Kebijakan Privasi

Sapa kita:

LifeBogger (lifebogger.com) kepengin banget keamanan data amarga kita ngerti manawa pangguna (sampeyan) peduli babagan cara nggunakake informasi pribadi. Tuan rumah ing server sing darmabakti kanthi dhuwur, kita yakin manawa kabeh informasi pelanggan dirahasiakake. Kita ora nate adol dhaptar pelanggan utawa informasi pelanggan.

Alamat situs web kita yaiku: https://lifebogger.com.

Data pribadi sing dikoleksi lan kenapa diklumpukake:

LifeBogger nglumpukake data saka pengunjung situs. Data sing diklumpukake kayata jeneng, alamat email, cekelan media sosial, alamat surat diklumpukake kanggo tujuan nyedhiyakake layanan paling apik kanggo pengunjung lan kanggo nganyari perbaikan layanan. Data Pribadi bisa uga kalebu, nanging ora winates kanggo:

● Alamat email

● Jeneng ngarep lan jeneng mburi.

Nalika pengunjung ninggalake komentar ing LifeBogger, kita nglumpukake data sing ditampilake ing formulir komentar, lan uga alamat IP pengunjung lan string agen pangguna browser kanggo mbantu deteksi spam.

Senar anonim sing digawe saka alamat email (uga disebut hash) bisa diwenehake menyang layanan Gravatar kanggo ndeleng yen sampeyan nggunakake. Kebijakan privasi layanan Gravatar kasedhiya ing kene: https://automattic.com/privacy/. Sawise persetujuan saka komentar sampeyan, gambar profil sampeyan katon ing umum ing konteks komentar sampeyan.

Cara nggunakake data pribadi:

LifeBogger nggunakake data pribadi sing dikoleksi kanggo macem-macem tujuan:

● Kanggo ngabari babagan pangowahan layanan kita.

● Kanggo nyedhiyakake dhukungan pelanggan.

● Kanggo nglumpukake analisis utawa informasi terkenal supaya bisa ningkatake layanan.

Cookies:

Yen sampeyan ninggalake komentar ing situs sampeyan, sampeyan bisa milih kanggo nyimpen jeneng, alamat email lan situs web ing cookie. Iki kanggo nyenengake supaya sampeyan ora kudu ngisi rincian maneh nalika ninggalake komentar liyane. Cookie iki bakal tahan setahun.

Yen nyunting utawa ngirim artikel, cookie tambahan bakal disimpen ing browser sampeyan. Cookie iki ora kalebu data pribadhi lan mung nuduhake ID post artikel sing mung disunting. Sampeyan kadaluwarsa sawise dina 1.

Dasar hukum kanggo nglumpukake lan ngolah data pribadi:

Dasar hukum LifeBogger kanggo nglumpukake lan nggunakake data pribadi sing diterangake ing Kebijakan Privasi Perlindhungan Data iki gumantung karo data pribadi sing dikoleksi lan konteks tartamtu sing nglumpukake informasi:

● Sampeyan wis menehi idin marang Perusahaan Kula.

● Ngolah data pribadi dadi kapentingan sing sah LifeBogger.

● LifeBogger tundhuk karo angger-anggering Toret.

Penylametan data pribadi:

LifeBogger bakal nyimpen informasi pribadi sampeyan mung yen dibutuhake kanggo tujuan sing ditemtokake ing Kebijakan Perlindhungan Data iki.

Kita bakal makaryakke lan nggunakake informasi sampeyan miturut syarat sing dibutuhake kanggo netepi kewajiban legal, ngrampungake perselisihan, lan ngetrapake kabijakan.

komentar:

Yen sampeyan menehi komentar ing LifeBogger, komentar lan metadata bakal tetep tanpa wates. Iki supaya kita bisa ngenali lan nyetujoni komentar tindak lanjut kanthi otomatis tinimbang nggawe antrian moderat. Komentar pengunjung bisa dicenthang liwat layanan deteksi spam otomatis.

Apa hak sampeyan duwe data:

Kita bakal ngirim nganyari Kisah Sepak Bola, liwat surat, email utawa siaran swara, saka wektu ke wektu, menyang pengunjung sing wis menehi minat lan njaluk informasi kasebut. Minangka pengunjung, sampeyan bisa mesthi ora milih nampa tawaran / kabar kasebut kanthi ngetutake link sing ora dipilih ing komunikasi tartamtu utawa kanthi langsung ngubungi LifeBogger.

Yen sampeyan penduduk ing Wilayah Ekonomi Eropa (EEA), sampeyan duwe hak nglindhungi data tartamtu. Yen sampeyan pengin dilaporake apa data pribadi sing dicekel babagan sampeyan lan yen sampeyan pengin data kasebut dicopot saka sistem kami, hubungi kami.

Ing kahanan tartamtu, sampeyan duwe hak proteksi data ing ngisor iki:

● Hak kanggo ngakses, nganyari utawa kanggo mbusak informasi sing ana ing sampeyan

● Hak mbenerake

● Hak kanggo obyek

● Hak watesan

● Hak kanggo portabilitas data

● Hak kanggo mundur idin

Pengungkapan menyang Pihak Ketiga:

Kita ora nuduhake utawa adol informasi pribadi sampeyan menyang pihak katelu.

Kita mung nyampekano informasi ing kasus-kasus ing ngisor iki:

  • Kaya sing diwajibake dening hukum, kayata tundhuk karo subpoena utawa proses hukum sing padha.

nalika kita yakin kanthi yakin manawa pambocoran perlu kanggo nglindhungi hak-hak kita, nglindhungi keamanan sampeyan utawa keamanan wong liya, kanggo neliti penipuan, utawa nanggapi panjaluk pemerintah

Yen kita melu penggabungan, akuisisi, utawa adol kabeh utawa bagean saka asete, sampeyan bakal dikabari liwat email lan / utawa kabar penting liwat situs web kita babagan pangowahan kepemilikan utawa panggunaan informasi pribadi sampeyan uga minangka pilihan sampeyan babagan informasi pribadi sampeyan menyang pihak katelu liyane kanthi idin sadurunge.

Keamanan - Cara nglindhungi data sampeyan:

Keamanan informasi pribadi sampeyan penting kanggo awake dhewe. Kita njupuk langkah-langkah sing cukup komersial lan ngetutake standar sing ditampa umum kanggo nglindhungi informasi sing diwenehake, sajrone transmisi lan yen wis ditampa. Contone, informasi sing sampeyan kirim ditularake liwat enkripsi nggunakake teknologi kayata teknologi lapisan soket aman (SSL).

Ora ana cara transmisi liwat Internet, utawa cara panyimpenan elektronik, aman 100%. Mula, kita ora bisa njamin keamanan informasi sampeyan kanthi mutlak.

Pengaya SSL Sederhana lan Sederhana Sederhana ora ngolah informasi sing bisa dingerteni pribadi, mula GDPR ora ditrapake kanggo plugin utawa panggunaan plugin kasebut ing situs web sampeyan. Sampeyan bisa nemokake kabijakan privasi ing kene.

Nganyari Pernyataan Privasi:

Kita bisa nganyari pernyataan privasi iki kanggo nggambarake pangowahan ing situs web amarga ana hubungane karo informasi sing dikumpulake saka sampeyan lan panggunaan.

Yen pangowahan mengaruhi cara nggunakake utawa nangani informasi sing dikumpulake saka sampeyan, LifeBogger bakal ngirim email menyang sampeyan lan / utawa sampeyan, utawa ngirim kabar nalika sampeyan pertama kali ngakses aplikasi iki sadurunge pangowahan dadi efektif. Disaranake sampeyan mriksa kaca iki kanthi berkala kanggo informasi paling anyar babagan praktik privasi LifeBogger.

Notifikasi Pelanggaran:

Ing bagean iki, kita bakal nerangake prosedur apa sing wis ditemtokake kanggo ngatasi pelanggaran data, potensial utawa nyata kayata sistem pelaporan internal, mekanisme kontak, utawa karunia bug.

Yen LifeBogger sawayah-wayah ngalami pelanggaran sing ngasilake akuisisi data pribadi sampeyan dening pihak katelu, kita bakal ngabari sampeyan sajrone 72 jam.

Kita nampa data saka pihak katelu - ngatasi data pihak katelu:

Google, minangka vendor pihak katelu, nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake iklan ing LifeBogger. Panganggone Google cookie DART ngidini nyedhiyakake iklan kanggo pangguna adhedhasar kunjungan menyang LifeBogger.com lan situs liyane ing Internet. Pengunjung situs web bisa milih ora nggunakake cookie DART kanthi ngunjungi kabijakan privasi jaringan iklan lan konten Google ing URL ing ngisor iki - http://www.google.com/privacy_ads.html.

Sawetara mitra pariwara bisa nggunakake cookie lan beacon web ing situs iki. Mitra pariwara kalebu ... .Mediavine

Server utawa jaringan iklan pihak katelu iki nggunakake teknologi kanggo iklan lan tautan sing katon ing LifeBogger.com ngirim langsung menyang browser. Padha nampa alamat IP kanthi otomatis nalika iki. Teknologi liya (kayata cookie, JavaScript, utawa Beacons Web) bisa uga digunakake dening jaringan iklan pihak katelu kanggo ngukur efektifitas iklan lan / utawa ngowahi isi iklan sing sampeyan weruh.

Iku perlu diwenehi tandha yen LifeBogger.com ora duwe akses utawa ngontrol cookies iki sing digunakake dening pihak katelu iklan.

Sampeyan kudu nyuwun kawicaksanan pribadhi saka server iklan pihak katelu iki kanggo informasi sing luwih rinci babagan praktik lan uga instruksi babagan cara milih praktik tartamtu. Kebijakan privasi LifeBogger ora ditrapake, lan kita ora bisa ngontrol aktivitas, kaya iklan liyane utawa situs web.

Yen sampeyan pengin mateni cookie, sampeyan bisa nglakoni liwat opsi browser Panjenengan individu. informasi sing luwih rinci babagan Manajemen cookie karo browser web tartamtu bisa ditemokaké ing situs pamilike browser '.

Buletin:

Yen sampeyan wis mlebu newsletter, sampeyan bakal nampa email saka kita. Iki kalebu nanging ora winates kanggo email transaksional lan email pemasaran. LifeBogger mung bakal ngirim email sing sampeyan wis kanthi eksplisit utawa implisit (registrasi, tuku produk lsp.).

Nalika ndhaptar, kita nglumpukake alamat email, jeneng, alamat IP saiki lan tandha wektu, alamat IP lan tandha wektu nalika sampeyan wis ngonfirmasi langganan lan alamat web saiki sampeyan wis mlebu. Kita ngirim email liwat layanan sing diarani sendgrid. Sawise entuk email saka kita, kita bakal dilacak yen mbukak email ing klien email, yen sampeyan ngeklik link ing email lan alamat IP sampeyan saiki.

log Files

Kaya akeh situs web, kita nggawe file log. Informasi ing sajrone file log kalebu alamat protokol internet (IP), jinis browser, Penyedia Jasa Internet (ISP), cap tanggal / wektu, kaca referring / metu, lan jumlah klik kanggo menganalisis tren, ngelola situs, trek gerakan pangguna ngubengi situs kasebut, lan ngumpulake informasi demografi. Alamat IP, lan informasi liyane sing ora ana hubungane karo informasi sing bisa dingerteni.

Pelaporan Demografi lan Minat:

Kita bebarengan karo vendor pihak katelu, kayata Google nggunakake cookie pihak katelu (kayata cookie Google Analytics) lan cookie pihak katelu (kayata cookie DoubleClick) utawa pengenal pihak katelu liyane bebarengan kanggo ngumpulake data babagan interaksi pengguna ad impressions, lan fungsi layanan iklan liyane sing lagi gegayutan karo situs web kita.

Opting metu:

Pangguna bisa ngeset preferensi carane Google advertises kanggo nggunakake kaca Setelan Ad Google. Utawa, sampeyan bisa milih metu kanthi ngunjungi inisiatif Network Advertising milih metu kaca utawa permanen nggunakake Google Analytics milih metu Browser nambah ing.

Pariwara Programmatic Mediavine

Kanggo informasi babagan koleksi data dening mitra iklan Mediavine kalebu cara milih ora nglumpukake data, klik kene

Bebas hubungi kami ing admin@lifebogger.com yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki.