Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Biografi Paul Pogba kita nyritakake babagan Crita Anak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Bojo (Maria Salaues), Bocah (Labile Shakur), Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Singkat, kita ana ing kene, sejarah lengkap pemain bal-balan kombat Prancis. Crita kita diwiwiti saka wiwitan, nganti dadi misuwur ing game kasebut. Kanggo nambah napsu otobiografi ing alam sing nyenengake Paul PogbaBio, iki minangka ringkesan gambar lintasan urip.

Biografi Paul Pogba - wiwit cilik nganti misuwur.
Biografi Paul Pogba - wiwit cilik nganti misuwur.

Ya, kabeh wong ngerti Manchester United mlebu maneh Gelandang Prancis kanggo rekor dunia £ 89 juta saka Juve ing 2016. Wiwit kuwi, dheweke wis mbuktekake marang para penggemar manawa dheweke kuat, trampil, kreatif - kanthi target target lan minat kanggo sing hebat.

Sanajan ana penghargaan kasebut, kita ngerti manawa ora akeh sing maca artikel lengkap babagan Crita Urip Pogba. Kita wis nyiyapake, kanggo sampeyan lan uga, kanggo gim gim kasebut. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Paul Pogba:

Paul Pogba cilik nalika bayi. Foto kasebut dijupuk sawise lair.
Paul Pogba cilik nalika bayi. Foto kasebut dijupuk sawise lair.

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan favorit La Pioche. Paul Labile Pogba lair tanggal 15 Maret 1993 saka ibune, Yeo Moriba Pogba lan bapakne, Fassou Antoine Pogba ing Lagny-sur-Marne, dununge ing pinggiran wétan Paris, Prancis.

Bintang Prancis iku sing paling enom saka telung bocah sing lair saka uni antarane wong tuwane sing kalorone migran. Paul Pogba nglairake pirang-pirang wulan sawise ibune, Yeo Moriba ninggalake Guniea kanggo manggon ing Prancis kanthi lengkap. Matur nuwun sanget, amarga duwe anak sing paling pungkasan ing luar negeri ngamanake kewarganegaraan Prancis kanggo kulawarga sing bangga.

Temokake wong tuwa Paul Pogba - Ibune (Yeo Moriba Pogba) lan Bapak (Fassou Antoine Pogba).
Temokake wong tuwa Paul Pogba - Ibune (Yeo Moriba Pogba) lan Bapak sing lembut (Fassou Antoine Pogba).

Sadurunge lair, Yeo Moriba lan Fassou Antoine wis milih kembar sing jenenge Florentin lan Mathias yaiku sedulur tuwa Paul Pogba. Bocah-bocah lanang isih enom nalika ibune kesah ing luar negeri kanggo gabung karo Fassou Antoine (Bapake) sing wis urip ing Prancis. Sajrone wektu kasebut, dheweke tetep ana ing Conakry, Guinea sing dadi negara asalé ing Afrika.

Ora suwe sawise Yeo Moriba manggon ing Prancis, Florentin lan Mathias kumpul maneh karo wong tuwane. Si kembar (katon peteng) seneng nglipur kenyamanan mumia, amarga ngalami sawetara taun ing Guinea, Afrika Kulon. Ing kene, Paulus cilik ditemokake ing kene karo ibune - loro katon seger, prestasi sing nuduhake bukti cuaca Prancis.

Ora ana sangsi, Paul Pogba wis dadi bocah Mummy wiwit wiwitan. Florentin lan Mathias (si kembaran) katon landhep.
Yen dipikir karo sampeyan, sampeyan bisa ujar manawa Paul Pogba wis dadi bocah Mummy wiwit cilik. Ing wektu iki, Florentin lan Mathias (si kembar) lagi wae teka saka Afrika.

Apa sing tuwuh kanggo Paul Pogba:

Yeo Moriba nglairake telu putra lanang (piyambake) ing perumahan Renardiere ing Roissy-en-Brie, sisih wétan Paris. Ing kana, ing blok 13 ing Avenue Auguste Renoir ing gedhong gedhe iki, Paul tuwuh karo Mathias lan Florentin, sing umure luwih tuwa telung taun.

Iki minangka tampilan umum saka Residence la Renardire, Roissy-en-Brie, perkebunan ing ngendi Paul Pogba isih cilik.
Iki minangka tampilan umum saka Residence la Renardire, Roissy-en-Brie, perkebunan ing ngendi Paul Pogba isih cilik.

Saka riset, ora ana sing ngancam babagan lingkungan omah sing Yeo ngasuh Pogba. Warga sing manggon ing kana grapyak lan grapyak. Sanajan kerusuhan nate bubar ing perumahan Renardiere. Iku kedadeyan pirang-pirang taun kepungkur nalika Paul Pogba isih cilik. Para pemuda saka latar mburi imigran protes nglawan apa sing dianggep diskriminasi ing kabeh perkara wiwit kerja nganti kepolisian.

Paul Pogba tansaya gedhe ing lingkungan sing nyekseni kekerasan sajrone umur bocah.
Paul Pogba tansaya gedhe ing lingkungan sing nyekseni kekerasan sajrone umur bocah.

Nalika semana, panggunaan obat uga kasedhiya ing wilayah Renardiere lan Gangsters asring nyoba merekrut bocah enom sing sportif kaya para sadulur Pogba. Matur nuwun sanget Yeo Moriba siyaga. Dheweke njaga Paul, Mathias lan Florentin supaya ora resik lan ora ana sing nemoni masalah geng.

Saka perspektif wong njaba, pancen ora bisa dipercaya manawa Renardiere bisa ngasilake pemain bal-balan superstar kaya Paul. Ahmed, salah sawijining tangga teparo ing estate kasebut nate ujar manawa umume bocah saka Renardiere saiki makarya ing restoran ing Paris utawa minangka tukang listrik lan tukang pipa. Dina iki, dheweke kabeh ngimpi - pengin ndeleng anake dadi kaya Paul. Wong sing paling sukses tuwuh ing perkebunan kasebut.

Latar mburi Kulawarga Paul Pogba:

Gelandang Prancis asal saka omah sing rusak. Wong tuwane Paul Pogba Yeo Moriba lan Fassou Antoine pisah nalika isih umur loro - ing taun 1996. Wiwit iku, ing papan dewan sederhana ing pinggiran Paris, ibune telung bocah kanthi susah payah ngunggahake anake lanang dhewe.

Miturut undang-undang Prancis babagan perceraian lan pamisahan, Yeo Moriba entuk kesepakatan sing apik supaya bojone bisa ikatan karo bocah-bocah kasebut. Amarga alasan iki, Paul pancen seneng banget karo bapake. Sejatine, iki wong sing nggawe dhasar karir putrane. Nggambarake Paul nalika isih cilik, Fassou Antoine Pogba nate ujar;

Paul Pogba wungu saka asale andhap asor dadi akeh kekayaan. Pemain bal-balan lan bapake (Fassou Antoine Pogba) cedhak banget nalika isih cilik.
Paul Pogba wungu saka asale andhap asor dadi akeh kekayaan. Pemain bal-balan lan bapake (Fassou Antoine Pogba) cedhak banget nalika isih cilik.

Minangka bocah cilik, Paul kepengin ngerti akeh babagan urip. Pikirane mbukak, amba banget, ngluwihi umure.

Paulus duwe ilmu jero babagan subjek tartamtu. Aku nyengkuyung dheweke nindakake akeh prekara lan ngetutake minat sing ditindakake ing bal-balan.

Nalika aku ndeleng Paul main bal-balan pisanan, aku ngerti yen teknike ngalahake kanca-kancane. Paul wis umur patang taun, lan dheweke mesthi main karo bocah lanang sing luwih tuwa tinimbang dheweke.

Asal Kulawarga Paul Pogba:

Sanajan lair lan dikembangke ing Prancis, pemain bal-balan kasebut keturunan Afrika. Paul Pogba duwe kulawarga kulawargane saka Republik Demokratik Kongo (negara ibune) lan Guinea, negara pesisir ing Afrika Kulon, bapake asale. Guniea kadang diarani Guinea-Conakry saengga bisa mbedakake karo Guniea Bissau lan Guinea Khatulistiwa sing nduweni jeneng sing beda-beda.

Paul Pogba asale saka Guinea, negara sing dununge ing pesisir Afrika Kulon.
Paul Pogba asale saka Guinea, negara sing dununge ing pesisir Afrika Kulon.

Sadurunge lair Paul Pogba, Guinea dadi saksi penindasan militer, kudeta, pelanggaran hak asasi manungsa lan krisis ekonomi sing akeh. Tumindak kasebut nyebabake migrasi paksa amarga akeh warga Guinea sing budhal menyang Prancis. Fassou Antoine mlayu saka negara kasebut. Yeo Moriba (garwane) lan anak-anake liyane banjur gabung mengko.

Pendhidhikan Paul Pogba:

Kaya wong tuwa ing perumahan Ren Renere, Yeo Moriba sadurunge duwe ide sekolah formal kanggo anak-anake. Panliten ngandhakake manawa Pogba (umur 6 taun) nampa pendhidhikan resmi ing Roissy-en-Brie - ing ngendi dheweke duwe rasa bal-balan pisanan.

Nalika semana wiwit main bal-balan. Katon resik lan fokus banget.
Nalika semana wiwit main bal-balan. Katon resik lan fokus banget.

Nalika sekolah, Paul cilik dadi luwih semangat main bal-balan kanggo golek urip. Dheweke pancen nuruti pituture Bapake lan miwiti karir. Kanggo ngupayakake keluwesan - nggawe manawa pendhidhikan ora nandhang lara, Yeo Moriba sekolah ing omah anake sing paling pungkasan.

Crita Sepakbola Paul Pogba (Saka Dina Wiwitan):

Minangka bocah, kabeh telu sadulur dadi ketagihan ing game kasebut amarga wong tuwa (sanajan sampeyan misah) ndhukung dheweke. Yeo Moriba lan Fassou Antoine pancen peduli karo hobine anake. Wiwitane, kalorone yakin manawa bal-balan bakal dadi pendhudhukan kulawarga.

Kanggo bapakne Paul Pogba, yaiku mbenerake kesalahan jaman biyen. Dadine angel banget kanggo ngrampungake impen bal-balan sing ditinggalake. Fassou Antoine minangka pemain bal-balan sepisan sing ora nate entuk. Antarane wong tuwa Paul Pogba, dheweke dadi sing pertama nyuntikake semangat olahraga marang anak-anake.

Fassou wiwit pisah karo garwane ora mung bisa menehi saran. Dheweke nindakake nalika garwane Yeo Moriba ngatur bocah lanang. Ngomong karo media Prancis babagan karier sing gagal lan kepiye cara nyurung anak-anake, bapak saka anak telu mau ujar;

Sedhih, aku main ing level sing luwih murah tinimbang sing pengin dakmainake. Wiwit awal, aku pengin Florentin lan Mathias lan Paul bisa main ing level paling dhuwur.

Aku pancen angel banget nalika isih bocah lan mbantu dheweke sinau kanthi cepet.

Wis tekan nalika aku miwiti nglatih bocah-bocah sing luwih gedhe supaya bisa nantang Paul nalika umur patang, lima, enem taun. Aku nyoba nggawa dheweke menyang level sing luwih gedhe tinimbang umure.

Paul Pogba Kehidupan Karir Awal:

Ing umur enem taun, bocah cilik kasebut wis nyoba kanthi sukses karo US Roissy-en-Brie, akademi cilik sing mung 20 menit saka omah kulawarga. Paul Pogba ngasah katrampilan sajrone pitung musim ing klub kasebut sadurunge entuk istirahat gedhe pertama.

Iki yaiku Paul Pogba ing US Roissy-en-Brie, klub bal-balan cilik sing dadi impen.
Iki yaiku Paul Pogba ing US Roissy-en-Brie, klub bal-balan cilik sing dadi impen.

Sawise nggawe kesan banget karo US Roissy-en-Brie, Paul dadi misuwur ing antarane masarakat sing ana ing sakiwa tengene. Sambou Tati, kanca kulawarga lan tangga teparo mbantu ibune Pogba kanthi ngubungi tim remaja paling apik ing wilayah kasebut sing jenenge Torcy AS. Dheweke ngandhani babagan intan mentah sing ana ing ngarepe, nanging dheweke ora weruh.

Pogba ngalami sidhang sing sukses lan dheweke gabung karo Torcy AS. Nalika ana ing kana, dheweke dadi kapten tim ing klub umur 13 taun. Nalika semana sawise latihan, Paul bakal bali menyang lingkungane kanggo golek kanca maneh lan main bal-balan. Dheweke nindakake nganti peteng lan kabeh bocah lanang ora bisa ndeleng ing endi wernane. Kaya sing dikandhani Sambou Tati;

Paul Pogba minangka kekalahan paling ala. Dheweke ora tahan nalika time ngeculake amarga dheweke mesthi nangis. Dheweke entuk target sing paling gedhe, prestasi sing nggawe wong tuwa bocah liya padha sambat meri.

Celta de Vigo lan Le Havre Nelpon Pogba Brothers:

Amarga Paul pancen apikan, dheweke banjur bisa weruh sawise musim karo AS Torcy. Wektu iki, klub karo klub gedhe banget, Le Havre. Taun 2007 pancen migunani kanggo kulawarga Paul Pogba. Yeo Moriba lan Fassou Antoine sing bangga ndeleng kabeh putrane sing entuk kesempatan anyar ing akademi sing luwih gedhe.

Kembar (Florentin lan Mathias) nate nyoba ing Celta de Vigo nalika Paul entuk kesempatan karo Le Havre Athletic Club sing ana ing Normandia, Prancis Lor. Kanthi jarak adoh 1,550.4 km sing misahake putra-putrine, Yeo Moriba bisa ngatur kanthi apik.

Mula Yeo Moriba diarani Super Mum. Nalika semana, dheweke mandheg ing antarane Vigo lan Normandy kanggo ndeleng anake.
Mula Yeo Moriba diarani Super Mum. Nalika semana, dheweke mandheg ing antarane Vigo lan Normandy kanggo ndeleng anake.

Dadi Le Havre Kapten Fantastic na kebanggaan pemuda Nasional Prancis:

Ing Le Havre, Paul dadi sukses kanthi cepet. Ing musim kaping loro, dheweke wiwit dadi kapten tim ing sangisore 16 taun. Pogba sing wani nggawa timnya menyang tahap pungkasan liga domestik klub, ing Championnat Nasional des 16 ans. Sanajan ora menang ing kompetisi kasebut, kabeh ngerti manawa Paulus dadi bintang gedhe.

Pancen ora ana sing menehi saran yen Paul Pogba ora bakal teka ing umur iki.
Pancen ora ana sing menehi saran yen Paul Pogba ora bakal teka ing umur iki.

Uga ing musim kaping loro, Paul diundang negarane kanggo gabung karo tim sepak bola Prancis sing umur 16 taun. Ngamati atribut kepemimpinan, pelatih tim nasional, Guy Ferrier nggawe dheweke dadi kapten. Ing pimpinan Pogba, tim pemuda Prancis nyathet kemenangan sing apik banget ing kejuaraan ing ngendi dheweke entuk gol gedhe.

Nalika dheweke munggah level umur nasional, pelatih kaya Pierre Mankowski ora bisa nolak nanging isih nggawe maneh dadi kapten. Kanthi pagelaran sing luwih apik, Paul dadi pusat perhatian para pemuda Nasional.

READ  Alexandre Lacazette
Sampeyan bisa ndeleng tandha saka pimpinan sejatine. Bocah enom kasebut dadi kapten Prancis nalika isih enom.
Sampeyan bisa ndeleng tandha saka pimpinan sejatine. Bocah enom kasebut dadi kapten Prancis nalika isih enom.

Biografi Paul Pogba- Crita dalan kanggo Fame:

Dadi pemuda sing paling apik kanggo Prancis lan Le Havre, Pogba ora suwe wiwit narik minat klub-klub paling gedhe ing Eropa. Antarane wong-wong sing njaluk tandatangane yaiku Arsenal, Juventus lan Manchester United. Amarga reputasi kasebut, dheweke paling seneng karo Iblis Abang.

Perang antara Le Havre lan Manchester United:

Ing tanggal 31 Juli 2009, Pogba mangkat saka Le Havre kanggo gabung karo akademi Iblis Abang. Klub Prancis kaget amarga dheweke ora nyetujoni layanan Pogba menyang United. Sedhih, remaja kasebut kejiret ing perang legal antarane Man United lan Le Havre.

Transfer pertama Paul Pogba menyang United ngasilake kontroversi gedhe antarane Le Havre lan Man United.
Transfer pertama Paul Pogba menyang United ngasilake kontroversi gedhe antarane Le Havre lan Man United.

Le Havre negesake transfer kasebut kudu dibatalake amarga nglanggar perjanjian non-panjaluk antarane dheweke lan wong tuwa Paul Pogba. Sedina mengko, klub kasebut ngetokake pernyataan resmi ing situs web sing menehi kritik Manchester United lan kulawarga Pogba. Le Havre uga ngumumake tujuwane kanggo mindhah perkara kasebut menyang FIFA sing dheweke percaya bakal mriksa kahanan kasebut.

Kanggo ngrampungake masalah, Presiden Le Havre Jean-Pierre Louvel negesake manawa Pogba mung kepengin golek dhuwit amarga dheweke ngaku yen ibune diwenehi 87,000 poundsterling lan omah dening United. Nanggepi, nesu Alex Ferguson dibanting, ngancam arep nuntut klub kasebut. Pungkasane, kemenangan kanggo Man Utd teka nalika klub kasebut ora ana salah saka hakim sing ditunjuk dening FIFA.

Paul Pogba Taun Awal ing Inggris:

Transfer pertama sing ditunggu-tunggu menyang Iblis Merah pungkasane kedadeyan ing dina kaping 7 tanggal 7 Oktober 2009. Setahun sabanjure, Pogba nggawe kesan cepet kanthi mbantu tim Man-U-18 Man United sukses mempertahankan gelar liga.

Pirang wulan mengko, gelandang gelut munggah menyang tim cadangan sing ditugasake kerja bareng Paul Scholes. Pogba menehi label marang legenda Man United dadi mentor, sing mbantu dheweke nyampurnakake teknik distribusi bal.

Isih sok-sok ditampilake dadi junior United, Pogba entuk reputasi kanggo nyetak gol jarak jauh sing digambarake para pakar Piledriver. Kualitas kasebut nggawe Pogba dadi salah sawijine papat pemain akademi sing diarani Alex Ferguson menyang tim utama klub kasebut.

Clash Paul Pogba karo Alex Ferguson - Crita Lengkap:

Amarga kemampuane sing apik, manajer legendaris menehi kesempatan kanggo bocah enom kanggo ndeleng kepiye carane bisa dadi tim utama. Sedih, asring dadi pemain gantian babak kaping loro lan Pogba sing digawe panas dadi saya gelisah. Ing tembunge;

Sir Alex percaya marang aku, nanging dheweke ora nggunakake aku amarga, kaya jarene, aku isih enom banget lan waktune kanggo miwiti tetandhingan bakal teka. Dheweke uga menehi aku duwe bakat liyane kanggo promosi.

Kesabaran saya entek nalika dheweke milih Rafael bali kanggo dadi pusat, nalika ora ana wong liya kanggo posisi kasebut.

Aku marang pelatih "sijine kula lan aku bakal nuduhake sampeyan yen aku wis siyap.”Isih, aku nilar aku ing bangku lan masangake Rafael ing tengah karo Ju Sung Park.

Sawise takon karo Alex Ferguson, pelatih legendaris kasebut ngukum Pogba kanthi nolak mainake. Bocah mlarat iki ditinggal dhewe. Gosip ngandhakake manawa Paulus nangis serius ing kantor Ferguson amarga cara dheweke dirawat. Ing sawetara titik, Ferguson dadi nesu lan ngongkon dheweke latihan dhewe.

Crita ing antarane Paul Pogba (United Outcast) sadurunge lan Alex Ferguson.
Crita ing antarane Paul Pogba (United Outcast) sadurunge lan Alex Ferguson.

Kekarepan wesi Yeo Moriba lan kulawarga liyane mbujuk Paul supaya njaluk transfer adoh saka klub sing dikasihi- United. Dheweke bareng sedulur lanang Paulus mutusake ora bakal menehi kontrak anyar. Ferguson ngongkon Patrice Evra kanggo ngarih-arih Pogba lan ora sukses.

Tanggal 3 Juli 2012, pelatih legendaris kasebut negesake rasa wedi sing paling ala ing klub kasebut - manawa Pogba wis ninggalake United menyang Juventus. Ngomong babagan siksa terus Ferguson, malah diwenehake ing klub anyar, Pogba tau ujar;

Aku kelingan Sir Alex telpon telpon telung minggu sawise aku budhal menyang Juventus.

Dheweke ngolok-olok aku sajrone 25 menit. Sing paling saya nesu yaiku nggunakake Paul Scholes, idola saya.

Sir Alex moyoki aku lan mbaleni ujar yen aku ora apik kanggo time. Dheweke nuduh aku ora ngurmati United.

Paul Pogba's Bio - Crita Sukses:

Ing Italia, Pogba tuwuh subur banget. Dheweke nambah game menyang level liyane amarga duwe wektu game konsisten sing dikepengini. Sajrone wektu ing Turin, kemitraan hebat karo Marchisio lan Vidal mbantu Juve menang papat gelar Serie A berturut-turut, loro Piala Super Italia, lan loro Copa Italia.

Ing versi liyane saka crita sukses Paul Pogba, dheweke dadi bocah poster Prancis nalika negara kasebut dadi tuan rumah Euro 2016. Les Bleus minangka salah sawijining favorit sing menang turnamen kasebut lan Pogba dadi bintang lintang. Kanthi peran sing hebat banget Antoine Griezmann, dheweke nulungi Prancis dadi final, nanging kalah 1-0 dadi Christiano Ronaldo iku Portugal.

Sawise patah jantung Euro 2016, gelandang gelut bisa ngrasakake nasibe lawas sing ngundang dheweke ing Manchester. Kanthi Alex Ferguson ora ana maneh ing urusane urusan, Pogba sawise disetujoni Ibune setuju yen pelatih mantan Juve, Antonio Conte kudu miwiti apa sing diarani penjualan rekor donya.

Tanggal 8 Agustus 2016, Pogba bali menyang Manchester United kanthi ragad transfer bal-balan paling dhuwur ing € 105 yuta (£ 89.3 yuta) - ngluwihi Gareth Bale. Ing manajemen Jose Mourinho, Pogba (ing musim 2016-2017) mbantu United ngangkat Piala EFL lan Liga Europa UEFA.

Sorotan utama liyane ing crita sukses Paul Pogba yaiku ing taun 2018 - ing taun dheweke mbayar utang ing negara sing ditresnani taun 2016. Minangka bagéan saka skuad Prancis kanggo Piala Dunia FIFA ing Rusia, Paul Pogba nuduhake katrampilan kepemimpinan sing ora ditandingi - refleksi nalika kapten nalika remaja.

Bebarengan karo terkenal kayata Kylian Mbappe lan Ngolo Kante, bintang gabungan mbantu Prancis sing dikasihi kanggo ngangkat trofi Piala Dunia FIFA bergengsi FIFA 2018.

Nggayuh prestasi hebat iki, dheweke entuk penghargaan Legion of Honor. Iki minangka urutan jasa sing paling dhuwur ing Prancis. Apa sampeyan ngerti?… Paul Pogba nggawe sawetara pidato tegas sing nyebabake Prancis menang Piala Dunia FIFA 2018. Temokake video sing disusun ing kene.

Sampeyan pantes negesake manawa pemain kaya Paul Pogba nggambarake resep gigantic kanggo bal-balan dunia. Ora mung babagan potongan rambut lan rasukan sing apik, nanging gaya main lan sipat kepemimpinan sing nggawe dheweke dadi tresnane kanggo sawijining generasi. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah

Babagan Garwa Paul Pogba - Maria Salaues:

Dheweke minangka wanita sawise ati La Pioche. Lair tanggal 16 November 1994, Maria Zulay Salaues ditunjuk dadi garwane Paul Pogba. WAG sing ayu yaiku wanita Amerika Selatan, wong Bolivia sing dilahirake lan dikembangke karo wong tuwa sing sugih - didikan sing sugih.

Maria Salaues Pogba sinau administrasi bisnis ing Universitas Bolivia sadurunge pindhah menyang AS - tanpa ngrampungake kursus. Dheweke miwiti kerja dadi agen real estate ing Miami sadurunge mandheg nggayuh karir dadi model.

Ing taun 2017, Maria Salaues ketemu lan tresna karo Paul Pogba. Manuk katresnan ora bisa nahan perasaan nalika nggawe acara publik kaping pisanan. Penggemar sepak bola kaget ing pacare paling anyar Paul Pogba sing banjur dadi garwane.

Amarga kepribadiane sing unik, Maria Salaues ora nemoni masalah kanggo entuk persetujuan Yeo Moriba dadi calon garwane putrane sing lair pungkasan. Minangka bukti katresnan, ibune Paul Pogba lan mantu wadon wis ditemokake ing pirang-pirang acara utama. Iki nggawe para penggemar setuju yen kekarone wis entuk rasa tresna marang siji lan liyane.

Maju nganti Juni 2018 (sajrone Piala Dunia FIFA) Maria Salaues katon nganggo cincin pertunangan sing nuduhake manawa Paulus usul. Dheweke lenggah ing sandhinge Yeo Moriba ing Stadion Luzhniki ing Moskow sajrone pertandingan klompok Piala Dunia Prancis nglawan Denmark.

Sing sabanjure dirungokake para penggemar, yaiku warta babagan perkawinan sing dikabarake antarane Paul Pogba lan Maria Zulay Salaues. Ora ana pengumuman resmi saka pasangan kasebut kajaba pangowahan ing media sosial garwane Pogba. Dheweke nutup akun Instagram lan ngaktivasi maneh kanthi jeneng anyar "Maria Zulay Pogba Salaues". Kanthi tumindak kasebut, para penggemar percaya manawa model Bolivia lan Pogba wis resmi nikah.

Sapa Putrane Paul Pogba?

Gelandang gelut kasebut wiwit wiwitan taun 2021 duwe anak lanang jenenge Labile Shakur, ora duwe anak wadon. Paul Pogba lan Maria Salaues nampani anake sing nomer siji lan siji ing dina 5 Januari 2019. Ing kana karo garwane nalika nglairake, pancen wayahe ora bisa dilalekake kanggo Paul.

Pirang-pirang wulan sawise lair, Pogba lan Maria wiwitane nyoba supaya Labile Shakur ora katon ing ngarep umum. Suwe-suwe, kekasih loro mau ora duwe pilihan apa-apa tinimbang miwiti nglairake dheweke ing akun media sosial.

Wawasan Paul Pogba kanggo Putra, Labile Shakur:

Kekarepan sing dikarepake kanggo anake lanang iku sederhana. Kaping pisanan yaiku supaya dheweke entuk urip sing paling apik sing bisa dibayangake. Kapindho yaiku nyusun rencana kanggo ndeleng Labile Shakur sing terus urip ngimpi kulawarga nalika dheweke (Paul Pogba) pamitan karo karir. Penembak jarak jauh ngerti cara ngresiki putrane. Deleng sawetara momen bapak-bapak, sing nuduhake katresnan lan perhatian

Labile Shakur Pogba umure wis 2 taun 3 wulan. Kanthi pitulungane Bapake, bocah lanang kasebut, kanthi cepet, bakal ngerti apa sing bakal dialami mbesuke. Paul Pogba terus-terusan nyengkuyung Labile Shakur supaya bisa dadi pemain bal-balan profesional - luwih apik tinimbang dheweke.

Dadi wong tuwa iku gampang kanggo Paulus. Dheweke duwe koleksi ide ide kanggo kulawargane lan uga melu tantangan bal-balan media sosial. Ing salah sawijining - (game kertas tisu), Maria lan Paul duwe Shakur sing luwih apik.

Hubungan Past Paul Pogba- (Mantan Pacar):

Sadurunge urip, Maria Zulay Salaues isih ana wanita liyane. Ing bagean iki, kita nerangake kanthi rinci, hubungane Paul Pogba kepungkur. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

READ  Samuel Umtiti Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

The Paul Pogba, Kisah Cinta Lisa Thiolon:

Para penggemar bal-balan nyebut dheweke minangka rambut coklat sing ayu lan praupan lancip. Dheweke ora liya yaiku Lisa Thiolon, bocah wadon sing tiba-tiba dadi peteng. Paul lan Lisa wis kompatibel banget ing jaman saiki - mung amarga hubungane ora ana amarga sebab sing ora dingerteni. Saiki, coba dakcritakake maneh babagan pacare Paul Pogba.

Sawise gelar sarjana, Lisa Thiolon gabung karo Sekolah Bisnis IDRAC sing prestisius ing Paris ing ngendi dheweke sukses entuk diploma. Minangka dwibasa sing sampurna, dheweke cepet-cepet tekan Italia. Ing 2013, Lisa Thiolon entuk tugas karo Juventus, minangka Asisten Acara lan Manajer Perhotelan. Ing kana dheweke ketemu, jatuh cinta lan dadi pacare Paul Pogba.

Laporan media ujar manawa Lisa Thiolon (amarga tresna) nilarake tugas kanggo ngetutake Paulus menyang Inggris nalika mlebu ing Man United. Sedih, hubungane ora tetep ana ing negara anyar. Sanajan misuwur pacare, dheweke tetep wicaksana ing media lan ora ana sing ngerti sebabe dheweke pisah karo mantan Juve kasebut.

Paul Pogba Fakta urip pribadi:

Ing kene, kita bakal mbantu sampeyan supaya bisa njupuk gambar babagan kapribadiane sing luwih apik. Paul Pogba minangka wong sing percaya diri lan sosial. Adoh saka bal-balan, gelandang kasebut nduweni kecenderungan eksentrik lan energik. Pogba seneng ngrungokake & nari musik, nganggo klambi trendi lan perhiasan.

Pogba minangka pria sing duwe humor, cerdas, ambisius, mandhiri lan duwe pandangan praktis ing urip. Kita wis nyusun video sing nuduhake kepribadian sing bebas semangat.

Koleksi Rambut Paul Pogba:

Bab sing paling bisa ditemokake ing para pemain bal-balan yaiku nyukur kepala radikal - sipat sing diduweni ibune (Yeo Moriba). Paul Pogba nate ngandhakake yen owah-owahan gaya rambut tanpa wates yaiku saka ibune sing menehi motivasi. Kita wis milih sawetara koleksi gaya rambut Pogba paling apik.

Hobi Basket Paul Pogba:

Kanthi tuwuhing liga pirang-pirang taun ing AS, mula ana akeh katresnan. Paul Pogba kalebu sawetara pemain bal-balan kelas internasional sing dadi penggemar Basket lan NBA. Dheweke seneng melu game basket NBA lan kanca dolanan sing disenengi yaiku Romelu Lukaku.

Pogba lan garwane Maria Salaues wis ditemoni ing AS ing tur basket. Saka sing katon, dheweke katon dadi penggemar akeh tim sing misuwur yaiku Miami Heat lan prajurit negara Golden. Kita wis nyiyapake video katrampilan basket Paul Pogba.

Paul Pogba Workout:

Pogboom, amarga dheweke asring dijuluki, duwe bedane ing latihan hardcore. Dheweke nggunakake kasebut kanggo nambah kemampuan motret jarak jauh, katrampilan taktis lan kaslametan. Nalika ngunggah video latihan hardcore kickboxing liwat Instagram, bal-balan kasebut nate ujar;

Sapa wae sing nyoba nggrundel aku bisa uga kaget. Sebut pamer utawa motivasi, mula bakal akibate asil sing padha.

Kita wis nyusun sawetara video lathian La Pioche supaya sampeyan terhibur lan waspada marang potensine.

Gaya Hidup Paul Pogba:

Ing bagean iki, kita bakal menehi katrangan babagan cara urip. Ngerti apa pemenang Piala Dunia 2018 sing menehi dhuwit gedhe bakal mbantu sampeyan luwih ngerti gaya urip. Ayo miwiti karo mobilé.

Mobil Paul Pogba:

Mobil-mobil Paul Pogba duweke meh misuwur lan kondhang. Pemain bal-balan Prancis cenderung mandhegani mobil mewah sing paling mewah, larang, lan teknologi dhuwur sing kasedhiya ing pasar. Dheweke seneng model mobil Audi, sing kudu ana ing mburi utawa putih. Priksa sawetara ing kene.

Omah Paul Pogba:

Wong Prancis sing dihiasi duwe kemewahan ngentekake awan lan bengi ing omah gedhong sing katon kaya kastil. Digambarke ing ngisor iki, omah Paul Pogba dumunung ing salah sawijining lingkungan sing paling eksklusif lan dikepengini ing Manchester.

Pemain bal-balan kasebut ngentekake pirang-pirang yuta kanggo urip kaya kraton ing omah gedhong Inggris. Saiki ayo nggawa sampeyan liwat tur interior lan glamor omah Paul Pogba sing sugeh.

Acara Kulawarga:

Kanggone Paul, musim liburan minangka wektu paling pas kanggo nyambung, nyebar katresnan lan ngrayakake sing cedhak karo dheweke. Dheweke bareng karo garwane Maria lan putrane Shakur nggawe kulawarga cilik sing petualang. Pogba ora bakal mandheg nggumunake luwih saka 40 yuta adegan pengikut IG nalika ekspedisi liburan sing apik.

Paul Pogba Kulawarga:

Mung pencari nafkah bal-balan ing rumah tangga sing ngerti jumlah korban sing kudu ditindakake supaya ora gagal karo wong sing ditresnani. Ora adoh saka bal-balan, Paul Pogba ngerti tanggung jawabe kanggo masarakat kasebut. Iki dudu mung kulawarga sing cedhak, nanging sedulur (paman, lik, sedulur, ponakan) sing seneng karo dheweke - kanca sing golek.

Lifebogger nggunakake bagean iki kanggo menehi katrangan liyane babagan wong tuwa, sedulur lan sedulur Paul Pogba. Ayo diwiwiti karo kepala kulawarga.

Babagan Bapake Paul Pogba:

Ketemu Fassou Antoine Pogba, bapak bal-balan sing paling larang ing saindenging jagad.
Ketemu Fassou Antoine Pogba, bapak bal-balan sing paling larang ing saindenging jagad.

Lair ing taun 1940-an, Fassou Antoine Pogba nglampahi masa mudha ing Guinea minangka bal-balan amatir. Ing umur 30 taun, dheweke pindhah menyang Paris - kanthi ngarep-arep bisa nerusake karier. Sedhih, Fassou duwe aku kesempatan sing luwih sithik lan kepeksa nyerah ing bal-balan lan pasinaon pasuryan.

Sawise pensiun kanthi kuat, dheweke wiwit kerja dadi guru sekolah ing sekitar Roissy-en-Brie. Fassou Antoine Pogba banjur pindhah menyang telekomunikasi sadurunge pensiun pungkasan amarga ana tantangan kesehatan.

Ora adoh saka uripe dadi insinyur telekomunikasi, dheweke minangka wong kulawarga sejatine sing nggawe kebiasaan nggawa putra-putrane lan kanca-kancane main bal-balan. Kadhangkala dheweke nggunakake dana pribadi kanggo nonton klub lokal, Marseille (klub bocah Paulus).

Amarga pisah karo garwane Yeo Moriba, Fassou Antoine dadi adoh karo anak-anake, utamane nalika remaja. Sanajan ora melu bisnis putrane (bal-balan), dheweke entuk dhasar kanggo nggawe karir. Kaya sing wis diandharake sadurunge, Fassou Antoine nyurung putrane supaya bisa dadi sukses supaya sukses ing bal-balan.

Hubungan Paul Pogba karo Bapake:

Pemain bal-balan kasebut ndeleng Bapake minangka wong sing trenyuh lan tentrem. Paul Pogba sadurunge gagal nggawe hubungan sing raket karo dheweke nanging mbenerake nalika dheweke dadi misuwur. Beda karo bekas garwane, Fassou Antoine rumangsa kepenak tetep dadi profil sing kurang.

Paul Pogba wajib nyawijikake wong tuwane lan ganti wektu sing ilang karo Bapake sing ora sehat. Fassou Antoine seneng bisa ketemu maneh karo garwane lan nggawe hubungan apik karo putra-putrane sadurunge tilar donya sing apes. Bapakne Paul Pogba tilar donya nalika yuswa 79 taun, nandhang lara jangka panjang - dina Jumuah tanggal 12 Mei 2017.

Salah sawijining kenangan paling apik saka Paul Pogba marang Bapake yaiku mulang babagan carane nindakake perayaan tujuan bal-balan Dab. Temokake video almarhum Fassou Antoine nindakake Dab sadurunge seda.

Babagan Ibune Paul Pogba:

Asring diarani minangka Mamso, Yeo Moriba Pogba minangka otak bisnis sing dadi pemain bal-balan paling larang ing donya. Ana macem-macem swagger alami babagan taipan bisnis bal-balan - wanita tanpa omong kosong sing mulang marang putrane supaya tampil gaya.

Hubungan Yeo Moriba karo anake sing pungkasan lair pancen istimewa wiwit cilik. Nyatane, Paul Pogba seneng banget karo bayi saka efek kulawarga. Laporan Online ujar manawa dheweke pancen dimanjakan karo ibune sing dianggep beda karo putra liyane.

Ibune Paul Pogba dadi kondhang sawise nyerang serangan ironis
Ferguson babagan perawatan putrane. Miturut dheweke,

”Nalika FERGUSON MANGGIH ING RUMAH TUMANE, AKU TETAPI KANGGO NINGGAL KECEWA. AKU SAKA NGOMONG, SI Putraku, PAUL, ORA KENE MENDAFTAR KONTRAK NYA. ASILING IKI, FERGUSON NGUSAK, ORA GOLEK DHUWE, BAYI PAULKU IKU Dhewe. Dheweke malah nangis ing kantor FERGUSON liwat cara sing dianggep.

PAUL POGBA KANGGO UPET KANG SEKOLAH PAUL MULAI SING PEMBAYARAN ENAM WULU ING JANUARI 2012 KANGGO NGRESALKAN TEMPAT MIDFIELD UNITED sing dideleng. ONLY 18 ING WAKTU, POGBA RASA ORA KUDU DIPENYAKKE. IKI NGGawe Putraku Dadi KETETEPAN NINGGALKE CLUB ”.

Dheweke Terus…

Sanajan kabeh masalah, isih ana kamulyan. ANAKKU Dadi INSTAN ING JUVENTUS. SAIKI ING KENE KENE KENE KUDU NGERTI BOLA SEPAK, MUNGKIN AKU BISA IBU BIASA ORA BISA BISA NGAPUSKU ING BISNIS INI, ”

Supermum Muslim sing taat banjur nguripake putrane (Paul Pogba) dadi kekayaan mayuta-yuta dolar kanthi cepet. Dikabarake dadi agen, manajer lan penasihat putrane, Yeo Moriba wis akeh kekayaan lan kekuwatan nalika nggawe kerajaan bisnis bal-balan.

Gerakan Paul Pogba sing kaping pisanan nalika wiwit entuk dhuwit kanthi akeh nalika pemain United tuku Yeo omah gedhong anyar ing Bussy-Saint-Georges, kutha komuter sing cedhak Paris tengah. Ibu sing bangga ngerti manawa jet pribadi, mobil flash lan awis sing dibuwang menyang Paul ora ana artine dibandhingake karo rasa tresna marang keluargane.

Nitik saka video ing ngisor iki, sampeyan bakal setuju karo aku yen Paul Pogba minangka jangkar urip ibune. Ora ana sing nate ana, uga ora bakal ana apa-apa sing istimewa banget kaya katresnan ing antarane Paulus lan Yeo Moriba.

Paul Pogba Brothers:

Gelandang box-to-box asale saka omah 'Testosteron'. Iki omah sing didominasi sedulur lan ora sadulur langsung. Sedulur tuwa Paul Pogba - Florentin lan Mathias kaloro pemain bal-balan lan kembar sing padha - umure luwih tuwa rong taun. Gambar ing ngisor iki, kalorone sedulur wis bali saka adhine wiwit cilik.

Kembar lair saka Yeo Moriba ing dina Minggu, dina 19 Agustus 1990 ing Conakry, Guinea. Katelu bocah lanang iku penggemar Marseille minangka bocah lan masa kanak-kanak sing paling berkesan yaiku nalika Natal taun 1998 nalika kabeh padha ngunjungi lan lungguh karo grotto Santa.

Telu bocah cilik tuwuh dadi loro pemain bal-balan karo Paul dadi bintang kulawarga. Florentin Pogba

READ  Kisah Kanak-kanak Lys Mousset Plus Fakta Biografi Untold

Kita nemokake rong perkara liyane sing umum kanggo sadulur Pogba. Kaping pisanan, kabeh wong wis nate tenis meja - nanging pemain bal-balan dadi fokus. Kapindho, dheweke minangka penari kelas A. Kita duwe bukti sing nuduhake popularitas gerakan joget sing dikenal minangka ing Pogbance.

Babagan Florentine Pogba:

Lair ing Dina kaping 19 Agustus 1990, dheweke dadi pemain bal-balan profesional Guinea (kapten nasional) sing main dadi bek. Florentine tansaya ndhukung Arsenal - sawise musim sing ora bisa dikalahake.

Biyen, para penggemar bal-balan global nyekseni gambaran sing langka banget babagan keruwetan kulawarga Paul Pogba. Iki kedadeyan nalika sadulur loro; Florentin lan Paul adhep-adhepan ing Old Trafford.

Dina iku dina Zlatan Ibrahimovic nyekel trik topi pertamane nganggo kaos United nalika tuan rumah ngalahake Saint-Etienne kanthi tenanan. Sawise pertandingan, para penggemar ora kepenak nggepuk pahlawan trik-trik kasebut. Sedulur Pogba sing paling narik perhatian dina kasebut. Ing taun 2021, Florentine main karo Sochaux.

Garwane Florentin Pogba yaiku Sarita. Kalorone nikah ing dina Jumuah, tanggal 13 Desember 2019, ing balai kutha Bussy-Saint-George (Seine-et-Marne).

Ing ngisor iki minangka video pesta pernikahane Florentin Pogba karo Sarita. Nomer tamu kalebu sedulur Paul Pogba sing udakara 150 wong.

Babagan Mathias Pogba:

Lair ing Dina 19 Agustus 1990, dheweke dadi pemain bal-balan profesional Guinea lan uga ahli tenis meja. Mathias Fassou Pogba tau dadi bintang paling terang ing tenis meja Prancis nalika remaja. Dheweke menang kompetisi U12 nasional olahraga kanggo wilayah Prancis. Sanajan tenis meja dudu tujuane, Yeo Moriba nggawe manawa dheweke tetep main bal-balan.

Beda karo Florentine, dheweke luwih populer lan luwih cedhak karo Paul. Iki amarga dheweke main kanggo sawetara tim Inggris, utamane, yaiku Crewe Alexandra - ing ngendi dheweke entuk akeh gol. Dheweke dadi anggota aktif yayasan Paul Pogba.

Mathias Pogba minangka pengusaha. Dheweke duwe La Ruche Ink & Barber Tours sing ana ing 97 Rue Nollet, 75017 Paris, Prancis. Ing kene Paul Pogba ngethok rambut saben lunga menyang Prancis. Pemain bal-balan kasebut uga duwe 48 jam Laguinee, sawijining LSM sing nganakake acara olahraga lan rekreasi kanggo warga Guinea lan Afrika liyane.

Kulawarga Paul Pogba:

Pancen, gelandang Les Bleus pancen tundhuk karo nilai kulawarga. Paul - sanajan jadwal sibuk - asring nggawe wektu kanggo ngunjungi lan ikatan karo sedulur. Antarane yaiku pamane sing lara, sing nate nandhang lara sayang, tilar donya amarga kanker.

Paman Paul Pogba nggunakake kursi rodha sajrone nandhang lara lan dirawat dening putrine sing diarani Paul Pogba minangka mbakyune. Pemain bal-balan kasebut bangga bisa nuduhake sawetara wektu sing nyenengake karo pamane sadurunge dheweke kliwat. Salah sijine yaiku nggawe dheweke merasakan Piala Dunia sing dimenangake ponakanane.

Simbah-simbah Paul Pogba kemungkinan telat nalika sedulur akeh sing manggon ing Guinea lan Kongo (asal saka wong tuwane). Nanging, kita duwe salah sawijining sedulur - ibu mertua. Dheweke yaiku Ibu Maria Zulay Salaues.

Ketemu salah sawijining Wong Tuwane Maria Zulay Salaues - Ibune. Apa dheweke ayu?
Ketemu salah sawijining Wong Tuwane Maria Zulay Salaues - Ibune. Apa dheweke ayu?

Paul Pogba Fakta Ora Biasa:

Sawise ngliwati Kisah Urip Pogba sing luar biasa, kita bakal nggunakake bagean iki kanggo mbukak kasunyatan (sawetara) sing ora nate ngerti babagan superstar Sepak Bola.

Fact #1 - Pecah gaji Paul Pogba Manchester United lan Net Worth:

WULANG GURUPangentukan ing Euro (£)Entuk ing Pounds (£)Entuk ing Dolar ($)
Saben taun€ 17,147,116£ 15,103,200$ 20,647,207
Saben sasi€ 1,428,926£ 1,258,600$ 1,720,600
Saben Minggu€ 329,246£ 290,000$ 396,451
Saben dina€ 47,035£ 41,429£ 56,636
Saben Jam€ 1,959£ 1,726$ 2,359
Saben Menit€ 32£ 28$ 39
Saben Detik0.54£ 0.48$ 0.65

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Paul Pogba's Bio, iki sing dheweke bathi karo United.

£ 0

Rata-rata warga Manchester sing entuk £ 19,499 saben taun kudu digarap patbelas taun lan 10 months kanggo nggawe wulan Paul Pogba.

Sponsor utama Pogba yaiku kesepakatan sepuluh taun karo pabrikan olahraga Adidas - ditandatangani ing taun 2016. Perusahaan menehi dheweke dhuwit 31 yuta ($ 40 juta). Nalika penghasilan tugas, sponsor lan bonus aktif taun-taun kasebut digabung, regane Paul Pogba 2021 kira-kira udakara $ 200 nganti $ 250 yuta.

Fact #2 - Babagan Dering Paul Pogba:

Sawise Piala Dunia FIFA 2018, gelandang lan Antoine Griezmann ngembangake ide sing ditemokake saka inspirasi Superbowl. Dheweke tuku cincin peringatan kanggo hadiah kanggo skuad kemenangan Piala Dunia Prancis. Potongan perhiasan minangka sisa suksese. Dering Paul Pogba regane $ 13,500 (£ 10,260) - kanggo saben wong.

Fact #3 - Kekuwatan lan Kelemahan FIFA:

Sanajan dheweke dadi juara ing Manchester United, Paul Pogba tetep unggul minangka salah sawijining pemain tengah paling apik ing seri game video Sepak Bola. Karo kekuwatan utama kaya sing katon ing ngisor iki, kekirangane isih ana; akselerasi, konsentrasi, saldo, nyebrang lan ngrampungake. Paul Pogba pancen dibandhingake Bruno Fernandes sing rada apik tinimbang dheweke.

Fact #4 - Agama Paul Pogba:

Powerhouse Prancis minangka Muslim sing nindakake iman kanthi iman. Nalika tugas bal-balan, dheweke asring katon ndedonga cekak sadurunge pertandingan. Sanajan panjaluk dadi pemain bal-balan kelas internasional, Paul Pogba duwe budaya Islam sing kuat. Dheweke ngetutake lan ngajeni budaya Arab.

Keyakinan agama Paul Pogba ora mengaruhi uripe nalika olahraga lan main tandhing sajrone Ramadhan suci. Wong Prancis wis dadi Muslim sing taat wiwit cilik - sawise dikenalake ibune karo iman. Pogba minangka conto kanggo para bal-balan Muslim. Dheweke nggawe iman religius lan tresna marang kulawarga luwih penting. Iki video Pogba nalika nampilake rasa tresna banget marang agamane - Islam.

Fact #5 - Apa Maria Saluesa minangka Muslim?

Garwane Paul Pogba asale saka kulawarga Kristen. Nyatane, jeneng 'Maria' minangka jeneng Ibrani ing Alkitab. Dianggep manawa perkawinan Maria Zulay karo Paul Pogba wis nggawe dheweke dadi Islam. Yen dideleng saka klamben, dheweke dipercaya dadi Muslim.

Fact #6 - Apa Paul Pogba Taller tinimbang Para Sedulur?

Ing kertas, Florentin katon paling dhuwur. Dhuwuré 1.92 m sing dawane 6 kaki lan 3.5 inci. Kosok baline, Paulus lan Mathias dawane 1.91m kanthi dhuwure 6ft 3.1 inci.

Ing panaliten pungkasan, kita nemokake manawa pratelan ing ndhuwur ora nggambarake kasunyatan. Sajrone pesta pernikahan karo Florentin karo Sarita, bocah lanang telu mau padha kumpul ing foto klompok. Ngadeg ing lemah sing padha, Paul Pogba (kanthi tumit sepatu paling ngisor) katon dadi sadulur sing paling dhuwur.

Fact #7 - Paul Pogba Best Friend:

Nalika nglampahi rong taun pungkasan ing karir remaja karo Manchester United (saka 2009 nganti 2011) Pogba ketemu lan kekancan karo Jesse Lingard. Kaloro pemain bal-balan wis menang trofi lan sing paling penting, para penggemar seneng karo langkah-langkah nari perayaan.

Jauh saka bal-balan, duo kasebut nyenengake para penggemar kanthi nari menyang lagu - utamane sing dirilis dening seniman kelahiran Nigeria, Wizkid. Video iki ngringkes bromance antarane Pogba lan Lingard.

Kasunyatan # 8 - Makna Jeneng Paul Pogba:

Sing paling awal teka nalika ana ing Juventus. Julukan kasebut - 'Paul the Octopus' - asale saka gurita sing jenenge Paul. Dheweke digunakake kanggo prédhiksi game nalika Piala Dunia 2010.

Paul (Saiki Pungkasan) dikabarake tiwas dening Pamilik Milyuner Global Global Betting. Kewan kasebut nggawe dheweke ilang miliaran amarga sukses ramalan game bal-balan piala dunia kanthi mung nyandhang kothak - sing tegese negara bakal menang ing pertandingan sabanjure.

Pogba pikantuk julukan 'Paul the Octopus' amarga perangan awak sing dawa, fleksibel lan dawa sing disenengi para penggemar. Dheweke ujar manawa sikile mirip tentakel gurita nalika dheweke nangani, mlayu, dribble lan nembak jarak adoh.

Paul Pogba sadulur menehi julukan 'Pogboom'thanks kanggo upaya jangka panjang ing target. Tukang nembak jarak jauh nulis ing boot kasebut. Pungkasane, celukan saiki wis umum kanggo para penggemar yaiku La Pioche.

kesimpulan:

Saiki, trope klasik bal-balan modern yaiku lintang gedhe (kaya Kylian Mbappe) kudu asale saka lurung-lurung sing angel banget, lan yen ngono, uwal saka tumindak durjana. Iki ora padha karo Paul Pogba amarga dheweke kalebu standar kulawarga Prancis kelas menengah.

Biografi Paul Pogba mulang manawa impen ora dadi kasunyatan liwat sihir; butuh kringet, tekad, kerja keras lan dhukungan saka kulawarga. Wajib Lifebogger memuji usahane Yeo Moriba - Wanita Besi saka ibu sing tumindak minangka jangkar, layar lan nuntun cahya kanggo putrane.

Kita ngupayakake akurasi lan keadilan sajrone nyritakake Crita Biografi Anak Paul Pogba wong sing duwe Pride lan Talent. Hubungi kita yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora apik, gunakake komentar babagan pemain tengah iki lan gelandang. Kanggo entuk ringkesan Bio Paul Pogba, gunakake tabel Wiki.

PITAKON WIKIJAWABAN
Age:28 taun lan 1 wulan.
Tanggal Lahir:Dina 15 Maret 1993.
Papan Lair:Lagny-sur-Marne, Prancis.
Kabangsan:France.
Wong tuwa: Yeo Moriba Pogba (Ibu) lan Pungkasan Fassou Antoine Pogba (Bapak).
Bojo:Maria Zulay Pogba.
Bocah:Labile Shakur.
Sedulur:Mathias lan Florentin Pogba (Kembar).
Sister:Ora Ana.
Kaluwarga:Sarita Pogba (Sadulur Garwa) plus liyane.
Negara Asal:Bapak saka Guniea lan Ibu saka Kongo.
dhuwur:Ing sentimeter (191cm), ing meter (1.91m), ing sikil lan inci (6ft 3.1 inci)
Pangukuran Dada:45 Inci
Pangukuran sampah lan bisep:34 Inci (Pinggang) lan 13 Inci (Bisep).
Education:Roissy-en-Brie (sekolah bal-balan) lan Homeschooling (dening Ibune)
Jeneng samsung:Paul the Octopus, PogBoom, Black Spartacus lan La Pioche.
Tandha Zodiak: Roti.
Muter Posisi:Midfield Tengah.
Gaji Tahunan Man Serikat:£ 15,103,200
Sponsor:Addidas
Worth Net (2021):$ 200 nganti $ 250 yuta
Mentor Sepakbola:Paul Scholes.
Tim Pemuda:Roissy-en-Brie (1999-2006), Torcy (2006-2007), Le Havre (2007-2009) lan Manchester United (2009–2011).

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar