Facts about Park Ji Sung

0
5853
Factor Park Park Ji-sung

LB nyritakake crita cekak jenius bal-balan paling dikenal kanthi sebutan; 'Telung Paru Taman'. Kita Park Ji Sung Childhood Story Plus Untold Biografi Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge kondur, urip kulawarga / latar mburi Hubungan Urip lan akeh KETEPATAN lan ON-Pitch sing kurang dikenal babagan dheweke. Tanpa luwih ado, ayo mulai.

Park Ji Sung Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip

Park Ji-Sung lair ing Februari 25, 1981, ing Goheung, Korea Kidul dening Park Sung-jong (bapak) lan Jang Myung-ja (ibu). Dheweke tuwuh ing kutha Suwon.

Foto Anak Usia Park Ji Sung

Park Ji-sung seneng weruh pemain bal-balan muter urip lan ing TV nalika isih cilik. Iki minangka cara ngembangake kapentingan ing game kasebut. Nanging, ana masalah. Dheweke banget cendhak lan cilik. Iki katon minangka watesan. Ing bidhang kanggo ngatasi masalah fisik, para wong tuwan Park kudu golek herbal kanggo njaluk anak bal-balan sing luwih gedhe lan luwih dhuwur. Dheweke nggawe dheweke ngombe ekstrak banyu jamu sing dicampur karo jus kodhok nggodhok lan getih rusa kabeh kanthi percaya yen bakal mbantu dheweke luwih gedhe. Untunge, mbantu.

Park Ji-sung dadi percaya diri maneh lan mulai main bal-balan maneh. Dheweke main kanggo sekolah SD lan unggul ing kompetisi. Ora suwe sawisé diakoni dadi salah sawijining bintang muda paling enom ing sepak bola Korea Selatan. Sawise sekolah menengah, dheweke melu ing Universitas Myongji ing Korea Selatan.

Park Ji Sung Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Keluarga

Bapake jenenge Park Sung-jong nalika jenenge ibune yaiku Jang Myung-ja. Loro-lorone wong tuwa padha nonton bareng anaké tuwuh kanggo nepangi impen. Ibune, Myung-ja luwih sugih tinimbang bapak. Dheweke tau ngatur pabrik logam Korea sing misuwur. Saiki pensiun.

Park Ji Sung Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Park nylametake pribadine metu saka sinetron lan ngejut media kanthi ngumumake pernikahane sing bakal teka ing mantan reporter televisi Kim Min Ji ing konperensi pers pensiun. Wong-wong nikah ing 27 Juli 2014 ing Korea Selatan. Anak wadon lair ing November 2015.

Selebriti mbanjiri gedung kasebut minangka pemain bal-balan pungkasan Park Ji Sung lan pamimpin SBS Kim Min Ji dianakaké upacara manten ing Juli 27. Pesta kasebut dianakake ing Sheraton Grande Walkerhill Hotel sing ayu ing Seoul. Upacara iki diresmikake dening penyiar SBS Bae Sung Jae, lan lagu congratulatory dinyanyikan dening penyiar Kim Joo Woo.

Minangka sing dikarepake, dhaptar tamu kalebu sawetara bintang sing misuwur kayata pelatih sepakbola legendaris Guus Hiddink, sing mbantu Korea nggayuh Top 4 nalika Piala Dunia 2002, lan bintang Manchester United Patrice Evra (kanca paling apik ing Eropah).

Penting kanggo dicathet yen Park Ji Sung lan Kim Min Ji nguripake manca menyang penyayang ing 2011, lan dheweke wis umum babagan hubungane wiwit 2013.

Park Ji Sung Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Karya Amal

Ing 5 Oktober 2014, iki diumumake yen Park bakal njupuk peran minangka duta global kanggo Manchester United. Dheweke uga melu ing acara amal taunan Asia Dream Cup kanthi tim sing nduweni hak "Park Ji-Sung lan kanca-kanca.

Park Ji Sung Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Kisah Untold saka paseduluran sing ngluwihi kabeh alangan

Pembalap Manchester United Patrice Evra lan Park Ji Sung minangka kanca apik. Ora mung ana ing lapangan nanging luwih misuwur ing lapangan, amarga Evra kerep seneng ngunjungi Park. Interaksi antarane wong-wong mau nggawa pasangan sing luwih cedhak, meh kaya sedulur. Evra malah ngajak bapak Park, Park Sung Jong, papa.

Tinggal ing Inggris, loro pemain dadi gumantung banget ing saben liyane amarga padha ngatasi kesulitan bebarengan. Park Sung Jong saiki ngandhakake crita sing ora dikeprincekake.

Park Sung Jong-

Nalika Manchester United nduwe game ing luar negeri, omah kita dadi titik kumpul. Amarga parkir larang ing bandara, sawetara pemain teka ing omah kita supaya bisa nyopot saka bandara menyang bandara. Pat, Carlito, VDS, lan Berba yaiku pelanggan biasa lan uga Ji. Aku tansah njaluk gemeter nalika aku drive amarga aku ngiringan tim superstar lan biaya gabungan wis liwat 40 yuta !! Mulane, aku kudu tansah waspada lan paling apik lan nyoba ora mikir babagan nabrak! Nanging Evra tansah ana ing sisihanku sing nggawe lelucon sing biasa lan sing mbebayani. Nalika kita menang EPL, Evra dadi sing pisanan teka lan ngrangkul kula lan garwane lan njupuk gambar karo kita. Uga, dheweke tansah nyebut kula papa. Sing paling cedhak kita, kaya kulawarga.

Evra iku pemain internasional saka Prancis, nanging dhèwèké uga saka Senegal. Dheweke tuwuh ing dalan-dalan bali Les Ulis, sawijining panggonan sing diarani gangster. Nanging, iku bal-balan sing nyegah Evra metu saka dalan kasebut. Aku sing Henry iku saka wilayah kuwi uga.

Evra lan Park padha karo umur sing padha. Evra luwih seneng sinau saka Ji, nanging loro-lorone padha ora bisa ngomong lan loro-lorone padha mawas diri. Apa salah sawijining Ruud Van Nistelrooy sing kepungkur utawa Edwin Van der Sar, paling akeh kanca saka Ji, metu saka Uk. Pemain Inggris biasane nyumerepi siji lan sijine manawa pemain asing biasane klompok bebarengan lan gumantung siji liyane.

Park Ji Sung Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Persahabatan Terus ...

Park Terus ... In ing mangsa panas saka 2007, sajrone Jelajah Asia, Evra bisa ngunjungi Korea. Dina sadurunge game, dheweke teka ing omah kita ing Suwon. Ing Manchester, dheweke tansah takon yen dheweke bisa ngunjungi omah kita ing Korea yen dheweke duwe kesempatan. Mulane, dheweke ngrebut kesempatan nalika Manchester United teka ing Korea teka lan ngunjungi kita. Ora mung dheweke katon watara omah, nanging dheweke uga nyuwun supaya aku bisa njupuk dheweke ing klub malam ing Seoul. Aku ora tau kelakon ing klub wengi ing uripku nganti dina-dina aku mlebu ing pamrih Evra.

Evra lan aku pisanan ora ketemu minangka kanca nanging minangka mungsuh maneh ing 2005. Banjur ing babak 16 ing Liga Champions, aku main kanggo PSV lan Evra main kanggo AS Monaco. Ing rong sikil, aku main ing sisih tengen lini tengah lan Evra diputer minangka bek ing sisih kiwa lan kedadeyane loro ing perang. Pungkasan, PSV menang loro game 1-0 lan 2-0. Evra kadhangkala reminisce babagan game kasebut. Panjenenganipun joked "Aku wis ditemokaké ing bengi, lan aku ora rumangsa seneng karo kanca-kanca." "Aku nyengkuyung dhiri." Ingkang ageng, kula lan Evra badhé ngraosaken larangan menika kanthi sae. Aku pracaya iku takdir kanggo loro kita dadi kanca sing paling apik.

Nalika Evra pisanan teka ing Januari saka 2006, dheweke duwe kesulitan nyetel tim kasebut. Ing wektu kuwi, Mikael Silvestre lan Gabriel Heinze ngiseni panggonan ing ngarep Evra lan ora ana ruang kanggo Evra. Saben wong duwe kesempatan kanggo main, dheweke nggawe kesalahan lan biaya dheweke. Dheweke dadi nyerang sing kadhangkala dheweke kelalen nindakake tugas pertahanan lan ninggalake markas-bebas kanggo roaming. Sayange, dheweke dijuluki "Fullback sing ora bakal bali" dening sawetara bagean saka penggemar Utd. Sakwéné wektu sing angel, aku sing ngurmati Evra lan mènèhi pundhaké. Aku ngandhani Evra babagan wektu kang angel aku ngalami bali ing Walanda lan nyoba menehi kapercayan marang dheweke.

Kita dadi kanca sing luwih cedhak karo Evra nalika aku pindhah tengen ing omahé ing Februari 2007. Saben bojo Evra, Patricia (jenenge jenenge Evra paling lucu yaiku Patrice lan jeneng asline dheweke yaiku Patricia), njupuk bocah-bocah wadon kanggo ngunjungi kulawargane ing Prancis, Evra teka menyang omah kita lan manggon ing omah kaya dheweke. Kadhangkala, dheweke ngajak aku menyang omahe lan dheweke nglumpukake wektu bebarengan. Aku ngira yen Evra repay kebeneran sing wis dakparingake marang dheweke. Nalika aku bedhah ing tungkak kiwa, aku uga ngelingi Evra nulis pesen sing apik kanggo dheweke. Nalika aku nduwe operasi ing lengen tengen ing Spring of 2007, Evra ndedikake gol sing dicetak ing 7-1 ing Roma kanggo kula.

Park Ji Sung Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Kelanjutan

Bapané Evra urip ing Dakar, Senegal. Evra ngandhani yen, amarga bapakne nikah kaping pirang-pirang, sabenere dheweke bali menyang kampung halaman, ana Evra kene, Evra ana lan Evra Evra nang endi wae. Bapake Evra biasane tetep ana ing Senegal, nanging dheweke teka neng Manchester salah sawijine dina. Evra dadi bungah babagan prospek main ing ngajeng bapakne ing Old Trafford. Nanging, Ferguson mutusake kanggo nyelehake Evra ing bangku cadangan lan sawisé pertandingan, Evra kaget banget. Dheweke nyedhaki bebendune, nanging nalika dheweke entuk omah, dheweke mbledhos. Dheweke nguwuh-uwuh lan wiwit ngempetake menyang lemah. Iku jelas dheweke pengin nggawe bapake bangga. Aku nyawang Evra lan mikir "yen apa sing kedadeyan karo aku?" Aku jarang ngandhakake raosanku. Aku biasane ndhelikake. Nanging, aku bisa ngomong yen dheweke banget kecewa nalika dheweke kesengsem kanggo main ing final CL tinamtu. Kadhangkala, aku kepéngin dadi luwih épresiku kaya Evra.

Ing taun sing setya, kita pindhah menyang omah Evra digunakake kanggo urip. Iku telung crita karo pitung kamar. Evra uga pindhah babagan menit 3-4 saka omah kita. Nalika aku latihan, aku lan Evra biasane nganggo mobil. Siji dina bakal kula nyopir lan dina sabanjure iku Evra. Nalika latihan rampung, kita kadang-kadang menyang restoran Korea.

Katresnan Evra kanggo Utd kuat. Piyambakipun pikantuk tawaran ingkang langkung nguntungaken saking Inter Milan ananging piyambakipun langsung mlayu. Nalika dheweke main game video bal-balan karo aku, aku ora tau ndeleng dheweke milih tim liyane saka Utd. Saiki kita ing final CL bebarengan. A sawetara dina kepungkur, Evra marang aku "Heh kanca, taun kepungkur, aku ora bisa main maneh, nanging wektu iki ngijini nggawe bebarengan. Eling, yen salah siji saka kita skor, kita kudu ngrayakake bebarengan. "

Mriksa: Thanks for reading our Park Ji Sung Childhood Story plus facts biography untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene