Kisah Kanak-kanak Park Ji Sung Ditambah Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Park Ji Sung Ditambah Fakta Biografi sing Ora Biasa

LB nyritakake crita cekak jenius bal-balan paling dikenal kanthi sebutan; 'Telung Paru Taman'. Kisah Kanak-kanak Park Ji Sung Kita Plus Biografi sing Ora Biasa nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga / latar mburi Hubungan Hubungan lan akeh kasunyatan sing ora dingerteni OFF lan ON-Pitch babagan dheweke. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Park Ji Sung Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip

Park Ji-Sung lair tanggal 25 Februari 1981, ing Goheung, Korea Selatan dening Park Sung-jong (bapak) lan Jang Myung-ja (ibu). Dheweke gedhe ing kutha Suwon.

Park Ji-sung seneng ndeleng pemain bal-balan sing main langsung lan ing TV nalika isih cilik. Iki carane nggawe minat ing game kasebut. Nanging, ana masalah. Dheweke pancen cekak lan cilik. Iki dheweke ngerteni watesan. Kanggo ngupayakake ngrampungake masalah fisik, wong tuwane Park kudu golek jamu supaya putra bal-balane duwe bakat luwih gedhe lan luwih gedhe. Dheweke nggawe dheweke ngombe ekstrak banyu jamu sing dicampur karo jus kodhok sing digodhog lan getih rusa kanthi yakin bisa mbantu dheweke tuwuh luwih gedhe. Untunge, mbantu.

Park Ji-sung dadi percaya dhiri maneh lan wiwit main bal-balan maneh. Dheweke main ing sekolah dhasar lan unggul ing kompetisi. Ora suwe sadurunge dheweke dadi salah sawijining bintang enom sing paling padhang ing bal-balan Korea Selatan. Sawise sekolah menengah, dheweke mlebu ing Universitas Myongji Korea Selatan.

Park Ji Sung Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Keluarga

Bapake jenenge Park Sung-jong, lan ibune Jang Myung-ja. Wong tuwa kalorone tetep bareng-bareng nyawang putrane supaya bisa ngimpi. Ibune, Myung-ja luwih sugih tinimbang bapak. Dheweke tau ngatur pabrik logam Korea sing populer. Saiki wis pensiun.

Park Ji Sung Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Park nylametake pribadine metu saka sinetron lan ngejut media kanthi ngumumake pernikahane sing bakal teka ing mantan reporter televisi Kim Min Ji ing konperensi pers pensiun. Wong-wong nikah ing 27 Juli 2014 ing Korea Selatan. Anak wadon lair ing November 2015.

Selebriti mbanjiri gedung kasebut minangka pemain bal-balan pungkasan Park Ji Sung lan pamimpin SBS Kim Min Ji dianakaké upacara manten ing Juli 27. Pesta kasebut dianakake ing Sheraton Grande Walkerhill Hotel sing ayu ing Seoul. Upacara iki diresmikake dening penyiar SBS Bae Sung Jae, lan lagu congratulatory dinyanyikan dening penyiar Kim Joo Woo.

Minangka sing dikarepake, dhaptar tamu kalebu sawetara bintang sing misuwur kayata pelatih sepakbola legendaris Guus Hiddink, sing mbantu Korea nggayuh Top 4 nalika Piala Dunia 2002, lan bintang Manchester United Patrice Evra (kanca paling apik ing Eropah).

Penting kanggo dicathet yen Park Ji Sung lan Kim Min Ji nguripake manca menyang penyayang ing 2011, lan dheweke wis umum babagan hubungane wiwit 2013.

Park Ji Sung Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Karya Amal

Ing 5 Oktober 2014, iki diumumake yen Park bakal njupuk peran minangka duta global kanggo Manchester United. Dheweke uga melu ing acara amal taunan Asia Dream Cup kanthi tim sing nduweni hak "Park Ji-Sung lan Kanca.

Park Ji Sung Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Kisah Untold saka paseduluran sing ngluwihi kabeh alangan

Pemain pertahanan Manchester United, Patrice Evra lan Ji Sung Park minangka kanca paling apik. Ora mung ing lapangan, nanging utamane ora ana ing lapangan, amarga Evra seneng dolan menyang Park. Interaksi ing antarane nggawe pasangan saya akrab, meh kaya sedulur. Evra malah ngarani bapakne Park, Park Sung Jong, Papa.

Tinggal ing Inggris, loro pemain dadi gumantung banget ing saben liyane amarga padha ngatasi kesulitan bebarengan. Park Sung Jong saiki ngandhakake crita sing ora dikeprincekake.

Park Sung Jong-

Nalika Manchester United duwe game ing luar negeri, omah kita dadi titik pertemuan. Amarga parkir sing larang ing bandara, sawetara pemain teka ing omah kita supaya bisa numpak perjalanan saka bandara menyang bandara. Pat, Carlito, VDS, lan Berba minangka pelanggan uga Ji. Aku mesthi gugup nalika nyopir amarga aku ngiringan tim superstar lan biayane luwih saka 40 yuta !! Mula, aku kudu waspada terus lan bisa mbudidaya supaya ora mikir babagan nabrak! Nanging Evra mesthi ana ing sisihku nggawe guyonan sing biasane lan ora bakal kuwatir. Nalika menang EPL, Evra minangka sing pertama teka lan ngrangkul aku lan bojoku lan foto bareng. Uga, dheweke mesthi ngarani aku papa. Kita raket banget, kaya kulawarga.

Evra iku pemain internasional saka Prancis, nanging dhèwèké uga saka Senegal. Dheweke tuwuh ing dalan-dalan bali Les Ulis, sawijining panggonan sing diarani gangster. Nanging, iku bal-balan sing nyegah Evra metu saka dalan kasebut. Aku sing Henry iku saka wilayah kuwi uga.

Evra lan Park umure padha. Evra rada luwih ramah tinimbang Ji, nanging kalorone ora kakehan guneman lan loro-lorone introspektif. Apa Ruud Van Nistelrooy biyen utawa Edwin Van der Sar, umume kanca Ji saka luar negeri, ing njaba Uk. Pemain Inggris biasane nongkrong siji lan liyane, mula para pemain asing biasane klompok lan gumantung karo saben liyane.

Park Ji Sung Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Persahabatan Terus…

Park Terus… In musim panas 2007, sajrone Tur Asia, Evra bisa ngunjungi Korea. Dina sadurunge game, dheweke mara ing omah kita ing Suwon. Ing Manchester, dheweke mesthi takon apa dheweke bisa ngunjungi omah ing Korea yen dheweke duwe kesempatan. Mula, dheweke entuk kesempatan nalika Manchester United teka ing Korea kanggo teka lan ngunjungi kita. Dheweke ora mung nate ngubengi omah kita, nanging dheweke uga njaluk tulung aku bisa nggawa dheweke menyang klub wengi ing Seoul. Aku durung nate menyang klub wengi ing uripku nganti dina sing dakkarepake Evra.

Aku lan Evra pisanan ketemu dudu kanca lan dadi mungsuh ing taun 2005. Dheweke bentrok ing babak 16 ing Liga Champions, aku main ing PSV lan Evra main kanggo AS Monaco. Ing sikil loro, aku main ing sisih tengen lini tengah lan Evra main ing sisih kiwa lan dadi aku sakloron asring perang. Pungkasane, PSV menang loro game 1-0 lan 2-0. Evra kadang ngeling-eling babagan game kasebut. Dheweke guyon, "Aku njaluk bokongku ditendhang bengi lan aku ora rumangsa kekancan karo sampeyan." "Aku duwe dendam marang sampeyan." Kaget, aku lan Evra ngelingi game kasebut kanthi apik. Aku percaya yen wis takdir kanggo kita lan dadi kanca paling akrab.

Nalika Evra pisanan teka ing Januari saka 2006, dheweke duwe kesulitan nyetel tim kasebut. Ing wektu kuwi, Mikael Silvestre lan Gabriel Heinze ngiseni panggonan ing ngarep Evra lan ora ana ruang kanggo Evra. Saben wong duwe kesempatan kanggo main, dheweke nggawe kesalahan lan biaya dheweke. Dheweke dadi nyerang sing kadhangkala dheweke kelalen nindakake tugas pertahanan lan ninggalake markas-bebas kanggo roaming. Sayange, dheweke dijuluki "Fullback sing ora bali" dening sawetara bagean saka penggemar Utd. Sakwéné wektu sing angel, aku sing ngurmati Evra lan mènèhi pundhaké. Aku ngandhani Evra babagan wektu kang angel aku ngalami bali ing Walanda lan nyoba menehi kapercayan marang dheweke.

Kita dadi kanca sing luwih raket karo Evra nalika aku pindhah ing jejere omahe ing Februari 2007. Kapan garwane Evra, Patricia (jeneng ngarep Evra sing lucu yaiku Patrice lan jeneng pertama bojone yaiku Patricia), ngajak anak-anake ngunjungi sederek ing Prancis, Evra teka ing omah lan omah-omah kaya omahé. Kadhangkala, dheweke ngundang aku menyang omah lan kita bebarengan. Aku mikir kaya ngono Evra males kabecikan sing wis dakwenehake. Nalika aku operasi ing tungkak kiwa, aku kelingan Evra nulis pesen sehat ing para pemeran kasebut. Nalika aku operasi ing lutut tengen ing Spring 2007, Evra nyedhiyakake gol sing dicetak ing Roma 7-1 nalika main Roma.

Park Ji Sung Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Kelanjutan

Bapakne Evra manggon ing Dakar, Senegal. Evra ujar manawa, amarga bapake nikah kaping pirang-pirang, yen bali menyang kampung halaman, ana Evra ing kene, Evra ing kana lan Evra Evra ing endi wae. Bapake Evra biasane tetep ing Senegal, nanging dheweke teka ing Manchester ing sawijining dina. Evra seneng banget karo prospek main ing ngarepe bapake ing Old Trafford. Nanging, Ferguson mutusake kanggo nyelehake Evra ing bangku bangku lan sawise pertandingan, Evra nesu banget. Dheweke nesu terus nanging nalika tekan omah dheweke njeblug. Dheweke njerit lan miwiti mbuwang barang-barang menyang lemah. Jebule dheweke pengin nggawe bapake bangga. Aku nyawang Evra lan mikir "kepiye yen kedadeyan kasebut marang aku?" Aku arang medharake rasane. Aku biasane ndhelikake. Nanging, aku ngerti yen dheweke kecewa banget nalika dheweke ora bisa lolos ing final CL tartamtu sing ana. Kadhangkala, aku pengin luwih ekspresif saka perasaan kaya Evra.

Ing taun sing setya, kita pindhah menyang omah Evra digunakake kanggo urip. Iku telung crita karo pitung kamar. Evra uga pindhah babagan menit 3-4 saka omah kita. Nalika aku latihan, aku lan Evra biasane nganggo mobil. Siji dina bakal kula nyopir lan dina sabanjure iku Evra. Nalika latihan rampung, kita kadang-kadang menyang restoran Korea.

Katresnan Evra kanggo Utd kuwat. Dheweke entuk tawaran sing bathi saka Inter Milan, nanging dheweke langsung nolak. Kapan dheweke main game video bal-balan karo aku, aku durung nate weruh dheweke milih tim liyane kajaba Utd. Saiki kita ing final CL bebarengan maneh. Sawetara dina kepungkur, Evra crita marang aku "Hei kanca, taun kepungkur kita ora bisa main bareng, nanging wektu iki aku bisa bebarengan. Elinga, yen salah siji saka kita ngetung, kita kudu ngrayakake bebarengan. ”

Mriksa: Thanks for reading our Park Ji Sung Childhood Story plus facts biography untold. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar