Quincy Janji Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold

Quincy Janji Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar - Twitter
Quincy Janji Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

LB nampilake Kisah Penuh saka Sepak Bola Sepak sing dikenal kanthi jeneng julukan "Dhuwit Wolf". Quincy Kita Nerangake Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold Untold nggawa sampeyan crita lengkap babagan acara-acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Janji Urip lan munggah Quincy Janji sing ditawakake LifeBogger
Janji Urip lan munggah Quincy Janji sing ditawakake LifeBogger. Gambar Kredit- Instagram lan Twitter

Aliran kasebut kalebu latar awal / latar kulawarga, pendhidhikan / karir, wiwitan karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke paling dhuwur-bakat kanthi mripat kanggo tujuane lan nggambarake. Nanging, mung sawetara pembuangan bal-balan sing nganggep Quincy Promes Biografi sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Quincy Janji Crita Kanak-kanak Dembele ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Quincy Anton Promes lair ing 4 tanggal 10 Januari 1992 marang ibune (sing duwe omah) lan bapake (bekas pemain bal-balan) ing kutha Amsterdam, Walanda. Dheweke teka ing jagad iki siji saka putra lair saka wong tuwa Surinam sing apik banget sing digambar ing ngisor iki.

Ketemu Quincy Janji
Ketemu Quincy Janji. Gambar Kredit- Instagram

Sanajan lair ing Walanda, Quincy Promes duwe kulawargane asale saka Suriname, negara Amerika Kidul lan bekas jajahan Walanda. CATETAN: Iki negara-negara bal-balan ing ngisor iki; Clarence Seedorf, Edgar Davids lan Jimmy Floyd Hasselbaink asale saka.

Quincy Menehi Asal Kulawarga: Wong tuwané saliyane akeh kulawargane Suriname kalebu wong-wong sing pindah menyang Walanda ing awal 1990 amarga kahanan ekonomi sing angel ing negara Amérika Kidul. Uga kanggo cathetan, tdheweke wong Suriname duwe akar keluargane saka Sub-Saharan Afrika sing akeh katurunan leluhur Afrika Kulon. Deleng ing ngisor peta sing mbantu nerangake Quincy Janji Kulawarga.

Quincy Menehi Tanduran Kulawarga sing Diterangake
Quincy Menehi Tanduran Kulawarga sing Diterangake. Gambar Kredit- ULC

Taun-taun awal: Janji Qunicy tuwuh bareng karo seduluré sing umume dikenal ing Amsterdam, Walanda. Dheweke ora asale saka latar kulawarga sing sugih. Nyatane, wong tuwane kaya wong neneka ing kutha sing nindakake pakaryan menial lan ora tau duwe pendhidhikan paling apik kanggo pakaryan kerah putih sing layak. Wiwitane nalika isih cilik, Janji ora kasengsem koleksi koleksi dolanan paling anyar minangka hadiah kanggo wong tuwane, mung bal-balan sing diisi.

Quincy Promes wiwit main bola kanthi tepat nalika bisa mlaku
Quincy Promes wiwit main bola kanthi tepat nalika bisa mlaku. Gambar Kredit- Twitter
Quincy Janji Crita Kanak-kanak Dembele ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Miturut riset, umur paling apik kanggo entuk pendhidhikan bal-balan yaiku saka 6 nganti 10. Kanggo Janji, wiwit langsung wiwit bisa mlaku, kabeh matur nuwun karo bapake sing ngupayakake supaya bisa terus urip ing impen bal-balan liwat putrane. Janji bapak sing dadi mantan pemain bal-balan amatir ing Suriname sadurunge pindhah menyang Walanda. Duwe wong sing seneng karo bal-balan kanggo bapak, gampang janji kanggo janji tresna karo game sing ayu.

Qunicy Janji Ibu ora apik karo bal-balan: Kanggo nerusake urip bal-balan impen bapake, Promes setuju karo bapake, dheweke bakal main bal-balan. Dheweke luwih semangat ing misi kasebut dadi pro, yaiku prestasi sing weruh dheweke main bal-balan esuk, awan lan sore. Perkembangan iki ora apik karo ibune sing prihatin karo Janji cilik dheweke ora sinau cukup, tetep telat tanpa kelingan ngetrapake tugas rumah tangga lan omah. Akibaté, Janji kadang dibandhingake ibune. Nggawa omah ing jero ruangan dheweke ora mungkasi cita-cita dheweke dadi pro.

Taun Awal Quincy Janji
Taun Awal Quincy Janji. Gambar Kredit- Instagram
Quincy Janji Crita Kanak-kanak Dembele ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Bungah sing ekspresi anggota kulawargane kalebu ibune sing sadurunge duwe keraguan babagan karir dheweke ora ana watesan nalika Promes ngliwati uji Ajax lan awake dhewe mlebu klub lokal. Nalika ing akademi, Janji berhala Ronaldinho. Nanging, bapake terus dadi panutane sing paling penting, yaiku sing nate dheweke urip bebarengan nalika taun-taun awal karo Ajax.

Quincy Menehi Urip Awal Karo Bal-balan
Quincy Menehi Urip Awal Karo Bal-balan. Kredit Gambar: Instagram
Minangka Quincy Janji tetep diwasa, dheweke ndeleng awake dhewe bakal urip apik karo Akademi. Dheweke jinis metu saka anak - minangka pimpinan pimpinan sing presiden urusan timnya. Ing ngisor iki minangka seksi bukti video bocah sing wani nalika nindakake tugas pimpinan karo Ajax TV.

Quincy Janji Crita Kanak-kanak Dembele ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story
Nalika Ketoke Luwih: Ing wektu dheweke umur 16, Quincy Promes wiwit ngalami kabeh masalah kanthi manajemen klub. Ajax nuduh dheweke pameran prilaku ala, pembangunan sing ngancam lulusan akademi lan tinggal ing klub. Susah, ing taun 2008 (isih umur 16), Kontrak janji karo Ajax wis mungkasi lan dheweke dikandhani ninggalake klub amarga asil saka "Prilaku ala".
Meh Bola Sepak Bola: Ditolak saka Ajax nyebabake lara saya akeh sing njanjeni bola-bali. Sampeyan njupuk upaya saka wong tuwane (khususe ibune) mbujuk dheweke bali menyang bal-balan, nggawe dheweke ngerti yen- Gurune paling apik yaiku Gagal. Janji banjur sadar yen ora nggawe kesalahan lan iki mbantu dheweke tansaya dadi wong sing luwih apik.

Ngalih On: Janji entuk klub liyane - HFC Haarlem ing ngendi dheweke main setaun sadurunge klub bangkrut. Sadurunge bangkrut, dheweke ngupaya uwal saka melu uji coba karo FC Twente sing ngidini dheweke melu akademi.

FC Twente mbuktekake minangka langkah sing tepat kanggo dheweke nalika wis lulus lulusan akademi lan panelpon menyang tim cadangan. Sinau saka jaman kepungkur, Janji wiwit nuduhake kadewasan ing dalan lan ing dalan adoh. Ing musim sing padha, prilaku sing wis diwasa weruh dheweke entuk penghulu Jong FC Twente kanthi legenda lan pelatih Walanda, Patrick Kluivert. Dheweke banjur maju utangan karo klub Walanda sing jenenge 'Go Ahead Eagles'ing kana dheweke ketemu Erik ten Hag lan dadi pemain paling apik dheweke. Little ora Janji ngerti kesetiaan dheweke bakal nggawe Erik sepuluh Hag (pelatih Ajax ing mangsa ngarep) bakal dadi wong sing njaluk dheweke bali menyang Ajax, klub impen.

Quincy Promes lan Erik ten Hag nyambut gawe sak suwene ing Go Ahead Eagles
Quincy Promes lan Erik ten Hag nyambut gawe sak suwene ing Go Ahead Eagles. Kredit Gambar- AdNl

Kaputusan Agung: Sanajan wis diwasa, Janji ditemtokake kanggo main kanthi apik, entuk tawaran sing luwih apik lan negosiasi dhuwit gedhe. Ngalamun sing gedhe, kanca-kancane bakal main lelucon, nelpon dheweke "Dhuwit Wolf". Sawise nyetak gol 11 kanggo FC Twente lan 13 liyane kanggo etangan utang Go bal-balan bal-balan ing ngarep balung, Perjanjen Janji wiwit narik kawigaten akeh klub Eropah.

Quincy Janji Crita Kanak-kanak Dembele ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Barang-barang sing apik mula mula lakune. Kaping pisanan, Promes entuk telpon saka tim nasional Walanda. Kapindho, rundingan karo Spartak Moscow sing nyebabake pamindhahan gedhe kaya sing diarepake. Akeh wong sing njanjeni pilihan Promes kanggo Rusia sing dikabarake dhuwit ora: Faktor 1 kanggo dheweke lan dudu Football. Iki ndeleng dheweke nuntut maneh jeneng "Dhuwit Wolf".

Urip ing Rusia: Janji sing ditinggal menyang Rusia ing umur enom, kanthi pikiran menehi bukti salah kritikine. Nalika ing Rusia, dheweke nggawe statement babagan kasugihan sadurunge kinerja lapangan. Minangka nuduhake kasugihan, Janji nggawe video ing ngendi dheweke nampilake sandhangan sing larang, barang-barang sing dituku nganggo dhuwit dhuwit ditambah karo angkat media menyang penthouse. Iki terus nggawe keraguan ing pikirane para penggemar apa Promes bisa ngatasi urip minangka pemain bal-balan. Sawise sawetara pikirane babagan tumindak bali kanggo mburu dheweke, Promes mutusake mbusak kabeh video, lan arep fokus marang karier.

Janji-janji wis diwiwiti kanggo karir Rusia nalika nggayuh pirang-pirang tujuan lan menehi sawetara pitulung sing apik. Winger pacy sing trampil karo diwasa terus tuwuh dadi pemain paling bakat ing penerbangan ndhuwur Rusia amarga dheweke menang sawetara penghargaan liga penghargaan wulan. Menehi pengkritik, Janji banjur dadi penjaring gol paling dhuwur ing liga. Tujuane mbantu Spartak Moscow menang liga utama Rusia (2016-2017), Piala Super Rusia (2017) lan pemain 2 penghargaan taun.

Quincy Janji Menyang Crita Fame- Dheweke menang kabeh sing bakal diangkat ing Rusia
Quincy Janji Menyang Crita Fame- Dheweke menang kabeh sing bakal diangkat ing Rusia. Kredit Gambar- Twitter lan Instagram

Mula ora crah, jenius bal-balan tuwuh saka kekuwatan nganti tekan kekuwatan, pindah menyang Sevilla lan Ajax, ing ngendi dheweke wis mbayar maneh. Ing wektu nulis, Quincy Promes saiki ana ing antarane barisan produksi bal-balan luar biasa sing nyegerake bal-balan Walanda sawise gagal kualifikasi kualifikasi Piala Dunia 2018. Liyane, kaya sing dikandhakake, saiki dadi Sejarah.

Quincy Janji Crita Kanak-kanak Dembele ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi Rise to Fame ing bal-balan, mesthine akeh peminat bal-balan, utamane para pujian wanita kudu mikir manawa Quincy Promes duwe pacar utawa apa dheweke wis tunggal lan isih nggoleki.

Sapa sing Quincy Janji Pacar
Sapa Quincy Janji Pacar? ... Apa dheweke isih tunggal lan nggoleki? ... Gambar Kredit-Instagram

Ora ana sing nolak kasunyatan manawa Quincy Promes katon apik, kematangan, ditambah karo penghormatan karir ora bakal nggawe dheweke dadi pacar lan bojomu (sing saiki lagi ditulis nalika ditulis). Ing mburi juru main bal-balan sukses, ana garwane sing glamor. Janji nikah karo bojone (digambar ing ngisor) lan bebarengan duwe anak telu - bocah wadon loro lan lanang.

Anak nomer telu sing jenenge Noakin, lair ing 8 Mei 2017, ora suwe sawise Spartak Moscow dikonfirmasi dadi juara liga.
Anak nomer telu sing jenenge Noakin, lair ing 8 Mei 2017, ora suwe sawise Spartak Moscow dikonfirmasi dadi juara liga.

Ngerti pora?… Garwane Quincy Promes nglairake putrane sing nomer siji lan anak nomer telu (Noaquin Given Promes) ing 8 tanggal 8 Mei 2017 sawise Spartak Moscow dikonfirmasi dadi juara liga.

Kaya prilaku sing sadurunge, pernikahan Quincy Promes ngalami kerusuhan. Nalika semana, Janji digawekake mripat umum nalika ditangkap amarga dikalahake bojone ing Juni 2018. Dheweke dirilis nalika jaminan, nalika penyelidikan terus.

Quincy Janji Crita Kanak-kanak Dembele ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni Quincy Menehi Urip Pramuka ing ndhuwur bakal mbantu entuk gambaran lengkap babagan pribadine.

Nganti janjine, Janji mbuwang wektu karo kancane paling apik Diphis Dephan. Sanajan sampeyan main ing rong negara sing beda (nalika nulis), pasangan kasebut asring ngobrol saben dina. SAIKI apa loro iki padha? ... Wangsulanipun Musik lan Tattoos.

Ngerteni Quincy Janjeni Urip pribadi saka Pitch
Ngerteni Quincy Janjeni Urip pribadi saka Pitch. Kredit Gambar- DailyMail lan Srengenge

Ngerti pora?… Janji nate ngluncurake rap rap anyar karo kanca internasional Diphis Dephan. Nganggo rantai emas sing larang banget, video rap dheweke diwiwiti karo pasangan kasebut lungguh lan ngguyu ing Rolls Royce sing mewah sadurunge nempatake perhiasan ing ndhuwur mobil. Memphis Depay wiwit rapi sadurunge Janji sing luwih animasi njupuk saka kanca paling apik. Ing ngisor iki minangka potongan bukti- Video kasebut.

Luwih saka Quincy Janji Urip pribadi, dheweke duwe sifat alami Rusia- negara paling gedhe ing donya sing nggawe dheweke paling apik ing karir. Ing musim dingin, Promes ndeleng kutha-kutha sing ditutupi jubah putih salju sing salju, nggawe saben tampilan cukup khusus lan unik. Ing papan-papan alami liyane sing ditekani, sesawangan saljukaya sing ana ing ngisor iki) positif banget - mung alesan liya sing dheweke tresna karo Rusia.

Quincy Janji Nyata Urip Sepersane adoh saka bal-balan - Pandhangane Rusia
Quincy Janji Nyata Urip Pribawa adoh saka bal-balan- Pandangan lan pengalaman dheweke karo Rusia. Kredit- Twitter
Pungkasan dheweke percaya yen penggemar bal-balan Rusia ora rasis. Kulawarga Quincy entuk sing paling apik ing Rusia ing saindenging kabeh Tetep, nalika dheweke main ing Spartak Moskow. Pemain bal-balan uga wong tuwane ora nemoni rasisme sanajan yakin populer yen rasisme pancen alami ing kabupaten iki.
Quincy Janji Crita Kanak-kanak Dembele ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Quincy Janji kasunyatan Gaya urip bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran lengkap babagan taraf urip sing dirasakake. Mdhuwitku liwat bal-balan pindhah menyang gaya urip endah sing gampang digatekake dening mobil Mercedes sing murup gambar ing ngisor iki.

Quincy Janji LifeStyle- Dheweke nyopir mobil endah
Quincy Janji LifeStyle- Dheweke nyopir mobil endah
Uga gaya urip, milih antarane kepraktisan lan kesenengan saiki ora dadi pilihan sing angel kanggo Janji. Pemain bal-balan sing apik banget ora mung mung kanggo keunggulane, nanging kemampuan kanggo tuku jam tangan sing larang lan urip impen segara.
Quincy Janji LifeStyle- Enquiries babagan dhuwit sing dienggo
Quincy Janji LifeStyle- Enquiries babagan dhuwit sing dienggo. Gambar Kredit- Instagram
Quincy Janji Crita Kanak-kanak Dembele ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Perkembangan pemain bal-balan kaya bocah-bocah liyane butuh pitulung saka anggota kulawarga, utamane wong tuwa, Quincy Promes wong tuwa wis ngadeg, dheweke nulungi dheweke tekan ngendi wae.

Janji nalika nulis nulis ing Amsterdam karo garwane, anak telu, sepuh lan sedulure. Amarga gabung karo masyarakat Walanda, anggota kulawargane saiki entuk dividen kanggo nduwe duweke dhewe (tukang roti) nglalekake bagean kulawargane kanggo kamardikan finansial, kabeh matur nuwun kanggo karir bal-balan sing sukses. Janji sees ibune minangka punggung lan wong sing menehi motivasi kanggo ngasilake bal-balan nalika dipecat dening Ajax.

Quincy Promes katon luwih cedhak karo ibune tinimbang bapake
Quincy Promes katon luwih cedhak karo ibune tinimbang bapake. Gambar Kredit- Instagram
Quincy Janji Crita Kanak-kanak Dembele ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Celup ing Celup Bumi: Hubungan simbiosis antarane bal-balan lan apa sing bisa diarani 'rapping' kanthi suwe wis ana ing wektu sing suwe lan Quincy Promes bubar main game. Sawise kesusu menyang pemandangan hip-hop, kepribadiane ing hiburan katon dheweke nggosok pundhak kanthi sawetara sing paling gedhe ing industri kayata Busta Rhymes.

Quincy Janji Katresnan kanggo Rapping wis katon dheweke bahu karo Busta Rhymes
Quincy Janji Katresnan kanggo Rapping wis katon dheweke bahu karo Busta Rhymes. Gambar Kredit- Instagram

Tanpa mangu, Quincy Promes minangka inspirasi kanggo dhaptar pemain bal-balan sing paling gedhe wiwit saiki lan saiki.

AZ saka tato Quincy Promes ': Kanthi kabeh awis sing ditrapake minangka superstar ing saindenging jagad, Quincy Promes ora ragu-ragu kanggo nyaring awak. Dheweke akeh tato ing mburi dheweke tato 'Pharoah Mesir". Ing sisih ngarep ngemot kabeh jinis tato nulis sing nuduhake umur kepungkur.

Ngerti Quincy Janji Tatu - Punggung lan Sisih
Ngerti Quincy Janji Tatu - Punggung lan Sisih. Gambar Kredit- Twitter lan Instagram

Antarane tato Quincy Promes, seni awak sing paling apik yaiku mripat sing nggambarake dhisikan, ditulis kanthi gaya kaya 'QP' lan dipanggonke ing mburi sirahe.

Quincy Janji Tato - Koleksi Kepala lan Tangane
Quincy Janji Tato - Koleksi Kepala lan Tangane. Gambar Kredit- Twitter

Quincy Paling Anyar Dheweke duwe Encounter karo Katrangan Bal-balan Brasil, Pele- Nalika bocah cilik, Quincy Promes, wong tuwa mbantu anake lanang kanggo njupuk lengkap menyang Ajax sing banjur menehi kesempatan kanggo ketemu King Football - "Pele".

Quincy Promes tau nemoni karo Pele
Quincy Promes tau nemoni karo Pele. Gambar Kredit- Twitter

Sadurunge ngadhepi karo Katrangan Brasil, Quincy Promes mangu-mangu awake dhewe, mikir mikir apa sing bakal dikandhani utawa takon marang wong sing wis dadi bagian saka sejarah. Metting Pele kaya ketemu karo buku.

Mriksa: Thanks kanggo maca Quincy Janji Crita Bocah-bocah Ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene