Fakta Cerita Phil Jones Anak Untold

0
4834
Phil Jones Childhood Story

LB menehi Kisah Penuh saka Sepakbola Genius Utawa dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Jack kabeh Perdagangan". Kisah Kisah Kanak-kanak Phil Jones lan Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan acara lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge kondhang, urip kulawarga lan akeh fakta sing kurang dikenal babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan lan kabisan aneh nanging sawetara mikirake Phil Jones Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Phil Jones Anak Untold Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Miwiti, jeneng asale yaiku Philip Anthony Jones. Phil Jones lair ing 25th 1992 Februari ing Preston, Lancashire, Britania Raya. Dheweke lair saka ibune, Helen Burk (bapak) lan bapane, Mark Jones (petugas pemadam kebakaran).

Phil tindak menyang St Paul's Primary ing Farington lan sawisé rampung sekolah kanggo dina, dheweke bakal metu ngemis kanggo muter footy ing taman ing dalan. Sepakbola iku kabeh kanggo dheweke. Kaya bocah enom, urip lan dolanan bal-balan. At sekolah, dheweke bakal nggunakake kardinal lan jumper kanggo nggawe goalposts supaya bisa duwe game. Sawise ninggalake sekolah SMA Balshaw ing Leyland, kebiasaan iki terus ...

LANCASHIRE lad Phil Jones ndadekake impen saben sekolah nalika dheweke dipetik saka tim pitu lan wiwit lelungan menyang bal-balan. Klub pisanane yaiku tim pemuda Ribble Wanderers.

Phil Jones Childhood Story

Sakdurunge, dheweke dadi bocah paling luar biasa ing udara lan dheweke duwe reputasi kaya mengkono tim sing bakal teka bakal nahan loro pemain pertahanan kasebut ing wektu sing padha. Saben mangsa, Ribble Wanderers bakal dadi tim pemenang lan Phil digunakake kanggo main gol kanggo seneng-seneng. Dhèwèké dadi pemain gol paling apik lan uga bek sing gedhe. Phil tansah dadi bocah sing dhuwur lan dimainake luwih saka umur. Nalika umur wolung taun, dhèwèké main kanggo Under 10s.

Apa wae tim sing dimainake Philip, dheweke tansah paling enom. Nanging dheweke tansah luwih tuwa amarga ketinggalan lan kadewasan. Wong-wong padha cingak nalika ketemu bocah ciliknyatane. Phil tau main ing turnamen kanggo Ribble Wanderers lan mencetak gol saka pojok. Sakcepete sawise mencetak gol, pandhita Blackburn mlayu munggah lan mudhun ing lapangan kanthi matur: 'Sapa sing tuwané?'. Iki wektu dheweke dipantau. Nanging, dheweke ora bisa ngetrapake dheweke menyang Blackburn, amarga dheweke menehi kesempatan kanggo dadi maskot, kanthi kepastian yen dheweke bakal menehi tandha yen kinerja kasebut konsistensi.

Phil Jones Childhood StorySenajan dadi kepenginan banget karo bal-balan wiwit cilik. Phil seneng karo kesempatan dadi maskot kanggo Blackburn Rovers. Dheweke malah bakal ninggalke nedha bengi dheweke bisa dadi klub bal-balan.

Iku nalika taun kapindho kanthi Ribble Wanderers sing pamriksan Blackburn Rovers maneh kabuktekaken kabisan Phil nalika turnamen ing Leyland Motors. Pamimpin Blackburn Rovers pungkasane ngandika marang wong tuwané lan kabeh mau ngatur supaya Philip golek uji coba Blackburn. Iki cukup ngagetake kanggo Phil Jones amarga dheweke mung 10 lan ora banget yakin supaya dheweke cukup khawatir. Ing wekdal punika, piyambakipun ngadhegaken tim Blackburn ing pundi piyambakipun manggihi kanggé ngrampungaken kariripun.

Ing pungkasan mangsa 2010-11, Manchester United padha dilapurake kasengsem ing tandha Jones. Alex Ferguson ketoke kepincut karo prasetya lan kepemimpinan Jones ing tengah-tengah nalika Blackburn dianakaké ing United kanggo imbang 1-1 nalika United ngrebut gelar 2010-11. Iki carane dheweke nemokake cara kanggo United. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Phil Jones Anak Untold Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Phill Jones ketemu Kaya Hall nalika isih ing Blackburn. Phil dadi mudhun ing bumi kaya Kaya. Dheweke ana ing universitas nalika iku. Jones lan Hall ngumumake engagement ing Twitter ing dina Natal lan langsung tuku asu jaga kanggo njaga omah. Alesan kanggo iki isih durung dingerteni.

Phil Jones nikah karo Kaya Hall ing pesta pernikahané ing gereja lokal ing Cheshire. Ing ngisor iki foto pernikahané.

Phil Jones Relationship Life

Pasangan iki krama ing ngarep Jones ' Manchester United kanca Chris Smalling, Wayne Rooney, Luke Shaw lan Sam Johnstone, bebarengan karo Jonny Evans saka West Brom.

Phil Jones Anak Untold Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Ayah Phil Jones, Mark nyambut damel minangka petugas pemadam kebakaran ing Britania Nuklir Bahan Bakar, piyambak ing buku Preston North End minangka murid sekolah lan magang ing Southport ugi main kangge klub non-liga Wigan lan Morecambe. Ing ngisor iki Mark Jones lan bojoné Helen.

Mark Jones tansaya ndhukung ndhukung Blackburn Rovers lan sawisé Phil cukup tuwa, dheweke ora bisa ngenteni njupuk putrane dhewe kanggo nonton tim kekasih. Tandha wangsul: "Bapak kula miwiti nindakaken kula nonton Blackburn Rovers nalika saya enom sanget lan kula sampun nyengkuyung kanthi sedhela. "Aku ngelingi njupuk Philip (Phil Jones) kanggo pertandingan pertama. Ing dina iku, dheweke beda banget amarga kabeh mau wis ngadeg lan arep liwat turnstiles. "Aku uga ngeling-eling tindak-tanduke menyang Phil lan mbebasake dheweke. Dheweke pancen tresna banget karo lanfter sing, dheweke lunga menyang saben game. "

MOTHER: Esem mesem ing memori, Phil Jones ibu, Helen Jones sapisan ngelingi: "Sadurunge sadurunge dheweke bisa mlaku, Phil wis nyepak sawijining bal-balan. Mangkene uga aku isih bisa ndeleng dheweke ing mripate ati sing nyedaki sadhuwure ing lantai ing pundake dheweke seneng banget nendhang bal-balan. "

Sethitik Helen lan bojoné Tandhani ngerti yèn Phil ditakdirkan kanggo kamulyan lan bakal main kanggo salah sawijining klub bal-balan sing paling gedhe ing donya. Saktekane saka sekolah bayi, tendhangane sing apik banget.

Loro tuwane, Helen lan Mark Jones manggon ing Leyland ing Preston.

SISTER: Kakak wadon, Laura digambar ing ngisor iki yaiku guru qualified.

Laura uga juara tarian rock lan roll lan disko sing wis menang akeh kompetisi.

Dadi ing taun-taun awal, Helen bakal njupuk Laura kanggo lomba tarian ing kabeh negara nalika Mark njupuk Phil kanggo bal-balan. Phil seneng karo dolanan karo Laura, kayata Scrabble lan Ludo lan Phil kudu dadi sing pertama kanggo mbuwang dadu lan tansah kepéngin menang.

GRANDFATHER: Phil wis dadi politisi granddad kanthi jeneng kasebut Henry Burk.

Henry Buck minangka anggota Republik AS saka perwakilan saka Pennsylvania lan Philadelphia. Dheweke minangka bapak saka Helen Jones sing ibu Phill Jones.

Lair ing 26th September 1850 ing Württemberg, Jerman. Panjenengané tilar donya ing 5th Desember 1903 ing Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Serikat. Dheweke diganti dening George A. Castor. Anggota kulawarga Phil liya kalebu; Henry lan Jocelyn Jones.

Phil Jones Anak Untold Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Phil Jones nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Phil Jones Personal LifePhil Jones Strengths: Phil yaiku Compassionate, artistik, intuisi, lembut, wicaksana, musik ing alam.

Phil Jones Kelemahane: Phil wedi akeh. Dheweke kepengin banget dipercaya lan bisa gampang ditipu. Pungkasane, ana uga kepinginan kanggo dheweke bisa lolos ing kasunyatan.

Apa Phil Jones seneng: Dheweke seneng turu, kanthi piyambak karo bojo Kaya Hall, media visual lan nglangi.

Apa ora disenengi Phil Jones: Wong-wong sing ngerti kabeh, sing dikritik akeh banget, kepungkur bali menyang papan lan kekejeman saka kabeh jenis.

Ing ringkesan, Phil banget ramah lan ora egois lan tansah gelem mbantu wong. Dheweke tansah gelem nulungi tanpa duwe gawe kanggo njaluk apa maneh. Uripé ditondoi dening empati lan ngandhakake kapasitas emosional kang kaya bojone Kaya Hall.

Phil Jones Anak Untold Story Plus Untold Biography Facts -Paling mbela ing Sejarah Sepak Bola

Phil Jones saiki dadi penghargaan kanggo aksi mbela paling gedhe ing sajarah bal-balan. Piyambakipun menang nalika dhèwèké ora gelem mbela Arsenal nalika Mei 2015.

Gif ing ngisor iki mbantu sampeyan katon luwih cetha

Phil Jones Anak Untold Story Plus Untold Biography Facts -Defending Facial Expression

Phil's defense facial Expression is something else. Dheweke misuwur amarga profil gurning nalika nggawe tackles.

Pemain sayap Manchester United lan Inggris sing mèmper banget, Phil Jones nganggep kita dadi tambahan liyane sing nggumunake marang dhaptar kasebut.

TUTUP: Thanks kanggo maca Phil Jones Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene