Kebijakan Privasi

Welcome to LifeBogger Privacy Policy Page. Ing lifebogger.com, privasi pengunjung kita banget penting banget kanggo kita. Dokumen privasi iki nyathet jinis informasi pribadhi sing ditampa lan diklumpukake dening kita lan cara iki digunakake.
log Files
Kaya akeh situs web, kita nggawe file log. Informasi ing sajrone file log kalebu alamat protokol internet (IP), jinis browser, Penyedia Jasa Internet (ISP), cap tanggal / wektu, kaca referring / metu, lan jumlah klik kanggo menganalisis tren, ngelola situs, trek gerakan pangguna ngubengi situs kasebut, lan ngumpulake informasi demografi. Alamat IP, lan informasi liyane sing ora ana hubungane karo informasi sing bisa dingerteni.
Cookies lan Beacons
LifeBogger ora nggunakake cookie.
DoubleClick Dart Cookie
. :: Google, minangka vendor pihak katelu, nggunakake cookie kanggo ngawula iklan ing LifeBogger.com.
. :: Nganggo Google cookie DART mbisakake kanggo ngawasi iklan kanggo pangguna adhedhasar kunjungan menyang LifeBogger.com lan situs liyane ing Internet.
. :: Pangguna bisa milih metu saka nggunakake cookie Dart kanthi ngunjungi kebijakan privasi jaringan iklan lan isi Google ing URL - http://www.google.com/privacy_ads.html
Sawetara mitra iklan kita bisa nggunakake cookie lan web beacon ing situs kita. Partner iklan kita kalebu ... .Google Adsense
Server utawa jaringan iklan pihak katelu iki nggunakake teknologi kanggo iklan lan tautan sing katon ing LifeBogger.com ngirim langsung menyang browser. Padha nampa alamat IP kanthi otomatis nalika iki. Teknologi liya (kayata cookie, JavaScript, utawa Beacons Web) bisa uga digunakake dening jaringan iklan pihak katelu kanggo ngukur efektifitas iklan lan / utawa ngowahi isi iklan sing sampeyan weruh.
Iku perlu diwenehi tandha yen LifeBogger.com ora duwe akses utawa ngontrol cookies iki sing digunakake dening pihak katelu iklan.
Sampeyan kudu nyuwun kawicaksanan pribadhi saka server iklan pihak katelu iki kanggo informasi sing luwih rinci babagan praktik lan uga instruksi babagan cara milih praktik tartamtu. Kebijakan privasi LifeBogger ora ditrapake, lan kita ora bisa ngontrol aktivitas, kaya iklan liyane utawa situs web.
Yen sampeyan pengin mateni cookie, sampeyan bisa nglakoni liwat opsi browser Panjenengan individu. informasi sing luwih rinci babagan Manajemen cookie karo browser web tartamtu bisa ditemokaké ing situs pamilike browser '.
Kita uga wis ngleksanakake ing ngisor iki:
 Demografi lan Kepentingan Pelaporan
Kita bebarengan karo vendor pihak katelu, kayata Google nggunakake cookie pihak katelu (kayata cookie Google Analytics) lan cookie pihak katelu (kayata cookie DoubleClick) utawa pengenal pihak katelu liyane bebarengan kanggo ngumpulake data babagan interaksi pengguna ad impressions, lan fungsi layanan iklan liyane sing lagi gegayutan karo situs web kita.
Opting metu:
Pangguna bisa ngeset preferensi carane Google advertises kanggo nggunakake kaca Setelan Ad Google. Utawa, sampeyan bisa milih metu kanthi ngunjungi inisiatif Network Advertising milih metu kaca utawa permanen nggunakake Google Analytics milih metu Browser nambah ing.
Ampun ngubungi kita ing lifebogger@gmail.com utawa info@lifebogger.com yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi kita.

Loading ...