facto Fakta Rafa Benitez:Universitas lan Kejahatan Universitas

Rafa ngasilake tim U-18 menyang tim Real Madrid, Real Madrid Aficionado. Ing 1979, nalika main ana, dheweke nampa telpon kanggo gabung karo Tim Nasional Spanyol ing Spanyol kanggo melu ing 'Universiada', turnamen gaya Olimpiade antarane siswa saka negara-negara sing beda-beda, dianakake ing Meksiko.

Sajrone turnamen dheweke nandhang cedera lutut lan ora bisa main maneh sajrone nem sasi. Dheweke ora tau mbalekake maneh. Dheweke ndeleng tanggal kadaluwarsa nalika karir main dheweke.

Sasampunipun cedera, Real Madrid ngirim piyambakipun dipinjog ing AD Parla ing Divisi 3rd. Dheweke main ana ing kono patang taun. Senajan kedadeyan apik lan timnya ngrambah gelar Liga lan promosi. Nanging, Rafa tetep ngalami karusakan lutut. Dheweke ninggalake Madrid kanggo pisanan lan mlebu kanggo Linares of Jaen (2ª División B) ing ngendi dheweke terus menehi masalah akeh, nyebabake kemampuan mainane kanggo nandhang sangsara. Akhire dheweke mutusake kanggo ngrampungake karire minangka pemain bal-balan ing umur 26.

Facto Fakta Rafa Benitez:Urip Sawise Pensiun

Nganti saiki, dheweke tansah seneng akting minangka pemain pelatih, sanajan dadi pemain bal-balan. Dheweke ora nate nyumurupi manawa panggonane bener bisa didhelikake, sajrone karir main dheweke mbangun skills kanggo apa sing bakal dadi karir mangsa: pelatih bal-balan.

Facto Fakta Rafa Benitez:Hustle kanggo Monies

Ing wektu pensiun saka footbal, Rafa weruh yen dheweke ora entuk cukup kanggo nggawe urip liwat bal-balan piyambak. Sawise rampung gelar, dheweke dadi guru PE ing pirang-pirang sekolah ing Madrid lan ing sekolah menengah ing Linares. Nalika bali menyang Madrid, dheweke kerja limang taun dadi Direktur Teknis ing macem-macem olahraga lan uga nyambut gawe minangka pelatih ing Akademi Real Madrid.

Facto Fakta Rafa Benitez:Managerial Career

Ing wektu nalika Luis Molowny dadi General Manager Real Madrid, Ramón Martínez dadi Direktur Sepak Bola lan Vicente Del Bosque minangka Direktur Teknis Sepak Bola; Rafa dadi pelatih Real Madrid U-19. Kanthi tim kasebut dheweke menangake rong gelar Piala lan gelar liga ing telung musim. Koyone pungkasane karir latihan dheweke terus maju.

Prestasiipun kanthi U-19 mimpin piyambakipun dipuntugasaken ing Castilla CF ing divisi 2nd. Mengko, dheweke dadi asisten Vicente Del Bosque karo Tim Pisanan. Minangka pelatih enom sing ora tau dadi pemain elit, ngedhuk bangku tim minangka asisten nalika ing Real Madrid mung bisa nganti entuk. Dheweke mutusake kanggo maju lan njupuk dalane dhewe, ninggalake 'omah putih'.

Real Valladolid bubar ditransfer menyang divisi kapindho. Dheweke milih dheweke kanggo mbantu dheweke entuk bali menyang tingkat paling dhuwur. Iku tantangan gedhe lan kesempatan kanggo dheweke ing tingkat profesional.

Facto Fakta Rafa Benitez:Bangunan Yayasan

Sajrone preseason karo Real Valladolid, dheweke mbangun tim karo pemain enom saka 'kang' Castilla, kayata Marcos, Antía, Santamaría lan Fernando. Dheweke nduweni regu kuwat sing cukup angel kanggo ngadhepi apa wae ing divisi kapindho. Sakcepete sadurunge kompetisi diwiwiti, loro tim saka 'La Liga' dianiaya kanthi degradasi amarga gagal mbayar utang. Real Valladolid minangka salah sawijining tim sing dipilih kanggo njupuk posisi kosong lan diangkat dadi 'La Liga'.

Diangkat dadi 'La Liga', kanthi mung dina 15 sadurunge wiwitan musim lan kanthi skuad siap main ing kategori ngisor, timnya ora duwe wektu kanggo nanggepi.

Tim kasebut main kanthi apik nanging jelas ora ana sing bisa main ing 'La Liga'. Padha butuhake wektu liyane, persiapan lan pengalaman. Para direktur wiwit njaluk gemeter lan mutusake yen owah-owahan pelatih dibutuhake. Iki nalika dheweke nyakseni pemecat sing pisanan minangka pelatih bal-balan.

Musim iki dheweke gabung karo Atlético Osasuna (Pamplona) lan ngadhepi masalah sing padha. Tujuane diganti ing menit pungkasan, Rafa ngarepake promosi kanggo 'La Liga', tandha-tandha kedadeyan, kabeh wong gelem lan tiba-tiba dheweke uga dianggep 'enom lan ora duwe pengalaman'. Senadyan umur lan level pengalaman padha nalika dheweke nyewa; Klub kasebut mutusake, ing minggu kaping sanga, dheweke ora cocok karo kabutuhan.

Sanajan kaping pindho, Rafa ora menehi. Dheweke luwih ditemtokake kanggo mbuktekake apa sing bisa ditindakake.

Facto Fakta Rafa Benitez:Raja Promosi

Aku kudu nggabungake tim sing bakal pitados ing dheweke lan supaya aku bisa kerja. Ing Almendralejo (Badajoz), Extremadura FC menehi kesempatan kasebut lan dheweke bisa dipromosikake dadi 'La Liga'. Iku langkah liya sing diterusake dening kabeh sing wis kerja keras.

Tantangan sabanjure saya minangka tim divisi liyane sing wis mlaku ing promosi, Tenerife. Senadyan musim iku minangka sing paling angel sing dialami ing divisi kapindho, dheweke diangkat dadi 'La Liga' ing pertandhingan final ing Leganés. Thanks kanggo Rafa.

Facto Fakta Rafa Benitez:Kontrak Big Pertama

Sasampunipun unggul kanthi nyengkuyung tim wonten ing La Liga, Rafa gadhah pangalaman tingkat paling inggil lan ingkang taksih ningali kaliyan kontrak ingkang ageng. Sawise 31 taun tanpa menang, dheweke mimpin menyang gelar Liga bali menyang kutha Kali Turia. Senadyan musim kapindho ora ana piala, kita diwenehake karo musim katelu kanthi: Judhul Liga lan Piala UEFA.

Ing wektu iku, liga Spanyol ana ing pucuk. Iki minangka dina Galático's Real Madrid, Barcelona gedhe, mitos 'SuperDepor', sing kuat Atlético Madrid lan Sevilla kuat. Kabeh padha saingan prasaja sing ora nggawe game gampang kanggo Rafa. Nanging, sepisan maneh, kerja keras dheweke menehi hasil sing dikarepake.

Facto Fakta Rafa Benitez:Urip ing Liverpool

Sawise apa sing diarani musim pungkasan ing Valencia, Rafa mutusake kanggo njupuk akeh tantangan anyar, kalebu tantangan kanggo pembinaan ing luar negeri. Pelatih ing Liga Premier tansah ngimpi, dheweké entuk kesempatan kanggo mlebu ing Liverpool FC.
Nalika Rafa nandatangani kontrak karo Liverpool ing Juni 2004, dheweke dadi bangga dadi pelatih Spanyol pisanan ing kompetisi Inggris kang paling misuwur. Iki minangka wiwitan akeh panggilan 'Rafa tresna karo Liverpool'.

Wektu ing Anfield, dheweke menang 4 gelar penting kayata wengi sihir ing Istanbul, sing nyakup tropi Liga Champions teka ing Merseyside. Dheweke uga ngrampungake telung final lan menang posisi kaping pindho ing balapan kanggo Liga Premier kanthi nilai 86, rekor sejarah klub kasebut.
Sasampunipun musim kamulyan 6, piyambakipun kedah ninggal klub Liverpool kanthi maneka alasan. Urip kedah nglajengaken. Dadi, nalika Juni 2010, dheweke ngemas tasku lan ninggalake Italia dadi pelatih Inter Milan.

Facto Fakta Rafa Benitez:Urip ing Inter Milan

Ing sasi lima wulan kepungkur ngatur Inter, Rafa menangaké Piala Super Italia lan Piala Donya FIFA.

Senadyan sukses iki, ora cukup kanggo tim eksekutif sing ora tau gawe dheweke wiwit wiwitan.

Dheweke duwe kontrak kanggo ngakhiri kontrak Rafa awal lan kanggo ngetrapake cara kasebut.

Facto Fakta Rafa Benitez:Urip sawise Inter Milan

Sawise pengalaman karo Milan, dheweke bali menyang Merseyside (Liverpool) kanggo manggon ing kana. Ana, Rafa mulai 'The Montse Benítez Charitable Foundation' karo bojone. Yayasan iki digawé kanggo ngunggahake dana kanggo nuduhake amal amal ing Merseyside lan Wirral.

Ing September 2011, Rafa banget bangga kanggo dianugerahi Golden Club Crest dening Valencia; sing diwenehake dening Presiden, Manuel Llorente, sadurunge pertandhingan nglawan Barcelona ing Mestalla.

Facto Fakta Rafa Benitez:Master Teknologi Sepak Bola

Rafa tansah nampilake cara kanggo nggabungake teknologi menyang olahraga saka dina salah sawijining karir latihan. Nalika isih nunggu tawaran gedhe, dheweke njupuk wektu kanggo ngembangake teknologi sing diarani 'Pelatih Globall'. Teknologi iki mbantu mbangun taktik sepakbola lan manajemen tim. Pelatih Globall dirancang karo pelatih-pelatih profesional lan dirilis ing Februari 2012. Dheweke uga njupuk kesempatan kanggo nulis kitab kasebut ing wektu kasebut. Buku Rafa, 'Juara Liga Champions ' dirilis ing September 2012. Chelsea FC gumun banjur menehi dheweke telpon. Iki weruh bali menyang karir latihan.

Facto Fakta Rafa Benitez:Urip ing Chelsea FC

Rafa gabung karo Chelsea ing Nopember 2012 lan kerja keras karo tim kasebut kanggo nandhatangani standar dhuwur lan tantangan kanggo penghargaan. Saiki, dheweke seneng karo prestasi pribadi lan profesional saka ngatur tim kanggo menang ing Final Liga UEFA Europa ing Amsterdam ing Mei 15th.

Fakta Rafa Benitez Anak Cerita UntoldDheweke uga bangga bisa kasil ngrebut gol ing klub bal-balan UEFA Champions League kanggo Chelsea FC lan finishing ing posisi ketiga Liga Utama Inggris. Senadyan prestasi kasebut, para penggemar Chelsea isih mbangkang marang dheweke lan nuduhake kabeh spanduk sing pengin dheweke metu.

Fakta Rafa Benitez Anak Cerita Untold Iki amarga dheweke bisa ngalahake dheweke nalika dadi Manager Liverpool. Rafa mutusake kanggo ninggalake dheweke sawise akeh sengit.

Facto Fakta Rafa Benitez:Urip ing Napoli

Saka 1 Juli 2013 nganti Juni 2015, Rafa dadi pangurus SSC Napoli. Piyambakipun menangaken kalih piala langkung ing daftar suksesipun. Ing musim pisanan, dheweke ngalahake Fiorentina (3-1) ing final Copa Italia ing stadion Olimpiade Roma.
Fakta Rafa Benitez Anak Cerita UntoldUga ing musim pungkasan, dheweke menangake Piala Super Italia Juventus (5-6 liwat penalti sawise imbang 2 2 ing Doha, Qatar).
Fakta Rafa Benitez Anak Cerita Untold

Facto Fakta Rafa Benitez:Urip ing Real Madrid

Bareng rong dekade sawisé mangkat saka Real Madrid minangka pemain lan pelatih, klub kasebut dijenengi kanggo 17 taun - Dheweke diangkat dadi pelatih tim pisanan Real Madrid CF ing Juni 2015. Pitu wulan salajengipun, piyambakipun ugi kapeksa nilaraken klub ingkang penting sanget. Thanks kanggo Politik Real Madrid.

Fakta Rafa Benitez Anak Cerita Untold

Facto Fakta Rafa Benitez:Mbalik maneh menyang Business Promotion

Ing 2016 Maret, Rafa miwiti proyek anyar kanthi tantangan kanggo ngatur Newcastle United FC. Mbalik maneh menyang Liga Premier sawise telung taun latihan ing luar negeri dadi tantangan penting. Wektu iki dheweke bali menyang bisnis lawas. Iku 'Mbangun dhasar sing bakal ngijini bali saka Newcastle United FC menyang eselon sing luwih dhuwur saka Liga Premier'. Iki minangka papan sing pantes kanggo klub Inggris sajarah. Rafa ngrampungake lan mbuktikake ragu-ragu kasebut.

Fakta Rafa Benitez Anak Cerita Untold REST THEY SAYANG SEJATI ...

Jose Mourinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Controversial wife's fed with the Special One

Garwane Rafa Benitez tau ngojok-ojoki yen bojone wis ngentekake karier klawan kenceng Jose Mourinho. Iki diarani sawise bojone ditunjuk dening Real Madrid. Uga ana sawisé Benitez katon minangka klub kapindho sing kasil dipimpin déning Mourinho.

Factor Biografi Jose Mourinho Ditambah Untold
Jose Mourinho dibarengi karo garwa Rafa Benitez

Nanging, Jose Mourinho nampi respon ingkang sanget kangge garwanipun Rafa Benitez sasampunipun ngandharaken bilih garwanipun Real Madrid punika tansah "Tidying up messes".

Ex-Chelsea boss pencet bali matur: "Yen dheweke ngurus dietane bojone, dheweke bakal duwe wektu kurang kanggo ngomongake babagan aku."

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene