Fakta Kimpembe Kanak-kanak Kisah Lagi Untold Biografi

0
3821
Fakta Kimpembe Kanak-kanak Kisah Lagi Untold Biografi

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal minangka Kimpembe. Kisah Presenter Kimpembe Kita lan Sejatine Sejatine Bocah-Bocah-Bocah-Bocah-Bocah-bocah Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka bagean saka wong 23 Timnas Prancis sing menang 2018 World Piala ing Rusia. Nanging, mung sawetara sing nganggep Presnel Kimpembe Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Prasasti Kimpembe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Presep Kimpembe lair ing 13th Agustus 1995 ing Beaumont-sur-Oise, Prancis. Dheweke lair saka bapakne Isaac Kimpembe lan a Haitian ibu sing luwih dikenal.

Tuwuh ing Perancis, Young Kimpembe (digambar ing tengah-tengah kakange loro) ditinggalake dening wong tuwane sing nyenengake dheweke lan tansah njamin dheweke nduweni sandhangan tipis lan kaos sing disenengi.

Prespline Kimpembe Siblings lan Bruder Brothers

Kajaba iku, dheweke menehi hak bebas kanggo nguber passion kanggo bal-balan kanthi nyathet dheweke ing AS Eragny ing 2002 nalika umuré 7. Akibaté, Kimpembe umpamane kaya bintang-bintang sepakbola wiwit karir bal-balan kanthi dolanan kanggo tim pemuda.

Young Presnel Kimpembe

Prasasti Kimpembe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir Bangun

Kimpembe nglampahi tigang taun AS Eragny sadurungé pindhah menyang sayap pemuda klub penerbangan Prancis, Paris Saint-German ing 2005 (kanthi undhangan pamaca PSG).

Prasetya Kimpembe Miwiti Karieripun ing Tim Pemuda PSG

Iku ing akademi pemuda Paris Saint Germain sing jenius bal-balan sing rame mbuktekake minangka pilihan jangka panjang kanggo PSG sawisé ngembangake atribut bal-balan saiki, kayata; tenang, maca game lan atletikisme.

Prasasti Kimpembe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rise To Fame

Wolung taun salajengipun, Kimpembe dipunpromosikaken dados tim senior PSG ing 2013 lan ndamel debut profesional kanggé klub ing 2014 Oktober. Pameran padhas sing apik ing game klub lan kemampuan adaptasi kanggo ngganti peran nate wong admirers sing nganggep dheweke pantes dadi starter reguler.

Piyambakipun misuwur ing antawisipun para penganjur Kimpembe inggih punika mantan pemain Perancis lan pemain bal-balan Arsenal William Gallas, ingkang nyebat piyambakipun minangka "masa depan sepakbola Perancis". Kepatunggalan nganti saiki Kimpembe pancen wis dadi mangsa bal-balan Prancis kanthi ngisi akeh gelar juara kanggo klub lan desa kayata Ligue 1, Coupe de France, Coupe de la Ligue, Trophee des Champions lan Piala Dunia 2018 ing Rusia. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Presenter Kimpembe Rise To Fame

Prasasti Kimpembe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Saben pemain Prancis sing dadi wag utawa pacar lan kasus Kimpembe ora ana. Pemain sing janjin wis duwe wag sing apik sing jeneng Sarah.

Presenter Kimpembe lan Wag utawa Girlfriend Sarah

Sanajan sethithik dikenal saka hubungane, Kimpembe uga seneng nyegah pribadine pribadi. Nanging, Sarah nuli dadi waguné sing apik supaya Kimpembe kepéngin tetep bisa ngetung.

Presep Kimpembe Wag utawa Girlfriend Sarah

Hubungane karo anak sing diprodhuksi dening Kimpembe lan ora tau mandheg nyedhiyakake dheweke ing media sosial kanthi bantuan komik. Dheweke minangka "Raja singa" sing nggambarake cara singa sing nggawa dheweke.

Kimpembe Wektu Karo Anak

Prasasti Kimpembe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Dhukungan wong tuwa

Kimpembe nduweni kulawarga sing asih sing ndhukung karieré lan ora bakal nyerah marang dhukungan moral.

Kang Dad dadi penonton biasa sing nonton dheweke muter saka papane. Ngaruhi dheweke bisa ngeling-eling bintang sing kudu ana ing ndhuwur game.

Presep Kimpembe Bapa Isaac Kimpembe

Bab iki bisa dingerteni saka ibu Kimpembe sing dijelasake minangka:

Sing siji sing ora bakal nyalahke aku, sing siji aku ora curiga, mung siji sing ora ngeculake aku lan sing wiwit langkah pertama aku ❤️ Mama ❤️

Prasasti Kimpembe lan Ibu

Prasasti Kimpembe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kegiatan Pastime

Kimpembe yaiku salah sawijining wong sing ngerti cara nggunakne kegiatan hobi karo aktivitas simulasi mental. Dheweke entuk iki kanthi muter video game lan sok-sok nggoleki film kanggo narik kawigaten sadurunge game penting.

Apa Presep Kimpembe Ora Kanthi Pastime Nya

Prasasti Kimpembe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Bukti pribadi

  • Akeh wong sing nganggep dheweke minangka pemain sing paling apik, utawa sing paling teknis, nanging saben wong setuju ing kerja keras lan tekad
  • Kimpembe seneng karo konsep-konsep kreatif, Adidas ora yakin yen dheweke adhep-adhepan karo Adidas Glitch (sepatu Inner with Two Outer Skins, sing bisa nyithak gaya) ing Paris

Kimpembe Konsep Cinta Kasih

  • Mantan pelatih cadangan kang tau ing wawancara nyatakake yen Kimpembe bakal dadi terkenal amarga bisa diarani kabecikan, pondasi kabeh kabecikan.

Prasasti Kimpembe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -pets

Kimpembe nduweni keajaiban kanggo loro asu sing jenenge Letty lan Nala ing papane.

Presipit Kimpembe Love for Pets

Saliyane njupuk potret ing jero ruangan saka kanca-kancane (utawa kanca-kanca setia) Kimpembe uga njupuk potret foto duo sing uga dikirim ing media sosial.

Presint Kimpembe Love for Pets Outdoor

Mriksa: Thanks kanggo maca kita Presipit Kimpembe Kisah Kanak-kanak plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene