Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang

0
11372

LB ngetokake Kisah Penuh saka jenius bal-balan sing paling dikenal kanthi sebutan; 'Auba'. Kisah Kanak-kanak Aubameyang Kita ditambah Bukti Biografi Ora nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Monggo Mulai.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Awal Masa Siaga

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Young Auba

Pierre-Emerick Emiliano François Aubameyang lair ing Laval, Prancis tanggal 18th Juni 1989 dening bapakipun, Pierre François Aubameyang "Yaya", mantan pemain bal-balan Gabon lan ibu Spanyol, Mrs Margarita Crespo Aubameyang, pemilik / bisnis butik wong wadon.

Aubameyang minangka pemain setengah sing ndhukung kewarganegaraan Perancis lan Gabon. Tanpa mangu-mangu, wanciné balapan campuran katon jelas ing kulit zaituné. Sampeyan ora tau ngenteni urip ing masa kanak-kanak ing Perancis lan Gabon nalika akeh. Dheweke dikawruhi ing Milan, Italia, ing ngendi dheweke kerja minangka pramuka kanggo AC Milan.

Pierre-Emerick Aubameyang mesthi dadi anak saka wong sugih. Dheweke seneng pengalaman kanak-kanak, sing akeh umure wis dikepengini. Duwe salah sijining pemain bal-balan sing mantan pamain bal-balan sing dadi salah sawijining klub paling gedhe ing donya mesthine duwe keuntungan kanggo Auba.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Urip Keluarga

Bapakipun (dipungambaraken ing ngandap punika) tanggung jawab kangge ngembangaken lan ngevaluasi bakat bal-balan Auba. Minangka pemain senior AC Millan lan wong sing duweni pangaruh kanthi sambungan jero bal-balan, mbenake anak 3 karo karyawan mesthine, ora angel.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Pierre-Emerick Aubameyang lan Tuwane -Kesehatan Keluarga

Punika pantes kangge nyebataken bilih Pak Pierre François Aubameyang ugi misuwur minangka "Yaya" minangka salah satunggaling pemain pertahanan Afrika nalika wekdal nglampahi 1982 ing 2002. Dheweke main kanggo tim internasional Gabon ing 1994 lan 1996 Afrika Nations Nations lan main kanggo sawetara tim ndhuwur ing Prancis. Impen-impiane tansah bisa mundhakaken putra-putra sing bakal nglanjutake warisan Aubameyang.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Kaya Bapa Kaya Putra- Aubameyangs
Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Aubameyang's Mum- Margarita

kang ibu, Mrs Margarita Crespo Aubameyang ing tangan liyane tansah ndhukung putusane bojone kanggo nduwe anak putune neng sisi sejarah. Dheweke wanita asal Spanyol saka Spanyol.

Punika patut dipun mangertosi bilih getih Spanyol ugi ngubengi vena Auba. Ibu kutha El Barraco (dumunung ing sisih kulon Madrid) wis mrodhuksi sawetara pemain bal-balan ing taun kasebut.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Panjenenganipun punika Manungsa

Wiwit saka bal-balan, 'Auba', diarani minangka wong kulawarga sing lengkap, seneng karo kekancan karo pacaré Alysha lan anak lanang, Curtys, sing ngidhentifikasi upacara Spiderman lan batman.

Miturut Auba "Cinta iku babar pisan ing kabeh formulir nanging, mungkin, varian cinta paling misterius lan asring misterius iku aran Alysha lan Curtys"

"Dheweke menehi kula dorongan nyata," ngandika bapak sing bangga, kang sepatu bot paling akehe jeneng putra "Curtys".

Ing tembe, "Werna mung superhero ing omah yaiku anakku Curtys lan kita padha nonton Batman lan Spiderman ing TV saka wektu kanggo wektu"

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -A Brother Football

Dheweke duwe loro sadulur lanang sing pemain bal profesional. Ing kasunyatan, kabeh telu mulai karir ing AC Milan.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Apa sampeyan ora ngerti babagan Aubameyang Brothers

Nalika Pierre-Emerick berkembang, wong-wong liyane isih perjuangan kanggo ngakoni global. Karieripun ingkang paling caket Catilina ugi minangka pemain internasional Gabon, ingkang damel sekedhik penampilan ing pertengahan 2000, dene Willy minangka pemain internasional, ananging wonten ing liga bawah Jerman.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Daddy's Boy

Ora kaya kanca-kancane, Auba seneng banget karo bapake. Dheweke ora mung ngajeni marang dheweke nanging uga menehi saran babagan bisnis lan masalah kulawarga.

Ing istilah bisnis, pancasan bal-balan sing nglibatake rembugan transfer lan pilihan saka klub iku kanggo bapak super kanggo nggawe. Sampeyan, keputusan sing wis digawe nganti saiki wis mbuktekake sukses. Misale, ana wektu St Etienne pengin ngedol Auba menyang Newcastle. Bapak nolak lan nggawe putrane setuju karo transfer Dortmund. Miturut Auba, "Kita dadi finalis ing Liga Champions amarga bapakku sinau game Dortmund Jurgen Klopp, senadyan dhuwit luwih murah."

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Kacepetan cepet

Pace yaiku bab sing jelas sing bakal digandhengake karo Pierre-Emerick Aubameyang. Kekuwatane sing paling dhuwur. Dheweke banget cepet ing mimbar lan bisa uga nggawa bola ing wektu sing padha. Dheweke wis jam ing 30 meter ing 3.7 detik. Iki diarani luwih cepet tinimbang juara Dunia Olimpiade 100 lan pemegang rekor donya- Usain Bolt.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick AubameyangSanajan, dheweke wis ditantang menyang balapan meter 100 dening sprinter Jerman Julian Reus nanging durung ditampa.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Karir Awal

Ing 2007, dheweke disusun menyang AC Milan akademi dening bapakne, taun raksasa Italia dadi juara Eropa. Dheweke ora tau main game kanggo Rossoneri lan gagal ngedekake dheweke minangka pemain tim. Nanging, dheweke disusun metu menyang klub Prancis kayata Dijon, Lille lan Monaco. Ing 2011, dheweke ditandatangani kanthi persetujuan permanen dening Saint Etienne ing ngendi dheweke nyetak gol 31 lan dijenengi pemain Afrika Ligue 1 taun 2012.

Image result for Aubameyang mudaDheweke tau ketemu karo pelatih Saint Etienne Christophe Galtier. Miturut pelatih Prancis,

"Sanajan ora kabeh lancar kanggo Auba ing wiwitan. Aku mung weruh siji perkara ing dheweke. Iku kacepetan. Aku weruh sajrone latihan iku dheweke dadi pemain sepak bola paling cepet sing daktindakake. "

Ing umur 20, Pierre main kanggo tim U-21 Perancis sawisé ditimbali ing tim U-19 Italia. Dheweke pindah menyang Borussia Dortmond saka Jerman ing 2013 lan wis metu salah siji saka striker ndhuwur ing Bundesliga. Dheweke gabung karo BVB sajrone ngetokake € 13 yuta.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick AubameyangSanajan Pierre lair ing Prancis lan main kanggo Gabon minangka kapten kanggo ngajak garis keturunan Sepak bola Aubameyang kang kakang tirine Catalina wis rampung. Dheweke seneng lan diparingi ngerti yen anak-anake ngupayakake dheweke.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Nggawe Sejarah

Aubameyang minangka pemain Gabon pisanan sing main ing Bundesliga utawa liga Jerman liyane. Dheweke miwiti debut tanggal 10, 2013 sasampunipun gabung Dortmund nalika Juli taun ingkang sami. Dheweke nduwe debut impen kanthi nyetak trick hat ing pertandhingan pertamane, sing diputer nglawan FC Augsburg.

Uga ana ing buku sejarah, Ing Juli 2012, Aubameyang lunga menyang London kanggo nggambarake Gabon ing Olimpiade. Ing pertandhingan pisanan nglawan Swiss, dheweke ngetung gol mung ing pertandhingan, sing bakal dadi gol tunggal Gabon sing bakal tandhing ing kompetisi. Iki minangka gol sing pisanan lan mung ana ing Olimpiade. Sawisé ngetung gol 19, Pierre-Emerick Aubameyang minangka pencetak gol paling dhuwur Gabon ing kabeh wektu.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Cars

Given ing kecepatan lapangan internasional Gabon, mung alam sing kudu seneng urip ing dalan cepet uga.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Love Aubameyang kanggo mobil-mobil berkelas

"Nyenengake kaya mobil kaya iki," piyambakipun nyatakaken babagan Lamborghini Aventador gilded. Nomer skuat Aubameyang bisa uga ditemokake ing ban mobil, sanajan dheweke saiki nyalurake Lamborghini.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Boots Wonder

Dheweke kerep disebut Pak Glamorous. Aubameyang ora dadi pamain rata-rata kanthi imajinasi, utamane nalika teka menyang alas kaki.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Bootstripe Pierre-Emerick Aubameyang
Ing Desember 2012, piyambakipun ngagem sepatu bot ingkang katutupan kaliyan kristal 4,000 Swarovski lan desain ingkang kalebet asma, nomer lan klub lan warna klub nalika padhang kangge pertandhingan nglawan Olympique Lyonnais.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Dheweke mikir dheweke SPIDERMAN

Aubameyang wis pengalaman sadurunge nalika nerangake hajat pahlawan. Iki pakurmatan kanggo Spiderman diilhami dening anaké Curtys sing asring njagong ing papan kanggo nonton bal-balan main bal-balan. Aubameyang tau nduduhake perayaan superhero kanggo putrane sawise mencetak gol kanggo Dortmund ing 2014 Supercup nglawan Bayern.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Pierre-Emerick Aubameyang Spiderman Celebrations

Putranipun punika penggemar ageng komik buku pahlawan lan seneng nampilake topeng Spiderman kados bapakipun.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Perayaan Tujuan Spiderman Auba

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Dheweke mikir dheweke BATMAN

Nalika dheweke ora bisa nemokake paraphernalia Spiderman, dheweke dadi Batman.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Perayaan Batman Auba

Auba minangka penggemar Mega saka Batman. Dheweke tansah wong ing saben konvensi komik ngagem kostum Batman kanggo putrane. Iki tansah akeh sing kaget karo dheweke obsesi karo Dark Knight.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Ditrapake kanggo ngagem Mask nalika prayaan

Auba tau didenda amarga gawe topeng Nike nalika perayaan.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Perayaan Mask Auba

Denda dikabarake dadi sekitar € 50,000. Wiwitane dikonfirmasi manawa masker kasebut didhasake kanggo boots Nike Hypervenom Phantom "Strike Night" kang dipakai.

Pimpinan eksekutif Dortmund Hans-Joachim Watzke marang majalah Kicker: 'Ora bisa Nike sing nyoba ngetokake kapentingan ekonomi kanthi cara iki.'

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Tresna kanggo Afrika

Tato Afrika Auba nggambar awak lan nambah jiwo karo katresnan kanggo benua kasebut.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Aubameyang Tatoo

Ya iku wong Afrika, ora amarga dheweke lair minangka Afrika, nanging amarga Afrika lair ana ing dheweke.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Tresna mung Football

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang

Ya, dheweke nganggo sepatu Crystal, topeng Spiderman, Batman capes - ing sekilas. Tanpa diragukan, Auba minangka selebriti khusus sepakbola.

Sawise pengawasan sing luwih cedhak, sampeyan bakal weruh yen wong sing nyerang ora ana sing sampeyan mikir dheweke bisa metu ing lapangan. Miturut kanca cedhake Christophe Jallet,

"Aubameyang iku bocah sing tenang, sing ora ngunjungi klub ing wayah wengi, ora ngombe alkohol lan tansah ngimpi babagan bal-balan".

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Gaya rambut

Auba banget prihatin babagan gaya rekmo. Dheweke salah sijine pemain bal-balan sing wis nglanggar wilayah Paul Pogba. Pierre-Emerick Aubameyang wis nulis Paul Pogba ing perangan - ora ing lapangan, nanging kanthi game rambuté.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Owner of the Best Hairstyle in Football

Dheweke duwe rambut sing paling kreatif ing kalangan pemain bal-balan.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Summersault Master

Miroslav Klose dipigunakaké, saiki Aubameyang uga. Sawijining klairané. Pierre-Emerick Aubameyang wis ngomong Olahraga Bild piyambakipun sedaya mangertos bilih acara hajatanipun wonten "Ora aman" sawise diresiki kanggo mungkasi Asosiasi Sepak Bola Gabon lan ahli medis.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Auba- The Somersault Master

Ing kasunyatane, Auba mutusake sacara spontan sawise saben gol bisa utawa ora, nanging cenderung nglakoni sawise serangan sing penting.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Respect for Crespo

Ora ana pemain sepak bola ing donya sing duwe jeneng pemain bal-balan sing ana ing tangane. Auba minangka pangecualian kanggo iki.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Tattoo Auba kanggo Crespo
Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Pahlawan Anak Aubameyang: Hernan Crespo

Dheweke nduwe idol, yaiku penyerang Argentina "Hernan Crespo" ing lengen kencengipun. Laporan nuduhake sing Hernan Crespo ana hubungane karo ibune sing uga duwe jeneng. Aubameyang minangka penggemar saka Hernan Crespo lan ngaran dheweke dadi model peran paling gedhe ing game kasebut.

Miturut Auba, "Crespo dinamis, kuwat ing udara, sacara teknis lan bebrapa pemain," ujare kicker. Auba mrodhuksi sebagian besar sesi latihan postingan nonton skills crespo.

Miturut Auba, "Crespo minangka definisi saka Poacher. Dheweke jarang njaluk melu mbangun lan ora ngatonake minat sing gedhe kanggo ngendhegake garis pertahanan. Dheweke nindakake gerakan sing paling minimal nalika njaba kothak. Nanging ing kothak, dheweke ngerti kepriwe carane. Dheweke ngerti ngendi bal sing loro bakal mungkasi. Dheweke kepengin ngeksploitasi apa wae papan sing paling minimal ing kiwa 6. Aku sinau saben dina kaya dheweke. "

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang -Rankings LifeBogger

Kita wis netepi statistik popularitas kita kanggo Pierre-Emmerick Aubameyang.

Fakta-fakta Biografi Pierre-Emerick Aubameyang
Rankings LifeBogger
Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene