Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
21311
Paul Pogba Childhood Story

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi Nama Pangguna; 'Pogboom'. Kisah Kisah Kanak-kanak Paul Pogba plus Biografi Tanpa Kasar Bukti sing ndadékaké sampeyan dadi akun lengkap acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis nyakup crita urip sadurunge prestasi, latar mburi, hubungan urip lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan gaya rambut sing apik banget lan kemampuan nyerang sing kuat, nanging mung sawetara nganggep Bio Pogba Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Awal Masa Siaga

Paul Labile Pogba lair ing 15th Maret 1993 ing Lagny-Sur-Marne, Prancis. Dheweke lair saka ibu Kongo, Yeo Moriba lan bapake Guinee, Fassou Antoine sing uga pindhah menyang Prancis kanggo nggoleki padang rumput sing luwih enak nalika 1990s awal.Bayi cilik Paulus labile Pogba, Mum (Yeo Moriba Pogba) lan Dad (Fassou Antoine Pogba).

Pogba diwenehi lair kanggo sasi sawise wong tuwané pindhah menyang Perancis, sawijining pembangunan sing njamin tetep ing negara kasebut. Saderengipun lairipun Paul Pogba, Yeo (ibu Pogba) gadhah set kembar ingkang dipunparingi nama Florentin lan Mathias (sedhèrèk-sedhèrèk Paul Pogba) ingkang tetep Conakry, Guinea (negara asalé ing Afrika) sawisé migrasi wong tuwané ing Prancis sadurungé gabung karo kulawarga ing Prancis taun sawisé.

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Paul Pogba asalé saka omah 'Testosteron', omah sing dikawruhi lanang. Fassou Antonie Pogba (bapak Paul Pogba) yaiku wong sing seneng lan sedhih. Dheweke ora gelem nyambut gawe karo putrane (Football) lan Paul Pogba wis ora suwe nyedhaki hubungane karo dheweke. Nanging, Pogba nuduhake bond sing kuwat karo ibune.

Kulawarga Pugba Paul Pogba (Pria Pria Dominasi)

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Super ibu

Ibuké Paul Pogba (Yeo Moriba Pogba) minangka otak bisnis sing ndhelikaké pemain bal sing paling larang ing donya. Iki supermum bangga (digambarke ngisor) mbantu ngunggahake telu bocah lanang sing dadi pemain bal profesional.

Paul Pogba's Mum

Hubungane karo putrane pungkasane Paul Pogba wis dadi hak khusus wiwit wiwitan. Dheweke njamin dheweke seneng banget dadi anak sing pungkasan lan uga ngemot lan ngapusi. Banjur, dheweke nambani dheweke beda karo putrane lanang liyane.

Yeo Moriba Pogba lan 3 Sons (Paul Pogba, Mathias Pogba-Left- lan Florentin Pogba -Right-)

Paul Pogba sing dadi pinter (Mathias lan Florentin) wis tansah 'njaluk bali'. padha uga mesthekake yen adhine bocah-bocah (ing wektu kasebut) njupuk panggung panggung acara minangka bukti ing gambar ngisor iki.

Paul Pogba lan sadulur pinter (dina umur)

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Karir Bangun

Paul Pogba miwiti karir bal-balan nalika umur enem taun kanggo Roissy-en-Brie, klub bal-balan sing ana sawetara mil ing kidul.

Paul Pogba Early Football Karir (6 Years Old)

Piyambakipun nelasaken pitung musim wonten ing klub saderengipun gabung kaliyan US Torcy, ing pundi piyambakipun dados kapten klub timnas 13.

Paul Pogba minangka kapten Timnas Torcy ing tim 13.

Ora suwe sadurunge dheweke gabung karo akademi Le Havre sing misuwur minangka bocah umur 13 lan nampilake pertunjukan sing nyengsemake sing narik kawigatosan klub-klub paling dhuwur ing Eropa nalika dheweke ngembang ing kelompok umur. Nalika Pogba ngumumake yen dheweke gabung ing United ing 2009, Le Havre kaget lan nyalahake Sétan Meres panangan "Gedhe banget" jumlah dhuwit - lan omah - kanggo wong tuwane Pogba kanggo mungkasi kontrak sing wis ana uga awal.

Paul Pogba awal taun ing Manchester United

Le Havre nganggep pangembangan sing ora bisa dipisahake lan ora bisa ditindakake klub bal-balan premier kanthi ngetokake pernyataan kanggo nandhang ganjaran.

"Ing wektu nalika akeh pihak sing ngomong metu" perdagangan bocah cilik ", Manchester United ora ragu-ragu ngrampungake bocah cilik taun 16."

Paul Pogba awal Manchester United

Nanging, Manchester United mbebasake salah sawijine kesalahan dening FIFA lan Le Havre ora milih kanggo ngajokake banding nanging ngliwati jalur diplomasi kanthi nggayuh persetujuan karo Red Devils.

Paul Pogba ngenteni taun 2 terakhir karir remaja karo Manchester United saka 2009 nganti 2011. Ing Amerika Serikat, Pogba ketemu lan digawe Jesse Lingard sahabat sing paling apik. Jesse (digambar ngisor karo Pogba) nduweni karir kabeh remaja karo Manchester United saka taun 2000-2011.

Hubungan Paul Pogba karo Jesse Lingard

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Rise To Fame

Pogba ngentèkaké telung taun ing United sadurungé ora mainaké wektu kanggo main kanggo Juventus, sawijining klub sing mbantu menangaké gelar Serie A kanthi papat, uga sawetara gelar Coppa Italia lan Supercoppa Italia.

Paul Pogba Road To Fame

Pahlawan kepengin bali menyang Manchester United kanthi biaya rekor klub £ 89.3 Million Pounds ing 2016. Rong taun salajengipun, piyambakipun dados anggota 23 Timnas Prancis sing menang 2018 World Piala ing Rusia. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Paul Pogba Rise To Fame

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Paul Pogba ora bakal bisa ngalang-alangi karo wanita cantik, sawijining fakta sing bisa ditampa kanthi milih wag utawa pacar sing apik kanthi jeneng Maria Salaues.

Pacar Paul Pogba utawa Wag Maria Salaues

Maria Salaues minangka model sing kariré adhedhasar Miami, sawijining perkembangan sing ndadekake angel kanggo dheweke ngunjungi jantung dheweke ing Manchester. Senadyan hubungan Pogba karo Bolivian taun 23 wis ditemtokake ing profil sing kurang, duo wis nggawé sawetara acara utama sing nyatakake tingkat sing wis ditampa ing game cinta.

Garis wektu Hubungan Paul Pogba karo Maria Salaues

Pamuter umum pisanan ing timeline dating ana ing 2017 nalika padha pisanan katon bebarengan. Maju menyang Juni 2018 Maria Salaues katon nganggo apa sing katon kaya cincin pertunangan nalika dheweke njupuk kursi ing sangisore Ibu Pogba ing Stadion Luzhniki Moskow nalika pertandingan grup Piala Dunia Prancis nglawan Denmark.

Paul Pogba Bisa Miwiti Marang Maria Salaues

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-The Bloodline of Strength

Tulisan ageng Paul Pogba minangka ancaman kanggo saben pemain bal-balan oposisi. Individu sing ditemokake minangka peneliti nduweni akar leluhur sing ditelusuri karo ciri olah raga kulit ireng kayata Amerika Kobe Bryant sing teka saka kekuwatan getih. Paul Pogba sing kuat lan kaya-kaya fisik lan gedhe saka bakat wis digawe dheweke pinggiran antarane kanca-kanca.

Komitmen kanggo manggoni potensial dheweke ora ana wates lan ora perkembangan anyar. Dheweke wis nggarap ahli fisioterapi lan ahli diet dhewe wiwit ninggalake Perancis nalika umure 16. Ahli fisioterapi lan ahli diet dheweke mesthekake yen dheweke kepengin narik kawigaten sajrone pertandingan lan terus kanggo rutinitas sing ketat ing wektu mati mangsa.

Paul Pogba (A Bloodline of Strength)

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Latihan Footwork

Paul Pogba nindakake latihan iki kanggo nambah daya penembakan sing akeh-akeh lan mbantu dheweke ngembangake kemampuan taktis lan kaslametanane. Skill kickboxing dheweke ngandharake carane siap kanggo ngatasi ancaman kasebut.

Miturut Paul;

"Sapa sing nyoba ngetung aku bisa dadi kejutan sing ora becik"

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Dance Moves

Pogba wis ngobati penggemar kanthi pirang-pirang langkah tari sing digunakaké kanggo perayaan ing saben skor. Paul Pogba katon ing ngisor iki ngleksanani gerakan tari anyar karo kanca-kancane Jesse Lingard.

Lagu sing ditembangake dening duo iki yaiku nalika dadi seniman lairé Nigerian, Wizkid.

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Awal Karir Sepak Bola kanggo Negara

Pogba durung mabur menyang tim senior Prancis. Dheweke wiwit tampil kanggo Les Bleus saka level U16 menyang skuad 'Espoirs' U20.

Paul Pogba awal karir Prancis

Jam paling apik ing 2013 nalika dheweke mimpin Perancis kanggo kamulyan ing Piala Donya U20. Gelandang kapten tim kasebut, ngubah penalti di babak final melawan Uruguay lan dijuluki pemain turnamen.

Paul Pogba uga menangaké penghargaan Addidas Golden Ball sajrone Final Piala Dunia FIFA U-20 antarane Prancis lan Uruguay ing Ali Sami Yen Arena ing Juli 13, 2013, ing Istanbul, Turki.

Paul Pogba Childhood Story

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Sepisan sedulur

Paul Pogba sepuh sedherek Florentin Pogba lan Mathias Pogba yaiku loro pemain bal-balan lan kembar sing padha.

Paul Pogba Childhood Story
Paul Pogba's Elder Brothers (Kapindho Kembar) - Florentin Pogba (Kiri) lan Mathias Pogba (tengen)

Wong loro kasebut lair ing Guinea. Florentin Pogba (digambar kiwa minangka kapten Guinea saiki) kaya nalika nulis.

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Hubungan karo wong tuwa

Minangka sing kasebut sadurunge, bapak Pogba iku Guinean nalika ibune asal saka Kongo. Wong loro iki duwe hubungan apik karo putrane. Nanging, ibuné Paul Pogba wis nulungi dheweke ing saben langkah kasuksesané. Bapak ngrasa nyaman kanthi tetep ora seneng lan ora nglakoni kegiatan anak-anake.

Paul Pogba Childhood Story
Paul Pogba's Mom and Daddy

Sawise wektu, Manchester United nyerahke 85,000 saben wong tuwa kanggo ngupayakake putrane (Paul Pogba) kanggo nginep karo dheweke ing 2009. Tebak apa ?. Wong loro mau nampi awis. Iki nyumurupi mantune putra pisanan ing Manchester United.

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Mummy's Soccer Business

Dheweke kerep ditemokake 'Supermum lan makelar bisnis sepakbola sing nguripake putrane Paul Pogba dadi akeh jutaan dolar.

Super Mum Paul Pogba

Mrs Yeo Moriba dikabarake dadi agen, manajer lan penasehat putra. Dheweke uga nduweni peran sing padha kanggo kembar lanang liyane (Florentin lan Mathias) sing uga pemain internasional Guinea.

Agen, Manajer lan Penasehat Paul Pogba (Super Mum)

Dheweke ngadeg ana ing kono amarga tekanan saka Alex Ferguson ngyakinake dheweke supaya putrane tetep ing klub kasebut. Nalika takon bab pacaran karo Ferguson, Yeo Moriba ngguyu nalika dheweke ngelingake salah sawijine pertandhingan karo boss Ex-Man U sing dheweké wis duwe konfrontasi karo masa depan putune Paul Pogba.

Miturut dheweke,

"Nalika Ferguson rawuh ing omahe ... Aku mesthine lunga ninggalake. Aku tansah matur, Paulus, anakku, ora bakal mlebu maneh. Minangka asil saka iki, Ferguson nyurung dheweke, dheweke ora dolanan, Paulus anakku piyambake. Dheweke malah nguwuh ing kantor Ferguson babagan cara dheweke nambanied. Paul Pogba kaget Paul Scholes bali saka pensiun enem sasi ing Januari 2012 kanggo ngluwari papan lini panggonane United. Mung 18 ing wektu kasebut lan mung sawetara pemain gantian kanggo jeneng ing Piala Liga, Pogba felt kudu diwenehi kasempatan. Iki digawe anakku ditemtokake kanggo ninggalake klub ".

Dheweke Terus ...

Sanajan kabeh masalah kita, mukjizat sing isih ana. Anakku dadi pukulan cepet ing Juventus. Saiki sampeyan kudu ngomong yen aku ngerti babagan sepakbola, aku uga dadi ibune sing biasa nanging ora bisa mbantah aku ing bisnis iki, "

Mrs Yeo Moriba Pogba isih nolak dadi pejabat resmi minangka manajer putra. Miturut dheweke;

"Aku mung njaluk pitutur, kabeh. Paulus ngajeni aku, dheweke ngrungokake apa sing dakkandhakake. "

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Frustrasi Paul Pogba karo Alex Ferguson

Sajrone wektu frustrasi ing Manchester United, Paul Pogba dikenal amarga tembung lapar;

'Aku seneng DIE tinimbang ora main bal-balan'.

Dheweke ora wedi. Dheweke kepengin weruh yen dheweke ora entuk kesempatan kanggo dheweke. Dheweke salah sawijine pemain tanpa wedi sing duwe bola kanggo mlayu nganti pelatih Sir Alex Ferguson ngomong;

'' Pak, aku wis cukup, Puter kula, lan aku bakal nuduhake sampeyan yen aku siap utawa ora ''.

Ing video ing ngisor iki, Paul Pogba nuntut Manchester United "Ora sopan", ngakoni yèn dhèwèké digawe nglatih piyambak sajroning perselisihan kontrak sing sadurungé pindhah menyang Juventus, 'wanita tua '.

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Agama

Paul Pogba minangka Muslim sing ngleksanani kanthi iman. Dheweke kerep katon ngucapake sembahyang sadurunge sadurunge ditrapake.

Paul Pogba Childhood Story
Cinta Paul Pogba kanggo Islam.

Senadyan dadi pemain bal-balan, Paul Pogba duweni budaya Islam sing kuwat. Panjenenganipun nderek lan ngurmati budaya Arab.

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Sajarah miturut jeneng Nick 'Paul the Octopus'

Kanggo akeh sing wis mirsani Pogba ing kabeh dalan, siji bakal mirsani sing luwih gedhe saka sikil dawa lan kekuatan alam sing isih digunakaké kanggo nyerang lan mbela.

Sikilé 6.3 lan tangané sing lincah lan elongated dikagumi déning akeh pemain bal-balan. Iki kok penggemar nicked dijenengi dheweke ("Paulus Octopus"). Jeneng iki teka minangka asil saka sikil dawa lan fleksibel. Fans percaya marang sikil kaya penthil gurita nalika nangani, ngoper, mabur, lan nembak tembakan jarak jauh.

Pogba sing sepisanan kembar luwih seneng nyebut dheweke 'Pogboom'thanks kanggo efforts kang akeh-sudhut ing goal. Iki minangka julukan sing ditulis ing sepatu bot.

Sajarah ing sebutan Nama Nick 'Paul the Octopus'

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-About the Nickname 'Paul the Octopus'

Jeneng 'Paulus Octopus'Asale saka Octopus sing populer sing dipigunakaké kanggo prédhiksi game nalika Piala Donya 2010. Paul (saiki Late lan dikabarake wis matèni dening Global Sports Betting Billionaire Pemilik) sukses mbadek game bal-balan donya Piala. Kanggo Paul, condong ing kothak tegese negara bakal menang pertandhingan sabanjure.

Paulus Octopus

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Rankings LifeBogger

Iku pantes kanggo nerangake yen pemain kaya Paul Pogba nggambarake resep gigantic kanggo bal-balan donya. Iku ora mung haircuts lan sense snappy, nanging gaya mainane nggawe dheweke dadi sayuran kanggo generasi FIFA-Vine. Temokake ing ngisor iki, rangking lifebogger Paul Pogba.

Paul Pogba Indeks Popularitas Lifebogger

TUTUP: Thanks kanggo maca Paul Pogba Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene